Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
én megyek szivesen,de csak egy TT-m van,szal nem fogunk haladni 😄

http://9gag.com/gag/5135249

Sajna dolgozom. Max este.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Valaki jöhetne autókázni egyet!!!😛
Lehet amikor az XBOX verziót elkezdték, akkor még csak az M14 volt tervben... a PC-s az egy az egyben a box verzió...

robotnyk
ehh, google képkeresõbõl betöltötte, talán majd így jó lesz
Synit HUN
Piston heads logo lett belõle? 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

robotnyk
érdekes, mert pl a noblebõl is az m14et rakták bele, ami végülis ebben a formában nem került gyártásba, mert ezt a verziót teljesen átalakították, és az m15 lett a végleges. (ami ilyen)
Gábor ellen bármilyen kocsit elfelejthetsz😄 Csak akkor lehet megverni ha épp kihagy egy hetet, vagy rossz napja van. Elég ha annyit mondok, hogy a globálisan kb 14 ezer TDU játékosból sokáig õ volt az elsõ... És most is csak azért nem az mert nem játszott.

bpeti72
miért a régi TT rakták bele ezt nem értem

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

valaki jöjjön már jáccani!!!
atomboy
Ha mar voltal azon az uton, akkor eger jobb gombjaval kattintod, es backscapevel visszatersz a kocsira.
Ha meg nem, eleg a balt nyomkodni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

tényleg aszem a mercedes dtm is B? az hogy megy?
Elképzelhetõ, azért annyit még mondok hogy a nem célba éréseim attól vannak hogy 512MB ddr-em van és szaggat a játék meg persze laggol!
De azért neked volt annyi eszed hogy nem F430-al jöttél a GT-m ellen! ;-)
Nem akar valaki játszani mert ez a mai akció nagyon bejött?
Sziasztok!
Segítenétek nekem egy láma kérdésben? :-)
Eddig csak NFS-eztem, de most megvan a TDU is... Elsõre nem világos nekem, hogy hogyan kell használni a térképet és a GPS-t (gyk. hogyan tudok helyeket megjelölni, tetszõleges célt választani stb.)? Tudnátok pár infót mondani, vagy linket adni?
Elõre is köszi!

Mondjuk ha kuplungozól és manuálba vagy akkor egy picit jobb a helyzet,de még igy is 1,8 mp van a kettõ között....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nem hinném,hogy ez vita kérdése lenne,de az igazság az,hogy amikor lefuladtál akkor 5mp et kaptál..
A viper és a GT között 2,5 mp van,az 1 mérföldes pályán,ezt a test run-ba ellenõrizheted...
Az is igaz valóban volt egy alkalom,hogy az audi TT-vel 1-2 tizeddel megvertél amikor félre váltottam.....
A hosszabb pályákon meg célba sem értél...
No de nem is ez volt a vita tárgya,hanem a legjobb "B"-s kocsival voltak fars információid,ami gondolom már elmúlt...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Bevallom GT-vel odavertél, de a 2.5 mp max úgy volt hogy lefulladtam rajtnál!!! De azért volt mikor elsõ voltam nemis egyszer!!!
De GT-vel meggyaláztál meg még jó pár kocsival!!!
Jól nyomod!
A fenyõfába! Másfél hétig nem játszok, erre CTD az indításnál, holott eddig mûködött. Valaki más találkozott már ilyennel?
Super Saiyan
ok thx (ebböl semmit nem értettem, de biztos valami okosság :\)

>:C

Yoda001
nekem az van(lásd aláirásom) és teljesen jol megy. persze hdr nélkül de 4AA-val !

http://9gag.com/gag/5135249

Mondjuk lehet egy 9800XT-n / x800 vagy gyorsabb ATI-n is elfutna a játék. Sõt az X800XT/X850XT egy gyors kártya, csak hiába lenne elegendõ sebessége akár a HDR-hez, mivel nem SM3.0-ás kártya így nem igazán jó semmire...

Normális játékhoz minimum 7600GS / X1600PRO kell. Ezt aztjelenti hogy nem 2000-es Celeron / akármilyen AthlonXP van a gépben... Akármilyen órajelû de normális P4 a fentebb említett VGA-kkal vagy egy AMD sempron. S a játék máris normálisan fog futni (azért ilyen VGA-k mellett célszerû a HDR-t kikapcsolni, de max grafikán mehet akár 1280x1024-ben).

