Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pihenj már le. fogadd el, béna vagy hozzá.
na jó cáfolok neked egyet, de úgyse fogod érteni az óvodás színvonaladdal. drifthez nagyon is jól tapadós gumit kell használni, ugyanis az nem abból áll, hogy eltekered a kormányt, és nyomod a gázt, máris te vagy a driftking...

Rossz ívrõl kanyarodsz és bénán,a körversenyek 70% nál egy kör is vertem az AI-ra..
az egész gamában 3 nehéz verseny van,a többi az gyerekjáték,persze attól még izgi...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ez a BUG ,mert az egész egy BUG halmaz , megbukott sajnos. TDU meghalt.
NFS tényleg libafing. De elnézést már , az Ai miért veszi be 300-al a 90 fokos kanyart én meg enyhe ivnél elszállok a rákba, és C kategorias versenyen miert van A kategorias AI versenyzõ és hogy kell csucsforgalomba 30 km-t 2 perc alatt megtennem , hogy kispistát elvigyem egyik helyrõl a másikra ? Az AI miért nem csuszik ki a le akarom tolni és miert szállok el ha meg lök egy enyhe szellõ ? Elnézést de ez bõdli.
Szerintem padlógázzal megy mindenütt, úgy nekem sem menne.

Te aztán egy nagy mágus lehetsz..
Az tény.hogy vannak hibái a játéknak,de amennyi baromságot te leírtál! az nem hétköznapi...megcsinálhatattlan? meg nem tapad a verda? ,kispajtás maradj a LEGO-nál...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bõdli ez a játék bõdli
A VGA harmatgyenge, RAM elég, proci ok. Ha abba a gépbe bele tennél egy x800-at vagy jobbat, illetve egy 7600gt vagy jobbat, low vagy mid grafikán HDR nélkül 1024-ben elmenne a játék rendesen.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

wander01
gondolom ezt most nem gondoltad komolyan 😄DDDD az nfs egy gyenge libafing ehhez a játékhoz képest és ráadásul SZERENCSÉRE nem annyira árkád mint az 😊 én imádom a kezelést sztem döbbenetesen jol sikerült a hátsokerekes TT-t leszámitva 😄

bucsher tessék mégis válaszolt neki valaki 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Ez miért hülyeség ? Ezek a játék jellemzõi. Ezt be kell látni , ha ez jo nektek , akkor jó de attol még ezek a dolgok ott vannak. Cáfold meg az összes általam felsorol dolgokat , nem csak szavakat vagdoss ki a hozzászolásombol , de nem tudod megcáfolni mert az ugy van ahogy leirtam
ennyi hülyeségre nem fog senki válaszolgatni. nem való ez neked.

Elfogadom az érveléseket mert elfogultak vagytok OK jo játékot , de az én érveléseimre egy válasz nem jött mert igazam van .
robotnyk
mondom, tanulj meg játszani. a time attack versenyek között van jó pár necces, de az AI nincs olyan jó, hogy gondot jelentsen a raceban. (viszont legalább nem csal undorító módon)
szervusz, jó nfs-ezést.

Persze hogy elszállok , de érdekes modon az AI 200-al nem száll el ,hmmm...ja és C kategorias versenyesn , hogy hogy nem A kategorias kocsik az ellenfeleim, ez hogy LOL , ez a jatek
Már akinek, már akinek... Nekem pl. semmi gondom nem volt a felsorultak közül kivéve az indításkor ritkán elõforduló grafikai bugot, és az most annyira tud zavani vkit ? elállít vmit a video optionsban az illetõ, és már el is múlt a bug. Látom te is Need for Foson edzõdtél... ha mennél egy autóval, és 140el akarnál bevenni egy 90 fokos kanyart, mégis mi történne ? próbálj már ki vmi értelmesebb autós játékot (ezen kívül, az NFS meg nem értelmes)(pl. GTR2)...Ha meg tuningolni akarsz, akkor már ott van a fentebb 100x említett, szinte mindenki által agyon-ajnározott szemét.
robotnyk
memória tképp elég, többi rész nem kifejezetten optimális.
The Protector
Manapság már a gépigény is marketing eszköz.Vegyél ezt vegyél azt,holnap már úgy is lessz jobb.Parasztság.Nekem jól ment a game de ez már parasztság.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ffxi
Hali!
Minimum grafon nálam szaggat és ezért van ez a írányítási nehézség. Nem, tudjátok, hogy mért? Megyek az úton és 1x csak akkorát lagol, hogy utána észreveszem, hogy ütköztem. Vitaly és Hatred elõtt milyen realase volt? Mert haver asszondja, hogy ez is full-os gém, nem béta vagy micsoda.
Configom:
1GB DDR400 RAM
Sempi 2600+
AGP 6800LE 128mb

Fákjúal!

robotnyk
ha hozzád érnek te perzse elszállsz az utrol mint a madár.A te autod mintha papírból lenne , semmi tapadás , küldetések egy része megcsinálhatatlan (csalás nélkül)

errõl egy WoW topic klasszikus fordulat jut eszembe: L2P, vagy reroll nfs - úgy látom, irányítás, fizika terén is a szappantartó tologatás felel meg neked.
7-es explorerrel a bannerból a magyar tdu játékosok listája nem nyitható meg (hiba az oldalon), a FAQ mûködik.

Ha a játék image-ébõl / a játék lemezérõl elindítod a telepítõt, akkor úgy szedi le, hogy nem töröl semmi olyant, amit nem kéne neki. Ez egy létezõ bug sajnos, de ily módon kiküszöbölhetõ!

Minden oldalra beírom ezentúl, hogy:

HA VALAKI UNINSTALLÁLNI AKARJA A JÁTÉKOT, AZ INDÍTSA EL A JÁTÉK TELEPÍTÕJÉT AZ IMAGE FILE-BÓL / A JÁTÉK LEMEZÉRÕL. ÍGY NEM JELENTKEZIK A BUG!

Nagyszerû ??
Folyamatos grafikai és hang problémák , ergo játszhatatlan. Irányítás fos, autok fizikája fos , AI-k ugy tapadnak az uthoz mintha oda lennének ragasztva , de ha hozzád érnek te perzse elszállsz az utrol mint a madár.A te autod mintha papírból lenne , semmi tapadás , küldetések egy része megcsinálhatatlan (csalás nélkül), mentések elszállnak , kormányok használhatatlanok,gyér tuning lehetõség , még gumit se lehet cserélni , mondjuk ,hogy tapdjon az uthoz vagy ha driftelni szertnék csusszon , uninstallnal elszáll a rendszered .
És ezért még fizet is valaki ? Csak az elfogultak nagyszerûzik ezt az igen elbaszott valamit , be kell vallani , a béta után ráfért volna még + fél év fejlesztés az biztos.Ez nem játék.
XuChi

Scrat
Ja és Uninstall után TÉNYLEG törli a system file-okat a C-rõl!!!!!!!!!!!

DJ Skyline
én kormánnyal játszom, azzal nem olyan vészes! mondjuk néha úgy érzem, hogy az LFS hátsó kerekes autóit könnyebb úton tartani, mint a TDU autóit, driving aidsal vagy mivel! 😄

ffxi
Hali!
Most kezdtem jácani, de vmi förtelmes az írányítás 😞, vettem egy Alfi GT. De nemtom egyenesen tartani. Vannak ezek a vezetési stílusok, de nem veszek semmit sem észre. Tud vki vmi okosat mondani?

Fákjúal!

Mike at home
esetleg nem lehet elütni? 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
no ezért jobb a GTA

ott lelõheted 😊)))))

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kmarha
wháááá.. kiidegel a game!

Megyek kiscsajhoz hogy felveszem erre lesajnálóan közli hogy szar a gépem, õ ilyenbe nem ül be (igen, még az elején vagyok, nincs idõm játszani)
Na mondom.. pár verseny, azt szépen meg is vettem pici B kategoriás Corvettemet.

Büszkén hajtok a p...a elé. Erre végigméri szépséges négykerekümet, és képest azt mondani hogy nem is ilyenre gondolt, õfelsége csak és kizárólag E kategóriás kocsiba akar beszállni 😊 Puff.. ugy vágnám szájon! 😄D Most meg túl jó a kocsim neki? 😄D

Másik szõszi lányka meg a város másik végébe furikáztatná magát, alig adva idõt arra hogy odaérjek.
24szer álltam neki.. 24szer, egész uton vagy mindkét oldalon tele volt civillel az út, vagy az összes keresztedõdésben ütközés volt, csak hogy elállják az útamat, vagy pedig az összes szembejövõ autó felém rántotta kormányát, amig az jobb oldali sávokban az összes kocsi pont akkor váltott sávot, mikor én mögé értem és elõzni akartam. Persze pont mindig elém.

Ha nem laptopom lenne már rég darabbokra csapkodtam volna a klaviatúrát. Ez a játék szivat engem. UGy látszik ma egyeltalán nem akarja hogy vele szenvedjek.

De nem uninstallálom még 😄 Azért sem! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Most nézem benne van a faq-ban az általam egyik hozzászólásomban leírt Online mod kreálása!
Köszönöm😊

★ 汤姆 李

Huhh újra vagyok hálistennek,nem volt netem 2 napig itt kinnt(wireless net fuck,alig várom az otthoni netem).
Most viszont van és szabad is vagyok 2 napig,yes.Úgyhogy le nem ránthat senki sem a TDU-ról😊
1 klubba beférkõznék ha lehet valaki invitáljon be légyszi,thx.

★ 汤姆 李

Mike at home
pár hónapja megvettem a R6-Vegast
el sem indult
most, az 1.04-gyel már szépen fut
ergo várok pár hónapot a TDU-val is, és akkor már nekem is jó lesz 😊

Mike at home
tft-hez már nem kell

Nálam nem jó a banner másnál se. Térképet akartam megnézni.
Izé úgyértem hétfõ reggel, tehát már ma...

Holnap reggel 8-tól 9-ig online leszek. Ha valaki ráér jöjjön már 8 és 8.10 között a rejtett szigetre. Kellene pár friend😊

hykao
Azért írtam, hogy nemigen javaslom, mert egyéb játékoknál problémát okozhat. (kifagy, nem indul stb. - volt ilyen dögivel...) Illetve már jóideje mindkét nagy videokártya gyártó driverében be van építve "frissítési frekvenciák felülírása" funkció...
hykao
Meglehet mindet, csak nem mindegy milyen autóval...
rage
Refreshlock megoldja ezt könnyen.
Az jó kis program, még installálni sem kell.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

hykao
Mi az, hogy olyan nincs? Milyen monitorod van? 😮
...és akkor mi van, ha eddig nem kellett??? Mindig van egy elsõ alkalom, nemde? 😊

Vagy driverbõl beállítod, hogy ráerõltesse minden alkalmazásra a 75Hz-et vagy felrakod a monitor driverét vagy - bár ezt ajánlom legkevésbé - fölraksz egy frissítás fixáló programot...

Milyen kártyád van? ATI vagy nV?
rotator
Lehet, hogy én vagyok béna, de néhány stoppos küldit mintha nemigen lehetne perfectre megcsinálni autóval... :S

Azt nagyon sajnálnám ha a polcon maradna végleg a cucc. Másrészt meg ezek olyan problémák amik nem csak nálam jelentkeznek, a teljesítménnyel általában az nV karikon problémák vannak, a mentések is sokaknak rendszeresen elszállnak (nem véletlen van erre már unofficial áthidaló tool gyártva) és a balansz problémával is összetalálkoztam már a google-el való kereséseim során. Szóval ha ezt simán így hagyják akkor kegyetlen vastag a bõr a képükön.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

rájöttem, a rengeteg idegesítõ dolog mellett miért nem bírom abbahagyni, mégpedig a hatalmas térkép és a vezetési élmény miatt. Plusz mindig is maximalista voltam, szal míg a "minden út felfedezve" cím mellett nem lesz pipa...😄

Aki mapot tölt az pause módban van és kék a neve.

Ha valakinek az a szellem vagy bagoly van a neve elött az épp resetelt.

Szerintem meg az uninstallos probléma megoldása, hogy a lemezrõl/az image fileból elindítjuk a telepítõt, és az korrektûl fogja leszedni! 100000000%, próbáljátok ki. Szvsz ez mehetne a FAQ-ba.

AntiHero
OFF
GYerekek Nagyon ideges vagyok<#falbav>
A kurv* netem nem jó. Átváltok vonalas internetre.
Nem tudja valaki meik a legolcsóbb (max 7k) internet telefon vonallal eggyüt. Nincs vonal bevezetve mert régebben kiköttem. Olyan csomag kéna amibe mibe internet+telefonvonal is van.
Valaki tudd ajánlani valami jót! Az kérem akkor privátba jelélezzen nekem.
Köszönöm
ONN

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

UnknownAsshole
monitorom 75Hzes, karim birja 1280*1024ig a 75Hz-et, de levettem 60ra ahogy mondtad, játékban pedig azért nem tudom levenni mert ahogy elindul ezt irja ki és a háttérben fut, hang is van de OUT OF RANGE.
autoszimulator
Próbáld meg videókártya driverbõl maximalizálni a képernyõ frissítést 60 Hz-re, majd huzzad le a játékban is ennyire, és probálgasd mennyit bír.. kb 70-75ig fogja... esetleg 72, de akkor már inkább 70!

.: mobilize.hu :.

Alexease
1. Uninstall
2. LEGO

<#zavart1><#idiota>