Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
<#lama>#lama><#lama>#lama>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
kellene, hogy össze tudjam hasonlítani az eladási árakkal...
Lenne egy apró problémám!
Mondjuk meg akartam változtatni a gamespyid-s felhasználói nevemet,meg is
tettem,és aki jól végezte dolgát visszaléptem a tdu-ba és a profilomhoz nem tudtam kapcsolódni.
Visszaváltoztattam a spyid-s nevem a régire,a játékbeli profilt elindítva nem tudok belépni a játékba,nincs continue game,csak new..
Szerintetek mi lehet a gondja?
Remélem a games.id-s manõveremmel nem vágtam agyon a profilomat!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de utána nem tudtam megnézni az idöm és azt hol vagyok a világrangiltán.
de az idömet emgjegyeztem 46perc 52mp.ezzel a második legjobb magyar vagyok.csak az a baj még a tdu communitrin sincs fen.miért?nem volt connecting lost és a játékosokat is látom a mapon.
az elsö magyartol ösz visz 17mp re vagyok.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
De asszem az érzékenységet nem toltam fel nagyon.
Hát az út meg pattogós. Azzal mondjuk sokat nem lehet kezdeni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Arról nem is beszélve hogy elég pattogos az ut.
Azt szeretném megkérdezni hogy megérné e kormánt venni a játékhoz?
Mert igazán nem tudom még hogy sokkal élvezhetõbb lenne-e mert félek attól hogy valamiért pl. nem ismerné fel a kormányt,össze vissza rángatna stb.
:S
valaki tudna addni egy kis tippet! Nagyon megköszönném!
De amúgy az lenne rajta a lényeg hogy amikor a kisgyerek kihúzta a fiókot akkor ott virított benne egy TDu dvd😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Wmplayerbõl próbáltam lopni a képet.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]