Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Ez elképzelhetõ. Mivel K4rl-nál mindvégig rossz volt a kapcsolat, ahogy a képeken is látszik.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

kaposi1
FX 5200 sajna nagyon keves a jatekhoz min.6600-as kell hozza hogy elvezheto legyen.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

hello!
valaki nem tudja hogy miért szaggat a játék?? a béta verzió van meg.
P4 2,66Ghz 1Gb 400Mhz Ram 128mb geforce fx 5200 video kártya.
ha valaki tudja mitõl szaggat légyszi irja le.
köszi
kaposi1
Orulok ha elnyerte a tetszesedet.A tobbi priviben.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Ezt úgy bírom. Semelyik hivatalos fórumon szó nem volt május elejérõl. Arról volt szó, hogy valamikor májusban. Erre fogják magukat ezek az inkompetens nemmondom mik és félrevezetik az embereket. Többek között ezért nem sûrûn olvasok magyar oldalakat...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

AntiHero
Én meg.. én is<#beka2><#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
én meg megyek aludni 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AntiHero
Na bumm én meg 6x

bertino
nabumm, én 3x kezdtem elejérõl a játékot -.-

AntiHero
NA az zsír pont jövõhétre áll össze az "új" gépem. Meg pont a héten cserélik le a netem is😊 TDU powa 😊 Annyi a baj hogy most kezdek megint elõrõl mindent😛 Meg az hogy én kicsit levagyok tõletek maradva TDU vezetés és egyéb szinten😞

bertino
rövidesen jönni fog
biztos

Viszont most nézem a hivatalos Atari fórumot, ott meg ma írták, hogy sínen van a májusi patch kiadás, jövõ héten több info is lesz.

zsakosfrodo2
Senki sem mondta hogy hónap elején, azt írzák, hogy májusban.

A patch állítólag hónap elején jött volna.

bertino
online védelem kell mindenképp

"ami szoftver, feltörhetõ"

A patchben lesz anticheat védelem állítólag.

kaposi1: a csomag megérkezett! Nagyon köszönöm, profi munka! Szerzek rá embereket, mennyi van még?

CivicVTi
inkabb default😄 Na mik derulnek ki<#idiota>

Ja hogy az bonusz kocsi?😄 NEkem megaharcosnak volt ilyen autója😄

CivicVTi
Jo kepek lettek<#idiota> Azt a bonusz autot meg sose lattam igy palyan😄 Erdekes. Nalam minden a helyen volt.

bertino

tegnap ferrari, ma inkabb saleen napot tartottunk 😊

Ami nálad a "default car"-nak tûnt, az egy zöld SLK 55 AMG. 😉
Rohadt lag...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Én úgy tudom ez az úgynevezett "default car". Ha valami oknál fogva a játék képtelen lekommunikálni az összes játékost, akkor elõfordul, hogy valakinek az autóját ezzel helyettesíti (valószínûleg a hozzád képest lagnagyobb pinggel rendelkezõt).

reaper5687
Synit HUN
De dúrva bazzeg 😄DD

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

fery02
Ez egy bónusz autó tudtommal. Legalábbis azt hiszem. Ugye rákérdeztél játékban, hogy hogy van ilyen kocsija? 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

reaper5687
Az az érdekes, hogy én meg Bronco-t láttam ilyennel, én Z06-al voltam 😄
Egy jo kis bug kerult elo:

/Reapernek eleg erdekes verdaja van 😄D/

TDU Online: k4rL06

Me0w
Gyakran eloleptetnek, de akkor mar olyan a rendfokozatom, hogy nem is irhatok 😊

Together we'll fly someday...

