Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, megvan, kösz mindent.

gduck
NEM! Simán amit a C: meghajtón látsz! Az összes fájlt el kell mentened (mappákat nem!!!) Pl. boot.ini, ntdetect.com, ntldr, stb.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

C:\mappa? Windows mappára gondolsz?

Bocs a hülye kérdésekért, de számítógéppel kapcsolatban 100%-ra megyek😊

gduck
- Megnyitod a total commandert (látszódjanak a rejtett fájlok is)
- A C:\ mappából a fájlokat bemásolod egy mappába (pl. c:\mentés)
- Játék uninstall (gépet ne indítsad újra!)
- Ha esetleg törölte a fájlokat, akkor simán visszamásolod 😉

Na megjöttem😊))))

De crackelt, úgyhogy akkor image file-ból törlöm, és csak a játékot fogja törölni? Megerõsítést kérek, pls😊 Nincs kedvem Windows-t telepítgetni😊

Addig olvasgatom a manualt.

Pepsi Twist
én csinûlhatok 1 új klubbot... sok pénzem van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Ha a DVD-rõl / image file-ból indítod az uninstallt akkor nem töröl semmit, amit nem szabadna neki. Minden más esetben törölHET!

Egyébként ha nem crackelt a verzió, hanem pl YASU-s, akkor az eredeti megvásárlása után a kódot át kell írni a Documents & Settings/application data/test drive unlimited/cdkey.txt file-ban, és máris mehet online (de új online profilt kell kezdened és elötte 1x gamespyid-t regelned).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

milk4
nem kell letörölni semmit...csak új felhasználót csinálsz,Gamespy bepipál,felhasználónév,jelszó,cd kulcs beir,és kezdheted újra a játékot

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ma (véééégre) megveszem a játékot, de lenne pár kérdésen. Eddig nem a teljesen eredeti játékkal játszottam, úgyhogy az lenne a kérdésem, hogy ha letörlöm, akkor ugyanúgy kitörölheti azokat a bizonyos Windows fájlokat?

Beta-nál is úgy csináltam, hogy simán letöröltem a játékot és ennyi. Ez nem gond?

HUNMemphis
Helló mindenkinek!
Mostanság ritkán jutok a géphez mert ide oda ugrálok az országban.
Dani,Web,Sniper,Toni és még a többi klubtag igyekszem kijavítani a klubbos dolgot.
Még egy kicsit kell hozzá gyüjtenem és akkor majd megbeszéljük közösen hogy hól legyen az ÚJ klub.
Ma megint nem vok otthon mert Sopronban leszek tegnap meg a vizipark.
Remélem hogy este tok lenni mert már nagyon akarok autózni.
Bertino!Ez igen! Nagyon teccet. Taps taps taps!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Naon jo lett gratula!!

nagyon fasza a video!!!

Fred10
így sincs magas hõmérséklet

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

bertino
én metallica/rock fan vok, de ez a zene nekem is tetszett 😊
köszi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dante73
Várjuk a következõt!
Öregem, neked klippet kellene rendezned! Tényleg nagyon jól sikerült, volt felvezetés, lezárás, a zenei átmenetek ütõsek, még akkor is, ha a fõ zene nem a kedvencem, de itt a helyén volt, illet a videóhoz.
Igazság szerint, a folytatások általában roszabbak, hát, a korábbi alkotásod rendesen elpáholtad, és már az is OTT volt.
Röviden; Gratula!
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

milk4
amúgy jó lett a videó,bár az intro télleg egy kicsit uncsi volt

Synit HUN
Civic-é.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

milk4
kié az a szép mercedes?8-P

bertino
aham

Synit HUN
A video elkészültét megkoronáztuk egy klubtalival:

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

milk4
ezt amúgy frapsal veszed fel?oO

Mikor veszel megint?

AntiHero
jóvideó😊 az eleje volt csak uncsi... De a zene nagyon zsír!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

HTS s3rg1nh00
ezer bocs,összekevertem egy másik progival...de ez is csak 2mb...
ott ha elindult teljesen,akkor rögtön a Main fülön találsz két kis nyilat a jobb oldalon...a felsõre rákatt,lesz vagy 6 kis ikon,ott válaszd a hardware monitoring-ot...és miközben játszol,ne zárd be,esetleg kapcsold be h.logolja a hõfokot,bár annyit pont látni fogsz a legalsó grafikonon,amennyi kell(kb.az uccsó 1-2 perc...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Yoda001
jah amugy jo lett a video..😄

http://9gag.com/gag/5135249

bertino
kösz mindenkinek! <#worship>

Nagyon jó lett, szép munka! <#eljen>

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Ehhez a filmedhez csak gratulálni tudok.A 3:15nél amit az aston martinnal csinálnak az meg kegyetlen jó.

