Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" two brand new cars will be included with the patch " gyanítom ebbõl a részbõl, hogy benne lesz a patchben.

bertino
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@v

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Valóban érdekes lenne, ha fizetni kellene érte, hiszen õk ezt vállalták, hogy benne lesznek (idõvel). Egyébként arról nem esett szó, hogy honnan és mikor tudjuk majd letölteni a kocsikat?

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Béla9248
Megtudná mondani vki hogy ha ujra rakom az xp-met akkor fogom tudni regisztrálni a gamet újból és vissza a mentésemet v nem???

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Na ezt annyira éreztem. Atari alkotott:

In order to give players the high quality of experience they expect, the Test Drive Unlimited PC patch will be released in mid-June following further testing to ensure the complete stability of the code.

As a special exclusive gift to all PC players, two brand new cars will be included with the patch completely free; the Audi RS4 and Nissan Skyline R34.

Main fixes of the patch are as follows:

· Corrupted saved games (previously lost save games cannot be restored)

· Freezing / crashes (at saving points and other specific places in the game)

· Some performance issues (low fps, stuttering fps, micro freezes)

· Anti-cheats system improved

· Audio bugs

· Other miscellaneous issues

Regarding Nvidia card issues, Nvidia has addressed this for some of its cards with driver updates. Eden and Atari are still working closely with Nvidia to solve the remaining issues.

Röviden: süket duma: hogy a játékosoknak magas fokú élményt nyújtsunk, a patch kiadását eltoltuk június közepére. Engesztelés képpen megkapjuk TÖK INGYEN (röhej ez is, még szép lenne ha fizetni kéne) az RS4-et meg a Skyline-t. NVidia problémáról annyit ír, hogy szorosan együtt dolgoznak az nvidiával hogy a további grafikai bajokat kijavítsák. A többi meg már szerepelt.

Bocs... hibáit

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

A patch mint az már 21345436436x le volt írva a játék hiábit javítja majd! Nemhiszem el mit görcsölnek egyesek új autókért, amikor hibáktól hemzseg a játék... Addig ne is jöjjön egy autó sem, amig a hibákat ki nem javították, foglalkozzanak csak azzal elõször.

Nekem igazából néhány klasszikus amerikai autó hiányzik mint pl a Dodge Charger és néhány õsi olasz vagy brit csodák pl sztem funny lenne egy Mark II-es Jaguár nem? 😄 Vagy pl egy két ferrari, mint 275 GTB vagy Dino esetleg Rossa tanulmány? 😊 de ezeket ugyse rakják bele sajnos 😞 és modderek se tudják bele tenni 😞 bezzeg a jó öreg NFS HS 😄 csak az nem nagyon fut XPn! (aki tudja hogy mégis hogy megy az írjon egy privit!!!)

bpeti72
NEM TUDOM MIT GÖRCSÖLNEK EGYESEK EZÉRT A SZUTYOK LEXUSért,az csak egy toyota, hol van az a többi hez képest.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Me0w
Eleg docogosen, de el.

Together we'll fly someday...

Yoda001
hi.. elmegy a játék 1 giga ramon ati 9800 seriesel és 3ghz procival?

http://9gag.com/gag/5135249

Ja bocsi... annak o a vége nem i...
Na de mind1 Lexus szalon természetesen van,csak használható egyenlõre nem a TDU-ban

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ne nagyon erölködj ezzel a kis birkával,minden topicban játsza a nagymenõt,mégha 2 egyszámjegy összeadása is problémát okoz neki....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kaszi46
nekünk bizonyíték kell nem ígéret! screenshotot!

*Posse*T.W.D*

Ennyire hülyék nem vagyunk... na mind1..
A Patch-ba aminek mostanába kell érkeznie abba már benne lesz nem?
És be is tudtak menni? Na ne már... vagy nem véletlenül XBOX-on néztétek? Mert ott már elérhetõ...

Kedves honfitársak!
akkor magyarázza már meg nekem valaki hogy 2 haveromnak is az én DVD-rõl és az én elmentésemrõl folytatva 80% körül mind1-iknek elérhetõvé vált a lexus szalon?
Talán azért mert nincs (még) Lexus szalon a játékban. Valamikor késõbb teszik bele.

fery02
Vazze, nem igaz, ezerszer le lett már írva, hogy Lexus nincs a játékban, én is találtam szalont, de nem lesz elérhetõ, legfeljebb, ha nem tartalmazza majd valami Car pack.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

HDR nélkül azzal a konfiggal 1024x768-ban tökéletesen játszható lesz.

