Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CivicVTi
Foloslegesen teped a szad, ezeknek nem hasznal mas csak egy nagy saller.

Dante73
Drága barátom!
Én már kinõttem a tini-korból, és sajnos látnom kelett édesanyám a ravatalon.
Így remélem, nem nekem szólt a jókivánságod, melyhez hasonló jókat kívánok neked is!
Megpróbálom kulturáltan leirni.
Itt sokaknak, köztük nekem is, kevés nem warez játékunk van. viszont ez az a játék, ami ugyan élvezhetõ warez verzióban is, de valóban eredeti kell ahhoz, hogy a játékélmény teljes legyen! Többek közt csak úgy tudsz majd autókat leszedni hozzá, ha game online! Hogy a patch lejöne másképp, nemtudni, de erõs a gyanum hogy nem!
Más. A kérdéseid TELJESEN LÁMÁK! picit használnád az agyad, (hidd el, egyszer kell elkezdeni, és onnan megy magától) rájönnél mekkora butaságokat kérdezel, olyanoktól, akik ezerszer leirták, hogy warezeseknek nem válazolnak! Remélem érted a mondanivalómat.
A pubertáskorhoz sok szerencsét;

Dante.

(örûl, hogy 1 Vér Istvánkával kevesebb van a játékban!)

http://www.freetvmaci.info/

n3whous3
Megmixelte az agyát télleg. 😊😊😊😊

púúúúú

bertino
idiot :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kaposi1
Ez nagyon kulturalt hozzaszolasra sikeredett.Nem fognak megdicserni erte a tobbiek.<#ejnye1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Me0w
Attol fugg mennyi ido alatt. Az is boven eleg, ha csak 2 honap mulva lesz crack, tobben veszik meg 😊

Together we'll fly someday...

Katun
Ja hát azt sejtettem, de úgy is kidobnak egy olyan Cracket.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Synit HUN
Ebbõl lesz a szép ban 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

CivicVTi
Ejnye, mondjuk toled nem vartam mast. Buta vagy, es meg reklamozod is... Menjel iskolaba, tanulj egy kis jomodort. Vagy olvass sokat! Hidd el szamit!

BAZD MEG AZ ANYÁD A RAVATALON TE FASSZOPÓ a 10000-es játékoddal együtt.
Vegyél még sok eredetit te kutya. :-D
Me0w
Aki yasu-val inditja a jatekot, ergo nem cserelte le az eredeti inditofilet az tud majd patchelni.

Katun
Ezt a játékot KÖTELEZÕ megvennie eredetiben annak, aki játszik vele. Mert ez nem egy CARBON, vagyis egy lerágott csont, rakás szar.

Dante73:
Tényleg, csak eredetihez lehet majd felrakni a patchet? Az komoly.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Synit HUN
Na takarodjál innen a warezes szar játékoddal meg az ostoba kérdéseiddel együtt te kis láma hugyosjózsi! Olvassál baz+ mielõtt beszolsz hülyegyerek.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Dante73
Barátom!
Gondolom, észrevetted, hogy a kérdésed megválaszoltad.
Légyszives, a warez verzióddal valahol máshol értetlenkedj...
Ja, csak hogy tudd; CSAK az EREDETIBEN lesznek + kocsik ;-)))
Dante.

http://www.freetvmaci.info/

n3whous3
Én sem, mert nem nagyon látom. De azért jó lenne, ha mûködne 😊

púúúúú

Me0w
Elmebeteg az, aki nem kepes felfogni, hogy ha valami LESZ az jelenleg meg NINCS.

gduck
Hát azok valóban nem mûkszenek 😊 Amúgy Én is a motorháztetõn szoktam utazni 😄

UI: Vezetés közben nem szoktam a kilométerórát nézni 😛

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

CivicVTi
Ulj le fiam, elegtelen. Neki miert kene FAQznia? O kerdez hulyeket? Talan ha kicsit visszaolvasnal, te se kerdeznel ilyeneket.

n3whous3
Szóval Király Segg! <#vigyor4><#eljen>

púúúúú

n3whous3
Koenigsegg FTW (max speed 424 😊 Minta nem tudnátok ti is mi... 😄). Csak ebbõl is nehéz kilátni belsõ nézetbõl.

púúúúú

Mi van veled ELMEBETEG? Én a F.A.Q.-ban csak azt láttam hogy lesznek hozzá.De onnan nem lehet leszedni semmit. Lehet hogy inkább neked kéne átnézni a F.A.Q.-ot! Ha értelmetlent kérdezek ne válaszolj rá. Majd más megteszi aki segítõkészebb mint te.
wander01
jo kérdés. engem idegesit, bár pont ugy és pont annyit mozdul pont akkor mikor kell... mármint a kormány a képen ahhoz képest amit fogni szoktam. ugyhogy elvileg jo de a szélvédõ mindig retkes, és valoban nem látni annyit. én a motorháztetõre szavazok, esetleg mikor csak a km ora látszik. ott a legnagyobb a sebességérzet, de most hogy a nagy saleent probálom betörni a lökháritos nézetböl nem látok eléggé elõre 😊 vagy csak én vagyok béna...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

