Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kinek?

hát nem warezról szedtem le 😄😄😄😄mért igy nem is megy?

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

Dante73
Eredeti a játék?

http://www.freetvmaci.info/

Mi 125600FT?

125600Ft

hiába kapcsolok ki mindent ugyan azt irja ki hogy összeférhetetlenség támadt nem igaz már szeretnék vele jáccani erre nem tok
Dante73
Én meg C64-en nyomom, és 210Fps-em van!
Különben is, tegnap este letöltttem vele a zinternetet, és igy 215FPS-em lett! Pedig apukám aszonta, hogy nem fog menni, de Én ojan szép vagyok, hogy a széklábak is ellolvadnak, ha rájuknézek a boci szememmel. Ha meg az zõzike szememmel, akkor megint megszilárdulnak. Bizonyám!<#idiota><#gunyos1>
Mansniper!
Mibe volt a gép, ha nem vagyok indiszkrét?

Dante.

Tényleg azt, hogy épppen hány fps-el fut a játék azt hol tudom megnézni?? kell hozzá egy külön progi, mi?

kösz

FxR

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Run > msconfig > utolsó fülön megnézed mi indul el automatikusan bootolás után a winnel. Kapcsold ki ott az emulátorokat (Daemon, Alcohol stb.).

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Képzeld, kértek érte a mocskok...
Huu, akkr de jóó neked...

én 386oson nyomom és 200FPS megvan városban

pénzt is adtál ezért a szarért?

Hi, megoldódott a a problémám a g 25ös kormánnyal, eddig 15- 20 fps-el küszködtem, most 60 és 80 között, városban 30-45.hi, csak ennyit kellett tennem ááááááááááááááááááááá:
MSI K9N SLI-2F AM2 alaplap
AMD Athlon64 X2 3800+ kétmagos processzor + hûtõ
1 GB 667MHz DDR2 Corsair RAM
Seagate 250GB 16MB SATA2 HDD
NEC AD-7170S SATA DVD író
Inno3D Geforce 8600GT 256MB DDR3 PCI-E DX10 VGA
Többet nem vagyok hajlandó költeni erre a játékr...
Cooler Master Elite 331 ház Trust 420W táppal (2 év gar)

HTS s3rg1nh00
start menü,futtatás,beírod h."msconfig,és ott automatikus indítás fül...de én erre inkább Registry Clean Expert-et használok,registryt pucol,és beállíthatod,hogy mi induljon automatikusan,mindezt újraindítás nélkül😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez jó kis spoiler lett<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

A car pakkok kapcsán elgondolkodtam.
Egyet áruljatok el.
Ha kiadják ezeket a carpack részeket, tegyük fel h én megveszem az egyiket, és onnan használok egy kocsit. Akkor akinek nincs megvéve az a carpack, az a Default car-t fogja látni az én autómként? Az elég f.s lesz már bocs. Ha nem akarsz majd csomó default car-t látni akkor vedd meg az összes packot. Ez szemétség.

hy skacok ha tudna vki segiteni irja le mikor inditanám a gamet kiirja hogy összeférhetetlenség támadt egy emulátorral vki segitsen pls köszi elõre is
Nekem eredeti a játékom jópár emberrel találkoztam már az sg fórumról. Bronco:Msconfig-ban kapcsold ki a Startup fülön, hogy bármelyik nehogy automatikusan induljon.Ezt leírnád bõvebben hol kell beálítani.Elõre is köszi.Gábor:grat!

Pepsi Twist
megy de nagyon ratyin még az egér is szaggat

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
aha...

Tehát, ha megveszem mégegyszer a játékot, akkor elvileg mehet egy netrõl?

Persze.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Nem kötelezõ hinni nekem, de nem kell meglepõdni, ha igazam van...

Nem azért mert én marha okos vagyok, vagy mert a gyártók hülyék lennének. Szimpla tapasztalat.

Pepsi Twist
Halljátok emberek unokatesómnak a gépe P4, 1.6GHz 1GB RAM, 64MB TNT2-es öreg vidikártyával és fut rajta a TDU 13-15 FPS között LOW-on <#wilting><#csodalk><#guluszem1><#wow1> (monta hogy vigyem el hozzá mert ki akarja próbálni mondom neki hogy nem fog menni és bakker elindult)

gduck
Gratula 😊

UI: Végre elõlrõl is látlak, nem csak azt hogy elõttem repesztesz 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
Semmit egy cdkeyyel egyszerre egy ember játszhat

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!
Esetleg, ha valaki tudna segíteni, azt megkösszönném...
Valakki, itt a fórumba monta, hogy menet közben ki lehet venni a cd-t, ekkor jutott eszembe, hogy a fiammal tudnák párba játszani...
Két gép, két kormány, ruter...
De amikor mind a ketten fent vagyunk és álunk ki a garázsból, akkor az egyikünknek kiírja:The network connection was lost...
1980/359 a netem sebessége, mennyi kell, vagy mit lehet csinálni, hogy sikerüljön a móka?

Elolvastam amit mondtál, egyelõre én a gyártóknak hiszek, mert nem igazán gyõztél meg. Utólag bevallhatom hogy kezdettõl fogva kicsit erõsebbre vettem a kártyán a ventiket... 😊
Szép munka! 😉

A "nyomd vazzeg" tábla ütõs. <#nevetes1>

Köcke😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Sajnos a kiadó olyan segítõkész, hogy ezeket mind közölte. SEMMIT nem mondanak. Pedig meg lettek kérdezve egy rakás dologról. Minden amit "tudunk", a játékos közösség találta ki. És lehet, h a fele nem is úgy van...

bertino
gratulálok! 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Egy kis OFF! remélem nem veszitek rossz néven!!!!
De az egom nem engedte kihagyni<#vigyor>
Gratulálunk a hétvégén ,megrendezett 24 órás gokart maraton kategoria gyöztes csapatának és összetett 3. helyezettének...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Tudodmit? Akkor üzemeltesd 80 fokon és élj abban a boldog tudatban, hogy az üzemi hõmérséklet. Ha mégsem, és tönkremegy, jusson majd eszedbe, hogy esetleg szóltak...

A HD2900XT újabb gyártástechnológiával készül, más a csíkszélesség, nyilván egészen másképp van megtervezve, durvább a hûtése is. Nem mondom, hogy ott jót tesz a 80 fok, de egy 8800-as / 2900-as esetén kevésbé lepõdnék meg rajta, illetve annyira nem zavarna, mint az x1950pro-nál.

Elég ha a fogyasztásokat összehasonlítod. Több fogyasztás=több hõt disszipál el a kártya mûködés közben=jobban melegszik (x1950pro: kb 90W, 8800/2900: akár 200(!!!)W fölé is felmehet.).

Valamilyen emulátor szoftver beszemetelt a registry-be. (Yasu, Alcohol vagy Daemon)
Msconfig-ban kapcsold ki a Startup fülön, hogy bármelyik nehogy automatikusan induljon. Ha nem segít távolítsd el (programok eltávolítása) az összes ilyen progit. Ha ez sem segít akkor kell a registry-det kitakarítani.

Pepsi Twist
totya4: valszeg ez a bibi vagy nem eredeti 😄

Na és 1 láma kérdés: Valaki sárga valaki piros, de miért??? Meg ki írja pléyert úgy mintha még mindig uton lennék??? (pont felettem)

<#szomoru1><#conf><#lama>

Ilyet akkor is kiírhat ha trükközöl valamilyen progival ami blokkolja a securomnak hogy infókat olvashasson a rendszerrõl 😉
HTS s3rg1nh00
akkor azt írja ki hogy nincs behelyezve a lemez<#zavart1><#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Rakd be az eredeti lemezt és menni fog.
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7001).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7001&l=hu címen.

Ezt írja ki!És nem indul mióta feltettem a patchet!Az oldalon lévõ utasításokat pedig csak egy darabig tudom követni mert most tanulok angolul.

Pepsi Twist
miért nem megy?

IvanovicsTech
Mit ne papoljak?Én nem is tudok driftelni mivel mindig motozok,de ezt nem is állítotam.Tudom Te nagyon vágod ezt a részét<#hehe>.De még mindig az a véleményem ,hogy nem kell egybõl fúrni valakit,mert neki valami jól megy,mert ez az iridség jele.

Mercedes CLK 270

trackmaniac
Hali! Csak most néztem meg, már be is zárták a topicodat... Sorry <#rinya>

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Jó neketek nekem nem is megy <#rinya><#rinya><#rinya>

Dante73
Ezt akár én is írhattam volna.<#integet2> Annyit hozzátennék, hogy a Skyline a JÁTÉKBAN lett jelentéktelen, ill jellegtelen.<#rinya>

Dante.

Dante73
Én is gondolkodom egy eredeti Win beszerzésén, Bill bátyó vissszaesett a 2. helyre a világ leggazdagabb embereinek listáján, ez ellen tennem kell!<#ravasz1>
Yoda!
Leírnád kicsit részletesebben is a gyengébbak kedvéért? Asszem értem, amit írsz, de nem vagyok benne egész biztos...
Köszi!

Dante.

Nem szemrehányásként írtam, mert igazad van, de én úgy vagyok vele, hogy eddig is élveztem a TDU-t a hibáival együtt is és ezután is fogom.
A patch egy összecsapott semmi volt, két (bocs a Skyline fanoktól) jelentéktelen autóval. (mikor ott a listában a 250GTO, az F40, a Countach és egy rakat RUF)

Meg kell barátkozni a gondolattal, hogy az Atari nem tudja/akarja normális szinten támogatni a játékot. Valószínûleg valamikor lesz még egy patch (ha lesz) és lesz néhány addon autó azt csá.

Dante73
nem vettem észre.
Fehér bottal netezek <#wave>

Dante

Van ott állandóan egy Official Patch discusson topik Dante. Kalniel ezért zárta le a tiedet. A patch tényleg szánalmas lett, de 150 patch topik sehova sem vezet szerintem se.

Yoda001
egy eredeti winfosrol másold le egy dvdre/cdrre.. akkor is eredetinek fogja látni, nekem is igy van megoldva 😄DD

http://9gag.com/gag/5135249