107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • JohnnyNapalm
    akkor bizony el van baszva a mérték rajta, mert direkt lemértem:D
  • bency
    Hát lehet nincs 500km...se 250nél tuti hogy több....
  • Bronx South
    A cruise útvonal jó, de ez nincs 500 km :) Ahhoz 2x kéne megtegyétek ugyanezt a távot.
  • bency
    Nah ez nem semmi,már teszem is fel a játékot :D
  • JohnnyNapalm
    500km Cruise
    Július 26.

Gyülekezés: Ford Island parkoló 12:15-től
    Start: 12:30
    Út hossza: ~500km
    Átlagsebesség: 200-250km (autópályán jobban is nyomjuk majd :D)
    Kategória: C/D/E (én D katos GranSport-tal megyek)
    Időtartam: 2,5 - 3 óra
    Pihenők száma: 3

ezen a térképen jelöltem az útvonalat, a gyülekezési helyet, és a pihenőket

remélem nektek jó lesz így, és készüljetek maratoni vezetésre:D
  • 0Diaz0
    milyen autókategória? :)
  • 0Diaz0
    amúgy skacok,a chatnél a betüméretet hogy/hol tudom állítani,mert k.va picike.. :S
  • 0Diaz0
    Már indulhatunk is :D Amúgy persze.. kedden oké.. mikor - hol? :)
  • bency
    Szerintem az ok nekem is :) Csak gyorsan fel kell dobjam :P
  • JohnnyNapalm
    szerintem keddre összehozhatjuk, ha az mindenkinek jó
  • 0Diaz0
    na mikor krúzolunk?:D
  • 0Diaz0
  • Norby646
    Megoldódott... Win uninstall és már jó is. :D Még jó hogy fel raktam a 64bit-es változatot. Am nem tudom mi lehetett a gond... :S
  • Norby646
    Jah és alkoholt is tegnap fogyaszottam utoljára szóval azzal se lehet gond.
  • Norby646
    Nem tudja valaki hogy mi a sz*rért van az hogy belépek a játékba és olyan szinten fosminőségű a kép hogy nemigaz? Úgyértem olyan mintha ilyen homályos lenne minden. A monitorom rendben van és a vga-m is. Felraktam ezt a kurva 1.68-ast mert anélkül meg el se akar indulni. Újratelepítés nem használt. Beraktam 1-2 kocsi módot de az nem okozhatja ebben biztos vagyok.
  • Bronx South
    JCL haveromat jó látni az egyből újra. Ő egy floridában élő mexikói csávó, jó cruiseokat toltunk még annó mikor jött a NewZelandi csaj ismerőse a WildRose is.

• 0Diaz0
    amúgy skacok,nemtudjátok mi a gond amiatt hogy barátokat csak verseny után tudok felvenni.. tehát versenyzek velük ,és utána tudom hozzáadni a barátlistámhoz.. sima krúznál pedig nemcsinál semmit,hiába nyomom az add to friend list-et.. ??
  • 0Diaz0

Pedig reggel most voltunk páran.. 9-en nemsokára ez a kép után..
  • Jamirofan89
    Szívesen csatlakoznék,de nem tölti be a játékosokat.Körbe autóztam a szigetet egymagam és össz-vissz 2 emberrel találkoztam,de velük is csak pár másodpercre.Napok óta ez megy.
  • JohnnyNapalm
    na az adná, mert már öszeállítottam egy útvonalat is:D
    most hétvégén nem vagyok itthon, de akkor majd jövő hétre tűzzük ki valamikorra, nekem bármikor jó
  • bency
    Jövőhéten szerintem énis benne vagyok :) az 500km is jöhet :D
  • 0Diaz0
    +1 ember csatlakozik.. ( Én )
  • JohnnyNapalm
    arra gondoltam szervezhetnénk valami kis túrát mostanában, vissza kellene hívni pár embert hogy meglegyünk nyolcan és levezethetnénk valamerre

esetleg lehetne 500km-es krúz is, ha valakinek annyira van ideje mostanában mint nekem :D
  • Falkon
    A fizikai módót használsz, nem enged be. Ha a nevét, hajtást írod át, az nem baj. Ha már a gyorsuláshoz vagy a sebességhez nyúlsz, akkor repülsz.
  • Jamirofan89
    You have been disconnected further to an incoherence in the game data.
    Legalább tenne különbséget a csalásnak minősülő gyorsabb autók és az eredetinél lassabb autók között,mint amilyen ez is.
  • Jamirofan89
    Ok teszek egy próbát.Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    Senkinek nem adtak soha bant, semmiért. Maximum nem enged fel a szerver.
  • Jamirofan89
    Azon gondolkodtam,hogy felrakjam-e a Diablo-t? Eddig a sok skinen kívül egy Gallardo Balboni fizika modot raktam be ami hátsókerék meghajtású és semmi gond nem volt.Néhány autónál átállítottam a szekvenciális váltást h váltóra.
    Semmilyen figyelmeztetés nem volt.Szerintetek egy Diablo skin + fizika mod már bannal járna?
    <itt egy decemberi kép a kicsikémről>
  • 0Diaz0
    úgytudom hogy mindent azért nem,de a logitech-momot azt biztos :) minden féle kormányból :)
  • Balázs 17
    Hi
    Minden kormányt támogat a játék vagy olyan mint a 2?:SS
  • 0Diaz0
    Oké. Akkor csalok :) De ez nemfog attól visszatartani hogy ugyanúgy ne játszak,mint idáig tettem tréner nélkül :)
  • Bronx South
    What ? Nem mindegy hogy egy programnak mi a neve, ha csalásnak minősül ? #101192-95 del.
  • MerlinW
    Csíterekkel nem játszunk.
  • 0Diaz0
    Ja.. akadt 1 kis gondom.. miután nemrég kiléptem a játékból,most lépnék vissza és egyszerüen offline profilba dob bele,mintha most csináltam volna a profilt gamespy nélkül + full eredeti játék beállításokkal meg minden.. valaki nemtudna segíteni hogy hogy lehetne visszadobni a nemrég kilépett állásomba? mert semmi kedvem nincs újrakezdeni az egészet..
  • 0Diaz0
    Trainer megoldódott,rájöttem hogy hogyankell. :) Márcsak valaki hiányzik a krúzhoz :D Jaés,nemtudjátok hogy hogylehet játékon belül a betüméretet nagyítani,mert chatbe alig bírom ,sőt van hogy nemis bírom elolvasni hogy mit írnak. :(
  • 0Diaz0
    Sziasztok,szedtem le trainert a TDUhoz. Beléptem játékba, megnyomtam az F8at ( 1.7billiárd dollárhoz,vagy mi van a játékba ) és mondta a trainer hogy activated , de ha beléptem boltba ,ha kiléptem,ha akárhova beléptem,vagy kijöttem,semmisem történt.. Hogykell megoldani? :) Vagy valaki tudna adni 1 pénzes + ruhás trainert? Meg elmondaná hogy hogy működik? mert nincsen már kedvem hozzá újra kivinni..
  • 0Diaz0
    Sziasztok,skacok. Én most rakom újra a TDU1-et.. szóval ha valakinek van kedve,meg mehetnékje,akkor este tarthatnánk 1 kis krúzt... max 10ig.. mert én holnaptól melózok.. :) Valakinek valami kedve? :)
  • Falkon
    Rakd át másik autóra.
  • Dhjoshsii
    Cső!!!
    ha berakok egy módot pl x6m maga a kocsit szépen kirajzolja
    viszont a kerekek nagyok belelóg a autóba és kocsi úgy
    megvan ülve hogy szó szerint az aszfaltot csókolja.
    tud valaki nekem segíteni hogy mi lehet a baj???
  • Norby646
    Nincsmit, eleinte nálam is ez volt a baj. :)