Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Klubtagok!
Megával beszéltünk a videoról.
Kéne egy olyan versenyzõ akinek megvan a Fraps.
Neki az lenne a dolga hogy a közönség között venné fel a Dragot.
Kérek egy önként jelentekezõt erre a feladatra.
Elõre is köszönöm

U.I.:Le is töltheted Googliról!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Egy olyan kérdésem lenne, hogy az utakat most fedzetem föl 100%-osan, ki is írta, hogy kaptam egy házat, de nem tudom melyiket... meg tudnátok nekem mondani melyik az? Köszi elõre is!

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Megvalósítanám, csak ahhozt kéne 5 ember a kocsik miatt, abból 1, aki tud videót vágni. Én a producer/rendezõ szerepét szívesen elvállalom.

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen>
valosítsd meg az ötleteid

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hmm. Akkor ha akadna egy hely még a klubban, én szívesen csatlakoznék, videókon már én is rengeteget gondolkodtam, van pár ötletem és most minden egybevág: tegnap vettem meg végre eredetiben, és pont azok a maffiás képek ihlettek meg, amik régebben lettek belinkelve, a zenét már összeállítottam a fejemben (Godfather OST😊), meg a forgatókönyvet is. Jah és ennek a klubnak is pont "Mafia" van a nevében😊

bertino
forever, de már csak átvitt értelemben...

Pacal17

Well....I spoke to the guy I know at ATARI and he assures me there IS a DLC pack comin' for PC users and the magic word FREE was mentioned

Aki nem értene angolul: A lényeg, hogy elvileg a kocsik PC re ingyenesek lesznek. Ha ez igaz akkor atari mégse sucks hanem atari 4 ever!! <#eljen><#eljen><#hehe><#hehe><#idiota><#idiota>

bertino
faq

a zenéket hova kell bemásolni, hogy a rádióban szóljanak?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

HTS s3rg1nh00
írják,h.fake-ilyenkor "car not downloaded"-et ír...magyarul fotosop 1000rel<#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bertino
ja, ennél már én is voltam
tényleg csak dísznek van

trackmaniac
Ferrari F40 - valaki már teszteli?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

HTS s3rg1nh00
és a MOMO bug után még1 észrevétel:miért van egy mercédesz szalon a játékban,ha nem lehet bemenni?
itt

trackmaniac
Ez érdekes lehet. Vajon mikor jönnek újabb kocsik a TDU-hoz?

Atari Fórum - Új kocsik?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Truck Driver001
Akkor én kérek elnézést.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

bertino
no comment 😞

HUNMemphis
Kedves klubtagok!
Ma délután 4:00 órától egészen 9:55 ig videózunk!
A mai program DRAG versenyek felvétele.
Találkozó a versenypálya kapujában.
Lehet G osztálytól A ig hozni a verdákat.
Fontos hogy mindenkinek legyen párja G VS G A VS A.
Párban lessz megrendezve.

Továbi kellemes napot!

U.I.:Rám spawnoljatok!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Smicy2
norbi56
4db 256-os RAM-om van😊 szal 1giga NVidia 7600gt galaxy premium ed. videokari intel pentium 4 2600mhz proci menni fog a játék?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

HTS s3rg1nh00
nekem meg olyan bugom van MOMO-val,hogy néha bizonyos autóknál nem tudok 1-esbe váltani,bármire állítom a start-ot,elindítja a motort,fordulat a piros mezõ elõtt üresben,és az 1-est nem veszi,hiába nyomom...na ez mi a szösz?😊

AntiHero
<#eljen><#felkialtas><#eljen>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
hát igen<#idiota><#eplus2>

Synit HUN
Tök jó hogy ezt megosztottad velünk...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Truck Driver001
Tudom,warezolni nem a legszebb dolog,de akik nem eredetivel játszanak,de a patch-elt verzióval szeretnének játszani,és az új autókat kipróbálni,akkor a gamecopy-n találnak mostmár az 1.66-hoz is cracket.Kipróbáltam,mûködik.Csak gondoltam szólok.De lehet már tudjátok és elvagyok maradva...Na.Örvendtem.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Atti12
nem, firebird. Régi amcsi kocsi 😊

pontiac firebird

nem GTO? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Atti12
már megszoktam -.-'. Elég ritkán szoktam játékot venni de ezt amikor kijött megvettem, direkt azért mert azt ígérték hogy folyamatosan lesznek új autók, versenyek, ingyen! E helyett most örüljünk hogy kiadtak egy ócska patchet, amire igy is 2 hónapot kellett várnunk. Ráadásul alig csináltak benne valamit. Jut eszembe, valaki próbálta már hogy kijavították e a pontiac firebird váltóját? Mert ha jól emléxek az volt vele a baj hogy az emberkénk nem váltott, magátol váltott a kocsi.

HUNMemphis
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

bertino
hát ez fantasztikus... tudtam, hogy kellett volna vmi szopatós szöveg a film végére és az atari forum orra alá dugni, hogy kurva anyátok...

V43 1105
Nincs mit! =')

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

okés!köszike😊

Scooter tuning is not a crime!

V43 1105
Konzolos topicban kérdezd, ez itten pécé, danke sön, hogy egyem a zúzád xD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hali!Valaki tolja PS2-n a játékot?Mien autók vannak benne?JA és valakinek sikerült már neten jáccani?mert nekem nem sikerül <#gonosz2><#gonosz2>

Scooter tuning is not a crime!

