Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
érdekes egy játék ez... A64X2 3800+ - 512/400 - 7300/256 ... és akármit állítok nem mászik fel 15 fps fölé ... furcsa O_o

u dont have to listen anybody else but me

Attila8805
jaaaaa

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Synit HUN
Az az egész. Csak ilyen nyomi. 😊 Viszont lesz mégegy ha eléred a következõ szintet, az frankó pálya.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Attila8805
Hi all megtaláltam ford islandot de hol van itt a versenypálya?
<#lama><#lama>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

AntiHero
Az jó lenne, mert addig nem játszok míg nem lesz patch. Mivel úton útfélen hibákba ütközök sajna.<#shakehead>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nekem is ugyanez van.de hogy a pibe futotál 44percet ? én 46 ot mentem és ezzel is a második legjobb magyar vagyok.vagy is lennék de nem irja ki az idömet
grebber
Pff 😞

Next PC upgrade: 2022

Atti12
nem nagyon

grebber
Jött már ki valamilyen patch?

Next PC upgrade: 2022

zsakosfrodo2
nekem igen 😛😛😛

Atti12
nektek most mûködik a játék? :S mert nekem nem.

pubiloál
Látom neked is ez a problémád... de basszus akkor nekem meg ez a legjobb magyar idõ... mert mostmár rohadtul nem az az 1milka érdekel, hanem az, hogy a többiek láthatták volna... hogy nem vagyok béna. De ilyen kiba**ást

Pacal17
Lehet hogy az Easter Bunny nyomat nekem egy eredeti TDU-t 😄 Remélem

pubiloál
Nem tudjátok hogy miért van az, hogy a millioners challenge-be futottam egy 44:49-es idõt, és nem tesz be a rangsorba??? Olyan ideges vagyok... mert néztem, és ez olyan 20-30. idõ lehet... fényképet csináltam magamnak, de akkor is 😞😞

zsakosfrodo2
A Session szvsz ara való, hogy ha sikerült lockolni a társaidat, akkor rámész erre a Session--->Isolate-re, és akkor megszakítja a kapcsolatot mindenki mással, akivel nem vagy összelockolva. Akivel lockban vagy tehát megmarad, mindenki más eltûnik. Ez akkor jó pl, hogy ha mész az úton, vkinél hallod hogy bömböl, meg recseg a hangfal, te meg széppen Session Isolate, és már senki sincs a közeledben.

nem tudtok egy olyan listát, ahol a kocsik különbözõ tuningolásainak árai fel vannak tûntetve?
kellene, hogy össze tudjam hasonlítani az eladási árakkal...
Sziasztok!

Lenne egy apró problémám!

Mondjuk meg akartam változtatni a gamespyid-s felhasználói nevemet,meg is
tettem,és aki jól végezte dolgát visszaléptem a tdu-ba és a profilomhoz nem tudtam kapcsolódni.
Visszaváltoztattam a spyid-s nevem a régire,a játékbeli profilt elindítva nem tudok belépni a játékba,nincs continue game,csak new..

Szerintetek mi lehet a gondja?
Remélem a games.id-s manõveremmel nem vágtam agyon a profilomat!
pointer4
mivel toltad ?
Bucser
Akinek van TrackIR-ja sikerült mûködésre bírnia a játékkal?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hát most lenyomtam a millionare challenget ujbol.
de utána nem tudtam megnézni az idöm és azt hol vagyok a világrangiltán.
de az idömet emgjegyeztem 46perc 52mp.ezzel a második legjobb magyar vagyok.csak az a baj még a tdu communitrin sincs fen.miért?nem volt connecting lost és a játékosokat is látom a mapon.
az elsö magyartol ösz visz 17mp re vagyok.
gabi89
Ha van barátod akkor tudsz az õ klubbjába csatlakozni ha van hely és meghív.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

fery02
Nekem a kluboknál a joinnál azt írja, hogy nincs barátom, nem értem. Csatlakoznom kéne hozzá elõször egy klubhoz? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Synit HUN
Én azt a beta-ban volt hogy napont 2x megcsináltam. 😊 El motorozgattam 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Attila8805
Az semmi nekem a Millionaire's challange-tõl vagy mitõl ínhüvelygyulladásom lett<#idiota><#idiota>

Akkor körülnézek a beállításoknál, mert még nem nyúltam hozzá. Úgy használom ahogy sz alapértelemezett.

szerintem elég a num 6 a barátra, bár megnézni talán csak klubnál tudod, mikor a joint-t választod. A session-ról fogalmam sincs

Synit HUN
Nekem meg egy régi kormányom van, asszem a tiéd elõde. Wingforce vagy mi (nem vok otthon nem vágom). De asszem sokat nem nyúltam hozzá a beállításokhoz. Linearitás félig van asszem. A többit most nem vágom.
De asszem az érzékenységet nem toltam fel nagyon.
Hát az út meg pattogós. Azzal mondjuk sokat nem lehet kezdeni.

fery02
Jaj, nekem csak azt a sessionos dolgot magyarázza el valaki, meg azt, hogy ha num6-ot nyomok, mikor rámegyek az Add to friends-re elég-e, mert szerintem nem, hisz nem jelez semmit sem. Emellet, hogy megnézhessem valahol a barátokat. <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

atomboy
Sztem egyertelmu, mi a serial...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

hello mindenki nekem az lenne a gondom hogy már vagy 2 napja küszködök hogy hogy kell elinditanni a játékot mi a serial vagy talán rosszull inditotam el vki segitsen kösz mindenki ja ás ha kell itt az emailom:[email protected] vagy irja fel a fórúmra lehetöleg minné elöbb ha lehet <#rinya><#rinya><#conf><#conf><#conf><#csodalk><#csodalk><#help><#help>
Milyen beállításokat használsz? Mert nekem egy logitech ex van és elégé rángat az autó vele.
Arról nem is beszélve hogy elég pattogos az ut.

robotnyk
elõször írd át a cd kulcsot. keress vissza a topikban cdkey.txtre, és meglesz hol van pontosan. másodszor ne crackeld le az eredetit, mert akkor akar frissíteni, pedig még nincs új verzió.
Valaki pls!Lécci
Synit HUN
Én évek óta minden autós játékot kormánnyal játszok. Sztem az igazi hatáshoz elengedhetetlen. A TDU pedig különösen jó kormánnyal. Ez a játék egyébként pont nem rángat olyan agresszívan meg be is lehet állítani. És ha nem Logitech kormányra pályázol akkor ne is vegyél semmit.

Synit HUN
Nyugi nekem a Millionaires-t állította le az utolsó 400 méteren. 48 percnél.

atomboy
89

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

SZiasztok!Újabb probléma.Az lenne hogy meg vettem erdetibe meg minden és rá megyek hogy online elkezd csatlakozni ki irva valami fverziót és töltsek le valamit és rámegyek hogy ok letszet tálcára és kilép.miért van ez de a legjobb hogy mék kódót se kért?
Offlineba hány %-ig lehet eltolni? Jobb a békesség egyelõre 😊

LordMonster
Ezt a seisson-os dolgot én is kérdezni akartam.

Vviikkttoorr
Jó Reggelt!
Azt szeretném megkérdezni hogy megérné e kormánt venni a játékhoz?
Mert igazán nem tudom még hogy sokkal élvezhetõbb lenne-e mert félek attól hogy valamiért pl. nem ismerné fel a kormányt,össze vissza rángatna stb.
:S
valaki tudna addni egy kis tippet! Nagyon megköszönném!

buldozer99
jaja😄DD lool

Forca Barca

Attila8805
ok.
De amúgy az lenne rajta a lényeg hogy amikor a kisgyerek kihúzta a fiókot akkor ott virított benne egy TDu dvd😄

DJ Skyline
Frapsel lehet

scorpeeon
Egy printscreen-el nem tudod ellopni. Vmi capture frame-t keress vagy hasonlót.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Attila8805
Pedig azt hittem jó lesz.
Wmplayerbõl próbáltam lopni a képet.

AntiHero
szép fekete te kép<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Eisenhower
olvass vissza nem is kell sokat.... de nem fagyasztja le a gépedet. csak várni kell vele picit....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Hi!Én szerdán vettem meg a játékot. Napközben tök stabill meg minden, de így éjfél fele max 10 percet tok fent lenni mert állandóan ledobál,utána ujra akar csatlakozni, de ekkor totál kifagyasztja a gépet. Az lenne a kérdésem, hogy mindenkinél megvan ez a probléma vagy csak nekem szarakodik a net? Mert ez így nem fasza, ettõl a beta is stabillabb volt azért még fizetni se kellett😄

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Eisenhower
lehet azzal.... meg autok közt is könnyebben lehet mászkálni ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

rotator
Kipróbáltam egy motort, iszonyat gyenge, nem lehet vele normális ívben kanyarodni. Persze biztos megvan a nyitja, de egyelõre maradok a négykerekûeknél. 😊