Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
48 fok a videokártya ha nem csinálok "semmit". tdu után már 60 valamennyi és kicsit akad a játék kb percenként 1-2 mpre.. ez normális vagy ha leveszem a grafikát nem fog ennyire melgedni?

http://9gag.com/gag/5135249

sztechnika
NEm szar a géped,rakd újra a windows-t

Yoda001
hm.. thx..<#wow2>

Semmi extra csak a szokásos: Atari csõdbement, az ubisoft felvásárolja az EA-t a TDU-ban az összes kocsit visszahívják nagyszervízre. Kb ennyi. Vagy kihagytam valaMIT?<#zavart1>

Yoda001
102 uj üzenet? WTF? van patch, vagy mi a farnc van??? valaki elmondhatná<#idiota>

LeWyTy
Nemhiszem hogy ez lenne a baj, órákon keresztül játszottam single-be.
Moost meg multiban 5-perc után ezt csinálja<#wow3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bertino
<#wow1><#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

V43 1105
Csak nehogy a TDU2-bõl Need For Speed: Unlimited legyen <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

AntiHero
na akkor fel is gyútom magam😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

[HUN]FaTaL
nehogy aztán az ea vásárolja fel...

http://goo.gl/gd6Zi5

AntiHero
annak én is😄

bertino
mondjátok, hogyha atarinak esetleg befellegzik, a serverek megmaradnak valamilyen módon, vagy vki felvásárolja a TDU jogait tõlük

mondjuk Ubisoftnak tudnék örülni <#kuss>

rotator
Ez csak akkor lenne ok, ha már kész lenne a patch, de az Atarinak nem volna infrastruktúrája publikálni. Edenes barátaink és a tesztelõk ülnek rajta, de nem baj, ha ez a minõségen meg fog látszani.

AntiHero
Pengeélen táncol az Atari

1 ok miért nincs patch!

maffioso
.....100%savegame......😄
gondoltam letöltöm mer lusta vok😄

\"If in doubt, flat out!\"

vki
Elõször is kell egy eredeti TDU. Utána elmész IDE, és itt regisztrálsz. Ha ez mind megvan, akkor a játékban létrehozol egy új profilt, ahol meg kell adni a neved, az e-mail címet, illetve a jelszót.

ACER Aspire 5738ZG

Hogy tudom magam regelni, hogy menjen is onlinen?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Synit HUN
Sajnos az új profil ezzel jár...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

vki
Win összefossa magát, újrarakom. Nem tudom regisztrálni a digital download-os verziót, ezért Mattlab-tõl kérek egy új serialt, kaptam is, de nemtud bejelentkezni. Most, hogy csináltam egy új profilt, már mûködik, de megint 0-án vagyok 😞.

ACER Aspire 5738ZG

gduck
Hali!

A player save fájlokban valahol benne van a Gamespy-os felhasználóneved és jelszavad (olvashatóan). Esetleg meg lehet próbálni egy HEXeditorral átírni, bár nem sok esélyt látok rá hogy így mûködjön...

"És végülis azóta nem megy a game.": kicsit részletesebben? 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ha még a hang is bedilizik, és lefagy, aztán magától újraindul, és a kék képernyõn nincs semmi szöveg, akkor lehet videókártya. Nálam ez akkor volt, amikor a 9600XT-n szar volt a hûtés és megizzadt szegény.

uhhh hogy lett ennyi pénzed?😄 -persze csak ha nem vagyok indiszkrét- 😄

bertino
ez eddig is világos volt 😊

Ezt nem gondoltam volna. Kipróbáltam stabilan 10/10-es nettel és jé... nincs akadozás, nincs töltögetés, nincs lag. Ennyit a játék optimalizáltságáról... 0.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Egyenlõre csak olvasgatok kérdezgetek aztán meglesz a game és go Memike 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

vki
Hi!

Meglett a megoldás a csatlakozási problémámra. Új profilt kellett csinálnom. Viszont ami a probléma, hogy így ugyebár a mentés is ugrott. Nincs valami megoldás, hogy a régi állásomat az új profilomba átvegyem? A player save mappákat már próbáltam átmásolni, de nem jött össze. Mivel nekem a Digital Download verzió van, és a sokszori telepítés után a serial-omat nem tudtam beregisztrálni, ezért kértem újat. És végülis azóta nem megy a game. Ha valaki tud segítsen, mert nincs kedvem újrakezdeni a game-et.

ACER Aspire 5738ZG

maffioso
akartam képet beszurni de ugytünik nem ment😄

itt a link nem szarakodok http://fileplanet.extra.hu/get_file.php?file=%2Fnfs%2Fextra%2Ff%2Ffi%2Ffileplanet%2Fwwwroot%2Ffeltoltott%2FTestDriveUnlimited+2007-07-02+21-29-13-00.jpg

maffioso
elsõ autos probálkozásom millioner's challengen vagymin

Me0w
Szar a geped.

Together we'll fly someday...

általában hol és mikor szoktatok találkozni? vagy mindig változik?

LeWyTy
Mé van az hogy (neten játszok): tépek,-mendegélek egyszer minden eltûnik és kék a képernyõ..........Na!? ez mé van?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ez azért van mert NOCD cracket használva próbálsz online profilt létrehozni...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

HUNMemphis
??? =)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Nos elsõ lépésben megismerkedünk jön a friendlist.
Második lépés Lock.
Harmadik lépés idõ és helyszin megbeszélése.
Negyedik lépés a térképnél át kell állítani hogy a friends-eket keresse.
Ötödik lépés az adott célterület páztázása az adott idõpontban.

Bizo ha akarsz velünk találkozni gyere 10 percen belül a világítótoronyhoz északon. =)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Ti melyik szerverre jártok?

HUNMemphis
Jah Megaharcos még fél óra és megyünk ömmm gondolom hogy északi hegységben találkozunk.
Megkaptam a prividet és küldtem is egyet.

HUNMemphis
Hmmm ez feletébb érdekes!
Ugye mert azt írja hogy le lehet tölteni az új verziót és megkérdezi hogy letöltöd?
De az is lehet hogy meglett PISZKÁLVA )=(

Ja azt még elfelejtettem, hogy új online profilt aartam csinálnés ez jött ki

bertino
benne van a válasz a nevedben, te piszok ^^^^^^3

Sziasztok! Ez mit jelent? sgeítsetek pls! Köszi elõre is.

azt még nagyob gyorsan hozzátenném, hogy Tisztelet a kivételnek!

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Köszönöm szépen minden kedves játékostársam segítségét, amit nyujtott abban, hogy a problémám megoldódjon... Bezzeg ha Nektek kell segíteni, akkor mindenki ugorjon, mert jaj, stb... de amikor segíteni kéne senki sincs sehol...

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

HUNMemphis
Hali!
Te ezt megkellet néznem tudtam hogy valami LÁMÁS lessz de hogy ennyire jó áááhhháááááhhhhháááááá.
Döltem a röhögéstõl tiszta POÉN.
GRATULA! =) =)) =)))

Synit HUN
Igen! Itt a link!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

grebber
Patch van már?

Next PC upgrade: 2022

Me0w
nem

Together we'll fly someday...

Szerintetek futna AMD Sempron(tm)2600+,1,83Ghz,512 Mb Ram és nVidia GefORCE fx 5700 Ve-s videokártyán?

bertino
ha nem jelenik meg fent a rendõr jelvény/pajzs alatt, merre van tõled, akkor nincs

AntiHero
Hmm nekem pedig szokott lenni😊

atomboy
Online nincs, csak singleben racekben. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka