Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Oké köszi!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Yoda001
jaguár

http://9gag.com/gag/5135249

HUNMemphis
Szerintetek melyik a jobb autó b-classba a jaguár vagy a ford?
segítség segítség!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

gduck
Igen! A futam végén nézzed meg az összegzõ képernyõt is 😉 Menet közben (az ilyen típusú versenyen) pedig próbálj az úton maradni, mert nagyon sok + idõt kapsz bûntibe ha lemész az útról 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Igen, van, a Driveing. Ebböl le is ment. De azt hittem, hogy ez nem visz le az idõbõl. Akkor ez lehet a gond?

ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma

HUNMemphis
Helló Bruni!
Az igazat megvallva nem találkoztam még ilyen problémával.
De azért megptóbálok segíteni.
Na az elsõ kérdés van-e valami mérõ kütyü a bal oldalon?
Lehet hogyha sok pontot veszítessz akkor levon az idõdbõl.

Hi.
Egyik versenynél az van odairva, hogy: Ref. Score 2 perc 25.
Azt megcsináltam 2.23 alatt. És második lettem. Egy másik profilban, nem az enyém, ott is megcsináltam kb ennyire, de ott arany volt. Mi van itt? Azé mer warez vagy mer hibás?

ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma

HUNMemphis
Valóban idegesítõ lehet a sok warezos butuska.
Nehéz súlyt vettél a hátdra azzal hogy házigazda vagy.
De csak türelem!

bertino
nc...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland
Nézd, ez a topic már több mint egy éve létezik. Én nyitottam, elkezdtem vele foglalkozni. Csináltam FAQ-t infókat gyûjtöttem, bannert is csináltam, bannerben a szöveget stb.

Aztán jött az XBOX verzió meg a BETA, egy csomót segítettem, írkáltam, linkeltem ezt azt.

Kijött a teljes verió szintén.

Jön a sok kis szarrágó, hogy jajj miért nem látszik a kocsi a warez verzióban. Ki van írva a bannerba, hogy itt a warez kérdések mellõzendõk. Ha ezt valaki nem érti meg, akkor tudom sajnálni hogy nem tud magyarul.

Nem látogatom a topicot 24órában, semmi kedvem EGÉSZ NAP azon gürizni hogy ki az a pöcs, aki spammel, meg 100adszorra is megkérdezi hogy miért nem jó a warez verziója.

Igazi házigazda? 😄 Mert te aztán tudod milyen házigazdának lenni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
hát csak azon kívül, hogy neved fent van, mást nem nagyon csinálsz
ha már ott van fent a linkje a másik oldalnak alap dolog lenne törölni a nem idevaló dolgokat és rendben tartani a topikot

nem lázongok, de ez így lenne normális, különben minek lennél házigazda ?
az igazi házigazda tesz a topikért, nem csak a neve virít rajta

Yoda001
/OFF
egyszer amikor kapcsoltam volna be a gépet azt irta bootolás elött hogy valami nem jo.. bekellet állitani mindent a biosba,floppyrol akart bootolni, miközbe nincs is floppym, meg az idöt és dátumot beállitani. beálitgattam ment, de amint bekapcsolom a gépet ez fogad: "Core cell extreme chip you've ever needed!" meg egy kis kép.. ez miért van? valami drivert kéne feltenni?<#help>
/ON

Ez tetszik: ATARI = All Titles Are Released Incomplete
hi, ha valakit érdekel egy eredeti jatek, az privizzen ram!
Elsõre írtad jól GTS volt az... a B betû Berlinetta-t jelent ami coupé az olaszoknál az S pedig Spyder ami nyitott. <#awink>

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Béla9248
hali! Nekem a bannerban a küldetések link nem nyitódik meg! vki esetleg vmi ms linket tud adni?Elõre is köszi!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Sland
ha törlök az a baj, ha nem törlök az a baj.
Te mondott itt bertino hogy büszke lehetek magamra? Akkor talán te meg ne tékelj pölö...

nah töröltem. megfelel? vagy húzzak anyámba? köszkösz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

HUNMemphis
Amúgy meg kéne valami ütõs B-s autó....
Ford GT
Corvette
Fordot már hajtottam és tetszett is fõleg a hangja gyönyörû
Corvettel is mentem már pár métert bár az billentyûzeten nekem csúszik sajna viszont jobban húz mint a Ford
Csak hát nem szeretem hogy olyan rövidek a váltások 1 válltás aztán 5 így már kordában tudom tartani..
De Ford, azzal jó volt menni csak 340 km/h-nál megáll huzatni pedig 387km/h ig sikerûlt..
Persze ENZOS sráccal.

HUNMemphis
A fene vigye el!! =(
Bocsi
De azért van némi hasonlóság a két kocsi között?
És itt most nem a színére gondoltam! He he =)

3P
Illetve, abból is a B változat, azaz a 308 GTB.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Nem akarlak elszomorítani, de Magnumnak 308 GTS-e volt... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

maffioso
nemtom mivan egyik naprol a másikra rohadtul elkezdett szaggatni a játék és nem lehet vele tolni
pedig a konfig nem változott
vki voltmár igy?

\"If in doubt, flat out!\"

HTS s3rg1nh00
szerintem meg a Z28-nak simán szebb a hangja...és így American legends után,azt mondom jobban is kezelhetõ(biztos túl hamar akarok kigyorsítani,dehát billel ez már csak így megy,vagy padlógáz,vagy semmi...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Most olvasom,te mire élvezel!! nem zavar,hogy olajos a kiröffenõje??
Vagy mind1 csak szavtos legyen<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bertino
ték

rotator
Én is mindig "beugrok" ennek...

HTS s3rg1nh00
a Farboud szerintem simán szebb,mint az Enzo<#idiota>
látom 50 új hsz,nem baj,még nincs peccs,csak a szokásos off/warez😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HUNMemphis
Üdv mindenkinek!
Végre hazajöttem!
Huh, király volt!
Rengeteg öböl rengeteg csini lány és fantasztikus idõjárás volt. =)
Még nem tudtam informálódni a Peccsel illetõen.... KIJÖTT végre????
Amúgy ott a tengerparton azon tûnõdtem hogy vajon megvegyem-e a Ferrari 288 GTO-t??
Tetszik a hangja meg amúgy is Magnumnak is jól állt, nekem is kell egy.

Megaharcosnak: Bocsi hogy nem tudtam ott lenni csak közbejött hogy be kéne csomagólni!!!
Most azonnal kell egy Ferrari úgyhogy megyek és veszek egyet.

Ui.:Miról ismerkszik meg az Angol túrista???? Vörös haj Albínó bõr ha ha
De mentségükre legyen mondva találkoztam egy Angol csajszival és hát vaooo jó vólt )=)

bertino
itt nem is nagyon fognak... hacsak meg nem esik rajtad valamelyik jótevõ vajszive.

bertino
akinek ilyen értelmes nick neve van, nem csoda, hogy egy egyszerû játékban képtelen tájékozódni

JohnnySmith
Szerintem senki nem fog a warez vergõdésedre reagálni, tekintve hogy ide azok írnak akik eredetivel játszanak. Ergo nem tudják a warez verzió hibáit megoldásait.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

AntiHero
vaszõt nehogy nasználj😊 amúgy sztem nem tudja. Kezd új karaktert vagy profilt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Me0w
Akkor faradj at a nem eredeti jatek forumaba.

Together we'll fly someday...

bertino
a házigazda meg büszke lehet magára...

JohnnySmith
Szerintem nem...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

AntiHero
eredeti a játékod?

AntiHero
Nekem mikor ez elõjöt utána kiléptem és a mentésemnél átváltoto buzi csávóra😊 kezhettem elõrõl😞

bertino
az király
mindenki másnak meg nem volt ilyen gondja...

AntiHero
Nekem ilyen fordult elõ az eredetibe is😞

Yoda001
az sztalra másold ki a savegame könyvtárat, 1szer, és onnan tuti nem fog eltünni...

volt backupom, azt töltöttem vissza... de akkor is... áh...

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

bertino
csinálj legalább 5+1 backupot, annyibol csak nem száll el az összes!

Örülök ennek a játéknak, már a mûsodik mentésemet vágta haza...

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

pointer4
Szerintem a FordGT egy gyönyörû auto, és a legjobb hangja ennek van a játékban. Ha nagyon unom a banánt, akkor megyek vele egy TourDeIjlandot. Há váltóval, felér egy kisebb orgazussal 😄
rotator
Nálam a Gallardo SE a nyerõ. Szép és kezesbárány. 😊 Azt a hegyrõl lemenõs-szerpentines-vulkános versenyt is azzal csináltam meg.

n3whous3
Hát nem is mondtam ilyet 😊

Amúgy nekem csak a mostaniak jönnek be kinézetre.

púúúúú

jah jah, a Corvette egy legandás autó, ami még jól is néz ki!

Ráadásul,a corvette-k a leg kezesebb verdák a játékban, és én véletlenül sem mondanám csunyáknak

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Te melyik játékkal játszol?<#csodalk>

gduck
3.ban sztem már túllépted a 200-at is 😊 Amúgy a Chrysler ME FOUR-TWELVE tényleg elég nehezen vezethetõ 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN