Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
Moost meg multiban 5-perc után ezt csinálja<#wow3>#wow3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
mondjuk Ubisoftnak tudnék örülni <#kuss>#kuss>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ACER Aspire 5738ZG
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ACER Aspire 5738ZG
A player save fájlokban valahol benne van a Gamespy-os felhasználóneved és jelszavad (olvashatóan). Esetleg meg lehet próbálni egy HEXeditorral átírni, bár nem sok esélyt látok rá hogy így mûködjön...
"És végülis azóta nem megy a game.": kicsit részletesebben? 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Meglett a megoldás a csatlakozási problémámra. Új profilt kellett csinálnom. Viszont ami a probléma, hogy így ugyebár a mentés is ugrott. Nincs valami megoldás, hogy a régi állásomat az új profilomba átvegyem? A player save mappákat már próbáltam átmásolni, de nem jött össze. Mivel nekem a Digital Download verzió van, és a sokszori telepítés után a serial-omat nem tudtam beregisztrálni, ezért kértem újat. És végülis azóta nem megy a game. Ha valaki tud segítsen, mert nincs kedvem újrakezdeni a game-et.
ACER Aspire 5738ZG
itt a link nem szarakodok http://fileplanet.extra.hu/get_file.php?file=%2Fnfs%2Fextra%2Ff%2Ffi%2Ffileplanet%2Fwwwroot%2Ffeltoltott%2FTestDriveUnlimited+2007-07-02+21-29-13-00.jpg
\"If in doubt, flat out!\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Második lépés Lock.
Harmadik lépés idõ és helyszin megbeszélése.
Negyedik lépés a térképnél át kell állítani hogy a friends-eket keresse.
Ötödik lépés az adott célterület páztázása az adott idõpontban.
Bizo ha akarsz velünk találkozni gyere 10 percen belül a világítótoronyhoz északon. =)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Megkaptam a prividet és küldtem is egyet.
Ugye mert azt írja hogy le lehet tölteni az új verziót és megkérdezi hogy letöltöd?
De az is lehet hogy meglett PISZKÁLVA )=(

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Te ezt megkellet néznem tudtam hogy valami LÁMÁS lessz de hogy ennyire jó áááhhháááááhhhhháááááá.
Döltem a röhögéstõl tiszta POÉN.
GRATULA! =) =)) =)))
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.