Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Csak a miheztartas vegett raktam be kepet egy ujrol, en egy hasznaltra gyujtok 😊 Az kijon olyan 50 korul RTR-ben.

Together we'll fly someday...

wander01
megvan, majd gyurok rá valamikor 😄 imádok versenyezni ebben a játékban, hatalmas feelingje van. egyszer amugy találkoztam egy olasz sráccal online, enzoval volt, és azzal szorakozott hogy mindig kihivott versenyre. 2000 volt a stake, és a kezdövárostol kicsikét északabbra, dimbes-dombos helyen akadtunk össze. 2000-esével kb 38k-t akasztottam töle. azota is mindig dumálunk msn-en 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

uHs Gerzson
Persze egy 100-120 ezres RC-re van zsé de egy kormányra meg nincs mi? <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Jelenleg egy ilyenre gyujtok, kormanyra nincs lo've' 😊

Na arra még én is benevezek S7-tel manuálba,akár mennyire is utálom az ilyen jellegû pályákat...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

uHs Gerzson
Vegyél DFP-t, igaz hogy nincs rajta kuplunk meg H-válto csak egy sima szekvenciális de a 900 fokos fordulat megvan a kormánykerékben 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Momo-val próbáltam a TDU-t, de nem volt az igazi. Az a baj, h sokat kell szöszölni a beállításokkal. Gondolom G25-nél mégtöbbet kéne, de a kuplung és a H-Shifter miatt szívesebben is molyolnék vele.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Van a Gábor féle másik race is, Kelekola Race vagy mi a neve. Azt is vésd fel. Amúgy a klubomban is van még hely (TDU Hungary).

Me0w
Vegulis jo lenne egy momo is, az megvan 25-bol, de azon nincs kuplung es h-box.

Sõt... ha automatikusan postolódna a replay is, simán meglehetne buktatni a csalókat. Mint bizonyos fórumokban a "report this user" funkció. Replay alapján mondjuk nekem úgytûnik valaki csalt, írok egy kis kommentet hozzá és menne a fejlesztõknek/adminnak mindegy, akinek ez a dolga. Õ is megnézhetné és eltudnák dönteni hogy csalt az illetõ vagy sem... (mondjuk ha elindítod a megfelelõ trainert, 1 gombnyomásra instant 150mph... ez a replaybõl az elsõ 3mp-ben kiderülne...).

wander01
Grand Tantalus 😄 felnyaltam a monitorkávára kis sárga cetlivel 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
ma nemtok menni, holnap egy orán két németzh-t irok (tudom pfuj nagyon gyanus, de ez van). de megdumálunk egy idõpontot valami hétköznapra vagy vasárnap estére (ilyenkor vagyok a gépem közelében) mert erre én is naggyon kiváncsi vagyok. Bronco ha tudsz szerezz nekem egy klubhelyet valahogyan 😊

tolok egy olaj és lengõkarcserét a verdán, kap off-road gumikat aztán meglessük 😄 amugy ti milyen klubban vagytok bent? bronco? engem sajnos kicsaptak a hungarian club-bol vagy miböl mert diplomairás mellett nem nagyon volt idõm játszani . ja ha már itt tartunk, remélem a patch majd megoldja hogy ne csak 16 tag lehessen egy klubban mert az elég kevéske...

Egyébként kár, hogy a replayt nemlehet elmenteni és mondjuk drive-in módjára megosztani. Zsír lenne.

Te is G25-öt szeretnél? Az 50k-ból (bár a média/saturn helyeken van az 80 is) arra következtetek.

Akkor ott nézzük meg õket<#zavart1> Mondjuk ma este 10? Addig gyakorolhatnak<#ravasz1>

Kihagyhatatlan, magas labda volt.

Me0w
Ugy jatszom sajnos, igen 😊)

Van annál jobb! az a kelekotya race amirõl a képet belinkeltem,pár hsz-el lejjebb

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Synit HUN
Júj! 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Van billencs a játékban?

Billenccsel elég nehéz driftelni, minekután csak padló és más semmi. Nyomogatni kell a gombokat, mint a hülyegyerek.

Igen, ezt a versenyt én is megnézném spectator módban. Van egy olyan, hogy Grand Tantalus. Multi versenyt. Ott mikor nézünk meg egy Bronco vs. Wander meccset? Gábor? <#vigyor1>

Me0w
Nem, en a billencses al-driftelest ertettem rajta. Kormannyal sajnos nem rendelkezem, igy hogy lassan jon a gyerek szerintem a felesegem nem dijazna ha belefektetnek 50 rongyot egy kormanyba 😄

Én azért nyugodt szivvel összeengednélek bronco-val,akármelyik szerpentines pályán,valószinû lenne nagy csodálkozás...

Me0w
Nem ez vlt a kerdes, hanem hogy evvel mikor jatszol PC-n.

Az talán a legjobb kombó, már többektõl hallottam, hogy így nyomják.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Synit HUN
Gratulálok! Ezzel mikor fogsz játszani xboxon?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Próbáltam😊
Még egyveleget is,hogy billel kanyarodom,de a gáz és a fék pedállal

Ettõl mamár egy kicsit elõrébb vannak..
A luxus 4 kerekesek-be mamár olyan fejlett a menetstab,hogy képes külön-külön minden kereket hajtani,attól függöen milyen úton mész..
Persze ki is lehet kapcsolgatni õket..
Bár a lambonak ez volt az egyik üzletpolitikája,hogy nem enged minden kézire,a biztonság érdekében...
Ez kp olyan ahogy 2002-tõl limitálták az utcai motorok végsebességét 300-ra...

