Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabod
parkoló nem perkoló

Mente et Malleo

szabod
én meg fõleg ,hogy még egy magyarral sem találkoztam. ugyanitt a perkolóban a világítótornynál próbálkoztam máskor, sikerült egy német és egy török találkozóra eljutnom de magyarok 1 se 😞

Mente et Malleo

fery02
Helyes, akkor nem csak nekem nem akar csatlakozni, vagyis nem helyes, csak megnyugodtam. Pedig énis nagyon akartam volna találkozót 😞

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

szabod
találkozó lefújva, úgy néz ki megint szarakszik a szerver mint vasárnap.

Mente et Malleo

öcsém detto énis, a shelby vel, még 2km hátra és connection lost :S

Eisenhower
hát ez nem lehet igaz. autoleszállítást vállaltam 32km. erre az utolso 300m-en kiirta hogy megszakadt a kapcsolat a tdu szerverrel.... hát mi a redvás pitsáért nem lehet továbbmenni és köv connect-kor meg frissülne a mentés adatbázisvol a profil? az istenit már neki.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

fery02
Segítsetek mert megõrülök. 😊 Online nyomom, és az van, hogy vagy nem látok senkit sem, vagy látok embereket, de akkor nagyon sokat (kb 6-7). Ez normális? Mert elég soxor van, hogy csak megyek, de nem látok senkit sem. De az biztos normális gondolom, hogy ha átteleportálok valahova máshova, akkor ugye eltûnik mindenki. A másik meg az, hogy találkoztam egy magyar gyerekkel, felvettem barátnak. Legalábbis lenyomtam az F-et, rámentem a nevére, majd num6, ott kiválasztottam, hogy add to friend, majd megint num6. Nemtom jól csináltam-e, mert semmi hang sem volt, nem jelzett a játék semmit sem, szal nem tudom, hogy fel vettem-e barátnak vagy nem. Meg lehet valahol nézni a barátlistát? A másik: szintén az F-re elõugró menüben legalul van egy olyan sor, hogy session. Ez mi? Meg ezen belül is, isolate. Ez is szintén mi? Nagyon nem vágom. Mert ha rámegyek, akkor van, hogy ha azután megint F-et nyomok, már nincs ott a session nevû sor, de olyan is van, mikor ott marad, csak azon belül nem isolate van, hanem quit. Ez is rejtély számomra.

Attila8805
Taxi 4 ben fedeztem fel a dolgot😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Kmarha
Na jó, én a heti két játékom után mindig elmentettem külön a mentéseket, mert azt mondtátok néha csak úgy eltünik.

De azt nem mondtátok hogy még egy profil teljesen összeomlasztja az egészet? 😄 Hibába másolgatom vissza a dolgokat, nem reagál rá, egyetlen lehetõségem volt csak, új játékot kezdeni

(ami végül is jól jött, mert már most pár óra játék után jobban állok mint korábban 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

szabod
Ma 23:00-lor a sziget északnyugati pontján a világítótorony melletti parkolóba jöjjön el aki tud. Szeretnék már magyarokkal találkozni.

Mente et Malleo

Attila8805
Thx!
Megpróbálom megkeresni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

A szétesõs bulit úgyis lehet orvosolni hogy a frissítése frekit leveszed 60-ra és vissza 75-re vagy ahol hazsnáltad...persze ez nem mindenhol lehetséges

atomboy
Keleti repulotertol eszaknyugatra, egy sziget az.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Daves
Csá nekem is ezt csinálja!
De! ha leveszem a grafikát 800×600-ra és utána vissza 1024×768-ra akkor tökéletesen fut!

neszóljbe!!

Synit HUN

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

V43 1105
Köszönöm! 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Synit HUN
Próbálj pár alt+tab-ot nyomni! Nekem szinte mindig úgy jön be hogy akad meg széthullik. Nálam pár alt+tab megoldja.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Valamelyik reptérr környékén ahol a pontiac kereskedés van azt hiszem.
Attila8805
Merre van a ford island-i versenypálya mert nem találom sehol.

Kitaláltam mást aztán kiirta valami új verziót és hibát észlel ezért leál....
A német csak mosolyog. A magyar meg: "ugy kell neki kihivni egy szivos magyart a ha lámaá"

-------

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

wander01
na felpattintottam végre a tdu-t a laptopra, ugyhogy uton-utfélen és autoban is tudok autozni 😄DD -,-

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Hi!
Na, megcsináltam amit néhányan ajánlottatok!
Újraraktam a windowsom, minden sirályos, reggel felraktam a játékot, és láss csodát, eltûnt az akadás, eltûnt a megállás.Játszottam vele 2 órát.Most kapcsolom be a játékot, és elszörnyûlködve látom, hogy ismételten akad, és kapar , és semmi nem jo neki, nem lehet vele mit tenni. :'(
Tehát a kérdésem: Volt már valakinek ilyesmi gondja problémája?
És várnék esetleges javaslatokat a megoldásra!

Elõre is köszi minden segítõkész emberkének!
Synit HUN
Én masszívan bent vagyok. De nem olyan jó.

