Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CivicVTi
another excuse - soulwax

Dante73
Sorry, hogy csak sírni járok ide, srácok.
Kimegyek térképre, HUN Timcsi, mondom talán télleg csaj, ráspawnolok, ottvan Bruce. Ujraraktam, a másik meghajtóra, ugyanaz.
Tényleg v háromszor meghalgattam a telepitõ zenéjét, és a fülembemászott. Nem tudja valaki, kik azok, és mi a szám címe?
Kapok most is klubfelvételi kérelmeket, amire inkább itt válaszolok;
ELvesztettem a mentésemet, ugyhogy a klub már nem az enyém, gondolom. Ha lesz türelmem, elmegyek, megnézem.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

HTS s3rg1nh00
lófaxt a seggébe,kettõt hogy a harmadik szoruljon<#ravasz1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Eredetibe játszok vele te igen hü**e!<#wow3> Csak azt kérdeztem meg hogy patchet hol lehet hozzá letöteni. De szerintem nem is kell hozzá patch mert így jó a játék ahogy van! [#eljen
Dante73
ez lelombozó.
Online vagyok, mégis; rendõr van, wes, lily, és társaik szintén.
Tegnap ugyanez volt, estére rendbejött magától. Mi a f@sz ez?
Petch fentvan, a hivatalos verzió, a gép rendben, minden friss rajta, internetkapcsolat tökéletes.
És egyesek itt szétesett gépekrõl, meg ilyenekrõl írnak...
Kb MOST volna szabad kiadni ezt a játékot, ha edig hegesztették volna. Így egy fos, komolyan mondom, lassan tényleg törlöm a fenébe!
Felleng, vezetési élmény, a sziget, a kocsik, TÖKÉLETES!
De minden nap van vele valami probléma, ami nagyon lerontja a játékélményt.
atari dugjon fel magának valami jó nagyot, lehetõleg oda, ahol a legjobban fáj!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Állítólag origi neki :-) #28239

Patch-et rakd fel hozzá--link

Atti12
valami ilyesmit akartam én is irni XD

Yoda001
tünj innnen az offtopikba vagy vedd meg a játékot... -.-

http://9gag.com/gag/5135249

Nem tudjátok hogy mi a Gamespy ID? Nme kapcsolódik a szerverre a játék. És utánna kiirja azt hogy update download test driev eunlimited. Mi ez nem tudjátok?
legalább az ATI Driver kártyám király.
ja ok nem vettem észre
Yoda001
thx<#worship><#worship>

Pepsi Twist
grat...<#ejnye1>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bertino
nem baj, hogy ott a válasz minden ebbe a forumba valo belépés elõtt, a bannerban ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ja remélem elindul a játék Ati Radeon 9600 XT-én.
Na müxik a játék csak én hülye nem vettem észre a kódot a doboz oldalán. Csak megint van valami hiba. Ezt írja hogy: A Test Drive Unlmited update downloadble version blablabla. Aztán kilép a játékból utánna megnyílik az internet stb... Valami update patchet kell letölteni? Elõre is köszönöm!
bertino

<#zavart1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HTS s3rg1nh00
tippre azt mondom,kérj meg innen valakit aki holnap hajlandó korán kelni(vagy késõig maradni),hogy csináljátok egy listát,mondjuk 3 percenként 1000$-ért bocsátod az autókat piacra bizonyos sorrendben,és utána másnap visszacsere ugyanabban a sorrendben,akkor nem lehet gond😊
én szívesen segítenék,de hála az égnek nyelvtanfolyamra járok,így se a reggel,se az este nem jó😞

SimaSuna
biztos volt kódja^^ és csak 1 másolt lemez kellett neki..
A Haverom eggyik barátja másoltan játszik vele. Csak nem tudom õ hogy oldotta meg!!! 😞
Csupán 18 vasat kellene importálnom.Valamelyiket tuti be fogom bukni de még mindig jobb mint a semmi:-)

HTS s3rg1nh00
valszeg azért nem írunk segítséget,mert nem tudunk...

Itt törölj ki minden REG_BINARY bejegyzést és indítsd újra a géped:

Run > Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices\

(Yasu, Daemon, Alcohol ne fusson)

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

gabi89
Eredeti?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Yoda001
még jo hogy itt olyan sokos és segitökész ember van... #28222 PLS......

