Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Köszi a dicséteteket , meg a tippeket. Ezt a trailert csak azért raktam össze tegnap unalmamba hogy meghozzam a kedveteket a drifteléshez. Tudom nem vagyok nagy videó összevágó mágus de ez van. A nagy videót max 10 percesre gondoltam de lehet az is sok!?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
jah, ha vmit félreírtam akkor elnézést és javítsatok ki, kezdetleges angoltudásom van csak

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
azt írta egy (feltehetõleg szintén ATARI-s vagy EDENes manusz) miért volt a kiszivárgott 1.66As patch "non official" vagyis nem hivatalos, ujabb patchrõl sajna nem beszél

viszont mole odaírta, hogy a MS kormányokkal valo inkompatibilitás a termék további nem létezõ supportja miatt van és gondolom arra céloznak, hogy ezzel a jóember menjen microsofthoz, ne pedig atarit baszogasság ezzel is

bertino
én remélem, hogy Antihero mi hamarabb bemutatja <#eljen>

Synit HUN
Én semmiképp sem szólom le Antihero videoját mert #1 miért tenném #2 neki munkája volt vele. De lesz még itt ami ütni fog <#ravasz1>
Amúgy mikorra lesz kész aza video?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

gduck
hát fajintos lesz 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

de a zene tényleg jó! 😉

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Hát nem akalom ledegradálni a munkádat,de azért lehetett volna egy kicsit fantáziadúsabb trailert is csinálni. Túl sok az "állókép" véleményem szerint. Amúgy ez milyen film lesz? Hasonló mint a trailer?

Dante73
Bertino!

Itt lennék kiváncsi az utsó 2-3 hozzászólás tartalmára!
http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=55507
Elõre is köszi!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Elsõ alkalommal, nekem is egész jól bírta, kb 2-3 hétig. aztán naponta többször ellszált. Itt tanácsolta valaki a rádió megszüntetését, és bevállt. Abszolúte nem kaptam exe hibát utána.
Peccs után, mivel azt írták, exe hibák javítva, visszatettem. most 1,5 napot bírta. kivettem, és azóta nem volt gond.
Mikor majd elkezdi, legalább tudod, hol a hiba...

Dante.

HTS s3rg1nh00
a C6 és Z06 nem ugyanaz az autó<#ravasz1>
uccsó versenyt nem tudom megcsinálni<#zavart1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

gallardoval csináltam, az nem olyan ideges a kanyarokban.
ütközni meg nem kéne, az nagyon sokat ront az idõn. egy kis padkázás még belefér 😊

bertino
ja én azt is észrevettem, hogy miota van patch, azota egymagamat nem tudom izolálni... és ez gáz... 😄

ha már van 2 Pontiac GTO akkor az egyik helyére tehetnének egy Solstice-t 😄 (lehetöleg "Pontiac Solstice Weekend Club Racer"-t 😄 )

meg vmeik C6-os helyére is mehetne egy Concept Camaro..

bertino
<#eplus2> had legyen csak kíváncsi a nép

Synit HUN
<#ravasz1> Állítsd be az etalont! <#hehe>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

autoszimulator
jólesz, teccetõs <#eljen><#eljen>

.: mobilize.hu :.

HUNMemphis
Melyik gond?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Télleg zsír a vidi csak ha nem oldódik meg a gond akkor nem tudok menni #27117 ha valaki tudja segítsen pls!!!

bertino
kár volt közzétenni, vki már tudja mire számíthat 😉

HUNMemphis
Sziasztok! Nagyon meleg van ráadásul az öcsém elcsalt bicózni 37fokba
hogy vegyen valami játékot ahhhjjj mindegy.
Szal remélem hogy ti legalább valami hûvös helyen töltitek ezeket a FORRO napokat.

Hero megnéztem a trailert.........ez egyszerûen k....va jó lett, GRATULÁLOK!<#taps>
Naon király az egész, hiába csak egy trailer, valamit selytet huhh beleborzong az ember és azt mondja "Te ezek a magyarok tudnak valamit."
Szal majd a videó lessz a hab a tortán!
Majd összekéne hívni emberkéket hogy legyen "torta" <#taps>

Yoda001
nekem több mint fél honapja van bent zene de még egyszer se dobott ki a játék hibaüzivel,föleg nem a "zene" miatt<#fejvakaras>

http://9gag.com/gag/5135249

Dante73
Nem 2, több, mint 4 hónapot vártunk.
Nálad jobb, nálam roszabbak lettek a hangok. 5.1 eltünt, és egyes zenéknek olyan doboz hangja lett, hogy siralmas. nVidia hibát javította, számtalanszor inditottam, nem volt villogás. Viszomt +rádióval nálam megint exe-hibával elszáll, úgyhogy a mentés bug javításában sem bízom. Biztos ami biztos, mentem a mentésem. (Ez azért vicces, hogy menteni kell a mentést<#vigyor3>)

Dante.

bertino
én mindig Metallica-t hallgatok <#smile>
de csak patch óta a játékon belül, azelõtt külön winamp

bertino
mondj egy forumrészleget és címet és nagyjábol meg tudom mondani neked azt a patcht

HTS s3rg1nh00
izé...Tantalus-ról van szó akinek nem esett volna le<#idiota>

Sokat nem adott a patch, viszont végre levette azt az ultramegabasszust, ami rajta volt, eddig nem tudtam keményebb zenét betenni, mert borzasztóan szólt. Talán az nvidia bugot is javította, két indítás után sem találkoztam vele.
De szó mi szó, azért erre kellett várni 2 hónapot??? MErt ezeknek már alapból benne kellett volna az alapverzióban is.

Dante73
Jaja, vicc, amit mûveltek.
Az NFS-t én is szeretem, az MW több, mint 1 évet a gépemen volt, a Carbont pedig végigtoltam pár nap alatt, és uninstall. Egy zsák kiki volt.
Ez is egy árkád játék, de a Carbon NAGYON az volt, nekem tulságosan.
Megaharcos!
Nekem is rosszabb lett, sokkal. (Saitek R440) Alig van valami visszajelzés, és bár eddig tényleg ki akarta tépni a kezem, legalább éreztem a kocsit. Nemtudom, másnál mi van, de nekem pl az efektek is hiányoznak. Füvön, kavicson, stb abszolúte nem rezeg, pedig, sztem kellene neki. Egyedül az FF dolgozik, semmi más, pedig nem egy effektet tud a kormány. Egy G-s kocsinál kissé kiábránditó, hogy szervókormány van benne...
Tényleg, atari fórumán, írnak valamit egy következõ, valódi pecsrõl? Sajnos nem vagyok jó angolból, ugyhogy, ha van valami hír, ne tartsátok vissza! Kiváncsi lennék, mit ír a Mole-gyerek....

Dante.

na,megcsináltam a Millionare's Challenge-t... kemény 57percig jártam az utakat Oahu szigetén. nagyon hangulatos volt, csak ezek a rendõrök szadisták komolyan a játékban... megyek a mocimmal, erre hogy kapcsolnak le? na? belémjön szembõl egy rendõrautó (nem szembesávban mentem...)egy párszor megállítottak a zsaruk de nem érintett xD

Hát igen. Tökéletesen egyetértek veled. De ezt a patches dolgot tényleg nehéz felfogni, nem? AZ egy dolog, hogy az ember megkérdezi minimum magától, hogy most mi a szar ez?? Erre vártunk hónapokat? Két kocsira, amit egy avatottabb programozó összedob 2 hét alatt. A másik meg egyszerûen érthetetlen számomra, hogy miért mondták azt, hogy nem az a végleges patch, és ilyen kur*a nagy feneket kerítve a dolognak beharangozták, hogy hétfõn 4 kor jön az IGAZI OFFICIAL patch. AZtán a többit tudjuk.. vicc...Igazad van.. A kiadó tényleg nem hû a játékhoz. Mondjuk én szeretem az nfs-t is, bár a karbon egy zsák szar,de az fix, hogy mondjuk az EA nem csinált volna ilyet...

Van egy nagy problémám nem megy a petch miatta játék mikor feltettem nem csinál semmit még el se indul,petch nélkül meg nem lehet multizni mostmár nem tudom mit csináljak aki tud segítsen pls!!!

pointer4
Nektek is változott a kormány FF kezelése a patch óta ?
Mostmár nem akarja eltörni a csuklóm, de az útról alig kapok visszajelzést sajna...
(G25)
HTS s3rg1nh00
a francba a tetanusszal...7:30 ref.score helyett repesztettem most egy 7:30 78"-at:\(igaz,a bünti miatt majdnem 8 perc lett...<#idiota>)
nincs valakinek valami tuti tippje?(menjek gyorsabban a Paganival?J)

