Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mente et Malleo
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De azt nem mondtátok hogy még egy profil teljesen összeomlasztja az egészet? 😄 Hibába másolgatom vissza a dolgokat, nem reagál rá, egyetlen lehetõségem volt csak, új játékot kezdeni
(ami végül is jól jött, mert már most pár óra játék után jobban állok mint korábban 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mente et Malleo
Megpróbálom megkeresni.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De! ha leveszem a grafikát 800×600-ra és utána vissza 1024×768-ra akkor tökéletesen fut!
neszóljbe!!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
-------
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Na, megcsináltam amit néhányan ajánlottatok!
Újraraktam a windowsom, minden sirályos, reggel felraktam a játékot, és láss csodát, eltûnt az akadás, eltûnt a megállás.Játszottam vele 2 órát.Most kapcsolom be a játékot, és elszörnyûlködve látom, hogy ismételten akad, és kapar , és semmi nem jo neki, nem lehet vele mit tenni. :'(
Tehát a kérdésem: Volt már valakinek ilyesmi gondja problémája?
És várnék esetleges javaslatokat a megoldásra!
Elõre is köszi minden segítõkész emberkének!
engem is ledobott😞
már 40% nál vok kb.
ma is németekeltalálkoztam csak.
egyik gyerek levilogot nagyarcal én voltam ferrari 388gto val ö meg maranelloval.elsö kör=elindulunk ot hagy rendesen de lámilya vezetni nem tud dur bele az elsö kocsiba igy én nyertem erre akar visza vágot 2 kör=elindulunk megin ott hagy,már majdnem utolérem erre belémjön és én kifarol jobra pont az utelágazásnaál persze a rosz irányba igy ö nyert.erre pipalettem és most én akartam viszavágot3kör= megint ott hagy majd durr a kocsit kierüli de az oszlop nem kegyelmez igy fölényesen huzam be a 3dik kört.ugy kell neki kihivni egy szivos magyart a ha láma.szerencsétlen nem tudta ki az ellenfél.
amugy a millios versenyen benne vok a legjobb ezerbe az idöm 49:48 szerintem elég jo azt számoltam csak 9magyar volt ennél jobb.szoval én vok a 10dik legjob magyar de én koenigseggel mentem nem enzoval.szerintem azzal még elöréb kerülhetnék.csak azt nem értem az elsö 42 percet ment.azt hogy szürke ködben tapogatozok.
de jol el jáccok mostanában már 10 autom van köztük a kedvencem a shelby cobra daytona coupé.de a másik kedvenc a 388gto

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Van még több is az oldalon.
amiota elõször elindítottam a game betajat és játszottam vele, azota annyira beleszerettem, hogy rohadtul szeretnék eljutni oda(persze nem vok ezzel gondolom egyedül) de a világ, amit ábrázol elõttem a game... ezt nem lehet nem szeretni 😊
és az ilyen igazi élõképek láttán ez a feeling csak fokozódik 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyébként nem a játék elején volt a bökkenõ, azért nem is gondoltam gázadási problémára, na mindegy majd legközelebb...
Contemporary Country Music
A képen a játékban kettõ ritka autómárka található 😊
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
A Diner-ben van 1-2 ACE küldetés, üsd szét õket! 😉
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Még mindig úgy van, hogy randomra válogatja, hogy a környékeden lévõ autósok közül kiket fogsz látni? Van esetleg vmi prioritás ebben a barátoknak?
Kicsit mesélnétek róla, hogy zajlik a magyar tdu-s "élet"? (nagyon pörög ez a topik, nincs sok kedvem 3000 hsz-t visszaolvasni, bocs)
Tervezem az eredeti megvételét, tájékozódni szeretnék picit... a béta online része nem nagyon gyõzött meg.
Szakaszosan eltüntette a bejárt utakat, stb...
Szóval szívás volt, az a kis extra meg tökéletes elégtételt jelentett 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
pedig 80% nál voltam 😞