Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Ha meg nem, eleg a balt nyomkodni.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
De azért neked volt annyi eszed hogy nem F430-al jöttél a GT-m ellen! ;-)
Nem akar valaki játszani mert ez a mai akció nagyon bejött?
Segítenétek nekem egy láma kérdésben? :-)
Eddig csak NFS-eztem, de most megvan a TDU is... Elsõre nem világos nekem, hogy hogyan kell használni a térképet és a GPS-t (gyk. hogyan tudok helyeket megjelölni, tetszõleges célt választani stb.)? Tudnátok pár infót mondani, vagy linket adni?
Elõre is köszi!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A viper és a GT között 2,5 mp van,az 1 mérföldes pályán,ezt a test run-ba ellenõrizheted...
Az is igaz valóban volt egy alkalom,hogy az audi TT-vel 1-2 tizeddel megvertél amikor félre váltottam.....
A hosszabb pályákon meg célba sem értél...
No de nem is ez volt a vita tárgya,hanem a legjobb "B"-s kocsival voltak fars információid,ami gondolom már elmúlt...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
De GT-vel meggyaláztál meg még jó pár kocsival!!!
Jól nyomod!
http://9gag.com/gag/5135249
általában minden pályán van 1-2 olyan auto ami a legjobb rá,ahogy a Farbund a legjobb B-s kocsi a hosszútávu versenyeken,egyedül a corvette lehet vetélytársa,a jobb uttartása miatt,rövid kigyorsitós szakaszokon,pedig a Viper...
Ugyen ez megvan C és D be is,lásd 757-es ferka és a TVR,mint ahogy a masarati és az AustoMartinok..
Egyedül az A grup a kivétel ahol a Saleennek nincs párja,szinte egyik pályán sem,de ennek feltétele a billenytyûs irányitás,mert ahogy az A-s ferka és Lambo jobb kormánnyal,ennek az ellentéte az S7 billel...
Itt a 2 McLi és a merdzso kivétel,mert köztes verdák,sztem egyformán jok mind2 irányitással...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az elején a lobbyban mindenkinek kell tudni kapcsolódni mindenkihez, különben kidobálja az embereket a lobby. Ha a host a szar, akkor õ fog kilépni és vele együtt mindenki... Ha csak 1-2 embernek rossz, akkor csak kliens szinkronizálási hiba van. Remélem a patch ezt is megoldja majd...
A hangja annyira nem jön be.
B kategória: Jaguar XJ220-as, Corvette, GT ezek komolyan tetszenek.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Mindenki azt veszi elsõképp meg, mert az van a borítón is. "n00b alert"
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
UI: a hibát ez is okozhatja...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN