Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Together we'll fly someday...
Megprobalom,de oszinten szolva en a Murcit jobbnak tartom.
A vegen van a hosszu egyenes, es ott nagyon is szamit a vegsebesseg.
Rengeteg autot vegigprobaltam de messze a legjobbnak tartom a Lambot.Jol gyorsul,a vegsebessege sem keves, es eszmeletlenul jol meg lehet fogni a kanyarokban.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Viszont a mi PC-nk fejlõdõképes, míg a BOX nem. Viszont mivel célhardver, könnyebb rá játékot írni és azt ráoptimalizálni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Meghagyom Bronco-nak......
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hülyeséget nem kérdezek mert úgysincs még<#vigyor2>#vigyor2>
Lassan jöhetne már a az a hülyeség<#idiota>#idiota>
mindegy a héten felújítom egy picit a gépemet, + lecserélem végre a rádiós netemet<#taps>#taps>
Remélem minél hamarabb megjön a patch mert ha eddig kibírtam akkor már erre a kisidõre nem kezdek új karaktert. A régi karakterem meg megy a kukába<#hehe>#hehe>
Régen sajna én iszinyatosan lagoltam<#shakehead>#shakehead>
Remélem az új internettel már nem lagolok mert ha igen ideges leszek.
Amúgy ahogy látom ti már ULTRA PRO szinten vezettek. Régen mikor még velem is lehetet találkozni még nem nyomtátok ilyen jól<#beka2>#beka2><#boxer>#boxer>
Na majd benézek még 2 hét múlva. Addigra kiadhatnák már tényleg a patchet ha már májust mondtak.<#vigyor2>#vigyor2>
U.I.: Remélem azért még emlékeztek rám ugye?<#banplz>#banplz>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Döntsd el magad...
Egyébbként meg szigoruan pontoz,ha már a top50 be vagy, már nem kapsz annyit egy megnyert versenyért és minél feljebb ez annál inkább csökken..
Persze nagyban függ attól is kiket versz meg,vagy kiktõl kapsz ki..
Én ebben az állapotban ha megnyerek egy versenyt és mondjuk 4-5 ember volt bent, akkor mindössze 50-150 pont között ad,viszont egy 2. hellyel 4-500 pontot is bukhatok...
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Itt alapból megveheted a legdrágább, legjobb járgányt is, csak legyen rá pénzed 😄
Amúgy látom a global rankingsnál, hogy a listán vezetõnek (nem is tudom, hogy ki is az 😛) 20133461 pontja van. Ezek a pontok hogyan gyûlnek? Szimplán csak sok multis verseny teljesítésével? Vagy ügyesnek sem árt lenni? 😛
Es eljott a megvilagosodas.
Mindenkitol elnezest hogy a benazasomot vegig kellett neznetek.<#worship>#worship>
Persze, hogy a geci bluefish vezet arban 😊 18.840 😄 az nem semmi kisker arres 😄
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Én is így vagyok mint princodvd, most jött meg a gépem. És most nem vitát indítok csak megmagyarázom, hogy nem spórolt vele, hanem lehet csak késõbb vesz bele. ÉN így vagyok, a kiidulópontom a VGA volt aztán ez maradt a végére, mert elfelejtettem, hogy kell új táp is.
OFF vége.
szép kidolgozottak az autók!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG