Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crokin
Nekem elindult belõle, habár most már nem abból indítom 😊

Csak azért próbáltam ki, mert feltünõen gyökérül ment a kocsim, (ennek ellenére volt pár gold 😊 és azt hittem, hogy gáz-fék deadzonet kell állítani, de nem. Akkor nézem a kalibrációt, hát alapból fékezett(!) plusz
a padlógáznál csak félig ment a mutató! 😄 Vagy 5-6 órát leküldet igy 😄
Persze, hogy a pedál már tiszta dzsuva volt, na kitakaritottam, utána szinte újra meg kellett tanulni vezetni úgy mentek a gépek 😄

Repatarurgyán

Sonajk @:o)
Jól van no 😊
Látom már #15010
Köszi neked is 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

már az elején babráltam vele, de nem minden indításnál veszi be. Azt mondod, ha onnan indítom közvetlenül, akkor bevenné? Megnézem, hátha

Hy ha vennék 1 giga ramot és és 256os radeon 9600 2.6 procin elmenne már ?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

robotnyk
nem igaz, mert én vagyok az isten, csak te nem vetted észre <#idiota>
robotnyk
mennyit vártál rá?
Te vagy az ISTEN 😉 (én + egy balf@x)
Ez volt a meoldás.
Köszi (mindenkinek)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

AdaKiller
nekem meg megjött a Shelby Cobra Daytona Coupe . gyorsan rohantam is megvenni😊

Steam Nick: adakiller

options kontrollban pipald ki hogy kormannyal jatszol.. ha kilenne akkor passz.
Crokin
#15013 😊

Repatarurgyán

Crokin
Logitech kormányhoz van ugye profájler program. Na abba belövöd ami kell, majd a játékot is tudod belõle indítani.

Repatarurgyán

Legalább 7-8 cm-t kell a középtõl jobbra vagy ballra tekerni ahhoz, hogy az autó is reagáljon rá. A kocsiban ülve a kormánykerék kisebb mozdítás alatt meg sem mozdul. Hiába állítpttam az érzékenységen, nem segített. Pedálok ok.

Nálam is hasonló van, páran panaszkodtunk már lejjebb. Én játékban feltoltam mindkettõt maxra, és mivel nálam minden indításnál máshogy kezeli...sztem próbálgasd te is újraindítgatni a gémet, amíg jó nem lesz..

robotnyk
biztosan engedélyezted a játékban a kormányt?
Crokin
Végtelenül nagy? azt hogy? 😊

Nekem momoforce-om van és semmit nem kellett állítani.

Repatarurgyán

Van még egy lehetQségem a tesóm ide adná az ó 9600 os kariját ami 2156mb-s azon jobban menne?
És elmegyek venni egy gigás ramot azzal, hogy szaggatna?

Sziasztok!
Akárhogyan állítom be a kormányom érzékenységét a játék alatt, végtelenûl nagy a holtjátéka. Így katasztrófálisan irányítható az autó 😞 (még billentyûvel is jobban kezelhetõ). Csak én vagyok balf@x vagy már más is találkozott ezzel a problémával? Ha igen, sikerült orvosolni? (A kormány egy Logitech WingMan Formula Force GP. Más játékoknál tökéletesen mûködik.)
Elõre is HTX.

gduck
4xAA és HDR beállítás = HDR (NoAA)
4xAA és No HDR beállítás = 4xAA

Tehát vagy AA vagy HDR 😞

Vagy HDR vagy (javaslat!) a driverben fixen beállítani a játékhoz a 4xAA és 8xAF értéket!)

A nálad jelentkezõ hiba TDU és NVIDIA kártya esetén jön elõ! Helyrehozatala ALT+TAB, majd ismét ALT+TAB!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

robotnyk
hát, pedig majdnem mindenben a legjobb, de úgy tûnt nekem is, hogy a miura jobban fog feküdni.
aminek nagyon örülök, az a gr-1 concept, imádom.
15000<#smile>
Azé ne bánkodj miatta..
A cobra inkább csak dísz,versenyezni nemigen lehet vele,igencsak irányithatattlan...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

M@TriX
nah végre normális színbe is érkezett az egyik kedvencem...
vettem is belõle....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Terminátor14
gf7-es kártyák nem tudnak egyszerre aa-t és hdr-t produkálni.

CSAK a Fradi

M@TriX
nagyon olcsók, 10-20ezerért már lehet venni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

thomasthomas
Hi!

