Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
segítség segítség!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma
Az igazat megvallva nem találkoztam még ilyen problémával.
De azért megptóbálok segíteni.
Na az elsõ kérdés van-e valami mérõ kütyü a bal oldalon?
Lehet hogyha sok pontot veszítessz akkor levon az idõdbõl.
Egyik versenynél az van odairva, hogy: Ref. Score 2 perc 25.
Azt megcsináltam 2.23 alatt. És második lettem. Egy másik profilban, nem az enyém, ott is megcsináltam kb ennyire, de ott arany volt. Mi van itt? Azé mer warez vagy mer hibás?
ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma
Nehéz súlyt vettél a hátdra azzal hogy házigazda vagy.
De csak türelem!
Aztán jött az XBOX verzió meg a BETA, egy csomót segítettem, írkáltam, linkeltem ezt azt.
Kijött a teljes verió szintén.
Jön a sok kis szarrágó, hogy jajj miért nem látszik a kocsi a warez verzióban. Ki van írva a bannerba, hogy itt a warez kérdések mellõzendõk. Ha ezt valaki nem érti meg, akkor tudom sajnálni hogy nem tud magyarul.
Nem látogatom a topicot 24órában, semmi kedvem EGÉSZ NAP azon gürizni hogy ki az a pöcs, aki spammel, meg 100adszorra is megkérdezi hogy miért nem jó a warez verziója.
Igazi házigazda? 😄 Mert te aztán tudod milyen házigazdának lenni...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ha már ott van fent a linkje a másik oldalnak alap dolog lenne törölni a nem idevaló dolgokat és rendben tartani a topikot
nem lázongok, de ez így lenne normális, különben minek lennél házigazda ?
az igazi házigazda tesz a topikért, nem csak a neve virít rajta
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
egyszer amikor kapcsoltam volna be a gépet azt irta bootolás elött hogy valami nem jo.. bekellet állitani mindent a biosba,floppyrol akart bootolni, miközbe nincs is floppym, meg az idöt és dátumot beállitani. beálitgattam ment, de amint bekapcsolom a gépet ez fogad: "Core cell extreme chip you've ever needed!" meg egy kis kép.. ez miért van? valami drivert kéne feltenni?<#help>#help>
/ON
http://9gag.com/gag/5135249
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Te mondott itt bertino hogy büszke lehetek magamra? Akkor talán te meg ne tékelj pölö...
nah töröltem. megfelel? vagy húzzak anyámba? köszkösz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ford GT
Corvette
Fordot már hajtottam és tetszett is fõleg a hangja gyönyörû
Corvettel is mentem már pár métert bár az billentyûzeten nekem csúszik sajna viszont jobban húz mint a Ford
Csak hát nem szeretem hogy olyan rövidek a váltások 1 válltás aztán 5 így már kordában tudom tartani..
De Ford, azzal jó volt menni csak 340 km/h-nál megáll huzatni pedig 387km/h ig sikerûlt..
Persze ENZOS sráccal.
Bocsi
De azért van némi hasonlóság a két kocsi között?
És itt most nem a színére gondoltam! He he =)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
pedig a konfig nem változott
vki voltmár igy?
\"If in doubt, flat out!\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Vagy mind1 csak szavtos legyen<#idiota>#idiota>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
látom 50 új hsz,nem baj,még nincs peccs,csak a szokásos off/warez😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Végre hazajöttem!
Huh, király volt!
Rengeteg öböl rengeteg csini lány és fantasztikus idõjárás volt. =)
Még nem tudtam informálódni a Peccsel illetõen.... KIJÖTT végre????
Amúgy ott a tengerparton azon tûnõdtem hogy vajon megvegyem-e a Ferrari 288 GTO-t??
Tetszik a hangja meg amúgy is Magnumnak is jól állt, nekem is kell egy.
Megaharcosnak: Bocsi hogy nem tudtam ott lenni csak közbejött hogy be kéne csomagólni!!!
Most azonnal kell egy Ferrari úgyhogy megyek és veszek egyet.
Ui.:Miról ismerkszik meg az Angol túrista???? Vörös haj Albínó bõr ha ha
De mentségükre legyen mondva találkoztam egy Angol csajszival és hát vaooo jó vólt )=)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
mindenki másnak meg nem volt ilyen gondja...
http://9gag.com/gag/5135249
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu