Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdés mennyire terhelted meg az egyes feszültség ágakat. Addig amig nem terheled túl a tápot, nincs is probléma.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

gduck
OFF:
A Chieftec tápokat össze se lehet hasonlítani a NONAME tápokkal! kb. 2x akkora terhelésre vannak méretezve 😊
ON:

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Keresd meg a Stake-t a beállítások között, ott tudod állítani.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

hopi-popi
ez nem multiban van?
én a single game-ben kérdeztem, mert ott még csak szabályokat sem találtam, nemhogy entry fee-t<#wow3>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Nekem az alábbi géphez 420-as Chieftec-em van, és simán elbírja...

steam, origin: ACE_hun

pointer4
Azért addig már csak eljutna az emberek, hogy féljen, hogy kinyír a táp mindent ami a dobozban van, ha ilyen vargáné és társa, vagy acorp, vagy codgen.
Meg én fültanúja is voltam hálistennek, hogy pc boltos eladó nem ajánlotta a gagyit a vevõnek.
De amit írsz az színigaz, meg minden szabvány annyit ér amennyire betartják, pl a teljesítménymegadás...
Fura amikor egy 8 kg-os házimozi rendszer lead 300W ot. és felvesz kb 45W ot. nem is értem, hogy a NASA miért nem kopogtat az ajtajukon ezeknek a kínai boszorkánykonyháknak. Mikor a tápnak nehezebbnek kéne lennie, nemhogy az 5 hangszórónak 😊
Nem vagyunk elszállva! Az 550W-os chieftec az megintcsak TÁP!!!! Tegyél alá egy fos minõségû 550W-os (márkát nem mondok) és csodálkozz rá a fagyásokra, esetleg arra ha leégeted a kártyát.

Azért írnak nagy számokat a gyártók, mert az otthoni "luzer" aki csak vesz egy videokártyát, a legkevésbé sem fog törõdni azzal, hogy a tápot méretezze! A gyártók ráírnak egy akkora teljesítmányt követelményként, amekkora teljesítményû táp MÉRETEZÉS NÉLKÜL, gyakorlatilag bármilyen konfigban elviszi a kártyát.

pointer4
Szerintem az a csoda, hogy szól vele 😊

Tápokról meg annyit, hogy elvagyunk szállva a számok bûvöletében 😄
8800GTS SLi ben, agyon húzott 4400 x2+, 5 winyó, 2 dvd, mindenféle hûtõventi + Vízhûtõszivattyú és fagyás nélkül lehet játszni napokat 😊 egy 550Wos Chieftec táppal.
Lehet, hogy ez a gond. Remélem a patch megoldja ezt a problémát (is).

köszi szépen 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

n3whous3
Egyébként integrált realtek a hangchip.

púúúúú

n3whous3
Helló

Van egy kis szoftveres gondom a TDU alatt: csak a baloldali hangszóró szól. Elvileg a legutolsó drivert raktam fel a hangkártyához, szval nem tom mi lehet a gond. Megpróbálom régebbiekkel, de addig is beírom ezt, hátha a TDU-nak van baja és ti már hallottatok ilyen gondról.

púúúúú

Nem hülyeség! A TAGAN az TÁP! Egy 480-as TAGAN nem egyenlõ egy 480-as CODEGEN-nel de még egy chieftec-kel sem. Azért írt az ATI 700W-ot, mert egy 700W-os táp szinte garantált hogy elviszi a kártyeszt, szinte mindegy milyen konfig van alatta, és szinte az is mindegy milyen márkájú a táp! Miért? Mert "noname" gyártók nem gyártanak 700W-os tápot.

Amit leírtam kis eszmefuttatást, annak tükrében LEHET kisebb tápot is választani. Azaz MÉRETEZNI kell a tápot a konfighoz. Ezt elkerülendõ, mintegy "shortcutként" azt mondja az ATI "vegyél 700W-os tápot paraszt". Nem fogja elmagyarázni miért. Viszont aki nem így tesz, tehát gyengébb tápot tesz alá (és még márkátlant is) és leég a gépe/a kártyája, az ígyjárt, az ATI-t nem terheli felelõsség, minekután õ közölte az elvárást. Az ember meg hivatkozhat arra, hogy "deõ aztolvasta a fórumokon hogy de megy kisebbel is". Csakhogy ez senkit nemfog érdekelni, mert az emberke nyilván nem vesz 30 ezerért TAGAN 480W-ost, inkább vesz 10ért egy Codegent.

Azért írtam RV570-et, mert késõbb készült a chip mint az X1950xtx. Tehát újabb, és azthiszem kisebb csíkszélességgel is gyártották.

Én is ezt mondtam. X1950 és R600 között van<#vigyor3>

Synit HUN
8800 + HDR. Sztem ez a legszebb. Havernál is így megy. HDR nélkül mindegy lehet mert az nvidia bekékíti a házakat, viszont HDR-rel már csak az ég kék.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Nem tehetjük fel hogy eredeti, ha van 2millás Ferrarid.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Katun
Azért gondoltam, mert nekem is be van kapcsolva a HDR és akkor változnak a fények ennyire.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Me0w
A 700w azert ajanlott, hogy az emberek ne probaljak ki ilyen codegen fele tapokkal.

Together we'll fly someday...

a 700w így sem indokolt. egy erõs 480-as, legfeljebb 550-es röhögve elvisz egy hd2900as konfigot egy bika core2vel. nézd meg pl a prohardvert.
illetve nekem egy 480as taganom van és az agyonhúzott c2d-t + x1950xt-t + 2 vinyót babán viszi, alig melegszik.
és? ez így is van. viszont az x1950xtx-nél jóval gyorsabb az R500. tehát az X1950XTX és a 2900XT között van.
2. pontnál az elsõ táp helyett videokártya akart lenni. Késõ van már ehhez...

Az a baj, hogy "egyszerû mezei usereket", de még "hozzértõket" sem lehet sajna olyan dolgokkal terhelni, mint terhelhetõség a feszültségágakon, PFC, hatásfok stb. Pedig ezek segytségével igenis ki lehet számolni hogy elég lesz-e a táp. Nem az összteljesítmény számít mint már írtam.
Egy 400W-os táp PFC nélkül gyakorlatilag 240(!!)-ot ad le (a pc-s kapcsolóüzemû tápegységek hatásfoka 0.6). Ha a kártya 170W-ot eszik, akkor két gond lehet:

1. A maradék 70W-on kell osztoznia a géped maradék alkatrészének. Ugyebár egy prescott procival túl is lõttünk ezen a kereten...
2. A táp mondjuk a 12V-os ágat megterheli 20+20 amperrel. A táp 50A-t ad le összesen a 12V-os ágakra. A maradék 10A KEVÉS a gép többi részének, mégha tegyükfel az összteljesítmény elég lenne összeadva az egyes alkatrészek fogyasztását...

Azért mondja az ATI hogy 700W, mert egy 700W-os táp szinte 100% hogy PFC-s. Tehát passzív PFC-nél kb 525W-ot le is ad, míg aktívnál ez megközelíti a 600W-ot. Aki nemhiszi olvasson utána. A PFC a hatásfokot hivatott javítani. A passziv PFC hatásfoka kb 0.7-0.8, az aktívé kb 0.8-0.9. Ez nem a teljes táp hatásfoka, csak a PFC-é. Tehát nem olyan egyszerû ez a dolog.

Aki érti, érti, aki nem az nem. Próbáltam érthetõen leírni miért nem blõdség az a 700W!

X1950PRO=RV570 (egyes ATI driverek RV570XT-t írnak ki rá). Nézz utána! De a legegyszerûbb ha fogsz egy ilyen kártyát, beteszed a gépbe, feltelepíted, és lekérdezed a tulajdonságait. RV570. Az X1950PRO egy butított kártya (viszont marha jól sikerült!!!).

Lehet a képek nem pont ugyanakkor készültek (a játék ideje szerint, photo módban be lehet állítani). Viszont arra ügyeltek, hogy bookmarkkal tegyék pont ugyanoda a kocsit.

Net nélkül csak direct sale-el tudod eladni, feleárért.

Aha tudom. De baromság. Nem az össz teljesítmény számít, hanem hogy az egyes feszültségeket mennyire terheljük meg. A gyakorlatban ez aztjelenti, hogy egy 700W-os táppal tutira nem terheljük túl. De én tudom hogyan lehet kisebbel is megoldani úgy hogy ne fussunk túl a terhelhetõségen.

<#eljen><#eplus2><#alien>

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

igen, most úgy tûnik így van, régebb ha nem volt island map, nem volt server se

gabi89
Hát ez szerintem nem igaz mert nekem volt mikor nem jött be a map az oldalon de mégis vigan játszottam 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
így is van

nem is mind1 300nál, hogy kontrasztos/nem kontrasztos
fényes vagy nem fényes
eléggé színes vagy nem színes

bulba
A nem HDR-es képen is fehér, vagy legalábbis nagyon nagyon világos

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

nem most kezdtem a játékot, de igazatok van most nézem és tényleg felcsatlakozott, tegnap tegnapelõtt este viszont biztos hogy nem...
Amúgy eddig a testdrive community oldalon néztem eddig hogy online-e vagy sem, mert elvileg ha bejön a map akkor van ha nem tölti be akkor nincs server, de akkor úgytnûnik már ez sem mûködik..

atomboy
Dino 246 GT???
Ezt kene betenni eloszor PC-s patchba!!!

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sland
😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
átengedted egyáltalán tûzfalon a játékot ?

Nem nagyon értem a problémádat..Próbáltad úgy is,hogy elõtte felcsatlakozól az internetre?<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

legközelebb így veszek atari gamet...

ezt nem hiszem el, 3. napja próbálok felmenni erre a büdös serverre de egyszer sem sikerül. Egyánltalán van amikor mûködik, vagy 3 napja b*sznak online lenni?

Me0w
Jaja 😊 Kinek a pap, kinek a papne 😊

Meg úgy is mondhatjuk,hogy az ati meg egy dohányfüstös szintelen szar😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Me0w
Mondjuk ugy, hogy az Nvidia kepe egy kontrasztos szar 😊

norbi56
az Nvidia-élénkebb szinek meg minden(nekem jobban tetszik)ati-olyan mintha szépia stílusú lenne😛XD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Katun
Hoppá, szerintem hamarosan mi is kapunk pár új lovat a nyereg alá.
Új Test Drive verdák Xbox 360-ra

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Truck Driver001
Mindkét kártyát elfogadnám.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

robotnyk
amúgy megjegyzem, lehet hogy egy helyen készült a kép, de szerintem különbözõ "napszakban" (amibõl photo modeban is választani lehet ugye.) az alapján az atis képek a 4esben, az nvidiás képek meg talán az 1esben.
Katun
Ne legyél õrült ember az a HDR miatt van.

fery02
Hej, az összehasnlító képekhez annyit, hogy egyik képen ugye megemlítették, hogy sárgás az út, meg az égbolt. Nem azért van, mert mikor készült a fénykép a játékban más idõ volt? Mondjuk ATI-nál kezdett éppen beesteledni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IvanovicsTech
Nem rossz!Majd ha lesz idõm én is csinálok egyet.

Mercedes CLK 270