Galaxy 7900 GS Zalman(560/1504) kártyám van, elindítom a játékot, high grafikat 4AA és hdr-be....egy az egyben szétesett a kép.....kikapcsoltam a hdr-t és normális lett......mi lehet a gond??93.71-es driver van fent(ez a legujabb), és idáig 8 mai játékot próbáltam ki, és egyeknél se volt semmilyen gond.....esetleg játékhiba????

elõre is thx a segítséget.

Lassan már nekem is van 70 és még van jonéhány amit nem vettem meg...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

21 óra van hátra, reméljük😛

robotnyk
nekem sem mûködött, egy nappal késõbb jöt még egy, az már jó volt
#14933 légyszives segitsetek már :S:S:S

gduck
Nem bíztatlak, ugyanilyen gépen diavatítéses, játszhatalan volt a játék 😞

gduck
Eszközkezelõ/Monitorok-nál Plug&Play van beállítva? Vagy rendesen be van állítva a monitorod típusa?

kezdheted enni

Swy
mennyi a legolcsóbb motor?

http://bf2s.com/player/swy/

M@TriX
brühühü, hát ha ez 70+ autó vana gémbe akkor megeszem az abroncsom.. vagy a különbözõ színek is számítanak? 😉

most vettem észre, h community-n azt írja, h meg kell erõsítenem a mailcímem...rákattintok, de nem csinál semmit...vmi ötlet?

robotnyk
egyelõre teszt verzióval vagyok, szóval ez nem játszik be <#zavart1>
vki
Én a Trade-en vettem egy 98 km-t futott Shelby Cobra mindössze 999.000-ért. Egybõl megvolt, és még olcsóbb is volt.

ACER Aspire 5738ZG

autoszimulator
Kitettem a bannerba egy új funkciót, ahol a magyar játékosok vannak. Aki nem találná rajt magát, lécci priviben írja meg az adatait. (Sajnos IE alatt még nem látni a popup ablakot, de próbálom megcsinálni ^^)

.: mobilize.hu :.

robotnyk
elfogyott a türelmem, vettem egy miurát. mentem vele 2 versenyt, jött a hír, hogy megérkezett a shelby cobra 😄
Sland
Ígérem ma este bõvítem a FAQ-t. Ezen a héten nem volt szinte semmi szabad idõm, de remélem a kövekezõ nyugisabb lesz...

JAH ÉS SZEMÉLYESKEDÉST, MEG A CIVAKODÁST PRIVÁTBAN FOLYTASSÁTOK, VAGY AZ OFFTOPCIBAN!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hát csak annyi,hogy nekem se mozdult el 40-rõl a Driving-em,még sem perfect...akár hányszor csináltam meg.. pedig már elvittem másik úton is,hátrafelé indulva,de ugy sem...
Youryt azt körbe vittem és azt égre beadta....

ezt most nem egészen értem.
Ha ez nekem szólt,ill látom ez a Brandon leszállítása,de az a gáz igy megcsináltam minimum 20x és mégsem adja meg perfectnek...
Ha ezt nálad beadja és a neve mellett is szerepel,akkor nemtom mivan

ez a kép neked ment. nagyban, vagy ha leszeded akkor biztosan látszik, hogy 0.01 pont levonást kaptam. hogy miért azt ne kérdezd, de nem adta meg tökéletesnek.
Kmarha
hatalmas.. középszerõ kis memóriás laptopon, mobility 64 megás Radeon 9800-ason tökéletesen fut medium graf beállításon a játék.. és csak ugy 5 percenként szaggat be mikor egy nagyobb map részletet betölt (igaz ilyenkor azt veszem észre hogy az uton vagyok majd a köv pillanatban már egy fának ütközve pihenek)

Eddig nagyon hangulatos, nagyon aprólékos. A madarak, ahogy a vezetékeket sodorja a szél.. beleszerettem! 😄

Két láma kérdés: ablaktörlõ és lámpa van é a játékban, és a bill confignál milyen címszó alatt állíthatom be?

Valamint a fejmozgáshoz nicns valami használhatóbb opció? Mert mire elfordulok jobbra, majd balra már rég nem az a helyzet az útakon amit felmértem. Nincs egy gyors flash jobbra és balra esetleg?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Van olyan aki nagyon unatkozik? 😊 Felszeretnem fedezni minnel elobb az összes dealer t , hogy vehessek fasza kis Kawát ^^ de egyedül elég uncsi :p
Akkor inkáb hagyom..

item
Coolbits forceware megvolt mindent 60Hz re raktam, mert egy LCD tv-n nyomom. Nem oldotta meg, esetleg várom az ötleted. Addig is próbálkozom tovább!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

XuChi
ultra low-ban talán.