Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XuChi
Hát nekem eddig még nem volt semmi gondom sem.

Igaz még csak most élesitik a serverekt szerintem. Bár ki tudja lehet nekik is a win szarakszik és sokat kék halálozik <#eplus2>

I.C.ram
Próbáld azt meg, hogy uninstalláld a játékot, és a registrybõl törölj ki mindent, ami a játékkal kapcsolatos. Aztán rakd fel újra.
autoszimulator
A sziget bizonyos részeit azért diszkáverelni kell, hogy megjelenjenek a netes csávók, nekem is az elsõ kilométerekkor semmi sem volt, aztán kb a 100. km után már láttam elég sok pléjert.

.: mobilize.hu :.

hykao
Milyen a neted?
reggel óta+a BETA-ban végig ez volt nálam 😞

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hykao
Türelem. A szerver gyakran szarakszik...
hykao, #14566 ötlet?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hykao
Ha nem kérte - nem kérte, akkor nem kell neki új! (megy a béta kulccsal is...)
hykao
Te most mit is akarsz tulajdonképpen? Képet beszúrni, vagy mi?
hogy csináltad?
vagy csak magától?

Pc Domeba elmentem a moszkva térhez és 9990 forint volt, pedig tegnap este rendeltem meg.. próbáljátok meg, hátha...

vegyél be SHARIDON-t. az engem mindig feldob.
Nah elkezdtem látni az embereket😊 Neu(HUN) a nickem
Van egy kis gondom. A multi valahogy szarakszik, mint a BETA-ban. A térképen látok emberkéket, meg a ranglistákat látom de autózás közben nem találkozok senkivel. Mi lehet a gond? Ja és a CD-KEY-t nem kérte sehol sem a játék!!. Ez is gond lehet? Mit csináljak, hova kéne beírnom?

Pepsi Twist
jah de utána a kedvem lement -10000000000re és akkor már csak beültem a kocsiba szépen 50-es tempóval hazajöttem és ide ültem, depresszióba kerültem...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Miértnem mész el a cd galaxisba? Ott talán még lesz...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Sziasztok, megjött a TDU és még nem sikerült egy darab embert se látnom online pedig bétába ment a multi. Felül is annyit látok h TDU server available de azt nem látom hányan vannak, a versenyeknél se tudom megnézni mások idejét...
nem, teljesen jól megy. köszönöm, néha nem árt ellenõrizni, de magától nem jut eszébe az embernek, rendes dolog Tõled, hogy szóltál.
Pepsi Twist
hát az durva, azt hittem hogy belerúgok a pultba vagy nem tom...

wardogzombie
nézd már meg nem fosta e össze magát a hangrendszered

haljanak meg, nem mûködnek
wardogzombie
LOOOOOOL DURVA

Eisenhower
windows hangbeállításnál nincs bepipálva a némítás véletlen? vagy a wave?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Pepsi Twist
DE LOL... oda megyek az 576-ba kb 1 órája és kérdezem a faszitól: Jött TDU? persze-persze mindjárt adom... 2 perc mulva vissza jön bocsi de elfogyott (mondom a kurva anyád... azt eljöttem) BAKKER.... ezt a kibaszást

M@TriX
mit reklámozod az ingyenweb-et? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Eisenhower
atomboy jobban jársz ha megrendeled pcdome-bol én tegnap megrendeltem ma hozta a futár... 10980ft-ot fizettem a futárral együtt. nincs kedvem várni jövõ hét péntekig a mediamarktra

Danman
valaki most tali?😊)

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Béla9248
Ezt mind megcsin de semmi! És már jó ideges vagyok!!!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

autoszimulator
Lépjél be a játék, legyél a pályán, majd tedd le tálcára, majd vissza, talán megjavul. A Sound optionsben mindent huzzál fel max-ra, hangfalat kapcsold be, fülest dugd be, windows hangerõszabályozó legyen maxon.

Béla9248
Átállítottam de semmi hangja most sem!

Próbálkozzatok a PC Dome Online Shopban, én is tettem egy próbát tegnap este (!!!) és ma már elmehettem a játékért a Moszkva térhez, és már meg is van! 😊

Meg mindig
XuChi
loáál de állat vagy <#idiota>

A hangra a megoldás hogy átteszed 5.1be a windowsos hang beállitásokál és akkor fog szolni stereoban. Bétában nekem ez megoldotta.

Béla9248
Vkinek volt ilyen problémálya?

atomboy
Dejo neked. Voltam ma mm-ben, de meg mindig semmi. 😞

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

atomboy
Meg mindig problemas?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Eisenhower
megjött a drágaszág, hozta a piros tuhás ember az a izé mitulás báti <#idiota><#vigyor><#nyes> este összeröffenés lesz, nem kicsit nagyon ^.^

AdaKiller
nem is volt demo

Steam Nick: adakiller

Béla9248
az elején az intronak van hangja de a játéknak nincsen!!!

😊) Nem rendõrség. 200-zal megyek, bejön egy kis üzi, h vmi ticket xy-ba került... nem köröznek.

autoszimulator
Milyen demónak BÉLA?

Béla9248
Nah végre megjött a postás! De nekem nincs hangja a játéknak csak a demonak! Vki tudja esetleg mi a probléma???

TyPhooneDave
hallom megint lesz egy bevásárlókörút a tesókhoz,Feliratkoznék én is a vásárlási listára..a lóvé majd 2 hónapja félre van téve....még én sem nyúlhatok hozzá <#taps>

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT

Hmuda
Nem fogok, mert túl sokminden van azon az accon, hogy csak úgy másikat használjak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

autoszimulator
Rendõrségnek hívják, és a ticket helyszíni bírságnak felel meg, ha meg nincs annyi pénzed mint a bírság, akkor börtön 😊

XuChi
Tegnap nekem is ezt csinálta. De csináltam másik gspy accot és már megy is. Próbáld meg.

és mi volt benne rossz? eddig is így csináltam
én szívesen