Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja.Igaz.Megaharcos neked van olyan progid amivel fel lehet venni videot a tdu-ba?

Télleg vett g25-öt ma mondta csak 45ezerért.

Synit HUN
<#idiota><#idiota><#idiota>
Háhááháá! Totál madarat csinált belõled az öcséd. 😄
Csodálkoztam is hogy ennyire megváltoztál 😄
És állítólag vettél egy G25-öt 30 ezerért 😄 (de lehet az nem te voltál ill öcséd)

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

vki
Fraps

ACER Aspire 5738ZG

Valaki tudna mondani egy olyan programnak a nevét amivel lehet felvételt csinálni?Mert a mi klubunk is fog csak még nincsen olyan programunk elõre is köszi.

Valaki tudna mondani egy olyan programnak a nevét amivel lehet felvételt csinálni?Mert a mi klubunk is fog csak még nincsen olyan programunk elõre is köszi.

AMD Norbee
Szerintem azt a lapot felejtsd el!
helyette tudnám ajánlani a Asus P5B Deluxe vagy a sima P5B-t
vagy Abit AB9 Pro!
Nekem mind2 volt a kezeim között és csak jó tapasztalataim vannak róluk!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

A TDU Hungary klubban lesz verseny mert már kicsit uncsi,hogy akkor se volt amikor jó volt,de mostmár viszatértem.

Milyen felvétel?Melyik klub?

vki
Aham. Köszi elõre is.

ACER Aspire 5738ZG

Dante73
Klubfelvétel, ma 18:30-kor.
Bookmarkot, küldjek?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

vki
HI!

Van valamelyik club-ban szabad hely? Ha igen, akkor megbeszélhetnénk egy találkát, illetve küldhetnétek egy meghívót 😄.

ACER Aspire 5738ZG

köszi, lehet akkor egy kormány lesz a vége...
Jólenne azért valamilyen megoldást találni erre a billes bugra. más nem tapasztalt ilyen problémát?
milk4
hát nekem volt kormányom alapból,csak azelött még nem szerettem/nem tudtam használni,ilyenem van.

meg ha akarsz váltós kormányt akkor vegyél egy olcsó logitech kormányt,hozzá pedált amin van 3pedál(ez értelmesXD),meg egy joystickot amit váltónak használj

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

és nincsen erre valamilyen megoldás? vagy te egyszerûen vettél egy kormányt?
Nagyon köszi a segítségget elindult a TDU!!!

Dante73
Hali!

Bocsi a Klub Kamehemásoktól, hogy az utóbbi pár napban nem volt "rendezvény" de nekem is, és a gépemnek is ANNYIRA melegünk volt, hogy az borrrzasztó. (tudom, nektek is, úgyhogy ez nem mentség).
Tehát, ma este 19:00 a klub elõtt!
Szerintem, még most, ill itt döntsük el, hogy krúzolunk, vagy versenyzünk, ne a Játékból menjen el fél óra a vitával!
Javaslatom, B, C, D,-s verdákkal, verseny!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

milk4
én értek a vágáshoz,effektezéshez,ha kell segitség itt vagyok

milk4
itt kezdõdik a probléma,bill-el nekem is ez volt a problémám

options/controls/options/gearbox...

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

billentyûzettel.
Hy hol lehet állytani a váltót automaticrol manuálisra?<#kerdes>

Memphis ha azt mondod hogy oké akkor elis lehetne kezdeni a videot a klubtagokkal.CSak összekéne jönni és megbeszélni.Meg olyan programot szerezni.Ugyhogy rajtad áll Memphis.

De akkor ezekszerint az öcsédnek írtam de azt mondta oké és csináltunk bookmarks okat oda ahol lennének a jelenetek.ÉS sztem a Kanye West-Stranger lenne a zene a videoba.

