Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
^^ G25+TDU 4€V€R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Ma többet ültem a volán mögött, mint idén eddig összesen. Jó kis izomláz lesz ebbõl.
<#vigyor>#vigyor>
más: Nem tudjátok mikor jön a frissítés a többi autóval?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
magamtól nem tettem volna ilyet, és szívtam is volna mint a torkosborz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
C a winfos pertició
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a háttérben még fut az intro hangja.
Konfig fájl-ba kéne átirnom a Hertz-et, ha van olyan, vagy mi a baj ?
<#help>#help>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mehet a FAQ-ba a BÉTÁS téma helyett...
Ez egy bagy hülyeség!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Az erõsen gondolkodik<#idiota>#idiota>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
.: mobilize.hu :.
Térképen egyébként én még csak egyszer láttam sárga pontokat is, amúgy mindig pirosak az emberkék... 😊
Az, hogy mikor lesz látható valaki FREERIDE-ban csak a fene tudja, de ha egy nem túl sûrû helyen elég idõt töltenek páran, akkor valószínûleg egy idõ után azért láthatóvá válnak egymásnak (max. 8-an, 7 egyéb + maga a játékos)
(de az mi, amikor egy bagoly vagy mi a túró van valaki neve elõtt?)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az miért lehet, hogy még vissza van 2 versenyem és a térkép már tök üres????????????????????
Egyébként FAQ-ba szerintem mehetne pár dolog, ha TÉNYLEG így van:
-Az emberkék színe attól függ, milyen a netkapcsolata (piros=zsír, sárga=gáz van, fehér=gyatra/szakadozik(ilyenkor van a neve elött egy "szakadás" jel is)).
-A térképen a pontok színe attól függ h milyen szinten vannak az emberek (amateur/pro/expert/champion (ilyenkor egy korona is van az emberke neve elött))
-A többi játékost én csak akkor látom, ha elötte a térképen azt választom hogy a játékosokat mutassa. Ilyenkor ha kilépek a térképbõl elkezdem látni a többieket.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Elhiszem hogy szar a gépem, de kérem... Ennyire azért nem (640*480 minden low on) elején 40-50fps, 2 óra game utan 15-30...
Könyörgöm, faszért nemtudják ugy csinálni hogy 1 átlag gépen játszható legyen... PARASZTSÁG.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
nekem 1 dolgot: fizetni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kormány gondom lenne.
Néztem a FAQ-t is, de ott nem találtam. Van egy nem ma darabom egy logitech wingmann formula force GT kormányom, de hiába állítom be az options-ba a kormányt olyan az irányítás vele mintha a régi comodore joy-jal, amiben volt egy microkapcsoló. Nem folyamatos a kanyarodása. van ötlet erre?
Rusholjunk kecaj.Enemy spotted.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
megyek és feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen 😄