Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok

az lenne a problémám h játék közben ujraindul a game.....(már többször,más játékoknál nem pl:bf2)
mi lehet a gond?

AntiHero
Most miért lõtted le a poént?<#idiota>
Több mint ezer post jött volna<#rolleyes>Áttvetük volna az uralmat a toplistán<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hmuda
Pedig azt hinné az ember, hogy 9 és egynegyed órája elmúlt április elseje. <#idiota> 😄

Szóval már lejárt a szezonja. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bertino
ok, kösz

ui.: <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AntiHero
Ha rámész alinkre akkor láthatsz 1 szigetet, gondolom ezt egy kiegészítés elsz! Szerintem ez lesz a neve: Mauna Kamakou

U.I.: Énse tok Németül.

bertino
nem vágom a németet :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Eisenhower
Addon geplant?

Im dritten Quartal 2007 soll es ein Addon geben. Das Addon spielt auf der Nachbar Insel von Oahu, Molokai.

Molokai The friendly island ist eine zu Hawaii (USA) gehörende Insel. Die acht größten Inseln von Hawai»i sind (von West nach Ost) Niihau, Kauai, Oahu, Molokai, Lan'i, Kahoolawe, Maui und Hawaii, die größte Insel, die auch Big Island genannt wird.

Molokai aus dem Weltall
Länge: 60 km
Breite: 16 km
Größe: 676 km²
Einwohner: ca 7.000, hauptsächlich polynesischer Abstammung.
Hauptstadt: Kaunakakaí
Höchste Erhebung: 1.512 m (Mauna Kamakou)

Die Insel lebt vom Anbau von Wassermelonen und Saatgut. Die Landwirtschaft soll auch weiterhin die wirtschaftliche Basis bilden.

Auf Molokai findet man die Geburtsstätte der Hulagöttin Laka, in jedem Jahr wird auf Molokai am dritten Wochenende im Mai die Geburt des Hula gefeiert. Molokai wird gerne die am meisten hawaiische Insel, vordem auch "vergessene Insel" genannt, da sie dünn besiedelt, zum größten Teil unberührt und noch weitestgehends vom Massentourismus verschont geblieben ist. Die Bevölkerung versucht den Tourismus einzudämmen und auf die Westküste zu beschränken.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

pointer4
Hat iggen, akkor lehet nekem se lesz orokke ilyen ? Mert megvarta tegnap 3x is hogy befejezzem a versenyt. Arra gondoltam hogy lehet csak veletlenul jott igy ki.
AdaKiller
nekem volt már olyan, hogy nem lépett ki a fõmenübe, legelsõ napon volt ilyen.

de tegnap végig kidobált a fõmenübe

Steam Nick: adakiller

pointer4
En balga, gondolotam most reggel felkeresem az osszes muhelyt, hogy konnyebb legyen tuningolni. Hat kerdem en, van kapcsolat ?😛 NEEm nemvan 😞
😞

Egy jódarabig mi is. Aztán elfosódott.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

én tegnap este simán nyomtam online

Blenda Stompa
azistenrogyassszaraazeget hogy meg mindig nem megy ez a fos...pedig mar hajnal van es jatszani akarok nem ezert a baszkodastert vettem meg...atomot kaptak vagy valamelyik telibenyomta a gepet kaveval vagy mi az uristen tart eddig...nem hiszem el hogy ezert adtam penzt...ennyire nem nehez hibatjavitani vagy peccset feltoltetni csaknem oegyiptomi oirassal vn pogramozvaaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa.a.a.a.a...a...a...a...a........a.<#idiota><#duma><#duma><#duma><#duma><#boxer>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Miért is nem jó az ezres?
mivel az 1.2 lityos gyengébb is,nehezebb és lassabb is...
akkor minek neked a zx12 R??

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AntiHero
Küldetés közbe nem látod az ONLINE játékosokat.
A Connecting Lost vana kkor kilép a menübe.

fery02
Énis elkezdtem nyomni online-ba. Csak 40 percet játszottam eddig vele összesen, de egyszer sem találkoztam online játékosokkal 😞 Illetve az egyik csomagszállítós küldi közben elsuhant mellettem egy sportkocsi, felette egy piros kis kocka ikon vagy mi, de nevet azt nem láttam. Ez online játékos volt valószínûleg? 😛 A másik érdekességem meg az, hogy játék közben néha megáll 1 másodpercre a játék, és kiírja, hogy a TDU szerver nem elérhetõ pillanatnyilag, próbáljam meg késõbb. Igen, de közben fent látom, hogy TDU servers available. Most akkor minek hidjek? 😛 Meg néhányan írtátok, hogy van, mikor olyan van, hogy connecting lost. Ilyenkor kilép a játék a fõmenübe, vagy mi történik?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

AdaKiller
egyetértek

lambo murci nagyon jó kocsi; kedvencem

Steam Nick: adakiller

AntiHero
OFF
LOAL!
PSPén kiírja mikor Driftezel hogy DRIFT.<#idiota>
PSP hogy lehet neten nyomulni? Kábel vagy wifi?
ON

scorpeeon
Ezek mindegyike megvan (csak PSP-n 😄), az én véleményem :
ME412: csak most szereztem meg, a leggyorsabbnak tûnik viszont fékezés/kanyarodásban nem a legjobb
Murciélago: Ezzel sok ideje megyek, jól is megy, jól is kanyarodik, de egy idõ után sajnos rájöttem h vannak nála jóval gyorsabb kocsikák 😊
SLR: Ezzel keveset mentem még, az eddigiek alapján eléggé közepesnek tûnik, nem is a leggyorsabb, másban sem emelkedik ki nagyon
F1 LM: Ez tûnik eddig a legjobbnak. A gyorsulása nagyon ott van, kanyarodni/fékezni is jól tud és a végsebessége is elmegy 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

rotator
Koenigsegg broáf!

scorpeeon
Jaja, motorok sincsenek sajna.Meg az emberkének nem lehet ugye ruhákat vásárolni (de ez nem is hiányzik, a motorozás sem), de a lényeg az h benne van az egész bazinagy sziget, sok-sok verseny, és rengeteg kocsi (itt egy PSP-s kocsilista), online vannak sokszázan, bárkit ki lehet hívni az utcán. Megvan PC-re is, látványban is nyílván elmarad tõle enyhén szólva, de sztem élvezetes PSP-n is. PC-n eddig van egy Audi TT-m, meg egy Gallardo-m, ott még nem sokat nyomtam. Tegnap és ma is beteg voltam (még ma is az vagyok kicsit), ezért toltam PSP-n mostanában az ágyban, mert annyira azért nem voltam beteg 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Saalen S7 Twin Turbo se rossz!
Meg az se lenne rossz ha jönne patch és benne a ZX-12R!
pointer4
Kezd a Steam elso 2 hetere hasonlitani....
scorpeeon
cc85? Ilyet nem látok... Nem CC8S-re gondolsz?

AntiHero
Meg motorok meg sok egyéb más<#wilting>

scorpeeon
Köszi. Asszem az Enzo-ról le kell mondanom, mert PSP-n játszom, ott nincsenek Ferrarik.

áá engem az idegesit megyünk online futamot és enzo, mv agustábol áll a mezöny
persze én meg megyek alfa gt vel sök esélyem volt

de azé maserati mc 12 vel lenyonmtam egy koniget.
meg ferrari f430 al ford gt-t
meg még párat.
de érdekes mostanában nemirja föl a versenyt amit megnyertem
robotnyk
meg kell szokni
pointer4
Nagy a csond, csak nekem nemmegy ?
pointer4
Hat nemtom.
Tour de Island.
Billentyuvel 25 km-ert verek a 2. ra. (Lamborghini Murcielago)
Momoval kb 10km re vagyok az uccso utan 😊
Tutti en vaok a bena, de nekem nem jon be.
koenigsegg cc85
maserati mc 12 ezek legjobbak
Rohadt nehéz tény. De meglehet stage 3-mal is csinálni. Tényleg kicsit nehéz irányítani, de ezt a játékot nem is billentyûzetre találták ki.

Ugyanez a történet.
pointer4
Te a Saleen tenleg jonak tartod???
Volt egy 8 autos Saleen verseny kis kanyargos fak kozotti utakon. Hat en 20 lodultam neki es nemtudtam megcsinalni, majd kolcsonoztem egy tuningolatlant, es 15 secet vertem a masodikra.
IIIIranyithatatlan 😊
Az ME24 legyorsulja a Saleen-t is, de a végsebessége kisebb.

pointer4
Ugyhogy enzo, jol gyorsul jol is jol kanayrodik. Proba azt 😊
pointer4
Sajat velemeny:Chrysler ME FOUR-TWELVE ez eleg bena dog, es asszem nemtudod tuningolni
Lamborghini Murciélago - igen kezes barany, nagyon jol iranyithato, kezesbarany tuning utan is.
Mercedes SLR McLaren - A tuning elrontja a stabilitasat, talan 2es el kene probalni egyet, mert alapbol lassu
McLaren F1 LM - ez gyorsnak gyors, de pl szerpentinen halal 😊 Oda inkabb a Lamborghini, palyan jol fordul, mint a sinauto.
DJ Skyline
hivatalos fórumon nincs valami kívánságtopik autók terén?😄

Saleen S7, Enzo Ferrari.

Milyen jobb kocsikat akarsz még?
Amig a www.gamespy.com, www.fileplanet.com és a www.3dgamers.com oldalak nem mennek, a TDU-val se próbálkozzatok (nehogy megsérüljön a mentésetek).

Ha ez a 3 oldal megy, a TDU is felenged majd a szerverre.

DJ Skyline
<#eljen><#finom><#szeret>

scorpeeon
Hali! Megvan a Chrysler ME FOUR-TWELVE, Lamborghini Murciélago, Mercedes SLR McLaren, McLaren F1 LM. Melyik kocsit érdemes a legjobban beszerezni a legjobbak közül még?

végigvártam, majd leáll az egész gép
pointer4
Nem kifagy, csak van vagy 40 sec timeout. Varj kicsit.
pointer4
http://www.madmaxmovies.com/fanstuff/cars/JimMartino/BlackInterceptor/110-1059_IMG.JPG
Igen en is szeretnem 😊
Mindet akarom 😄
De legfokeppen most jatszani 😄
Akkor is felvesztek egy klubba ha 4% a game stat ?😄 hova menjek ha lehet ?😊
En egy Lamborghini DiabloSV-t szeretnek, meg egy Ferrari Tisztarozsdat, meg Lamborghini Countach. Meg egy Suzuki Hayabushat. Miutan ez mind a garazsban all mar csak egy Chopper kene, hogy utazhassak az utakon 😄
Engem most már nem kidob, hanem fel sem enged jelentkezni és kifagy.
AntiHero
Közsönnyük, hogy itt voltál! Mehetsz NFSezni pááááá

DJ Skyline
Last V8 Interceptor! 😄 való életben is ritkaság <#idiota>
[örülne neki<#rolleyes> ]