Dante73
Nem vagy egyedül, sokan érzünk hasonlóan. Ha mondjuk NFS kiadója csinálná ezt a vircsaftot, ami a pecs körül van, lelkiismeret-furdalás nélkül törölném. Viszont a játék maga, a bugjait leszámitva, nálam az évtized autós játéka. Egy más játéknak sem nézmém el, talán egyedül még, a Tomb Raidernek, a multja miatt. A pecsrõl még anyit, hogy szerintem ez TÉNYLEG egy korai béta, csak úgy voltak vele, hogy be kell tömni valamivel a pc-sek pofáját végre. Az 1 fõs csapat pedig akit ráálitottak "gõzerõvel" dolgozik egy normális pecsen, amikor épp nem kávézik a haverokkal.
És igen, sajnos sok autó elférne még a játékban, igazi klasszikusok hiányoznak, de én, a magam részérõl nem bízok túlságosan abban, hogy bõvül a kocsik száma. Idén, talán kapunk egy car-packot még, (talán a kövi peccsel) aztán szerintem, annyi!
A kiadója, sajnos korántsem méltó ehhez a JÁTÉKHOZ!

Dante.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon vegyesek az érzelmeim ezzel a TDU-val kapcsolatban. Egy nagyon patent kis játék azt azért meg kell hagyni. Nem nagyon találkozhattunk ilyennel azelõtt ez tény. Ez a hatalmas bejárható tér, ez a rengeteg kocsi. És bár sokan becsmérelték a grafikát, azért szerintem az is a helyén van. Ugyanakkor itt ez a dolog az Atarival. Egy köcsög brigád valljuk meg. Meg ezek a bugok. Meg ez a szar patch.. áhhhh.. Meg amúgy azért egy-két alap verda nincs benne a játékban amit én pl. nagyon-nagyon hiányolok. Például a Mitsubishi Lancer EVO 8 vagy 9 mondjuk, vagy valamelyik Subaru WRX STi vagy a Toyota Supra stb...persze biztos jogi okai is vannak ennek ,meg azt is tudom, hogy leginkább luxusautókra van kihegyezve ez a játék,de szerintem a 350Z, meg a skyline, illetve az R32 mellett szerintem simán elférnének! Minden esetre nekem a Lancer EVO borzasztóan hiányzik!!!! 😞

Sland
alapból nincs semmi extra a boxos verzióban. oda is le kell tölteni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Lehet csak lekéne tölteni egy doboz verziót és kiszedni belõle a file-okat és megnézni, h megy-e...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Dante73
Két hét? Egy hónap?
Kajak! Akkor marad a trade menüpont, Zagatot is ott vettem, 3 milkáért, lehet ezt is elcsípem...
Köszi a segítséget srácok!

Dante.

Nekem 3 nap, napi 1-3 óra játszással, de a haverom már kajak 1 hónapja várja és majdnem egész nap csak azzal játszik!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

nah ja, csodálkozom hogy még senki nem csinálta + :S

nekem valós idõben 2 hét, napi 3-4 óra játszással :S

Dante73
Hali!

Tegnap készlettem a játék offline is teljesíthetõ részével, megvettem a 15. házam. Mivel klubtag vagyok, így 90%-nál járok.
Most az összes kocsiból akarok venni 1-et 53 kocsim van, pénz 22M.
Kérdésem, tegnap megrendeltem a Shelby Cobrát, de még nem jött meg. Kinek, mennyi idõbe kerûlt?

Dante.

Sland
Itt le van írva hogy az Xbox360 HDD-jérõl hogy lehet leszedni a képeket, amiket a játékban csinálunk. Ha megnézitek, Step4-nék, hogy milyen fájlokat tartalmaz az ikszboksz, akkor láthatjátok, hogy azok ugyan azok mint a PC-snél.
Szal szerintem az összes többi fájl is megegyezik, csak valakinek akinek van xboxa és nem fél megnézni, meg kéne néznie...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Yoda001
mivan már ezzel a játékkal? pont csinálni akartam egy képet erre az egyik gyerek akarta hogy "legyek a barátja", hiába nyomtam backet 4es 6os gombot egyszerüen lefagyott.... valami bug vagy mi a szar ez?<#wilting>

http://9gag.com/gag/5135249

Synit HUN
<#idiota>
A zene jó.

Hát ezt nem hiszem el, a videóbanis vannak kik ott driftelnek, én meg hiába szenvedek már lassan 3hete és egyszerüen ha kidobja a hátát akkor meg keresztbe pördülök.....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

M@TriX
pedig szerintme nem kerülne sokba a PC-s átiratba importálásuk, szerintem ugyan olyan bázisból dolgozhatnak...

de valszeg nem akarnak nagyon elkényesztetni minket 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.