Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
A Chieftec tápokat össze se lehet hasonlítani a NONAME tápokkal! kb. 2x akkora terhelésre vannak méretezve 😊
ON:
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
ez nem multiban van?
én a single game-ben kérdeztem, mert ott még csak szabályokat sem találtam, nemhogy entry fee-t<#wow3>#wow3>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
steam, origin: ACE_hun
Meg én fültanúja is voltam hálistennek, hogy pc boltos eladó nem ajánlotta a gagyit a vevõnek.
De amit írsz az színigaz, meg minden szabvány annyit ér amennyire betartják, pl a teljesítménymegadás...
Fura amikor egy 8 kg-os házimozi rendszer lead 300W ot. és felvesz kb 45W ot. nem is értem, hogy a NASA miért nem kopogtat az ajtajukon ezeknek a kínai boszorkánykonyháknak. Mikor a tápnak nehezebbnek kéne lennie, nemhogy az 5 hangszórónak 😊
Azért írnak nagy számokat a gyártók, mert az otthoni "luzer" aki csak vesz egy videokártyát, a legkevésbé sem fog törõdni azzal, hogy a tápot méretezze! A gyártók ráírnak egy akkora teljesítmányt követelményként, amekkora teljesítményû táp MÉRETEZÉS NÉLKÜL, gyakorlatilag bármilyen konfigban elviszi a kártyát.
Tápokról meg annyit, hogy elvagyunk szállva a számok bûvöletében 😄
8800GTS SLi ben, agyon húzott 4400 x2+, 5 winyó, 2 dvd, mindenféle hûtõventi + Vízhûtõszivattyú és fagyás nélkül lehet játszni napokat 😊 egy 550Wos Chieftec táppal.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Van egy kis szoftveres gondom a TDU alatt: csak a baloldali hangszóró szól. Elvileg a legutolsó drivert raktam fel a hangkártyához, szval nem tom mi lehet a gond. Megpróbálom régebbiekkel, de addig is beírom ezt, hátha a TDU-nak van baja és ti már hallottatok ilyen gondról.
púúúúú
Amit leírtam kis eszmefuttatást, annak tükrében LEHET kisebb tápot is választani. Azaz MÉRETEZNI kell a tápot a konfighoz. Ezt elkerülendõ, mintegy "shortcutként" azt mondja az ATI "vegyél 700W-os tápot paraszt". Nem fogja elmagyarázni miért. Viszont aki nem így tesz, tehát gyengébb tápot tesz alá (és még márkátlant is) és leég a gépe/a kártyája, az ígyjárt, az ATI-t nem terheli felelõsség, minekután õ közölte az elvárást. Az ember meg hivatkozhat arra, hogy "deõ aztolvasta a fórumokon hogy de megy kisebbel is". Csakhogy ez senkit nemfog érdekelni, mert az emberke nyilván nem vesz 30 ezerért TAGAN 480W-ost, inkább vesz 10ért egy Codegent.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Together we'll fly someday...
illetve nekem egy 480as taganom van és az agyonhúzott c2d-t + x1950xt-t + 2 vinyót babán viszi, alig melegszik.
Egy 400W-os táp PFC nélkül gyakorlatilag 240(!!)-ot ad le (a pc-s kapcsolóüzemû tápegységek hatásfoka 0.6). Ha a kártya 170W-ot eszik, akkor két gond lehet:
1. A maradék 70W-on kell osztoznia a géped maradék alkatrészének. Ugyebár egy prescott procival túl is lõttünk ezen a kereten...
2. A táp mondjuk a 12V-os ágat megterheli 20+20 amperrel. A táp 50A-t ad le összesen a 12V-os ágakra. A maradék 10A KEVÉS a gép többi részének, mégha tegyükfel az összteljesítmény elég lenne összeadva az egyes alkatrészek fogyasztását...
Azért mondja az ATI hogy 700W, mert egy 700W-os táp szinte 100% hogy PFC-s. Tehát passzív PFC-nél kb 525W-ot le is ad, míg aktívnál ez megközelíti a 600W-ot. Aki nemhiszi olvasson utána. A PFC a hatásfokot hivatott javítani. A passziv PFC hatásfoka kb 0.7-0.8, az aktívé kb 0.8-0.9. Ez nem a teljes táp hatásfoka, csak a PFC-é. Tehát nem olyan egyszerû ez a dolog.
Aki érti, érti, aki nem az nem. Próbáltam érthetõen leírni miért nem blõdség az a 700W!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nem is mind1 300nál, hogy kontrasztos/nem kontrasztos
fényes vagy nem fényes
eléggé színes vagy nem színes
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Amúgy eddig a testdrive community oldalon néztem eddig hogy online-e vagy sem, mert elvileg ha bejön a map akkor van ha nem tölti be akkor nincs server, de akkor úgytnûnik már ez sem mûködik..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Új Test Drive verdák Xbox 360-ra
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!