Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Bocs a hülye kérdésekért, de számítógéppel kapcsolatban 100%-ra megyek😊
- A C:\ mappából a fájlokat bemásolod egy mappába (pl. c:\mentés)
- Játék uninstall (gépet ne indítsad újra!)
- Ha esetleg törölte a fájlokat, akkor simán visszamásolod 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De crackelt, úgyhogy akkor image file-ból törlöm, és csak a játékot fogja törölni? Megerõsítést kérek, pls😊 Nincs kedvem Windows-t telepítgetni😊
Addig olvasgatom a manualt.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Egyébként ha nem crackelt a verzió, hanem pl YASU-s, akkor az eredeti megvásárlása után a kódot át kell írni a Documents & Settings/application data/test drive unlimited/cdkey.txt file-ban, és máris mehet online (de új online profilt kell kezdened és elötte 1x gamespyid-t regelned).
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Beta-nál is úgy csináltam, hogy simán letöröltem a játékot és ennyi. Ez nem gond?
Mostanság ritkán jutok a géphez mert ide oda ugrálok az országban.
Dani,Web,Sniper,Toni és még a többi klubtag igyekszem kijavítani a klubbos dolgot.
Még egy kicsit kell hozzá gyüjtenem és akkor majd megbeszéljük közösen hogy hól legyen az ÚJ klub.
Ma megint nem vok otthon mert Sopronban leszek tegnap meg a vizipark.
Remélem hogy este tok lenni mert már nagyon akarok autózni.
Bertino!Ez igen! Nagyon teccet. Taps taps taps!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
köszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Öregem, neked klippet kellene rendezned! Tényleg nagyon jól sikerült, volt felvezetés, lezárás, a zenei átmenetek ütõsek, még akkor is, ha a fõ zene nem a kedvencem, de itt a helyén volt, illet a videóhoz.
Igazság szerint, a folytatások általában roszabbak, hát, a korábbi alkotásod rendesen elpáholtad, és már az is OTT volt.
Röviden; Gratula!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ott ha elindult teljesen,akkor rögtön a Main fülön találsz két kis nyilat a jobb oldalon...a felsõre rákatt,lesz vagy 6 kis ikon,ott válaszd a hardware monitoring-ot...és miközben játszol,ne zárd be,esetleg kapcsold be h.logolja a hõfokot,bár annyit pont látni fogsz a legalsó grafikonon,amennyi kell(kb.az uccsó 1-2 perc...)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
vagy pedig valami más(driver,játék)a gubanc-fõleg ha más jól fut rajta...
amúgy inkább Powerstrip-el csinálj hardware monitoringot,mert egy ilyen kártya baromi gyorsan le tud hûlni,ahogy megszûnik a terhelés,akár 2mp alatt is...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU Online: k4rL06
Mindenképpen nézzétek meg. Eddig ennél nem készült jobb sehol!
Gratulálok hozzá ismét, szívbõl!
Elkészült a második Test Drive Unlimited filmem
Elég pörgõs lett, a többit majd fûzzétek hozzá ti.
Xviddel tömörítettem, nem X264el, mint az elõzõt, mégis elég nagy lett a felbontás miatt is, meg a bitráta miatt is, nem spóroltam vele.
Waiting or patch
Jó szórakozást!
Ez kissé felhúzott, ugyohgy a webforditó segítségével írtam az atari-topicba. Ezt;
After I installed the patch, apart from the game being jerky with a government, nothing was his trouble. His ex quits with a mistake since I put it up, it occurs that he is my machine only again his launch helps.
I waited for the patch very much, the game is optimized maybe, but it was not made, indeed. The expected patch made the thing worse only. It, that an early beta you surprise us with a version, I do not mention it.
Respected atari!
The scandalous one makes it be raining after this, -although I respected you till now- any kind of atari I do not buy a product in the future.
Why was it published if they do not want to favour the pc version normally?
Vainly, for you, the money counts only. We paid already though!
Sorry my poor english, from the forum ones;
Valaki visszafordítaná nekem, hogy 1általán, érthetõ-e amit írtam?
Elõre is köszi,
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Sorry for my terrible madzsar, betudható az fáradtságomnak.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h