Yoda001
oké mostmár megjavult 😄

Pepsi Twist
valaki most 1 kis krúz?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nekem nem!Többieknek is ugyanaz?

Fred10
leszettem a programot de sajna nem tudom kezelni:s hogy találom a hõfokot?

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Yoda001
a 2 kép ugyanaz 😄

Gratula jó lett a vidi de most jöttem rá mien oszlopról beszéltetetek a múltkor.Télleg nagyon zsír!

Csináltunk princodvd-vel pár képet amit õ csinált :
Kép1

Amit én csináltam:Kép2

gduck
Váó! Vááááóóóóóó! <#wink> EZ IGEN!

HTS s3rg1nh00
vidd vissza nekik és mondd meg hogy játék alatt jön csak elõ a probléma...
vagy pedig valami más(driver,játék)a gubanc-fõleg ha más jól fut rajta...
amúgy inkább Powerstrip-el csinálj hardware monitoringot,mert egy ilyen kártya baromi gyorsan le tud hûlni,ahogy megszûnik a terhelés,akár 2mp alatt is...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nagyon szuper lett a video, grat!

TDU Online: k4rL06

CivicVTi
Hehe<#smile><#eljen>

Synit HUN
Bertino megint beállította az etalont a video témában!
Mindenképpen nézzétek meg. Eddig ennél nem készült jobb sehol!
Gratulálok hozzá ismét, szívbõl!

Fred10
SZevaztok újra a írok a kép szétesõs gondom miatt. Elvittem szervízbe a kártyát és hát gondolhattam volna nem találtak semmi problémát benne.Mivel 3D Markot lefuttatak le rajta ami nálam is tök nyugodtan ment.Aztán elkezdtem játszani megint a játékkal és rekord ideig bírta 40percig kb és utána jött be megint ez a zöldes kép hiba:S. Azonban rögtön ahogy ez lett kiléptem és megnéztem hogy a kari hõfoka 58fok<#wow2><#wow2><#wow2>Akkor meg sztem nem túlmelegedés. Lehet hogy valami mással van baj?

bertino
A nagy sikerre való tekintettel...

Elkészült a második Test Drive Unlimited filmem
Elég pörgõs lett, a többit majd fûzzétek hozzá ti.

Xviddel tömörítettem, nem X264el, mint az elõzõt, mégis elég nagy lett a felbontás miatt is, meg a bitráta miatt is, nem spóroltam vele.

Waiting or patch

Jó szórakozást!

robotnyk
nem igazán. vannak benne értelmezhetõ részek, de inkább azt javaslom, ha ennél a fordítónál nem tudsz jobb megoldást, inkább ne postolj angol nyelvû fórumba.
Dante73
Most pedig belefagyott a gépem, a játékba.
Ez kissé felhúzott, ugyohgy a webforditó segítségével írtam az atari-topicba. Ezt;
After I installed the patch, apart from the game being jerky with a government, nothing was his trouble. His ex quits with a mistake since I put it up, it occurs that he is my machine only again his launch helps.
I waited for the patch very much, the game is optimized maybe, but it was not made, indeed. The expected patch made the thing worse only. It, that an early beta you surprise us with a version, I do not mention it.
Respected atari!
The scandalous one makes it be raining after this, -although I respected you till now- any kind of atari I do not buy a product in the future.
Why was it published if they do not want to favour the pc version normally?
Vainly, for you, the money counts only. We paid already though!

Sorry my poor english, from the forum ones;

Valaki visszafordítaná nekem, hogy 1általán, érthetõ-e amit írtam?
Elõre is köszi,

Dante.

Én csak 8-ig érek rá!

Tegnap hajnal 3kor angolt fordítottam (neeem, nem webfodítással😄), úgyhogy sokat aludtam (6kor kelek), úgyhogy ma fogok egy kicsit (de most is még dolgomvan). Az a lényeg hogyha nem leszek zombi (most még azvagyok), akkor ma lehet verseny (de jöjjenek többen is akkor, ne ketten legyünk), de ha ma nem akkor max hétvége (mert holnap este meg megint dolgom van... bár ez még nem biztos).

Sorry for my terrible madzsar, betudható az fáradtságomnak.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Smicy2
Dante: thx ;-)

Charade GTti

V43 1105
Talán a konzolos topik részlegben kérdezd^^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hy tudtok vmi jó test drive unlimited-es ps2-õs oldalt ?

Yoda001
megy SP1-es winfossal a játék? 😄

Dante73
szintén ezt használom, és odaírom, hogy sorry my POOR english.
Öcsémtõl tudom, Õ pincér, hogy a bad kifejezés itt értelmetlen, míg a poor, kb azt jelenti itt; vacak.
Nem okoskodás, v kötekvés, nemrégóta használom én sem.

Dante.