Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
Különben is, tegnap este letöltttem vele a zinternetet, és igy 215FPS-em lett! Pedig apukám aszonta, hogy nem fog menni, de Én ojan szép vagyok, hogy a széklábak is ellolvadnak, ha rájuknézek a boci szememmel. Ha meg az zõzike szememmel, akkor megint megszilárdulnak. Bizonyám!<#idiota>#idiota><#gunyos1>#gunyos1>
Mansniper!
Mibe volt a gép, ha nem vagyok indiszkrét?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
kösz
FxR
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Huu, akkr de jóó neked...
MSI K9N SLI-2F AM2 alaplap
AMD Athlon64 X2 3800+ kétmagos processzor + hûtõ
1 GB 667MHz DDR2 Corsair RAM
Seagate 250GB 16MB SATA2 HDD
NEC AD-7170S SATA DVD író
Inno3D Geforce 8600GT 256MB DDR3 PCI-E DX10 VGA
Többet nem vagyok hajlandó költeni erre a játékr...
Cooler Master Elite 331 ház Trust 420W táppal (2 év gar)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez jó kis spoiler lett<#idiota>#idiota>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egyet áruljatok el.
Ha kiadják ezeket a carpack részeket, tegyük fel h én megveszem az egyiket, és onnan használok egy kocsit. Akkor akinek nincs megvéve az a carpack, az a Default car-t fogja látni az én autómként? Az elég f.s lesz már bocs. Ha nem akarsz majd csomó default car-t látni akkor vedd meg az összes packot. Ez szemétség.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Nem azért mert én marha okos vagyok, vagy mert a gyártók hülyék lennének. Szimpla tapasztalat.
UI: Végre elõlrõl is látlak, nem csak azt hogy elõttem repesztesz 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Esetleg, ha valaki tudna segíteni, azt megkösszönném...
Valakki, itt a fórumba monta, hogy menet közben ki lehet venni a cd-t, ekkor jutott eszembe, hogy a fiammal tudnák párba játszani...
Két gép, két kormány, ruter...
De amikor mind a ketten fent vagyunk és álunk ki a garázsból, akkor az egyikünknek kiírja:The network connection was lost...
1980/359 a netem sebessége, mennyi kell, vagy mit lehet csinálni, hogy sikerüljön a móka?
A "nyomd vazzeg" tábla ütõs. <#nevetes1>#nevetes1>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
De az egom nem engedte kihagyni<#vigyor>#vigyor>
Gratulálunk a hétvégén ,megrendezett 24 órás gokart maraton kategoria gyöztes csapatának és összetett 3. helyezettének...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A HD2900XT újabb gyártástechnológiával készül, más a csíkszélesség, nyilván egészen másképp van megtervezve, durvább a hûtése is. Nem mondom, hogy ott jót tesz a 80 fok, de egy 8800-as / 2900-as esetén kevésbé lepõdnék meg rajta, illetve annyira nem zavarna, mint az x1950pro-nál.
Elég ha a fogyasztásokat összehasonlítod. Több fogyasztás=több hõt disszipál el a kártya mûködés közben=jobban melegszik (x1950pro: kb 90W, 8800/2900: akár 200(!!!)W fölé is felmehet.).
Msconfig-ban kapcsold ki a Startup fülön, hogy bármelyik nehogy automatikusan induljon. Ha nem segít távolítsd el (programok eltávolítása) az összes ilyen progit. Ha ez sem segít akkor kell a registry-det kitakarítani.
Na és 1 láma kérdés: Valaki sárga valaki piros, de miért??? Meg ki írja pléyert úgy mintha még mindig uton lennék??? (pont felettem)
<#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf><#lama>#lama>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7001).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7001&l=hu címen.
Ezt írja ki!És nem indul mióta feltettem a patchet!Az oldalon lévõ utasításokat pedig csak egy darabig tudom követni mert most tanulok angolul.
Mercedes CLK 270
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Dante.
Yoda!
Leírnád kicsit részletesebben is a gyengébbak kedvéért? Asszem értem, amit írsz, de nem vagyok benne egész biztos...
Köszi!
Dante.
A patch egy összecsapott semmi volt, két (bocs a Skyline fanoktól) jelentéktelen autóval. (mikor ott a listában a 250GTO, az F40, a Countach és egy rakat RUF)
Meg kell barátkozni a gondolattal, hogy az Atari nem tudja/akarja normális szinten támogatni a játékot. Valószínûleg valamikor lesz még egy patch (ha lesz) és lesz néhány addon autó azt csá.