Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Hmmm hát igen õ tipikusan csrbenhadja az embereket köztük ENGEM is!
Ráadásúl én mindig igyekszem betartani a szavamat.
Mert így NETEN keresztûl csak ez nyújt távpontot.

És köszönöm az elismerést igyekszem mindenkivel kialakítani a barátságot mert úgy jó igazán TDUzni
Sok kedves emberrel találkoztam a TDU által!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Semmi..elvileg megyek majd hozzád felvételizni... <#vigyor2><#nyes><#wink><#vigyor4>

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Semmi gond Memphis, nagyon szimpatikus srácnak tûnsz, majd akkor ezután összehaverkodunk 😊 Amúgy meg tök szar volt, mert egy csomószor beszéltem veled(vagyis öcséddel), hogy guruljunk egyet, megbeszéltük a helyet aztán nem jött, de általában nem írt ide vissza a fórumra és nem tudtunk krúzolni. 😊 már kezdtelek elkönyvelni, hogy nem lehet adni a szavadra.
Nade persze ne aggódj, mert így akkor meg van minden magyarázva és nálam természetesen tiszta lappal indulsz. 😊
Amúgy meg öcséd halál szimpi volt itt mindenkivel. Szntem..

üdv:

FxR

HUNMemphis
És most mi van azzal a bizonyos driftes királyos klubbal?
Miért adták neki oda?
Kihúzta a gyufát?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
A rohadt életbe nem hiszem el STÍLUST VÁLT?
Jah érthetõ hiszen õ Mercis fan és onnan is az SLRt szereti!

HUNMemphis
Hát öhmm neharagudjál mert tényleg nem ismerlek de ez nem jelent semmit.
Attol mi még jót autózhatunk együtt okés?
Ez az SLR háát Mondom sokan Megaharcos Antihero Bertino Synit Rodok ÖK mind tudják hogy Ford GT-s vagyok mert állat a hangja!

Csak azt írta már unja és inkább stílust vált!

HUNMemphis
Ahha hát persze! Huh de jó hogy hazajöttem.
Most jött volna az a rész hogy mindenkivel anyázni kezd meg beír olyanokat hogy az jaj.Általában azt csinálja hogy beissza magát a tömegbe mintha mi sem történt volna aztán támad!
Mint egy élõsködõ!
Ilyen logót meg nem kértem vólna mert én Ford GT párti vagyok de ezt SOKAN tudják!

Csá Memphis!
Hát mit mondjak...ez kemény.. Az imént nem néztem a fórumot vagy 20 percég, aztán most meg látom, hogy mi van. 😊 Durva. Jah, bár most, hogy belegondolok, "mi" kevesebb mint 2 hete haverkodtunk össze, tehát ezek szerint én meg az öcséd. 😊 Szóval, akkor te szerintem azt sem tudod, hogy ki vagyok. Aúgy öcséd tényleg nagyon hasonlóan fogalmaz, Megának igaza van. Mondjuk nekem az az SLR-es történet kicsit gyanús volt, már mint azt hittem te GT-s vagy. Amúgy ne aggódj, mert öcséd it a fórumon túl nagy galibát nem csinált az tuti.. Jah volt egy kis logós történet, amikor ha jól emléxem egy picit bunkó volt valamelyik sráccal,de nem volt para.. Olvass vissza szntem.. Öcsédnek meg mondd meg, hogy nyaljon halat. 😊 jah igen!! és csinált egy drift királyok címû szerény 😊 klubot nemrég. 😊

Pepsi Twist
ha meg elatta az autóidat azt vissza lehet hozni 1 kis trükkel...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nem, asszem, de nem vagyok vmi hirtelen sértõdõs <#vigyor3>

amúgy végülis egész rendes volt, kért új SLR-es lógót, 2 en csináltak is neki,+köszönte betette és ennyi 😊

HUNMemphis
Igen!
De neki van csak a nagymamáéknál tod hogy tartsuk a kapcsolataot mert õk Sopronban laknak.
És az MSN-en keresztül beszélgetünk velük!

HUNMemphis
Szabi?
Téged ugye nem sértett meg mert tud egyet s mást!
Ráadásul a honfoglalóval szoktam néha játszani onan is mennem kellet mert olyat írt be ááhhhh.

Pepsi Twist
látod ez az ártalma ha nincs saját gépe.... (gépetek)

<#idiota>

HUNMemphis
Hát persze mert az öcsém és hidd el itt szokott melletem ülni és beszélgetünk közben nézi ahogy írok megbeszélek!

De egy tuti teljesen ugyan úgy fogalmaz mint te!!!

HUNMemphis
Jó ötlet!
Ne tudd meg sohasem hogy milyen az amikor örülsz hogy hazaértél és mész SGre.
Beírsz hogy megjöttél erre valami tök más logó jelenik meg mások az adataim.
Gyûlölöm szemét barom utálom hogy így átbaszott MINDENKIT!
Persze most nincsen itthon mert kb 2 órája indult le a balcsira mert most meg neki van a tábor!

Pepsi Twist
Mondok 1 tutit: Fogj 1 fatestápolót és ugy verd meg hogy kb 3-4 évig kómában van aztán +2 év mire felépül aztán még +2 év hogy ujra gépezni tuggyon!!! <#integet2>

HUNMemphis
Hát persze hiszen mindig itt ült melletem. A jelszavam meg nem egy agy munka!
Itt meg ugye mindig be vagyok jelentkezve!

HUNMemphis
Megaharcos, semmirõl nem tudok tényleg. Ez egy szánalmas ember. Ott tesz kárt ahhol tud!
Velem nem beszéltél semmilyen problémáról!
Valszeg játszott a gépemen a TDU val ott mit tett tönkre?
Kit sértett vagy bántott meg?
Úristen vajon megvannak még a kocsijaim?
Az NFS ben eladta az összeset!

Alapított egy új klubbot ahol te vagy a fõnök!Kért új logot!Én enyirõl tudok úgy hogy nem is tdu-zatam.De gondolom azt tod hogy nem megy nekem<#rinya> .Amúgy az msn jelszódat is tudja mert beszéltem vele.

Pepsi Twist
Nem csinálunk majd még 1 TDU maffia izét csak Audival?

Pepsi Twist
Gyerekek!!! A saját betett zene teszi tönkre a save-t.... legalábbis nálam...<#idiota>

Arra értettem hogy télleg nem kell 400 komment egybe elég öszefoglalni.Amúgy ha télleg az öcséd volt mindenki azt hitte te vagy msn-en amikor írtam meg se fordult a fejembe hogy nem te vagy!

HUNMemphis
Gondolom ezt nekem szántad Bertino!
Okés nem írok annyit csak azt mondja el nekem valaki hogy mit csinált az ÖCSÉM itt meg a TDUban amíg távolvoltam!

bertino
nem <#bee1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ne írjál 400 kommentet, feleslegesen spammeled a topikot

HUNMemphis
Én? Én nem csináltam káoszt mert nem voltam itthon.
Mondom táborba voltam a balcsin!
A szemét öcsém az volt itthon!

Te csináltál káoszt 😛 Amúgy mit nem értesz?

HUNMemphis
Nem nemvagyok skizó Balatonon voltam táborba!

HUNMemphis
Istenem ezt a szemét húzást!
Mit hazudott nektek?
Mi a FASZOM folyik itt mi történt?
Valaki mondjon már valamit plííízzz!
Tiszta káosz.

Mirõl beszélsz?

Kicsit skizó vagy?!

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

HUNMemphis
Anyám nem lehetett nem tudja a kódot.
Apám se!
Jézusom!

Az öcsém.....A rohadt életbe belemászott a gépembe nem hiszem el mindent átírt Nem is szeretem az SLRt
És az animációt sem!

HUNMemphis
Valaki belenyúlt a gépembe!
De ki?

HUNMemphis
Megaharcos öreg cimbi te meg mirõl beszélsz?

HUNMemphis
Hééééé mi ez a szar?
Favorit car? SLR Merci?
Mi a fasz?
Drift királyok? Fönök?
Én klub fönök? Rodokkal mi van?
Nem vágom??!!
És a logó?
Pirossal animáció?
Ki a faszom nyúlt a gépemhez?
Mi ez az egész?
Ahhhhjjj az isten verje meg benthagytam a "Bejelentkezve marad" tot.

A megmondod hogy indítsam el<#confused>

HUNMemphis
Heló mindenkinek!
Végre hazaértem a 2 hetes balatoni táborból!
Naon szuper volt csak az a kár hogy ritkán van.
Na mindegy.
Viszont kérdésem hogy történt valami amíg távólvoltam?
Mert gondolom 2 hét alatt történt valami ATARIval.
Rodok, FÖNÖK mikor lessz megint verseny a klubban?
Tom hogy nehezen tatáljuk egymást. Thx ATARI!
Dani, megy már a drift?
Megaharcos, ma megyünk valamerre?

Te és ma hajnalban ,amikor ez az érzésed támadt, nem volt elõtte véletlenül valami kis plusz, amit esetleg felszívtál?? <#vigyor1><#alien2>

-Itt a tantalus ha valakit érdekel:"Tantalus drift king way" 2 47150.60 444.44 44408.32 -0.112 -0.023 0.993 427927317

bertino

miközben ilyen idõjárás közepette száguldoztam arra gondoltam az égbolt miatt olyan, mintha a Holdon autókáznék, nemtom honnan támadt ez az érzés, de tökre megfogott és jo érzés volt szabadnak lenni 😊
nektek mi a véleményetek ? <#idiota>

ja még vmi: ma 3an akartak velem autozni a szigeten, ami nagyon rendes tõlük, ne haragudjatok, hogy "elhajtottalak" titeket, nem arrol van szo, hogy bajom van veletek vagy ilyesmi... mind3otoknak elmondtam uazt és sry, ha ezzel egy kicsit lelketekbe tapostam, jelzem, hogy nem szándékos volt, csak szarul voltam és egyedül akartam száguldani

szal... peace

Milyen konfigod van?

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

tényleg hangulatosak a képek, nagyon beleéték magukat a srácok,csak egy bibi van. ugye ez arról szólt elvileg, hogy a motorost kísérik a maffiás merdzsósok, aki biztos valami nagy maffia fejes.
a mercik lehetnek páncélozottak is, de a motoros biztos hogy nem. Ha elõlem védenék be a mocist, és tutti Magnum Sniper pusival lõném ki, de ez már más játék<#gun><#bohoc>

tetszenek a képek

jóéjt

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a játékkal kapcsolatban, ugyanis probléámám akadt vele. A probléma az lenne, hogy az autó késõbb reagál mint ahogy kellene, illetve tovább is reagál...pl tovább kanyarodik, tovább nyomja a gázt, a féket, de ugyanakkor késõbb kezd el kanyarodni...szal elég furcsa...eddig mindenféle probléma nélkül ment, egyszerûen egyik inditásról a másikra ilyen lett...Ja és már egy újratelepítésen is túlvagyok.
A játék egyáltalán nem szaggat, nem akad, éppen ezért nem értem miért lehet vele ez. A gépem sem kevés hozzá mert mint már mondtam egyáltalán nem szaggat.
Remélem tudtok nekem segíteni, várom a segítségeteket!
Üdv!
A savedet ki tudod menteni és jó is marad, mert nem tettél bele olyan autót, ami addon volt, telepítsd újra a játékot, és ne tedd föl a patch-et, ha nem eredeti a játékod! Ha meg eredeti, akkor egy fekete dvd tokban kell lennie, amin a játékból a ford gt a lambo gallardo egy 1000-es Kawa és még egy kocsi van a háttérben és szines a kép, hátul meg egy rövid leírás és a tokban a lemez helye fölött kell lennie a seriálnak!

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Kölcsönkaptam a játékot teljesen eredeti tokban van de lehet csak le van másolva nem tudom de Yasu nélkül meg nem megy. Mielõtt nem raktam fel a patcht ment minden soha nem fagyott nem lépett ki semmi baja nem volt most meg ez van... Akkor nem tudom valahogy visszacsinálni?😊 Basszus nem akarom elveszteni a savegame-et meg mindent..😞
Ha eredetid van miért fut a Yasu? Lõdd le, azzal van a baja a Securomnak!

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

V43 1105
Igen, függhet, ugyanis nem megy warezzel a patch 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h