Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már kinõttem a tini-korból, és sajnos látnom kelett édesanyám a ravatalon.
Így remélem, nem nekem szólt a jókivánságod, melyhez hasonló jókat kívánok neked is!
Megpróbálom kulturáltan leirni.
Itt sokaknak, köztük nekem is, kevés nem warez játékunk van. viszont ez az a játék, ami ugyan élvezhetõ warez verzióban is, de valóban eredeti kell ahhoz, hogy a játékélmény teljes legyen! Többek közt csak úgy tudsz majd autókat leszedni hozzá, ha game online! Hogy a patch lejöne másképp, nemtudni, de erõs a gyanum hogy nem!
Más. A kérdéseid TELJESEN LÁMÁK! picit használnád az agyad, (hidd el, egyszer kell elkezdeni, és onnan megy magától) rájönnél mekkora butaságokat kérdezel, olyanoktól, akik ezerszer leirták, hogy warezeseknek nem válazolnak! Remélem érted a mondanivalómat.
A pubertáskorhoz sok szerencsét;
Dante.
(örûl, hogy 1 Vér Istvánkával kevesebb van a játékban!)
http://www.freetvmaci.info/
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Together we'll fly someday...
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Vegyél még sok eredetit te kutya. :-D
Dante73:
Tényleg, csak eredetihez lehet majd felrakni a patchet? Az komoly.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Gondolom, észrevetted, hogy a kérdésed megválaszoltad.
Légyszives, a warez verzióddal valahol máshol értetlenkedj...
Ja, csak hogy tudd; CSAK az EREDETIBEN lesznek + kocsik ;-)))
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
UI: Vezetés közben nem szoktam a kilométerórát nézni 😛
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
púúúúú
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Tök szopóka a belsõ nézet. Nagyon raj, de nehezebb látni. Meg még valami: aki kormánnyal játszik, az miért használna belsõ nézetet? Nem akarok én két kormányt látni 😊
púúúúú
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
púúúúú
De azért elhiszem.
púúúúú
púúúúú
púúúúú
És + autókat és kiegészítõket lehet valahol találni?
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Te dídzséagy neked meg az off,spam topikot ajánlom. Vagy vedd meg és játsz olyan jókat mint mi! 😛
Nem lehet valahogy megoldani hogy másolt verzióval neten keresztül játszhassak? Mert úgy hallottam hogy csak eredetivel lehet.
X800PRO-m van és így néz ki 😞
Legújabb catalyst van fenn vmi 20070322 számú. Azért mert nem naon értek az ATI-khoz, kölcsönbe van ez a kari.

Fákjúal!
bocsi ha láma a kérdés de még csak 1 hete játszom...
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
köv problémám van a játékkal:
ma eindítottam a játékot és a játékbeli profilom jelentõs változásokon esett át...
nevezetesen kicserélõdött a karakter, "fõhõsbácsi", az összes eddigi versenyeredményem kitörlõdött, a pénzem, kocsijaim, házam, megmaradtak...
valakinél vmi ötlet hogy ez mitõl lett??
várom az ötleteket...köszi
végre normálisan rá lehetett spawnolni mindenkire elsõre és most el fogják kúrni
tuti, 100%, hogy megint szar lesz
argh :c
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mondjuk, nem aggodok azmiatt, akkor kezdodik a gyakorlati vizsgam. 😊
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka