Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melyik kettõt?
sziasztok

kellene egy kis segítség. Miért nem tudok a netre feljelentkezni, mikor azt írja hogy generál belépést és mikor a játékba beállítom állandóan azt írja hogy nem találja a szervert, próbáljam újra és nézzem meg a beállításokat.

Csak az a problem hogy kábelnet van, így állandó a kapcsolat is.<#violent><#boxer>

Most akkor mit kellene állítani?

LoLál

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a Fordokat én se komálom. te nekem "szimpi" vagy - hogy egy általános iskolás kislány szavaival éljek.
Már megprószáltam 3-4 féle kocsival is elvinni õket,persze hiba nélkül és akkor se adta be ezt a kettõt...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

XuChi
<#wow1><#szomoru1><#dumcsi>

én is mindig tökéletesre csinálom azokat amiknél van "drive-o meter". egyszer nekem is volt valahol, hogy nem adta meg, de aztán még egyszer megcsináltam - visszatettem a korábbi mentésemet - és megint hiba nélkül, és megadta. ha visszatérõen nem adja meg nem tudok mit mondani, mint hogy, ezt is elbaszták.
egyébként Youry-t pont most vittem el a "G" kategóriás Aston Martinnal. hiba nélkül persze.
Ne törd magad azé az ocsakvasért,szarul is megy,meg eléggé makrancos is,ráadásúl,utolsó elöttinek adja be....

XuChi
Patch kell az sg.hu-ra is loááál<#taps>

XuChi
Én is ezzel szoptam mert 3mp mire érzékeli hogy megnyomtál egy gombot a kormányon. mindig tartsd nyomva/tekerve abba az irányba ammire aktiválni akarod.

XuChi
jaja. Aszem 1milla ,de lehet rosszul tudom de a ford szalonban ott figyel és akarok egy olyat. szép sárga és nincs oldalsó ablaka csak egy háló van ott. Ha ebböl rájössz meik az akkor nagy vagy. Bocs de nem tom mit mondjak róla.

üdv!

pár napja bexart a gém, amikor kimegyek a házamból a please wait képernyõnál befagy és sekép sehang... elötte semmi baja nemvolt ezt pár napja kezdte el.
valakinek valami ötlet?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

ehh! ez hogy? én írtam (leipsig)
lol?!<#vigyor3>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

I.C.ram
Légyszíves töröljétek, mert nem én írtam, aki eredetileg írta az írja be újra legyenszíves.
Gaso
kéne egy kis help! Logitech momo racing kormányom van és játékon belül beállítottam az enable wheel-t de semmi változás... a controlsban minden keyboardon van és át se tudom állítani kormányra, mintha nem is érzékelné ... valaki tud rá gyógyszert? 😊
I.C.ram
Ezt nem én írtam... nem tudom, hogy jött ez össze, de nem én voltam a szerzõje az tuti...
XuChi
Én a tüzér utcában dolgozom de nem járok már a cdgalaxis fele. Ha legalább tegnap szoltál volna akkor mentem el én is.

(tök rendes volt a fönököm mert elkéreckedtem munkaidöben és elengedett.)

MiQ
Sziasztok!

Az egyik barátom megvette a TDU-t, és a köv. hibaüzenetet kapja, miután elindítja: „A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni. A következõ programot nem lehet végre hajtani (7000). További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7000&l=hu”

A qrva securom oldal meg update-teli magát GRRRRRRRRRRRRRRRRRR<#boxer>

Segítsetek lécci!!!!

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

Na letoltam mégegyszer,ezuttal törekedtem a "perfect-re"..
Nos a topcsajokkal semmi gond,az elsõ komoly megméredtetés az öreg merdzsóval volt,azzal a 300 sl-el,ami az istennek se akart eljutni a hegyekbe,sérülés nélkül..De ezt megoldottam azzal,hogy körbeautoztam a fél szigetet...Viszont ami a kérdés is,van 2 stopposom,Youry és Brandon,akiket hiába szállitok le hibátlanul,mégsem adja meg perfect-nek..
Kérdem én ez bug lenne,vagy valami trükk van,amire még nem jöttem rá???
Persze ha van mégegy ilyen fanatikus,aki pöcsöl ezel is.......

I.C.ram
üdv!

pár napja bexart a gém, amikor kimegyek a házamból a please wait képernyõnál befagy és sekép sehang... elötte semmi baja nemvolt ezt pár napja kezdte el.
valakinek valami ötlet?
Pepsi Twist
Mustang GTR??? azt nem is lehet megvenni... azt nem csak megnyerni lehet?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

XuChi
Hátha miskolcon már van akkor itt bdapesten is kellene lennie a MEDIA MARKT-ban SATURN-ban. De valaki irta hogy a volt és nem volt nekik. Érthetetlen.

5-7db???? Azért az szép.

I.C.ram
Ne legyél hülye... CD galaxistól megtudod rendelni online, és még postaköltséggel is olcsóbb, mintha személyesen vennéd át... szóval, www.cdgalaxis.hu online megrendeled és kész.
XuChi
Elviekben igen. Nekem tvnet adsl3g+ -om van ami lefele 600k val jön felfele nem tudom de még egy játékom sem csinált lagot. Remélem ez igy is marad. Tdu-val nekem még semmi bajom sem volt eddig. És nagyon bizom benne hogy nem is lessz.

Kérdés. Valaki vett már a játékban ford mustang gtr verziót?. Tapasztalat? Mit gyorsul mennyit megy? Mert néztem a szalonban és arra a kocsira gyüjtögetek. Jövö hétig meg is lessz rá a pénzem remélem. Persze ez függ attol mennyire lessz idöm jáccani.

bertino
volt kemény 5-7 db kipakolva a miskolci MMbe, rögtön ráraboltam egyre <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

igen van képem beszúrni
Megrendeled és másnap kopogtatni fog a GLS futár.
"Értem ezalatt a connection lost, server not aviable, nem látok másokat, kidob a server és a többi és a többi?"

ez mind csak az emberke netjen mulik . ha pcn / x360-on nezed ugyanazon a nten, le merem fogadni hogy ugyan oan lesz😊
bertino
megvettem én is juhúúú

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

most ,hogy mondta XuChi "Tegnap nekem is ezt csinálta. De csináltam másik gspy accot és már megy is. Próbáld meg."
beugrott hogy nekem is volt ien.. asszem a betas online accommal nem latta a szervert.. probalj a meglevo accod melle egy masuik online accot is csinalni azzal mar jolesz szntem.
Valaki nem jár a CD galaxis felé? Ne mtudok eljutni oda😞 Ha valaki járna arra és hozna egy TDU-t, megköszönném😊 13kerben vagyok...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

XuChi
Hát várjuk az elsö nagy update-et.

Tudom hogy nem ide való a téma de x360-on is ilyen gázos a multi?

Értem ezalatt a connection lost, server not aviable, nem látok másokat, kidob a server és a többi és a többi?

hiába ilyen jóhiszemûek az emberek. Elhiszik, hogy „részt vesznek a fejlesztésben” közben csak az értékesítési stratégiának dõlnek be.
te milyen kis naiv vagy. bot válaszol a leveleinkre, senki nem olvassa el.
ha narancssárga kör van a verseny jele körül, akkor ott van aktivitás

odamentem, nem találtam semmit bent

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hykao
Hát lehet. Sok online emberkét látok FEHÉRREL megjelenítve PAUSE jellel a nevük elõtt.

Online versenyhez próbáltál már csatlakozni? (ha narancssárga kör van a verseny jele körül, akkor ott van aktivitás, ha fekete, akkor ott nincs senki most)
TyPhooneDave
az a baj,h úgy volt beállítva az egész játék az open beta óta,h mindenki írja,h mik a problémák,és ezáltal lesz (lett volna)a játék egy kicsit a sajátod is hiszen részt vettél a tesztelésben.Viszont úgy látszik,h onnantól kezdve az egész hóbelevanc nagyban sz@rik mindenre,és senki sem foglalkozik vele..egy nagy reklámfogás volt az egész nyugodtan-írd-meg-ki-lesz-javítva dolog.Ennek ellenére meg fogom venni,csak akkor írják azt,h a játék további fejlesztése nem lehetséges idõ hiányában,vagy valami...nmtom

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT

lehet hogy az 512K kevés neki?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

4mega/256 ADSL
Igen tudom de olyan 10 verseny után kezdett jó lenni addig sokszor ki is irta h leszakadt a szerverrõl
milyen a NET-ed?

mert az eleje egyfajta tutorial, az elsõ verseny után lépsz online-ba.

1 óra játék után teljesen magától elkezdte látni az emberkéket
reaper4
lol. korrekt banda. ha megvetted onnantól már kuss a neved. 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Pepsi Twist
nem tom... minden esetre azt tedd el valahova 😄 (de az egész savegame könyvtárat tedd el<#awink>) én már eccer megszívtam...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

de a savegame-emet meghagyhatom? 😊

Most is szarakodik a server mert nem lehet csatlakozni. Pedig az elõb még jó volt

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

I.C.ram
Szerintem nem. De, ha így sem jó, akkor ne engem gyalázz 😄
Hmuda
Imádom az Atarit. 😛

Szépen érthetõen leírom nekik a problémámat, csatolom a dxdiagot is, direkt kiemelem, hogy megpróbáltam úgy is csatlakozni, hogy leszedtem a gépem a tûzfalról és egyenesen a modemre csatlakoztam (ergó portok forwardolása abszolút kizárva mint probléma).

Válasz: forwardoljam a portokat...

Hát nem tiszta haszon, hogy elolvassák az üzeneteket és nem csak a levél tárgya alapján ítélik meg a problémát?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

uninstallt megúszni nem tudom? 😊

és pontosan miket töröljek? 😊