Én szerpentinen gyorsabb vagyok Enzo-val mint Lamboval, sõt egy st2-es Corvette-el is, de ez szubjektív, kinek mi fekszik.

mondjuk ez igaz, efölött elsiklottam, ha így vesszük, akkor egész jól megírták

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ki kéne próbálnod kormánnyal az S7-est, azóta se tudom vezetni LOL.
Az open-bétát billel nyomtam és könnyedén vezettem a Saleent, de kormánnyal nemtudok elég gyorsan ellenkormányozni.

wander01
bronco, ha minden km alatt van 2-3 kanyar a pályán, az enzo elbujhat 😊 sok klubversenyt toltunk a srácokkal, meg kaptam jopár challange-et menetközben, dimbes-dombos vidéken enzo-val pl egyszer sem tudtak megverni. a lambok igazi csapatós verdák, és vidékre valók 😄DD

persze pályán nemjo a kevesebb végsebesség, de ott ugyis uncsi versenyezni 😊

wander01
na ne tulozzunk, r32-höz képest kispolák, hiába 02'-es 😄

Azért a Lambóktól nem szabad igazi négykerekes viselkedést várni, ha jól tudom a valóságban 80%-ra el van balanszolva a hátsókerékre a hajtás és az elektronika aszerint állítgatja, hogy hol érzékel csúszást.

A játékban ez a kocsi lenne a legjobb szerpentinre, ha nem lenne ennyire gyenge az Enzo-hoz vagy az SLR-hez képest.

a profik ugysem tdu-znak

Hát most beletrafáltál Gábor beszélgetõtársadba 😊)

arra emlékeztem hogy Golfod van, legalább annak köze is van a TDU-hoz (R32) 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

wander01
hehe sanszos tényleg 😊 de hát kompromisszum-kompromisszum, és mégsem szimulátor hálistennek 😊) igy élvezetesebb. a profik ugysem tdu-znak, ez nagyszerü idötöltés, a szim meg kökemény skill csiszolás 😊)

DJ BP - Golf, és detto 😊)

Az S7 tel kezdetben én is igy voltam,de mára már a kedvencem lett,föleg manual/kuplung-al..
Szinte már csak azzal megyek multis versenyre...

inkább egy Ford kormányát fogom, mondjuk sajnos nem mérvadó, mert elsõkerekes 😊

Az stimt.. csak éppen a valóságban van a gardanboxon 1-2 kis gombocska,mint pl 4wd on/off és akkor még a difizár meg ilyen apróságok..
Ha ezeket mind beleírták volna a játékba 17 dvd-n jelent volna meg...

wander01
ott a pont, valoban nem szimulátor, viszont árkádtól nem rossz teljesitmény. egyszer meg gyere át és probáld meg a játékot G25-el, kiváncsi vagyok mi lesz a véleményed 😊) azt tudom hogy az enzo iszonyatosan segghajtásos verda pl a játékban és emiatt nagyon utálom. a lambo sokkal kezesebb, jobb vele kanyarodni (hypersport) és nem érezni annyira vele az elpattogást rossz uton. és ez szerintem az nagyjábol az összes prémiumverdára vonatkozik... saleen is halál ahhoz képest... 😊 szumma, a többihez képest a lambo sztem igenis hajaz a négykerekes megoldásra 😊

Hardcore módban sem?

nem attól függ... Szimulátorokban egy 4 kerekest egész másképp lehet vezetni, mint egy hátsókerekest, itt akkora különbség nincs, nem is lehet mert arcade.

rotator
Húú, az 1 millás küldetés mocival gyerekjáték, rengeteg hibával is jó 6 percet vertem az autós eredményemre, ha nem bénázok annyit, a dupláját is lehetett volna. Azért azt megnézném, a gyerek a Murcival hogy csinálta meg 36 perc alatt...

wander01
sztem tisztán érezni pl kanyarban hogy mintha húznának az elsõ kerekek is. mondjuk ruble pad-al nem tudom milyen lehet... <#confused>

gabor, nemtudom, én csak azt mondom amit érzek a játékban (sajna még nem volt alkalmam élõben lambo-t probálni, de nem ellenkeznék 😄 ). mondjuk nézd meg a 3000 miles c. filmet, és meglátod mit lehet müvelni egy lamboval 😊

Hát épp ezaz..Ha ezt jól megcsinálták volna,annak nehéz lenne megmozditani a hátúlját....

az érzõdik, hogy stabilabb a kanyarban, de tény, hogy nem igazán érezni hogy 4 kerekes lenne, inkább csak egy jól tapadó hátsókerekes fizikáját adja.

wander01
driftre nagylambo foreva' 😊) meg amugy mindenre, én imádom, kedvenc verdám. ha nem nagy egyenesekböl áll a pálya hanem egy jo kis kanyargos hegyi szerpentin vagy városi kacsázás, a murci sztem verhetetlen 😊 iszonyatosan jól veszi a kanyarokat és jó megfogni kanyarokban. hypersport rulz 😊 kezelésre a legjobb verda a játékban (legalábbis azok közül amiket eddig probáltam, de van pár amivel nem játszottam még. mondjuk azok alacsonyabb kategoriások)

Csak oda nem az kell...
A Lambok 4 kerekesek,ellentétben a Ferkákkal és ugye eléggé 1értelmü az ilyen utakra melyik lenne a jobb,bár ebben a játékban én nem éreztem,hogy ez túl jól lellenne programozva...

én pl. rumblepaddal, azzal is lehet finomabban adagolni a dolgokat