Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért próbáltam ki, mert feltünõen gyökérül ment a kocsim, (ennek ellenére volt pár gold 😊 és azt hittem, hogy gáz-fék deadzonet kell állítani, de nem. Akkor nézem a kalibrációt, hát alapból fékezett(!) plusz
a padlógáznál csak félig ment a mutató! 😄 Vagy 5-6 órát leküldet igy 😄
Persze, hogy a pedál már tiszta dzsuva volt, na kitakaritottam, utána szinte újra meg kellett tanulni vezetni úgy mentek a gépek 😄
Repatarurgyán
Látom már #15010
Köszi neked is 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Ez volt a meoldás.
Köszi (mindenkinek)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Steam Nick: adakiller
Repatarurgyán
Nekem momoforce-om van és semmit nem kellett állítani.
Repatarurgyán
És elmegyek venni egy gigás ramot azzal, hogy szaggatna?
Akárhogyan állítom be a kormányom érzékenységét a játék alatt, végtelenûl nagy a holtjátéka. Így katasztrófálisan irányítható az autó 😞 (még billentyûvel is jobban kezelhetõ). Csak én vagyok balf@x vagy már más is találkozott ezzel a problémával? Ha igen, sikerült orvosolni? (A kormány egy Logitech WingMan Formula Force GP. Más játékoknál tökéletesen mûködik.)
Elõre is HTX.
4xAA és No HDR beállítás = 4xAA
Tehát vagy AA vagy HDR 😞
Vagy HDR vagy (javaslat!) a driverben fixen beállítani a játékhoz a 4xAA és 8xAF értéket!)
A nálad jelentkezõ hiba TDU és NVIDIA kártya esetén jön elõ! Helyrehozatala ALT+TAB, majd ismét ALT+TAB!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
aminek nagyon örülök, az a gr-1 concept, imádom.
A cobra inkább csak dísz,versenyezni nemigen lehet vele,igencsak irányithatattlan...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
vettem is belõle....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Galaxy 7900 GS Zalman(560/1504) kártyám van, elindítom a játékot, high grafikat 4AA és hdr-be....egy az egyben szétesett a kép.....kikapcsoltam a hdr-t és normális lett......mi lehet a gond??93.71-es driver van fent(ez a legujabb), és idáig 8 mai játékot próbáltam ki, és egyeknél se volt semmilyen gond.....esetleg játékhiba????
elõre is thx a segítséget.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
ACER Aspire 5738ZG
.: mobilize.hu :.
JAH ÉS SZEMÉLYESKEDÉST, MEG A CIVAKODÁST PRIVÁTBAN FOLYTASSÁTOK, VAGY AZ OFFTOPCIBAN!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Youryt azt körbe vittem és azt égre beadta....
Ha ezt nálad beadja és a neve mellett is szerepel,akkor nemtom mivan
Eddig nagyon hangulatos, nagyon aprólékos. A madarak, ahogy a vezetékeket sodorja a szél.. beleszerettem! 😄
Két láma kérdés: ablaktörlõ és lámpa van é a játékban, és a bill confignál milyen címszó alatt állíthatom be?
Valamint a fejmozgáshoz nicns valami használhatóbb opció? Mert mire elfordulok jobbra, majd balra már rég nem az a helyzet az útakon amit felmértem. Nincs egy gyors flash jobbra és balra esetleg?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....