Én meg javasoltam hogy csináljunk egy videot a klubrol és rakjuk fel a youtube ra

AntiHero
Sehogy, most nem volt idõm felvenni semmit😞 Mostanába nagyon nincs idõm😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

HUNMemphis
Hmmm szerinted kitette vagy csak pause és vissza?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Jah és hogy áll a te videód?
Mert most olvastam hogy Dani is szeretne valamit.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Hûsd le magad haver!<#buck>
Csak azért írtam ide mert ha nem írtam volna le azt hittétek volna hogy bevagyok állva vagy amnéziás vagyok!<#confused>
De mostmár minden a régi!<#wink>

Jah majd mond az öcsédnek hogy mondja meg hova raktuk a bookmarksokat ahol lesznek a jelenetek.

memphis.nyugi az öcséd nem csinált semmi roszat.föleg mert bevett engem a clubba.
AntiHero
A mi a fasznak spamelsz?

Nemérdekel hogy a tesód hülye és nem néz téged semmibe már bocsi. 1x leírtad oké 2x léeírtad jó oké még elnézem. De már nem tom hanyadik hozzászólásodba is ez van. Verd meg vagy öld meg vagy mittudom, én de nem kell róla a fórumon beszélni. HA valakit meg megbántot az öcséd akkor azt úgyis észreveszed.<#integet2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

milk4
kormánnyal vagy bill.-el játszol?

bocs, a videókarit lehagytam: Geforce 8600GT
Abit AB9 pro alaplap, Intel Core2Duo E6300, 2*1024 MB DDR2 (667mhz), 250es samsung vinyó...mint mondtam a gépem megvan hozzá, fullosan megy, de hogy ez az irányitási bug miért van nem tudok rájönni...Remélem tudsz segíteni
a klub enyém volt club hungaria néven, és én váltam ki belöle, mivel nem akartam kics.szni a klubtagokkal áthelyeztem a legelsõ meghívott tagra a "koronát", aki te vagy. illetve az öcséd, vagy mittuggyuk mi h ki volt.
erröl a családi perpatvarról az a véleményem, h ez nem idevaló a fórumra, anyám engem is leb.szott ma reggel, de nem irom ide mert nem ide tartozik. Ha ez mind igaz, akkor madár vagy, mert hagytad hogy nfs után másodszor is megtegye.
Elõfordul<#falbav>
amúgy hány éves vagy? én kb. 13éves koromig jártam táborokba.

Hát amennyibe úgy általában a PC-s játékszoftverek kerülnek. Kb 10ezer.
De asszem Zalaegerszegen láttam egy speciális Milk4 Limited Edition Test Drive Unlimited-et 786 forintért...<#nyes><#idiota>

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

milk4
érdekes dolgok történnek itt,amúgy a TDU mennyibe kerül?

kaposi1
Sziasztok!
Én is most jöttem haza a nyaralásból.
"Csak" 20 oldalt kellett visszaolvasnom,nem érdekes.
Azért örülök hogy nem voltam itthon a patch mizériánál.

Megaharcos! Nem raktad ujra mostanában a Windows-t? Nekem is ez volt a problémám,a patch felrakása után. De nekem a játék ujratelepítése megoldotta.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

töröld az összeset (REG_BINARY bejegyzéseket) ott, újraindításkor helyreteszi.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Az öszeset vagy azokat ne aminek a meghajtó is benne van a nevébe,mert egyátalán nem értek ehez,a választ elõre is köszi!

Azta kurva.

Akkor az az öcséd volt akkor te nem is tudsz a videorol?

HUNMemphis
Okés!

Pepsi Twist
ok akkor én is azzal na mennyünk

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
Jó az audi elött!
Hát én GT vel ha az megfelel?

Pepsi Twist
ok akkor hol? audi bolt elött? milyen autóval?

HUNMemphis
De én szívesen mennék mert már két hete hiányzik a TDU

Pepsi Twist
Valaki most nem jön krúzolni?

HUNMemphis
Felvételizni?
Azt meg milyen hogy érted?
Tantárgyból vagy mi?