Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesen normális ez a hangnem azzal szemben aki nem tudja felfogni, hogy ez nem warezos topic. A fejléc több ponton is figyelmeztet.

MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W

bertino
olvasd el mit írtam utána és ha nem ismerlek, részemrõl gondolsz, amit akarsz
másrészt ne te mondd már meg, hogyan beszéljek, nem vagy az apucikám, szerencsére

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ez télleg igaz lehet hogy elrontaná az egész játékélményt.Lehet lenne pár király tuningolt autó de akkor olyan lenne mint a carbon feltuningolok pár autót ha jól sikerült akkor neveznek vele verenyekre aztán amíg ki nem jön az új rész addig el is felejtik azt hogy volt ilyen játék.A TDU-ban nincs is szükség tuningra ez nem az a játék ahova kell annak ott a carbon.Azzal a több mint 90 jármûvel elvan az ember.Én eddig ezzel a játékkal játszottam legtöbbet.És amíg ki nem jön a TDU 2 így is lesz mert nem hinném hogyha megunom akkor találok olyan játékot amivel több hónapot játszok azaz ha meguntam jöhet a TDU 2<#banplz><#banplz><#banplz>

DoctorJohnson
azta
mire fel ez a hangnem kisbarátom????
gondolkozzál már el hol vagy és kivel hogyan beszélsz?!

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Yoda001
jo nyaralást/utazást 😊

http://9gag.com/gag/5135249

HUNMemphis
Jóóóóó reggelt SG Fórum!!!!

Kereken 20 perc múlva indulunk Bécsbe.
Ma repülök életemben elõször sõt összesen 4x fogok repüli ezen a héten.
Bécsbõl Barcelonába onnan pedig Menorcára utazunk.
1 hét múlva jövök vissza, addig is kellemes nyarat minden TDU-s nak! =)

Ui.:Neoncsöves, remeknek találom az ötleteidet és megvalósíthatónak
tünik!
A tuning nekem is tetszene nem kell agyon tuningólni a verdákat csak egy kicsit egyedibbé tenni.
A matrica is szuper lenne! =)
Miért nem ILYEN emberek, mint te dolgoznak az ATARInál meg az EDENnél
)=)
És a TDU 2-höz csak ennyi: JÖNNI FOG, LÁTNI FOG, GYÕZNI FOG <#gun>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Katun
Isten ments, hogy lehessen tuningolni. Már a balharántleffentyûmön jön ki a tuning. Ha tuning kell: Juiced 2, NFS: Pro Street. Meg satöbbi.
A TDU, az hajaz a régi IGAZi autóversenyekre. Francnak kell tuning már. Unalmas.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

jah... mindenhol modern sportkocsik! legyen belõle sok mert imádom õket, csak éppenséggel lehessen optikai tuningolni is 😛 😄 szpojler, matrica tök jó lenne. pl: clubnak teljesen saját logo-t lehetne készíteni, amit ki lehetne ragasztani a verdára... photoshopban lehetne megszerkeszteni, vagy egy ilyen "sablonosat" csinálni...

lehet, de ne csak az!!! szerintem
bertino
ööö miért ne lenne ?

remélem abba nem csak luxus meg vadállat kocsik lesznek 😄
most akkor tényleg lesz tdu 2?
autoszimulator
semmi érdemleges, srác beirja, hogy egy ideje nem TDU-zott meg fórumozott, de ugy tudta, hogy májusban jön a patch, de most már júni eleje van, és sehol.. Erre írták neki, hogy junius közepe, mivel a srác nem értesült a nagy bejelentésrõl, miszerint csúszik a peccs... de megnyugtat, hogy a peccs elõbb jön mint a tdu 2 😛

.: mobilize.hu :.

amúgymeg aki ért angolul az fordítsa már le ezt:
well its june first and.....no patch? Or have I just missed it? I haven't logged into the game for awhile and haven't checked the forums eather. But didn't they say there would be a patch in MAY?

mid-june man, you totally missed atari's "big announcement" about the patch delay...don't worry though, it wnon't be until TDU 2 comes out that we get the patch for TDU 1...

nekem itt valami nagyon bûzlik
segítsetek légyszíves, mert a rádióm eltûnt pedig nem nyúltam hozzá ugyanott vannak az mp3-ak ahol lenniük kell! :S
bertino
aki ismeri a warez játék körülményeit és az eredetiét a kérdésbõl egybõl tudja, hogy warez, bocs
más kérdés, hogy uez a kérdés ebben a topicban vagy 200x-ra teszik fel, de biztos mi vagyunk a hülyék, akik elhajtjuk az ilyeneket...

