Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC-nek meg még mindig semmi 😞
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
vagy másnak sem?még a servere sem tudok feljutni
★ 汤姆 李
Azóta ott pihen valamelyik házam garázsában😊
Kérdésem lenne:van jó sok ruha ticket-em.Ha elvásárolom akkor kapok %-ot a game progress-re?
★ 汤姆 李
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Persze ehhez az is kéne, hogy mûködjön a TDU Server.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
doc & settings\all users\application data\test drive könyvtárban a cdkey.txtben átírod a kulcsot.
Gigabyte EP45T-DS3R,Intel Q9400 2.66 Ghz ,4GB Kingmax DDR3 1600Mhz,Asus HD4890 1GB,Asus Xonar DX Audio,Cooler Master HAF932,Asus VW246H, Cooler Master GX650,Logitech G25
nézz szét, tuti megtalálod
ha azt átírod eredetire, elvileg okés
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egy olyan problémám lenne hogy fel lett installálva a TDU,és azután uninstall nélkül lett letörölve..
Ezek után mikor manuálisan törölgettem ki a hátramaradottakat,a registryben is mindent kitöröltem ami test drive unlimited,és atari
néven futott,kerestem cdkey,és testdrive unlimited cdkey bejegyzéseket is de nem talált semmit.
Ezek után a registry clean expertet,a regcleanert lefutattam de nem talált SEMMI tdu-ra utaló "bármit".
Újrainditás,registry átnéz,original dvd behelyez,elõtte registry cleaner progik futtatva-negativ. Játék felmegy és nem kér kulcsot install után,profil létrehozás elõtt. Puff..
Játék uninstall absolult uninstallerel,registry cleanerek lefutatása,windows/prefetch könyvtár tdu.pf -ek törlése,registry újból
manuális átvizsgálása,tdu,atari,cd key,tdu cdkey -negativ.
Újrainditás..
Install,megint csak nem kér cd kulcsot..
Ezzel együtt ez a hatodik uninstallom,próbáltam másik meghajtóra feltenni,ott sem mûködik..
Szerintettek mi a f******-k**** élet van ezzel a tdu-val..?
Van egy rejtett más bejegyzés alatt levõ vmi a registry-ben amit nem töröltem ki?
Vagy ennyi ezután más verziót fel se lehet tenni?
Nagyon lényeges lenne hogy ne az elõzõ kulcsos verziót érzékelje.. 😊
Tudnátok segitenni ebben?
Elõre is köszönöm!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A második kérdésre: nyilván wifi, mivel egy handheld konzolról beszélünk.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
gyalogosoookk... <#eplus2>#eplus2>
é2007 harmadik negyedévében jön egy kieg, ami a szomszéd szigeten történik, Oahu Molokai-n (vagy hogy ebböl mi név mi nem nem vágom, a lényeget értitek). usa sziget, a nyolcadik legnagyobb hawaii-on, ott le van irva a többi bla bla bla, adatok alatta. hossz 60km, szélesség 16, terület 676 négyzetkm, kb 7000 polinéz bennszülött (füszoknya?), föváros Kaunakakai, legmagasabb pont Mauna Kamakou 1512m.
a rizsát alatta lusta vagyok átagyalni magyarra de tipikus turistakönyvböl származo maszlag, ilyen olyan nevezetesség, május harmadik hétvégéje Hula szülinapja, akkor parti van. Ez a legkedveltebb hawaii -i sziget, ... felejtés szigete...(wtf)... tömegturizmus történik mint általában arrafelé, az uccso mondatot nem vágom.
szoval, béna vagyok németböl mint állat, de mivel sosem akartam amugy tanulni ahhoz képest sztem nem rossz. szoval valami hozzáértõbb legyen szives korrigálni a hibákat és félreforditásokat, bár nem nevezném annak. 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
ha meg poén, akkor meg gyenge...
Together we'll fly someday...