HTS s3rg1nh00
94.24-es NV driverrel és CCCP codec pakk-al minden tökéletes volt...(mindössze 8 mega a cucc...itt)
most felraktam a 162.18-at asszem,azzal még nem próbáltam...
1ébként sry a klubom felé,de korrupt mentéssel nem indult a cucc,így törölnöm kellett magát a profilt...az új nevével még szenvedek😄

gduck
Sajnos ebben a büdös kapitalizmusban mindig a PÉNZ dönt 😞
Csak reménykedhetünk, hogy "kemény" munkával a már rég készen lévõ autókból a PCs verzióhoz is méltóztatnak adni vmit <#idiota>

UI: ACE szint mikor lesz elérhetõ???

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Test Drive Collection Volume 1 (Nov 2006): RUF RGT, Koenigsegg CCR, Noble M400, Corvette® C6 Convertible, Ferrari 250 GTO 1962, Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition, plus free Chevrolet® Corvette® C1 1957 Hardtop and Lexus IS 350;

Test Drive Collection Volume 2 (Dec 2006): Ferrari 612 Scaglietti, McLaren F1 GT, Dodge Viper SRT-10 Coupe, RUF Rt 12, Alfa Brera, 1971 Dodge Challenger RT, Edonis, plus free 1971 Dodge Challenger RT .

Test Drive Collection Volume 3 (Mar 2007): Ferrari F40, Chrysler Crossfire® SRT6 Roadster, RUF Rturbo, Audi S6, Chevrolet® Corvette® Stingray™ Convertible 1971, Mercedes-Benz CLK GTR, plus free Cadillac® CTS-V, Lexus GS 450h hybrid-powered luxury sport sedan and Lexus LS 460 premium luxury sedan.

Test Drive Collection Volume 4 (May 2007): Dino 246 GT, Ferrari Challenge Stradale, Cadillac® Cien™, RUF RK Spyder, Lamborghini Murciélago Roadster, TVR T440R, plus free Saturn™ Curve™.
Hát rohadjon meg az atari nekik vagy 20 kocsit adnak xbox nekünk meg 2 öt.

Synit HUN
Hehe 😄! Ez egy korrekt vélemény 😄
A Drifthez sztem kell a kormány. Bár Karl bill-el is szép íveket húz, de én nem tudnék 😄. Én személy szerint ritkán kézizek, inkább shift lock és gáz.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ezek vannak benne:the Chrysler®Crossfire® SRT6 Coupe, Dodge Charger Super Bee, Ferrari 308 GTS Quattrovalvole, Ferrari 512 TR, Kawasaki Ninja ZX-12R,Spyker spyder

Xbox on télleg van Cadillac Cien?Mert láttam egy videot és azzal driftelt a srác.

Mien autók vannak benne?Ja és amit múltkor elkeztél videózni azt abbahagyod?

AntiHero
JA és közbe XBOX360-ra kijött a egy ujjab CAR PACK Volume 5.
ANYÁD ATARI!
PC-vel milesz?

AntiHero
Volt elfekvõbe pár "repülõs" videóm😊 Össze raktam egy kis videó erejéig. Innen leszedhetitek: FLY

(a videó nem nagy szám szerintem, de mondom már megcsinálom hogyhha felvettem)

AntiHero
én már írtam😊 mit használok. Nálam most azér akad a game mert cserélgette a Videó kártya drievrt és elbaszódot a game😞 ezért majd csak winfos ujrarakása segit😊 Elõtte sose volt bajom...

Kis felmérésképpen:akit egyáltalán nem dob ki a game és nincs hiba a softverében az milyen kódek pack-ot használ?Van e emulációs softver a gépén?
De tényleg csak olyan írjon akinek nem szokott sûrûn problémája lenni vele.

AntiHero
ÖÖ holnapra aki akar jelentkezzen nálam Privibe! (a klubba belépni)
Alényeg hogy holnapra megba*szom ezt k*rva gépet és újrarakom windowst mer akad a TDU nem tom méírt😊
Szval holnap akarok felvenni egy ilyen maffiás stílusú cruze videót zene már megvan már csak tagok kellenek.😊 JA és szerintem mercis legyen vagy találjatok ki valamiet😊(persze fekete kocsik).

AntiHero
ok köszi😊

bertino
hát... ugye a movie végén ott van, mibõl készült a filmecske
a zenék is abból vannak, az elsõt(intro) sajnos nem tudom, a másik Andy Hunter: Come on

AntiHero
A zenéket mond már meg mik vannak benne😊 köszi

Másik:
Látrehoztam egy Klubbot (HUNGARIAN MAFIA) célem ezze egy csapat összehozása és végre magyar KLUB VIDEÓK készítése. Esetleg lennének CLUB vs. CLUB videók is (más magyar klubbokkal).

Ja és amit tervesztem, másik videót lehet összelökök belõle egy kisseb videót de szerintem nem nagy szám lesz mert nincs sok jó anyag. VAgy majd meglátom.
Most ez a klub videós dolog nagyon meg ikhletett😊

Pepsi Twist
Nem tom de én speciel nem tok driftelni (1 hete próbálkozom) de az akadályok kerülgetése az nagyon megy (gyorsabb tempónál mikor kerülgetni kell az autókat) meg a helyzet felismerése hogy merre mit kell csinálni (itt is a kerülgetésrõl van szó) szóval mindenki másban jó, lehet hogy te jobban fox driftelni mint a többiek együtt, de lehet hogy te meg ugyan abban leszel/vagy jobb mint én (de ez csak 1 példa volt a sok közül)<#papakacsint><#papakacsint><#integet2><#integet2>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Synit HUN
1:33? Visszafelé számlálva?
A kérdés komoly. Tényleg.
És igen! Dagad a májam 😄