n3whous3
😊

Tök szopóka a belsõ nézet. Nagyon raj, de nehezebb látni. Meg még valami: aki kormánnyal játszik, az miért használna belsõ nézetet? Nem akarok én két kormányt látni 😊

púúúúú

wander01
ja hogy ugy. azt nem vágom, nem is figyeltem, motorháztetõn szoktam ülni vezetés közben 😊)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

n3whous3
Pl. motoroknál. Van egy pár motor, aminek LCD kijelzõje (lenne) a km/h és az rpm kijelzésére. Vagy pl. McLarennél is LCD jelzi a sebességet (vagyis jelezné)

púúúúú

wander01
mire gondolsz konkrétan? nálam az lcd-k müködnek a verdákban, pörög-forog rajta a minimap mint a bal also sarokban...

n3whous3
Gondoltam hátha videókártya "jellegzetesség". Pl. a Condemned c. progi is bugos nálam(egymást átfedõ árnyékok "ütik egymást", villogó árnyékok, stb...), de gondolom azért nem mindenkinél.

De azért elhiszem.

púúúúú

CivicVTi
Ami nalad nem megy, az masnal se megy tuti. Majd talan a patch javitja.

n3whous3
Ez a mentés bug valószínûleg online alatt történik igaz? Mert én már majdnem mindent megcsináltam (SP pályák), csak hát nincs netem és nem tudok online menni. De még soha nem szállt el a mentésem (azért backupolok én is 😊 )

púúúúú

n3whous3
Lenne egy kérdésem: az LCD kijelzõs mûszerfalak mûködnek valakinél? Vagy nem csak grafkó bug van nálam, hanem nem csinálták meg a teljes verzióba a srácok. Tök idegesítõ.

púúúúú

Synit HUN
Igen! A F.A.Q.-ban! Fejezd már be az értelmetlen kérdéseket! Minden le van írva!

Igazából értek mindent a játékba de jobban nézne ki magyarul.
És + autókat és kiegészítõket lehet valahol találni?
CivicVTi
Áh nem gáz, mi se voltunk sokat. Kurvara felidegesitett engem is a rohadt bugjai miatt. Majd ma, talan nyugisabb leszek😄

Nincs és nem is lesz remélem, azt a 15 angol szót ami a játék "megértéséhez" kell pedig megnézheted egy szótárban.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Elég gyakori sajnos, backupold szorgalmasan a mentéskönyvtárad (my documents-ben találod).

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Synit HUN
Civic bocs hogy tegnap nem jöttem, de fél órán át spawnoltam rátok és semmi. Láttam hogy drag volt de nem akart összerakni. Pipa lettem és mentem lasr-ozni.
Te dídzséagy neked meg az off,spam topikot ajánlom. Vagy vedd meg és játsz olyan jókat mint mi! 😛

MAGYAR nyelv van a játékhoz? Ha igen honnan lehet letölteni?
jól hallottad... tört verzióval soha az életben nem fogsz neten játszani... inkább vedd meg, hidd el megéri 😉
Tegnap Volt egy kis CRACK problémám de szerencsére az egyik okos fórumozó segített megoldani amiért hálás is vagyok neki nagyon.Iszonyat komoly ez a GAME és 1440x900-ba full grafikán nagyon szépen fut nálam.
Nem lehet valahogy megoldani hogy másolt verzióval neten keresztül játszhassak? Mert úgy hallottam hogy csak eredetivel lehet.
ffxi
Megoldódott.

Fákjúal!

ffxi
HELP!!!
X800PRO-m van és így néz ki 😞
Legújabb catalyst van fenn vmi 20070322 számú. Azért mert nem naon értek az ATI-khoz, kölcsönbe van ez a kari.

Fákjúal!

és ez gyakori jelenség ennél a játéknál?
bocsi ha láma a kérdés de még csak 1 hete játszom...

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Synit HUN
Elszállt a mentésed. Ha nem volt másolatod buktad.

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Halihó mindenki!
köv problémám van a játékkal:
ma eindítottam a játékot és a játékbeli profilom jelentõs változásokon esett át...
nevezetesen kicserélõdött a karakter, "fõhõsbácsi", az összes eddigi versenyeredményem kitörlõdött, a pénzem, kocsijaim, házam, megmaradtak...
valakinél vmi ötlet hogy ez mitõl lett??

várom az ötleteket...köszi

bertino
fasza
végre normálisan rá lehetett spawnolni mindenkire elsõre és most el fogják kúrni
tuti, 100%, hogy megint szar lesz

argh :c

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HTS s3rg1nh00
DDR3-as 7300GT erõsebb...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

atomboy
"Majus 30-an kozepeuropai ido szerint hajnali 8kor karbantartas miatt a szerverek nem mukodnek."
Mondjuk, nem aggodok azmiatt, akkor kezdodik a gyakorlati vizsgam. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Synit HUN
Pont be akartam tenni. Mit is jelent? Mert nem rak össze senkivel.

Me0w
"Connection to the server has been lost"? 😊)