SinClaiR
Ja még valami, hátha van ott valaki aki megpróbálna segíteni. Miközben ezeket írom, természetesen megy a TDU, és CSAK ez alatt a játék alatt csinálja azt, hogy lerakom tálcára játékot, és próbálnék postolni ide, valamiért megáll az adatfolyam. Nincs adatforgalom, aztán mikor megindul, azt irja sg, üres az üzenetem, újra be kell írjam. Valszeg(tuti) köze van a dologhoz, semmi más program alatt nem tapasztaltam mgé ilyet, de ebbõl csak ki lehet indulni?
Valaki aki expertkedne kicsit?😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Lassan barátommá is fogadlak,ha már téged is elõléptettek ezredessé<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

SinClaiR
Update.
Na erre még 8 km rõl rámírnak. hogy miért nem megyek, ergo mégis látnak csak éppen játszhatatlan számomra kissé. De ez már valami, csak azt nem tudom min tudnéák még bûvészkedni, ha router tûzfalak jól be vannak állítva.
Nincs valami olyan sebességmérõ oldal, ami mér packet loss t is?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Totál csalódás. Már szinte mindent kipróbáltam, nem tudok rájönni nálam miért ilyen szar. 30.- dik spawnra végre rátudtam érkezni karlos ékra, (megaharcos, bertino stb) írtam hogy na mi az ábra, de még csak nem is látják hogy ott vagyok, fps em ilyen abüdöspicsába 5-10 re leesik, iszonyatosan lagol az egész, eltûnik a forgalom, és mikor megindulnak 20 méterenként látom ahogy "ugrálnak" elõre mert annyiszor kapok adatot 😞 Próbálom velük tartani a lépést, de valóban mintha ott sem lennének, hiába minden.
Asszem feladom, megvárom a peccset, de ha akkor sem lesz jó félrwerakom, pedig hoyg irigylem a videó alapjéán a többieket.

SinClaiR
klaviatúrha volt a ludas, miután elõször kipróbáltam a kormányt, ujraraktam a rendszert, hátha megoldódik a lagom, de a telepítõ nem látta usb-n. úgyhogy ps2 es átalakítóba dugtam, msot vissza, megjavult. Szal én voltam f*sz 😛

uHs Gerzson
Ha van egy joystick is bedugva a gépbe akkor azt huzd ki ha nincs akkor nem tudom.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Egyesek szerint ha minden USB-be dugsz valami eszkozt (ipod, pendrive, digikamera, stb) akkor nem szaggat a kormany.

SinClaiR
Leszedtem a kormányt, mert egyes helyeken már elviselhetetlenül szaggatott. Viszont most nem tudom irányítani a kocsit rendesen mint annak elõtte, pedig mjinden visszaállítottam már alapra. de ha nyomom az elõre gombot, akkor csak jobbra tudok menni, balra hiába nyoimom, vagy meg kell nyomjak egy 3 dik gombot, hogy reagáljon rá. baromira idegesít. Ha ez is bug nem kicsit mókás méág a játék. Vagy valamit elszúrtam?

Ez a baj az online játékokkal, vagy vannak cheaterek, vagy vannak olyanok, akik lecheatereznek egy gyõzelemért.

Igen, NOTAWOMAN egy jól ismert csaló...

SinClaiR
Az merre van?😛

SinClaiR
Az mi már hogy 2 percel vagytok a ferraris arc mögött?
Csaló gazember?

bertino
8 órakor SG klub skacok

Nem, néha sajnos eltünnek versenyek. Nézd meg a Single Player Ranking-ban mi a neve és a FAQ térképén megkeresheted.

atomboy
Rendben, megprobalom. Amugy game progressben azt irja, hogy 44 versenybol 42 teljesitve, szal meg 2 hianyzik.Terkepeni viszont csak a Narducci Loop van. Titkos versenyrol van szo?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

rendben 😊

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

A Narducci Loop-hoz használj st2-s Corvettet én mikor megcsináltam 10sec-el jobb voltam mint Farboud-dal, vagy Ford GT-vel: kép

Me0w
Ha valaki lusta rendesen valtani maganak... 😊

xD. Ezért közölték velem, hogy "damn cheater", amikor viperrel vertem le egy Enzot (igaz csak 4 ezredmásodperccel voltam gyorsabb).

Reméljük látunk majd online (azért ne princodvd néven gyere plz, az olyan snassz<#idiota>)