Hello mindenki!
Elárulná valaki hogy miért nincs lexus szalon-om mikor már 85%-on vagyok, minden egyes versenyt megnyertem és minden fuvart stoppost meg stbstb..t megcsináltam.. help me!!! de azt is megköszönném ha valaki elküldené az elmentését akinek már van lexus szalonja 😛
Nekem egyébként 256-os a kártyám😄😄

Aha, neked egyébként milyen grafin van a játék?

fery02
Ja, most nézem, videokártya: "butított szar" XD. Talán ezzel a kártyával mégsem futna olyan jól 😞

fery02
Hmm, nekem teljesítményre hasonló konfigom van, és játszható sebességet produkál a játék. Talán már most is megéri megvenned, de te tudod 😊

AMD Athlon 2800+, NF7-S alaplap 1 giga kingston ram ati 9800se(butított szar)

fery02
Figyi, most nemtom milyen géped van, de akkor tutira megéri majd belefektetned, mert az a gép király lesz ezzel a nettel. (Ilyenkor tudom nagyon irigyelni az embereket) 😛

Nekem 10 megás chellom van szóval bizti jól menne, csak a gépemmel van egy kis gond... Szóval a minimumnak felel meg és így is megérné? Mondjuk nyáron mek dolgozni és sztem veszek még 1 giga ramot meg egy radeon x1600-at(512-es) szóval sztem megveszem de majd csak a késõbbiekben ha úgy jól megy majd a tdu!^^

fery02
Megvenném a hangulat kedvéért mindenképp, de kérdés, miylen neted van. Mert én valszeg ráb*asztam az 1 megás ADSL-emmel, mert elég nagy a lag, nem ezt akartam a pénzemért, de már mind1, vissza nem adhatom. Én is újrakezdtem minden szívfájdalom nélkül. Pedig én is elég sokáig eljutottam offline.

XD Most nem tudom hogy megvegyem-e. Az a helyzet, hogy már az ún. "online nélkülit" --->nem akarom kimondani azt a tiltott szót... Na igen szal hogy már elég sokáig elvittem. Van 6 házam és tele jobbnál-jobb kocsikkal... Ti mit tennétek a helyemben?

Me0w
Hat igen, nagy ervagas, 600 forintert a fel tescot meg elhozhattad volna 😛

Together we'll fly someday...

én meg 10500-ért vettem a Tusco-ban :/
fery02
9900

OksXD És mennyiért tom megvenni?

Synit HUN
Hát szép hogy ezt kijavítottad XD A válasz pedig igen.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bertino
magától értetõdõ...

NahXD Szóval csak eredetivel lehet neten jáccani?

Hellósztok! Ezzel a játékkal neten csak tudok lehet jáccani, ha megveszem eredetibe?

wardogzombie
nekem 5 percenként connect lostol ez a szar

wardogzombie
lambo szalon mellett állitolag

Pacal17
Hol az SG klub?

Igen ez még az open bétához jött ki. Rakás sz*r ez a fajta patch megoldás egyébként. Hentes módszerrel egyébként a closed bétára is fel lehetett tenni, kicsit talán változott is tõle (beengedett a szerverre<#idiota>).

vállalkozó kedvû mazoista nyugodtan kipróbálhatja ^^
Nehogy valaki kipróbálja, még a closed bétához (az open-béta elõtt) volt egy patch valószínûleg ez az; legalábbis a dátumából erre gyanakszom.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

bertino
beta patch gyanu
még nem töltöttem le, de én még csak most kerestem egyáltalán ilyenre rá...

Ha a játékban amúgy nincs kép széteséses hiba, akkor codec hibára gyanaxom. Vagy túl sok vagy túl kevés vagy nem megfelelõ codec van a gépeden. Emellett az általános dolgokkal kezdeném (alaplapi driver legújabb letölt feltelepít, direcx legújabb letölt feltelepít, videokártya driver legújabb letölt feltelepít - ezután egy szép rendszer karbantartás).

Nekem is 7600gst-m van és nálam is felmerül valami hasonló probléma.
Én azt szoktam csinálni, hogy belépek a videobeállításokhoz, megváltosztatom valamelyik paramétert (teljesen mindegy mit, én a HDR-t szoktam átkapcsolni), ezután alkalmazom az új beállítást, így álltalában észhez tér a kártya, utánna már visszaállíthatod a neked megfelelõ paramétereket. Furcsa hiba, elég bosszantó, jó hír hogy a játék következõ inditásáig nem lesz vele gondold.

Remélem neked is a hiba és müködnek az itt leírtak nállad is.

MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W

Pacal17
Hol az SG klub? Aszonták a Lambo kereskedés mellett.

Szevasztok!
Mikor elindítom a TDU-t elfekedetik a kép és egy kicsit késõbb visszalép a widowsba mi lehet a baj?
ffxi
Köszönöm!!! Meg van és tuninggal azért könnyebb odaverni nekeik 😊

Fákjúal!