Synit HUN
Dejó! Megint a parasztokkal maradtam. <#pardon1>

lehet, hogy már foglalt a név... találj ki valami mást...

engem is ledobott😞
CivicVTi
Nalam is server down<#wow3>

Csáztok!meg vettem a játékot eredetibe beírtam a kódót és amikor rá megyek hogy online meg beíroma kódót akkor valami nickname val van baja a névvel!Lécci segítsetek.köszike.
Most tett ki a game. Disconect<#boxer>

na én is jot jácotam
már 40% nál vok kb.

ma is németekeltalálkoztam csak.
egyik gyerek levilogot nagyarcal én voltam ferrari 388gto val ö meg maranelloval.elsö kör=elindulunk ot hagy rendesen de lámilya vezetni nem tud dur bele az elsö kocsiba igy én nyertem erre akar visza vágot 2 kör=elindulunk megin ott hagy,már majdnem utolérem erre belémjön és én kifarol jobra pont az utelágazásnaál persze a rosz irányba igy ö nyert.erre pipalettem és most én akartam viszavágot3kör= megint ott hagy majd durr a kocsit kierüli de az oszlop nem kegyelmez igy fölényesen huzam be a 3dik kört.ugy kell neki kihivni egy szivos magyart a ha láma.szerencsétlen nem tudta ki az ellenfél.
amugy a millios versenyen benne vok a legjobb ezerbe az idöm 49:48 szerintem elég jo azt számoltam csak 9magyar volt ennél jobb.szoval én vok a 10dik legjob magyar de én koenigseggel mentem nem enzoval.szerintem azzal még elöréb kerülhetnék.csak azt nem értem az elsö 42 percet ment.azt hogy szürke ködben tapogatozok.
de jol el jáccok mostanában már 10 autom van köztük a kedvencem a shelby cobra daytona coupé.de a másik kedvenc a 388gto
robotnyk
minden játék közbeni save után backupol, nem csak kilépékor
pubiloál
LOL még ott annál a kráter izénél ott a legtetején láccik is ház is, pont ott ahol a TDU-ba... Nagyon nagy!!

Attila8805
Mintha a játékba szállítanák a cuccot a házhoz😄

gabi89
Ez backup program mit tud jobban mivel jobb annál ha én fogom és mindig csinálók egy biztonsági mentést.(Mindig mikor kilépek a savegame mappát átmásolom valahova máshova is a gépen így nincs baj ha elszáll)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Attila8805
Megértem<#awink>
Van még több is az oldalon.

Synit HUN
Hol vagytok srácok? Csak paraszt németekkel találkoztam. Hogy útálom a gyökér németeket.

bertino
utállak most nagyon, persze jó értelemben <#smile>
amiota elõször elindítottam a game betajat és játszottam vele, azota annyira beleszerettem, hogy rohadtul szeretnék eljutni oda(persze nem vok ezzel gondolom egyedül) de a világ, amit ábrázol elõttem a game... ezt nem lehet nem szeretni 😊
és az ilyen igazi élõképek láttán ez a feeling csak fokozódik 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nashville
Kössz a válaszokat! El kellett mennünk otthonról ezért nem tudtuk kipróbálni az indítást, volt is nagy veszekedés miatta. 😊
Egyébként nem a játék elején volt a bökkenõ, azért nem is gondoltam gázadási problémára, na mindegy majd legközelebb...

Contemporary Country Music

fery02

fery02

A képen a játékban kettõ ritka autómárka található 😊

Attila8805

de irigyellek benneteket már én is mennék száguldozni de még itt rohadok a melóhelyen éjfélig <#szomoru1>

Synit HUN
Jah! Meek is barangolni.

atomboy
En pl nem vagyok tagja egy klubnak se. Igy a kozossegi eletrol nemtok mit mondani, neha latok magyarokat jatszani, de tobbnyire maganyosan jarom az utakat.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Nekem tegnap történt ugyanez, beléptem és ÁSZ lettem... 😊 Szerencsére volt egy 10 perces backupom.
A Diner-ben van 1-2 ACE küldetés, üsd szét õket! 😉

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

SuperCharger
Sziasztok! Azt olvastam FAQ-ban, hogy csak 16 tagja lehet egy klubban... ezekszerint az a 40 (regisztrált) magyar játékos 3 különbözõ klubba tömörül? Vagy nincs mindenki klubban?
Még mindig úgy van, hogy randomra válogatja, hogy a környékeden lévõ autósok közül kiket fogsz látni? Van esetleg vmi prioritás ebben a barátoknak?

Kicsit mesélnétek róla, hogy zajlik a magyar tdu-s "élet"? (nagyon pörög ez a topik, nincs sok kedvem 3000 hsz-t visszaolvasni, bocs)

Tervezem az eredeti megvételét, tájékozódni szeretnék picit... a béta online része nem nagyon gyõzött meg.

Igen, régebben már írtam is hogy megsérült és ezt valóban extraként beadta. De hasonlóan jártam más területeken is mint itt többen.
Szakaszosan eltüntette a bejárt utakat, stb...
Szóval szívás volt, az a kis extra meg tökéletes elégtételt jelentett 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Megsérült neked is a mentésed? Mert úgy tudom még nem lehetséges az 1000 pont, mivel nem mûködik a klubok közötti verseny.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

nem 😞

pedig 80% nál voltam 😞

Smuge
Lementetted valaha valamilyen állapotban? Mert ha nem , sajnos buktad egészet <#wow3>