Yeltzin
szvsz maga a kérdés nem volt warez jellegû

de ennél több szót valszeg nem érdemel az egész

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

bertino
hát annál mindenképp több eszem van, hogy a megfelelõ dolgot a megfelelõ helyen kérdezzem meg

persze aki nem ismer, az azt gondol, amit akar 😄DDDDDDDDDD

Yeltzin
attól még te sem szarsz rózsaillatút... megvettél egy játékot, és ettõl többnek érzed magad? <#szomoru1>

bertino
én biztos nem, mert megvettem a játékot

értettem áttakarodok a másik topicba...és ott majd normális hangnemben válszolsz a kérdésemre?

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

bertino
mert warezolsz
szal takarodj a másik topicba

Yeltzin
biztos cigányokkal üzletelsz, le akarnak húzni 😛

Halihó!
Kérdésem az lenne a publikum felé hogy a verdák nálam miért kerülnek 10x annyiba mint havernál?
Pontosabban csak a 100e dolcsi felettiek...<#szomoru1><#falbav>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Yeltzin
antik=veterán, kivéve ha mondjuk vázákról van szó 😊

Gondolom a konzolos verzióban is a házban azonbelül a Trade menüpontban adhatsz-vehetsz jármûveket.

boos
Szevasztok!
Látom itt a pécés gárda van többségben, de én ps2 - vel nyomom. Azt kérdezném Tõletek, hogy az autókat eledni nem lehet?! Nem gyõzök házat venni.😞

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Danman
antik amerikai muszkli károknál...asszem...
nissan kereskedés alatt ha jól tudom

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Hi
Merre találok 67 -es Shelby GT500 at?

ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma

Hát akkor + azért jött gyorsan mert nem tartalmaz semmit😊

kaposi1
<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

HunnernesKonge
Az ultra grafikai beállítást vették le a high szintjére benne kb 😄
kaposi1
Miert ne lehetett volna. Nekem idaig nem nem volt hozza ,megis jo. Azt sem tudom igazabol hogy mit javit.

Nem is lehetett Patch nélkül játszani vele ;-)
TDU-val azért elvagyunk szerintem.

kaposi1
Off.
Hat ez szep .A mult heten megjelent a Colin McRea Dirt,es maris itt van hozza az elso 51MB-os javito patch. <#falbav>

Alexease
En is azt hittem😉 Bar nekem ~200 felet volt az uj uzenet, mert legalabb 1 napja nem voltam itt😊)

Igazabol nem is nagyon olvasgatok, mert a szokasossal telik meg: kormay vasarlas, videokartya tuning, gepigeny, crack, talalkozo-chat, stb.😉))
vki
Vazze! 69 üzenet kb. 2 órája, azt hittem, hogy kijött a patch 😞.

ACER Aspire 5738ZG

Akkor aki tud jöjjön a felsõ reptérhez én most megyek <#smile>

Falconer
Mar megvan, bocs

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Hmm, motorokhoz (MV Augusta) tuning merre talalhato?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Írj egy emailt az aláírásomban lévõ emailre és segítek, hogy hogyan fejleszd/újítsd fe la géped. Esetleg abban is, hogy mit hol tudsz a legolcsóbban beszerezni.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

V43 1105
Kössz az infót 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HUNMemphis
Aha! Ez érdekes =)
Valóban jók lennének a RUF-ok! =)
Gondolj csak bele a DTM Mercik ellen na az már verseny!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

3P
Úgy tudom, hogy a Porsche Carrera ilyen néven liszensz jogok végett nem lehett benne, ezért a kis kapu jön, azaz a tuning mûhelybõl kikerülõ RUF-ok lesznek, vagy lettek volna.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

HUNMemphis
Oké na szóval mit szólnál egy Porsche Carrera GT-hez A TDUban ??? XD

3P
Mindegy. Most már lehet, hogy értem, de azért egyszerû igen, vagy nem már határozottan magabiztosabbá tenne.

HUNMemphis
Egyszerübben: Milyen autotól fognának padlót az ENZO tulajok???

bertino
10k

3P
Ezt nem értem.

HUNMemphis
???