Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
In order to give players the high quality of experience they expect, the Test Drive Unlimited PC patch will be released in mid-June following further testing to ensure the complete stability of the code.
As a special exclusive gift to all PC players, two brand new cars will be included with the patch completely free; the Audi RS4 and Nissan Skyline R34.
Main fixes of the patch are as follows:
· Corrupted saved games (previously lost save games cannot be restored)
· Freezing / crashes (at saving points and other specific places in the game)
· Some performance issues (low fps, stuttering fps, micro freezes)
· Anti-cheats system improved
· Audio bugs
· Other miscellaneous issues
Regarding Nvidia card issues, Nvidia has addressed this for some of its cards with driver updates. Eden and Atari are still working closely with Nvidia to solve the remaining issues.
Röviden: süket duma: hogy a játékosoknak magas fokú élményt nyújtsunk, a patch kiadását eltoltuk június közepére. Engesztelés képpen megkapjuk TÖK INGYEN (röhej ez is, még szép lenne ha fizetni kéne) az RS4-et meg a Skyline-t. NVidia problémáról annyit ír, hogy szorosan együtt dolgoznak az nvidiával hogy a további grafikai bajokat kijavítsák. A többi meg már szerepelt.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
http://9gag.com/gag/5135249
Na de mind1 Lexus szalon természetesen van,csak használható egyenlõre nem a TDU-ban
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A Patch-ba aminek mostanába kell érkeznie abba már benne lesz nem?
akkor magyarázza már meg nekem valaki hogy 2 haveromnak is az én DVD-rõl és az én elmentésemrõl folytatva 80% körül mind1-iknek elérhetõvé vált a lexus szalon?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Elárulná valaki hogy miért nincs lexus szalon-om mikor már 85%-on vagyok, minden egyes versenyt megnyertem és minden fuvart stoppost meg stbstb..t megcsináltam.. help me!!! de azt is megköszönném ha valaki elküldené az elmentését akinek már van lexus szalonja 😛
Together we'll fly someday...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
még nem töltöttem le, de én még csak most kerestem egyáltalán ilyenre rá...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én azt szoktam csinálni, hogy belépek a videobeállításokhoz, megváltosztatom valamelyik paramétert (teljesen mindegy mit, én a HDR-t szoktam átkapcsolni), ezután alkalmazom az új beállítást, így álltalában észhez tér a kártya, utánna már visszaállíthatod a neked megfelelõ paramétereket. Furcsa hiba, elég bosszantó, jó hír hogy a játék következõ inditásáig nem lesz vele gondold.
Remélem neked is a hiba és müködnek az itt leírtak nállad is.
MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W
Mikor elindítom a TDU-t elfekedetik a kép és egy kicsit késõbb visszalép a widowsba mi lehet a baj?