Pontosan ezt mondom<#ravasz1>

Igen,de nincs egyettlen olyan pálya sem,ahól ez elõnyévé válna,mire felgyorsulna a max végsebességre,addigra vagy a versenynek van vége vagy kanyar van,ahól le kell fékezni...
általában minden pályán van 1-2 olyan auto ami a legjobb rá,ahogy a Farbund a legjobb B-s kocsi a hosszútávu versenyeken,egyedül a corvette lehet vetélytársa,a jobb uttartása miatt,rövid kigyorsitós szakaszokon,pedig a Viper...
Ugyen ez megvan C és D be is,lásd 757-es ferka és a TVR,mint ahogy a masarati és az AustoMartinok..
Egyedül az A grup a kivétel ahol a Saleennek nincs párja,szinte egyik pályán sem,de ennek feltétele a billenytyûs irányitás,mert ahogy az A-s ferka és Lambo jobb kormánnyal,ennek az ellentéte az S7 billel...
Itt a 2 McLi és a merdzso kivétel,mert köztes verdák,sztem egyformán jok mind2 irányitással...

Super Saiyan
amúgy az a videókértya csak 1k-val drágább mint a GeForce PCIEX 7300 GS ASUS

Super Saiyan
értem 😞, na nembaj... a PS2 viszi XD

Super Saiyan
én már 2%-nál járok 😛

HTS s3rg1nh00
inkább egyik sem,ha játszani akarsz vele,legalább egy 7300GT DDR3-ba kell beruháznod(és mellesleg,nem értem miért hiszi mindenki,hogy egy 10ezres vga-n elfut minden játék...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Igen azé a legjobb végsebesség de zárójelbe tettem hogy a jaguárt nem lehet irányítani szerintem.De az a leggyorsabb az már más kérdés hogy amire felgyorsul addig kapott 1 km-et hoszabb pályán.

robotnyk
micsoda logika...
C-bõl a legnagyobb végsebessége a Maranello-nak van, de gyorsulásra tökéletesen alkalmatlan. Gyorsulni C-bõl legjobb a TVR Sagaris.

Azthiszem az XJ220 végsebessége a legnagyobb B-bõl, de erre nem esküszöm meg...

Ja jó volt a verseny. Gábor és Eagle egy darabig nem tudott összeszinkronizálni, mindig vagy egyikõjüket vagy mindkettõt kidobta a game. Utána egy másik játékost is kidobott pár verseny után, így õk ketten bent tudtak maradni. Illetve Eagle már két verseny óta bentvolt, amikor végre Gábor be tudott lépni úgy hogy bent is maradt. Csak elõfordult hogy pl Atomb0y csak 5 embert látott a 6-ból, volt hogy Megaharcosnál volt ugyanez. Ez ilyenkor kliens szinkronizálási hiba.

Az elején a lobbyban mindenkinek kell tudni kapcsolódni mindenkihez, különben kidobálja az embereket a lobby. Ha a host a szar, akkor õ fog kilépni és vele együtt mindenki... Ha csak 1-2 embernek rossz, akkor csak kliens szinkronizálási hiba van. Remélem a patch ezt is megoldja majd...

A hangja jó a GT-nek de gyorsulásra viper a legjobb végsebesség-re (amit lehet is irányítani mert a Jaguárt nem) a Farboud hegyekbe kanyargós versenyekre meg a Corvette Z6.

Katun
Nincs bajom a GT-vel, amúgy.
A hangja annyira nem jön be.
B kategória: Jaguar XJ220-as, Corvette, GT ezek komolyan tetszenek.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Lehet hogy elfelejtetted feltenni az alaplapi drivert, vagy az alaplaphoz kapott CD-rõl tetted fel (ami legalább 1 éves). Meg még vagy 1000 oka lehet hogy szaggat. Ennél sokkal gyengébb gépeken is tökéletesen fut...

Feelinges a GT meg jó is meg szép a hangja, de inkább farboud vagy viper😊

Jó verenyek voltak meg voltunk is páran 😄 .De ez a gázfelengedés még mindig nem megy nem tudom mit nem csinálok jól 😞

Synit HUN
De azért valjuk be: Ha nem is a legjobb autó azért nagyon feelinges a GT.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Katun
Ennyi.
Mindenki azt veszi elsõképp meg, mert az van a borítón is. "n00b alert"

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Ja.. corvettel 0.5 mp,farbundal 1.5,viperrel több mint 2.5mp a GT-nek,az 1 mérföldes gyorsuláson,de mentünk más versenyt is,de ott már mással is probálkozott😊

gduck
? vannak eredmények is ? 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Na akkor azthiszem ezt a Ford GT-s dolgot meg is beszéltük....

kösz, és sry nem tudtam...
gduck
Akkor bocsi, de van egy warez topic 😞

UI: a hibát ez is okozhatja...

AntiHero
Akkor fáradj átt a Warez topikba😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ware 😊
gduck
Eredeti vagy warez?

usb-s mindenem (bill, egér, joypad, camera, hub) de sztem nem az a ludas mert ez 1 nf570-es deszka (abitKN9U) ami tudtommal jól kezel minden perifériát, és eddig ilyen lassúlást még nem láttam sehol.
tobias88
nekem 512vel megy