Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Together we'll fly someday...
Szerintem a fagyasok, villogasok, durva belassulasok 90%-at a rendszer-software kornyezetnek lehet betudni (rosszul karbantartott rendszer, pocsek virtualis memoria, toredezett meghajto, hatterben futo sok szemet - virusirto, letoltes, tuzfal, egyeb driver/kontroller profil szarok, minden mas program).
nem értem miért mondják pcdome-on is, hogy beakad a game, mikor nálam 1 giga/667mhzes PQI RAMal semmi baja <#fejvakaras>#fejvakaras>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
plz help!!😊
Saitek kormányom van,van valami speckos beállitás a kormányhoz,mert billentyüvel 1280-fullon szaggatás nélkül fut,game paddal 1150-ben,kormánnyal meg 1024-mediumon is szaggat?
A kormány beállitásainál a két "sensitive",és a "lineális" mod mit is takar tulajdonképp,mert vagy ugy megyek nagy sebességnél az uton,mint aki be van rugva,vagy kis sebességnél nem fordul az istennek se?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mindenbõl persze gyári és legrissebb, hangk driver, vidk driver, directx... 1024x768 HIGH 4x élsimítás, HDR off...
néha van, hogy indításkor kb minden 10.-nél, hogy amikor térkép módra váltok áttünedezik villogva valami textúra. akkor egyszerûen kimegyek exitre, újraindítom és már tökéletes is...
FRPAS-al néztem egyszer, 20 felett van mindig az FPS, de nem szoktam FRAPS-elni mert nem az érdekel, hogy hány FPS, hanem hogy én lássam folyamatosnak 😉

én így ritkán járok, de csak azért mert az utolsó negyedben már nagyon vigyázok. addig azért nyomom. de volt már, hogy 3/4 távnál egy barom lefékezett elõttem, meg volt olyan is, amikor egy ilyen táv alatt legalább három akkora mákom volt, pár mm-errel hülye autósok között húztam el persze satufékkel, néha kivert a víz 😉
de az autós küldiket azt én is mind Perfect-re csinálom, király verdákat lehet vezetgetni... 😉 kiélvezem
De! 😄 Ha PCIe-re váltok, akkor nem sajnálom kidobni az ócsó alaplapot. Amúgy stablian mûkszik és a i865 csipszet egy egészen jól sikerült széria 😉
ON:
honnan lehet letölteni?
Kemény!
Összes teljesített feladat?Hát az még odébb van😞
Máshogy nem tudom beszerezni?
★ 汤姆 李
Nekem meg van mindketto😛 A hasznalt autok kozul vettem meg oket - tobb egyedi autoval egyutt😉 Neha olcson hozza lehet jutni, meg akarnak szabadulni tole😉 Ma majdnem vettem egy Maserati Spyder 90th is, csak azt tul dragan adtak😉 De ugyanigy jutottam hozza az osszes "fodij" autohoz😉 Kiveve a Ford Shelby Cobra Concept, attol nem akarnak megszabadulni😊)
Eszméletlenül tetszett az az autó!Nem tudjátok be tudnám szerezni valahogy?T betüvel kezdõdött a neve a gépnek de nemtudom pontosan mi volt.
★ 汤姆 李
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szopika
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
THANX!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
(Tom, hogyha a tuningbolt fölé viszem az egeret akkor kiírja h. mit lehet ott tuningolni, de nicns meg az összes bolt, és nem akarom most az összeset végigjárni...)
Nálatok is drágábbak a kocsik egy idõ után?PL:Saleen5.550.000
Ez mitõl lehet?