Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
viszont az pozitívum, hogy tépek 1 sávban 200mph-el és elõttem az autók kitérnek <#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

M@TriX
nálam csak olyankor ha nem tud sávolt váltani, mert pl valaki van mellette...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
le vannak ültetve, a hawaii benszületek úgy szokták... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bpeti72
sziasztok lehet hülyének néztek de hogy a bánatba lehet online játszani, mindent úgy csinálok ahogy le van írva a könyvbe mégis azt írja hogy hibás felhasználó név. légyszi valaki segítsen. köszi

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

atomboy
Azert az bosszanto, ha 4 savos autopalyan robog 130al, aztan hirtelen fekez, es lassan, ovatosan a szomszedos savra valt..

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

nem az AI, az út az oka 😊, kicsit darabos lett, nem tudták kisimítani

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

igazából nekem sincs bajom vele, csak kevés a sávszélem hozzá ez már biztos, talán tudok 2Mbitre váltani majd, ha minden igaz, mert 512 szem egyszerûen kevés, azért nem látok más autót, a ranglistáná is lassú, ezéért gondolom

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Me0w
Azert a hegyes-volgyes utakat csunyan elkurtak, ne mondd azt nekem, hogy az normalis, hogy az elottem halado AI kocsik mindegyike szikrazik a lejton/emelkedon/bukkanon es altalaban hullatjak az alkatreszeiket 😊

Together we'll fly someday...

Alexease
Erosen rendszer fuggo a jatek. Persze kell neki proci, sok memoria es normalis buszsebesseg is.😊 De a "szolgaltatasait" tekintve, az amit nyujt, foleg osszehasonlitva mas autos jatekokkkal, mar az is csoda hogy ilyen jol megy😉 Szerintem profin ossze van rakva! Irozatos munka van benne. Nagyon komplex az AI, a scriptek, foleg az online lehetoseg miatt, es "nincs" benne hiba! Legalabbis en eddig nem talaltam olyat, hogy azt mondtam volna, hogy ezt elb*szt*k.😉 Persze, van itt ott 1-2 poligon csuszas, de egy ekkora meretu "palyanal" az nulla.

Szerintem a fagyasok, villogasok, durva belassulasok 90%-at a rendszer-software kornyezetnek lehet betudni (rosszul karbantartott rendszer, pocsek virtualis memoria, toredezett meghajto, hatterben futo sok szemet - virusirto, letoltes, tuzfal, egyeb driver/kontroller profil szarok, minden mas program).
bertino
nálam se szaggat, egyáltalán
nem értem miért mondják pcdome-on is, hogy beakad a game, mikor nálam 1 giga/667mhzes PQI RAMal semmi baja <#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Alexease
Nekem igazabol semmi bajom a jatekkal (eredeti). Leszamitva, hogy kicsit lassu (fps), de az meg ertheto. De azert hasznalhato, atlagban azert normalis fps-t produkal (3200+, 2Gb, 6800GT, XP Eng Prof SP2, 800x500 ). Nalam bug, lefagyas, villogas, textura hiba, mentes elvesztese es egyeb anomalia nincs.
M@TriX
lehet nem kellene annyit szívnod... 😉

gduck
BUG! Megoldás: ALT+TAB kilépsz winfosba, majd ALT+TAB visszalépsz gaméba 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

chicco
30 fps hddr nélkül 4x élsímítás 1280*1024
c2duo x1950 super pro 2 giga ram

Nektek is állandóan villog a kép? Mintha valami másik textúra akarna bejönni vagy nemtom... már az intróban is ez volt.. Lehet, hogy ez BETA?:S
plz help!!😊

nálam a két sensitivity maxon van, a linearity meg középen

Lenne pár hülye kérdésem.
Saitek kormányom van,van valami speckos beállitás a kormányhoz,mert billentyüvel 1280-fullon szaggatás nélkül fut,game paddal 1150-ben,kormánnyal meg 1024-mediumon is szaggat?
A kormány beállitásainál a két "sensitive",és a "lineális" mod mit is takar tulajdonképp,mert vagy ugy megyek nagy sebességnél az uton,mint aki be van rugva,vagy kis sebességnél nem fordul az istennek se?
pff.

Nektek nem villog állandoan? Szal bugos vagymi...?!

fsgh
nekem is megy normálisan...minden maxon van és jó😊 (kivéve az élsimítást...az 4x szaggat de 2x tökéletes)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

M@TriX
hát én nem értem, vesszek meg, de nálam nem szaggat egy cseppet sem, igaz az oprendszeremre kényes vagyok és tisztogatom mindig, pedig már nem egy nagy csúcsgépem van, sokkal jobb is van itt embereknek de folyamatos a kép. mégha 350-el hasítok 3-as körözési szintel akkor is....

mindenbõl persze gyári és legrissebb, hangk driver, vidk driver, directx... 1024x768 HIGH 4x élsimítás, HDR off...

néha van, hogy indításkor kb minden 10.-nél, hogy amikor térkép módra váltok áttünedezik villogva valami textúra. akkor egyszerûen kimegyek exitre, újraindítom és már tökéletes is...

FRPAS-al néztem egyszer, 20 felett van mindig az FPS, de nem szoktam FRAPS-elni mert nem az érdekel, hogy hány FPS, hanem hogy én lássam folyamatosnak 😉

Me0w
Egybkent az egyetlen ilyen delivery mission amit mar husszor kezdtem ujra az a koenigsegg-es, az a szemet auto annyira meg tud indulni... persze fekezni nem lehet vele - az enzo majdnem olyan gyors, es megis meg lehet allitani rendesen - ebbol kovetkezik, hogy a hajamat tepem a bu*i billentyuzet miatt 😉

Me0w
En ott szivtem meg, hogy 4-bol nem haromba tettem vissza hanem kettobe, majd gazadas - termeszetsen padlogaz, mivel billentyuzet - es kicsit megmozdult az auto segge es leert az utrol... utana mar minden mindegy alapon padlogazzal mentem vegig es mindent megusztam 😉 Majd screenshot es retry 😛

M@TriX
hihi 😉

én így ritkán járok, de csak azért mert az utolsó negyedben már nagyon vigyázok. addig azért nyomom. de volt már, hogy 3/4 távnál egy barom lefékezett elõttem, meg volt olyan is, amikor egy ilyen táv alatt legalább három akkora mákom volt, pár mm-errel hülye autósok között húztam el persze satufékkel, néha kivert a víz 😉

de az autós küldiket azt én is mind Perfect-re csinálom, király verdákat lehet vezetgetni... 😉 kiélvezem

gduck
OFF:

De! 😄 Ha PCIe-re váltok, akkor nem sajnálom kidobni az ócsó alaplapot. Amúgy stablian mûkszik és a i865 csipszet egy egészen jól sikerült széria 😉

ON:

gduck
Áhhh.... A lényeg hogy minél elõbb visszakapja a kölcsönzõ az autót 😄 Ha picit összetörik nem baj 😉

Van már patch a játékhoz?
honnan lehet letölteni?
Igen õ az:Syncro W12-es motorral 5,6 literes 420 pacis.
Kemény!
Összes teljesített feladat?Hát az még odébb van😞
Máshogy nem tudom beszerezni?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

AntiHero

Gondolom ez az eggyik készitõ!<#nemtudom>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Alexease
Alexease
VW W12 Roadster vagy Coupe. Elvileg valamilyen osszes teljesitett feladatok utan jar (ahogy elottem is irtak).

Nekem meg van mindketto😛 A hasznalt autok kozul vettem meg oket - tobb egyedi autoval egyutt😉 Neha olcson hozza lehet jutni, meg akarnak szabadulni tole😉 Ma majdnem vettem egy Maserati Spyder 90th is, csak azt tul dragan adtak😉 De ugyanigy jutottam hozza az osszes "fodij" autohoz😉 Kiveve a Ford Shelby Cobra Concept, attol nem akarnak megszabadulni😊)
robotnyk
ha vw sportautó, akkor az csak a w12 lehet. vagy a race, vagy a time attack után jár. inkább race rémlik így az emlékezet homályából. ja, és a stopposok után kapsz roadstert belõle.
A sziget keleti részén most csináltam meg egy küldit méghozzá egy Volkswagen sárga sportautót kellett leszállítanom.
Eszméletlenül tetszett az az autó!Nem tudjátok be tudnám szerezni valahogy?T betüvel kezdõdött a neve a gépnek de nemtudom pontosan mi volt.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

AntiHero
Szintén😄<#eljen>

Hmuda
Látom te is maximalista vagy. :-) Én még ha a legvégén szúrom is el, akkor is újrakezdem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DJ Skyline
szerezd be a Vitality verziót, az tartalmazza a versenyeket! és itt ennyit a warezrõl, folyt köv a warez topikban 😊 (bannerban a link)

AntiHero
HÁHÁHÁÁHÁÁÁÁÁ<#idiota><#eplus2>
Szopika

nekem is az a bajom mint huhupepének...
ez egy nagyon hülye kérdés lesz, de én még se tom nem tok belépni a versenybe nem tudjátok megmondani h hogyan v mit kell csinálni elõre is
THANX!
Szia mindenkinek.Légyszi aki tud segitsen.Nekem az a baj ezzel a játékkal hogy elinditom a progit fut és minden okés ,de amikor megvettem az elsõ kocsit és oda érek az elsõ verseny re ,kockás zászlo majd enter kiválasztom a singel pleyer menü pontot ,és ezután nem történik semmi csak forog a kép de sehol 1 kocsi az egyetlen amit tudok hogy esc-el kilépek.Légyszi ha valaki tudjak mi a baj és hogy javitsam ki SEGÍTSEN!!!!!!!ELÕRE IS NAGYON KÖSZKE iRJATOK PM-ET
Me0w
A szopas maga...

erieskrisz
ehhh az en gepem kicsit gyenge a jatekhoz de lam felfedeztem hogy van ps2 on is xDDDDD mar toltom is lefele <#nyes><#awink><#nevetes1><#wave>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Thx
gabi89
Keress másik crack-et

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

crack okozza ha jól tudom...
bpeti72
hogyan kell az online játékot elindítani, tudom hogy szerintetek hülye kérdés de én nem értem. eredeti a game

Vki help! Saleenhez és Fordhoz keresek tuningboltot, aki tudja merre van, jelölje már be térképen és rakja ide ki, thx!
(Tom, hogyha a tuningbolt fölé viszem az egeret akkor kiírja h. mit lehet ott tuningolni, de nicns meg az összes bolt, és nem akarom most az összeset végigjárni...)

bpeti72
az van

Sziasztok!
Nálatok is drágábbak a kocsik egy idõ után?PL:Saleen5.550.000
Ez mitõl lehet?
motort tudtam tuningolni de kereket nem azt merre lehet Caterham (Brit) de a brit mûhelyben csak mocituning van...