Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen a segitséget -.-"

\"A gumi kopjon, ne a lelked!!!\"

1. Erre igazából nincs értelmes magyarázat, a legjobb ha te tapasztalod ki a verdákat.
2. Egyelõre sztem játszál az alap game -el, és rájössz hogy igazából nem nagyon van szükséged a modolásra. Persze autókat tehetsz be, sokaknak szûkös az autó felhozatal és ilyen téren módolgatnak. 😊 Meg háth így karácsony alkalmával érdemes a crazy winter módot feltenni. 😊

Hi all! Pár hete végre nekem is sikerült megszereznem a játékot eredetiben.😊 Így kapcsolatban lenne 2 kérdésem-kérésem.
1. Valaki le tudná írni, hogy single playerben melyik kategóriában melyik autóval érdemes versenyezni?
2. Milyen modokat érdemes felrakni? Gondolok itt magyar gps, látótávolság növelése stb...ha lehet linkekkel együtt, mivel sok link már nem él, amit a fórumra ide felraktak régebben.
A segítségetek elõre is köszönöm.
Üdv.
Itt megtalálod az egészet. (A mod nem foglal plusz helyet a vinyón, ha mégis akkor valamit elbszol. Fontos, hogy készíts mentést az eredeti fájlokról, ebben az esetben tényleg kell +6 giga hely.)

Egyébként Illusion kolléga készít egy egész ígéretes kiegészítõt hozzá ami heteken belül tölthetõ lesz.

bency
Honnan lehet ezt a modot leszedni és a további kellékeit?

:) Semmi okosság :P

Ismét helló! A 99625-ös hsz-t töröljétek légyszi. Idõközben leszedtem az autosetup verziót. Fel is tettem, bejön a progi ahol kéri a TDU mappát de mikor betallózom akkor valami nem tetszik neki. 2x átfilóztam a readme file-t de valahogy számomra nem érthetõ hogy mit kell csinálni és már megpróbáltam egy csomó féle próbálkozást.Valaki segitsen plz.<#rinya>

Elindult az extracter és kilépet X%-nál? Ha igen akkor az a baj, hogy kevés a hely a C:\ meghajtón, vagyis a windows particióján. Kb 6-7 giga üres hely kell.

Nem, mások azt Pontiacnak látják. A fizikával meg azért lennél gondban, ugyanis ha a Pontiacot kicseréled Toyotára, a Toyotának a fizikája a Pontiacé marad. Ezt a TDUPE -vel meglehetne oldani ha tudsz néhány konkrétumot, de szerencsére olyan fél éve kidob a szerver a komolyabb teljesítmény átalakításokért. Irányítást talán lehet még állítani.

tcs007
természetesen nem látják annak,mivel nekik a gyári textura van berakva 😊

de ha pl az alap pontiacot ami van a játékban kicserélem toyotára, akkor azt online is toyotának látják? mit jelent hogy a fizikával gondban lennék?
Hoffi
hello!
leszedtem. azzal a 7-zip cuccal kicsomagoltam elinditottam a TDCRAZYWINTERAUTOSETUP15beta.exe-t elkezdte hogy extracting szépen lassan megcsinálta a gépemrõl levett 5 giga helyet de semmi nyomát nemlátom annak hoghy bármit is feltelepített volna😞 valamit rosszul csináltam?
Segítsetek légyszi
Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Max a skint, és a hangot tudod kicserélni. (A fizikával már gondban lennél.) A megapack meg nem cserélget, hanem 45 új autót ad a játékhoz.

Falkon
Nem pénz kidobás.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

megapack megvétele nem pénzkidobás? djey's magic map-al úgy is ki lehet cserélni a kocsikat... vagy ez nem ilyen egyszerû?
Hello.Valaki mondja el hogy kell feltenni a Crazy winter modot???Ha lehetne akkor lépésernként.Elõre is köszi
tdu Toyota
Köszi 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

MOD + kb kell 6 giga hely a windows meghajtón

tdu Toyota
Uh ez nagyon adja. Ami kell ehez a modhoz azokat linkeld már be lécci 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Mûködik thx!

Sziasztok! TDUPE hez szeretnék segitséget kérni. Az Aesthetics values fül alatt található pl Overhang, Track, WheelBase sorokkal mit tudok állitani? ez az egyik kérdés, a másik pedig hogy a kerékméretet tudom valahogyan állitani? És egy utolsó kérdés. Egy mûködõ linket tudna nekem mutatni a havas modhoz? elõre is nagyonszépen köszönöm a segitséget. További szépestét aki még hajkurássza a vasat. 😉

😊 Nekem már tavalyról minden megvan, ami a mûködéshez kell, de azért thx. <#eljen>

Használni nem tudja a verdákat, viszont látni látja. Esetleges használat se jár lefagyással, hanem kidob a szerver. Én arra gondolok, hogy nem a megapackos magic mapot tette fel, ha meg egyiket se, és egyáltalán nem is modolt, akkor meg passz.

<#eljen>

Amúgy tipp: érdemes leszedni az auto setup programot a winter modhoz!

Kiráz a hideg a videótól, és nekem egy dolgot juttatott az eszembe. Hogy a qrwa anyját megint eltelt egy év... 😄 Megkönnyezem a videót, a winter mod szerintem nagy sláger lesz a TDU fanok körében, én is tervezek pár Crazy Winter Cruiset, és elsõsorban Sean támogatására számítok. <#eljen>

Hoffi
ne telepítéssel tedd be az autókat hanem a patchs mappába benne vannak a fájlok ugy rakd be manuálissan. nekem is ezvolt a problémám.

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Grat Opelosnak, nagyon jó lett a mod!

Igen. Mondom, pár autó mûködik pl lp640sv, de van ami nem.

Laaccoo
Djey's "Magic Map" fent van?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Fent van. Az nélkül nem is engedne fel a szerverre.

és a 1.66a patch fent van ??? Mert az is lehet hogy azért nem megy mert nincs fent ez a patch! Próbáld meg hogy felteszed a patchot és úgy!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Letöltöttem pár kocsi modot, és amikor felteszem õket akkor az intro után becrashel a game. Pedig fentvan a magic map, és Tool831-el teszem fel õket. Van egy pár kocsi amit rendesen feltesz, de pl az Evo X és az Impreza így sz@rik.

Dj Tommy
Meg kell venned a megapackot is, nincs más lehetõség, onlineban nem is tudnád használni a nem eredeti megapackod.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Anélkül nem! :S de azt meg nem akarom leszedni mert kellenek nekem azok az autók fõleg a Lexus,Cadillac meg a Ruf és akkor mit csináljak?? Valami megoldás?? elõre is thx!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Dj Tommy
Megapack nélkül is ezt csinálja?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Hello!

Lenne egy problémám na akkor írom:

Valaki tudna segíteni a Test Drive Unlimited 1-ben ?? Arra kellene segítség hogy amikor elindítom a játékot és aztán kb 1 perc múlva ki lép a játékból és azt írja ki hogy Test Drive Unlimited Mûködése leállt! Mi lehet a gond ??? PLS Segítsetek elõre is thx! A Gépigény megvan, megapack fent van és a játék az eredeti de a megapackot úgy töltöttem le! Na PLS Segítsetek! Elõre is thx!

Dj Tommy
Én kipróbálnám.<#kacsint>

Mit szólnátok egy ilyen körülmények közötti krúzhoz?
+ a fog and night mod

Metwork
Mondtam, nem tudom mikor jutok postára vagy tudom valakivel levitetni.

De továbbra is fenn tartom, hogy átutalod a pénz, GLS-el feladom és másnapra ott van nálad.

I will use google before asking stupid questions.

Ahogy érzed.Amugy elküldtem a számla számom,a Hardveren,ha ugy döntesz hogy kell mégis.Dobozt meg szerezni ott is lehet,csak olvasgatni kell kicsit,vagy kérni.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

0Diaz0
hát azzal a "Mat" gyerekkel azt beszéltem hogy õ tõle veszem meg akkor,tegnap jött volna a haverja,de nemjött mégsem.. és õse tudja hogy mikor tudja lehozni.. jólenne meg minden még mindig.. csak kéne a doboza is meg minden hozzá..<#whatever><#wink>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Kell még a Kulcs?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

0Diaz0
nekemis routerem van és no problem.. csak vicces mert ha multizok,akkor nem laggolok.. viszont ha csinálnám végre a milliós versenyt,akkor olyan k*rva brutál laggom lessz hogy csoda..<#fejvakaras><#falbav>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

ffxi
Hy all!

Van 1 Logitech Dual joy-om. Hogy tudom rábírni a játékra?

Fákjúal!

marcihusi
Sikerült megoldani szerencsére! Egy gyors reinstall, és már minden jó!
A hiba az én készülékemben volt, bár nem jöttem rá mi.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Szeva marci ! 😄

Háth passzolok, elég szar mostanában a szerver, de ha van routered akkor az is kétséges hogy nem -e az a gond. Ha szarakodás van, nálam mindig gond rájönni arra hogy most melyik is a rossz.

0Diaz0
Engem nem dobálgat ki... egyszer keresett játék közben új szervert.. de többet nemcsinált ilyet..

marcihusi
Másnál is szarakodik a game, mert engem 10 perc után kivág ha online vagyok?! Offline nincs gondja!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

0Diaz0
Sry hogy leléptem olyan hamar.. de egyszerüen vkitõl olyan brutál laggom volt hogy csak na.. tehát így nem igazán szerettem volna játszani.. bocs.. bepótoljuk<#vigyor3><#smile>

Oksa! de ne az északi vill toronyhoz menj mert ott mindig sokan vannak és nem lehet rád találni! inkább a D-NY-i hoz!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

0Diaz0
Na kicsit el netezgetve,de most indulok. Szürke SLR Mclaren Mercivel,és a champion elõtt vagyok.