Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
3P! Mitõl akadnának ki az Enzósok????

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

V43 1105
Szeretnék érdeklõdni, mennyibe kerül most a játék? 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HUNMemphis
Jah Antihero! Tegnap láttalak egy Saleenbe gyönyörõ az az autó!
Megkérdezhetem hogy mennyi volt a topspeed?
És hogy hány pacis az a szörnyeteg?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

3P
Csak ez a kettõ lesz, vagy e kettõ mellett még más is?
Én valahogy a RUF Porsche-t és a társait jobban várnám, mint ezt a kettõt...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

HUNMemphis
Nem mondod ez tuti komoly????
Hát basszzus mindjárt lefejelem a monitort XD
Hát ezer gratula te szerencsés! XD

AntiHero
Sajna dolgozom ma😞 De legalább egy 3hét mulva G25<#eljen><#worship><#law>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

HUNMemphis
Rendben =( De nem baj =) Majd késõbb

Yoda001
még megkéne vennem a miurát, mert volt egy biztonsági mentésem amibe még nincs meg.. de böven megtudom venni.. a mentés meg pont elszált.. ugyhogy.. majd késöbb :\

http://9gag.com/gag/5135249

HUNMemphis
Hát ezt a véletlent! Mert hogy éppen nekem is egy Miurám van 3-as tuningall... <#violent>
Szóval mit szólsz?.... Benne vagy???

Yoda001
én is... de nekem csak egy miurám van 3mas tuningall.. aztán ennyi 😄

HUNMemphis
<#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck>

HUNMemphis
Hékás! De ha már úgy is itt beszélünk errõl miért ne most? Mondjuk veled? Én marhára ráérek !!!!<#gun>

Yoda001
na nemond 😄D ennyire hülye nem vagyok -.-

HUNMemphis
Ha ha ha ez POÉN! =) Bocsi
Helyesbítek EESSTTEE 7:00 19:00 órakkor

Yoda001
holnap reggel 7kor ugye? 😊))

HUNMemphis
Remélem hogy ma sokan leszünk a REPTÉR ELÖTT mert jó lenne titeket felvenni Friends-be meg Lockol-ni.
Meg amúgy kocsikázni ahhhh már várom!!! =)
Tehát aki szeretne egy jót autózni az jöjjön a Honolulu-i REPTÉR BEJÁRATÁHOZ MA 7:00-kor<#hehe>

HUNMemphis
Ha ha ha én türelmes vagyok =) és megmondom õszintén ráérek bizony!!!
Most van egy Miurám, következõ kocsi Nissan Skyline vagy a kedvencem Ford GT.
Aztán tovább gyûjtök egy G25-re

Bizony mi itt tartunk és ennek nagyon örülök mivel így vannak kiküszöbölve az ilyen off kérdések amiket pl te is beírtál ide 1 játéksoftver-es topic-ba.Egyébként sokkal többet megtudhatsz egy hardweres topic-ból nagyon rövid idõ alatt hidd el!!

Eagle16
Vettem motort, nagyon király(nemtudom már milyet 😊 )
Reptéren nem lehet teljes sebességgel menni ugye?Mert nem aszfalt, hanem valami más van ott, de nemtom hogy mi...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

bertino
mindenkiét törlik ezek szerint, végre talán látunk vmi tendenciát

bezzeg enyém még megvan xD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
törölték!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN
Én nem tudom mit vagytok kiakadva?! Semmi sem jó, semmi nem elég?! Te az autókrá vártál hónapok óta? Én ezidõ alatt játszottam. A patchre várok esetleg. Az autókról meg: a Skyline biztos jó, de az Audi sem gyenge 420 Le. Sztem nem kevés és tuti lesz tuning.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

TDU Community-n a Driver Database-ben miért nem látom az adataimat?
Mondjuk a régi profilomnál sem láttam.Mit lehetne ez ügyben tenni,hogy kiírjon mindent a profil-omról?

Yoda001
én is most vettem gépet, de nem egy autos topikba kérdezgettem.. biztos van másik topik...<#szomoru1>

befejeztem, oké...
bezzeg ha nektek lenne hasonló problémátok biztos vagyok benne hogy kissé másképp állnátok az offoláshoz, és az egészhez. könnyû másnak olyanokat mondani ami neked nem áll érdekedben. jó napot magyarország, itt tartunk...
Eagle te ebbõl semmit ne vagyél magadra

AntiHero
#24261 + FAQ

Valaki legyen olyan kedves és mondjom elképzelést arra, hogy 65000 Ft-ból egy esetleg PCI-E-s vga-val, plusz 512 MB RAMMAL, és egy új procival mire megyek! Eheze persze kell uj alaplap is, ha ez még az anyagi kereteken balül lenne akoor szóljatok! kössz

Eagle16
Igaz.Jobb lenne a hardveres topicban folytatni.

AntiHero
!KURVA OFF!
!OFF OFF OKÉ?!

Eagle16
Én nem tudom, csak én úgy válaszoltam neki ahogy õ kérte, tehát mondtam neki egy alaplap csere nélküli koncepciót.Ha nem írja hogy nincs lap csere, akkor Én is mondom neki hogy E4300, 7900GS stb...

Yoda001
most milyen forum már ez?..<#vigyor1>

Me0w
Oda van irva, p5b.

Together we'll fly someday...

Me0w
Miert? ha alaplapot cserel akkor mi tortenik? Jonnek a gonosz AGP manok es almodban megesznek?

ez már inkább számít segítségnek, köszi

oké oké, tegyük fel hogy 7900Gs-t veszek, ehez kell új alaplap is, 533 MHz-es DDR2 RAM-os, 775-ös sockettel. ha tudsz ilyet pls szólj

Eagle16
Ez se egy rossz ötlet, csak "sem alaplapot cserélni!" Õ mondta...

a segítség az, amit Eagle tanusít, nem az amit... hagyjuk, én nem is foglalkozom vele inkább

HTS s3rg1nh00
kiszámoltam,7900GS super-rel 104k a konfig,ha nagyon olcsón eladod a régit,akkor is pont ott vagy,csak teljesítményben kibazottul nem,és az a különbség,h.azt tudod fejleszteni,ezt meg nem,ergo kidobsz pénzt az ablakon...egyszer úgyis át kell állnod PCI-E-re,és ha most úgyis ráköltesz,minimális + pénzzel kb.dupla olyan erõs konfigod lenne,de én ugye nem értek ehhez,tudsz mindent akkor vegyél egy AGP-s konfigot,aztán majd gyere sírni 1 év múlva...tudom én is nagyon jól,mennyire számít a pénz,csak az a vicces,nekem feleannyi sincs mint neked...szóval errõl ennyit...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Me0w
Ertem, tehat o a hulye mert szeretett volna segiteni neked abban, hogy ne olyan gepet rakjal ossze amit 3 honap mulva megint lehet a kuka melle helyezni. Grat!

szerintem õ nem segített ezzel, hanem utópikus elméleteit fitoktatta. ennyit errõl, ha neki nem tetszik valami majd szól õ

Me0w
Milyen tartalmatlan hulyeseg? Leirt egy normalis konfigot, amit jelenleg erdemes megvenni. Hiaba toldod-foldod a jelenlegi gepedet, sosem lesz olyan, mint egy uj. Most rakoltesz 65 rongyot, amikor 1 uj lap lenne 20 korul, egy c2d 4300 olyan 21, 2g ddr2 olyan 16, es egy 7600 gs olyan 20 penz. Ez osszesen 77 rongy. De persze vegyel AGPs vga-t, p4 3.0-at.

Ja, ha hulye vagy, es masok segitenek, akkor legalabb ne szold le oket.

Eagle16
Igen, mert már láttam olyan videókártyát, amin megállt a gyári Inno hûtõ 3 hét után, és hát az nem tesz jót a vga-nak 😄 Megéri az a plussz pénz érte szerintem. A proci: gondolom hogy LGA775-ös a mostani procid(sõt biztos, mert DDR2)úgyhogy ebbe simán kapsz jó áron egy ilyet: P4 631
Ezzel már hasítani fog a gép, és nem is kerül õrült nagy pénzekbe(de ugye kinek mi a sok...)

Ez a 7600GS olcsóbb 6000-el, de nincs Zalman hûtõje... ez ennyit számít?

7600GS - 28440 Ft
512 MB DDR2 PQI gyártmányú memória - 5600 Ft
P4 3.0 GHz processzor - na ez mennyibe kerül? és egyáltalán milyen gyorsítótár, stb, ebben kéne segítség

köszönöm szépen, és még te kérsz bocsánatot amiért PCI-E-st linkelsz be... köszi tényleg
már felvettem a kapcsolatot a közeli szám.tech üzlettel, ahová mindig menni szoktam

Eagle16
Rendben, sok sikert a vásárláshoz(halkan mondom, hogy ha összeraksz egy olyan gépet mint az enyém, akkor azon már játszható sebességgel tudsz a test drive-ozni, én már 3 hete ezen tolom, nincs vele semmi gondom 😊 )

Eagle16
Jah, AGP. nemtudtam bocs.Akkor: 7600GST AGP
Amit linkeltem az erõsebb mint az én kártyám, majdnem egy 7600GT pár MHz különbség van csak.

65.000 Ft-om van erre, még agyalok hogy s miként alakulnak a dolgok : )

AGP-s vga kell, nemtudom hogy ez az-e. egyébként a GS az erõsebb??

Eagle16
Na mondom én, 3 gigás P4(nem cerka!), még 512Mb Ram, meg egy Galaxy 7900GS Super videókártya: 7900GS
Ha az elõbbi nagyon drága Neked akkor pedig: 7600GST
Ezen már jobban fog menni.Sokkal.

nagyjából megvan hogy mit teszek a gépbe, kb igy lesz:
processzornak megy egy 3.2 GHz-es p4, eseteg egy Pentium D dual 2x2.6 GHz
memória 1 vagy 2 GB, ez még kérdéses...