Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
nem, csak az nem megy online (amit kaptam) és én a kódra tippelek lehet az lessz a baj...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

autoszimulator
<#banplz>

meg a 3 logitech G25 is ami a polcon figyel, mer minden rokonától azt kapott meg vett is egyet, biztos ami biztos <#shakehead>

.: mobilize.hu :.

hykao
Na ne etessél már, hogy nemrég hozta meg az unokatesód Németországból a játékot, és most veszel egy újat...
Most õszintén, ilyen kamukra mi szükség van? A nick-cserélgetés mellett hazugságkényszered is van? 😛
Pepsi Twist
FAQ

Hy all!
Segítségeteket kérném, hogy hogyan lehet berakni a játékba saját zenét?
Elõre is köszi, mellesleg kijött már hozzá vmi patch vagy újítás?
Raho
Én a PC Dome Shop-ból rendeltem elö. Nem tudja valaki velük mi a helyzet?

VW Jetta II 1,8T

gduck
Az jó lesz mert nagyon kevés a magyar 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Pepsi Twist
Ma voltam az 576 és aszonták nekem hogy holnap jöjjek vissza 8-ra és ott hagyhatok nekik 10eFT a játékért cserébe 😄😄😄

(újat veszek hátha az megy online)

M@TriX
úgy tûnik még van min dolgizniuk a fiúknak... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
részükrõl egy nap késés, ne nyavajogjál már...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

AntiHero
Pontosan: Mentem az elsõ versenyhez. Odaértem enter, versen indul, connection lostal elszált és kilépet.
Ujra csatlakozok majd ahol abbahagytam ott folytatom, az elsõ versenynél, beérek a célba elsõnek. Gratulál és kiírja hogy +TUNED, namondom jaó next. Egymás után kapom az uzeneteket hogy amator level elértem prhotmodot mehgaktam, megyek egy cmért és megint új levél Pro level elértem lehet saját küldit csinálni. Na mondom fasz😞
Bemegyek a házamba nézem az NFOt miliszoros számok mindenüt meg még minuszba is game progres 12%, ja és a csávóm se úgynézett ki mint korábban. Kifehéredet, megkopaszodott, és új ruhát is kapot napszemcsivel😄 Ez tök komyol😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Truck Driver001
Kicsit elnéztem.A válasz a #13742-re ment.Sry.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
Ne túlozz.Akkor zárjuk ki az autókat,és csak traktorokat a játékba.Egypk akinek nem tetszik a motor,egyszerû.Nem megy vele.Szvsz.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

kaposi1
Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy egy nap késéssel ugyan, de megérkezett a TDU! A csomagolás megkezdõdött, tehát a holnapi naptól a nagyobb üzletekben (576 konzol, CD Galaxis) már megvásárolható lesz a játék.
Bruttó fogy. ár: 9990 Ft

Jó vicc egy nap késéssel.<#falbav>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Inkább választom az 576 boltot úgyis közelben van...
rotator
Az egyenértékû azzal, mintha a pcdome-nál rendelnéd meg. Ha szerencséd van, akkor holnap viszik ki, de inkább holnapután.

Ha a SevenM-en megrendelem mikorra szálítják?
ja már megvan😄
M@TriX
talán sevenm.hu 😉

Felhívtam telefonon õket mer vettem másik játékot és közbe rákérdeztem erre is, és felírták nekem h. amikor lesz hozzák is ki 😊

Bocs lehet h hülyeséget kérdek de mi a SeVeN M oldalnak a címe??
oks
XuChi
holnap

Császtok valaki pls mondja meg h akkor most mikor fog megjelenni
rotator
Ez elég aggasztóan hangzik, mi is történt pontosan?

Na végre. 😊

XuChi
De hogy rendelted elö??? Nem is volt elörendelés 😊

Király! Akkor ha elõrendeltem CDGalaxisnál, akkor holnap hozzák is?

AntiHero
Na viszajöttem😞
Szomorú vagyok😞
Hogy miért mert játszottam egy ideig és conection lostal kiklépet a game mikor visszaléptem és megcsináltam 1 db verseny a legelsõt! Akkor utána rögtön pro levelre léptem és az infomba -ba vannak a kocsi és motor eladások😞
Na kezdek új profilt remélem nem lesz még 1 ilyen😞

rotator
Ez a fõhír a SeVeN M oldalán, szóval official. 😊

robotnyk
250k, ha jól emlékszem
"Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy egy nap késéssel ugyan, de megérkezett a TDU! A csomagolás megkezdõdött, tehát a holnapi naptól a nagyobb üzletekben (576 konzol, CD Galaxis) már megvásárolható lesz a játék."

Úgy másoltam más fórumról, ahonnan egy megbízható ember idézte be, szal valószínûleg a SvenM oldalán keresgéljetek😉

hykao
Mustang
uu, ez milyen kocsi?

bizony.
hazaengednél ha szépen kérlek?
Mennyi dolcsi-ért raknak majd bele nekem 3-as tuningot ha megveszem az Enzo-t?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

hykao
Az a vicc, hogy 3 személyes a McLaren! 😊 (középen a vezetõ, és kicsit eltolva mögötte két ülõhely van)
DJ Skyline
ilyen kis hálóinges csajokat lehet kreálni? 😮 wow

robotnyk
irányítószám
Amikor + visszahív akkor rajtad áll,hogy elfogadod e az ajánlatát(nem árt elfogadni mert legközelebb már tudni fogja a nevedet😊.Viszont akkor már õ válassza ki a helyszínt😊
K×××a jól megvan oldva nekem nagyon bejön az Online része.

robotnyk
az enzo nagyon jól irányítható, gyors is, valamint jó a stoppos, szállítgatós missionökre is, szóval inkább azt választanám. késõbb, ha felvet a pénz, a gyûjtemény szempontjából érdemes a mclarent is beszerezni, de a ferrari praktikusabb
wander01
na rohadjon meg remélem estefele már a mamutban az 576-ban már lesz cucc. nyomnám már neten veletek, bár kelleni fog kis idõ mire összeszedem magamat. a béta online mentés nem fog müködni az uj verzioval ugye? vagy tapasztalat?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

AntiHero
😄 ezt én tudom. azér köszi.
Egész jól tudok amúgy már motorozni!

Tipp:gyakorold be profin a motor irányítását és majd hívjál ki Playereket mocival(ha lehet 3-as tuningal).Meglátod buknak a srácok az ilyesmire mert gondolják ugyis elbénázod motorral míg õ megy autóval.A helyszín amikor választod ne nagyon kanyargós legyen mert ott azért szívás kicsit😊Part menti utak megfelelõek!

Országnál mindenképp hungary-t jelöld mert akkor Magyar zászló lesz a neved mellett.

Hehe, ha csak annyi lenne a gond vele, megoldanám 😄
Azért kár, hogy csak 1 profillal nyomulhatok 1xre... Öcsémmel akartam volna késõbb jáccani 1ütt, de akkor úgy látszik az lesz h. váltogatjuk a gépet, vagy õ offline játszik! 😊
Na mind1, már megrendeltem, elvileg pénteken hozzák 😊 😊

mind1 mit írsz oda nem számít.

AntiHero
Tuti hogy találkozunk vagyis remélem. De most még csak majd a gyûjtök a Kawára😄

AntiHero
Zip/Postal Code* na ide mitt írjak?