Bizony,ha okos döntést akarsz hozni akkor december környékén +veszed.De nem a Micro.soft-os turbinát:-)hanem a sony multimédiás terméket(pontosan azt amirõl a képek készültek).

HTS s3rg1nh00
de akkor gyorsan csináld,mert ilyen alkalmi vételekre szoktam vadászni,múltkor egy SLK-t vettem 72 helyett 50k-ért😊
esetleg ez is egy megoldás,ha nem akarod azt a max.5 percet sem kiengedni a kezedbõl,akkor megmondod h.mittomén ma este 8kor pontban ilyen autót adsz el 1k-ért,és mikor már bejelentkeztél,az ismerõs akinek eladtad megint meghirdeti,és lecsapsz rá,így fél perc sem telik el amíg megvehetik ócsóér'😄

Nem tudjátok,hogy 1 Old profilomból a zsét+ a verdákat át tudom tenni egy újabb profilomba?
Én arra gondoltam,hogy köv.képpen oldom meg a dolgot:berakom trade-be 1 minimális összegért profilt váltok és +veszem gyorsan<#confused>
Mondjuk a dolcsit nemvágom,hogy lehetne de a car-okat szerintem így nem?

Ne aggódj, úgyis beleköt valakibe... most téged nézett ki magának... mindig ezt csinálja...

Srácok, valahol nincs hely clubban? Jó lenne már bekerülni valahova, aztán krúzolni ide-oda😊

Yoda001
granturismo forever😄

HTS s3rg1nh00
eddig azt hittem,a Forza és a PGR miatt X360at kell vennem(nameg GTA4 miatt),de azt hiszem,tévedtem...

Yoda001
áááááááááá.... valaki segitsen pls..amint elindulna a játék kdiob egy ilyen üzivel: "a szükséges biztonsági egységeket nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet vérehajtani (7001)." és ad egy linket ahol leirja mit csináljak, meg is csináltam amit kért... amugy itt a link ha kell.. letöröltem az I-t mert ott irta a sajátgép hogy ott a tdu, csináltam egy ujdarinditást és semmi..eredeti a játék még mielött valaki megkérdezné ^^

Mellékesen még hozzátenném, hogy 19 éves vagyok... és diákként dolgozok és nem apuci cégénél, mivel nincs neki

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

vki
Félig OFF:

Tud nekem valaki mondani olyan Nvidia-s beállítást, amivel a game jól is megy, és még aránylag gyors is? Gondolok most arra, hogy ugyebár az Nvidia driverben be lehet állítani, hogy minõségre, vagy teljesítményre gyúrjon. Viszont ezt lehet finomhangolni is. A game beállíáts most jelenleg 1024x760-as felbontás, High, és HDR.

A válaszokat elõre is köszi!

ON

Scapolite: Mondjuk ha lenne valakinek ismerõse, akinek megvan az XBOX360-as verzió, egy próbát megérne, hogy elkérni, vagy "kölcsönkérni".

ACER Aspire 5738ZG

Tudom ilyet nem szabadna mondanom(tanácsolnom:-)DE:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért nem lopják el a carpack-okat tõlük mint a patch-et?

Asszem a végén a dolgot nekem szántad, hogy fölhúzza a panelt, stb meg veszi a 100+E-s kertáyát..., én csak kísérleteztem, nem tudtam mi lesz a következménye, a másik pedig, a gépet saját magamnak, a saját pénzembõl vettem és ha ez valakinek nem tetszik, hát Istenem, el lehet menni dolgozni, én is azt tetettem és teszem most is... 😊)

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

készen vannak, sõt ugyanaz a kiterjesztésük miint PC-n. szóval 5perc lenne összeválogatni egy szaros carpackot <#zavart2>

Nyilván lehetnek egyedi esetek, ahol vírusok, spyware/ad-k, aut induló programok tömkelege, szoftveres hardverek (pl alaplapi hangkártya/lan) sûrûn osztott irq-jú helyre rakott fontos bõvítõkártya (audio), elavult (vagy fel sem rakott) illesztõprogramok, töredékezett/kis méretû/hibásan partícionált vinyó ami esetleg nem a megfelelõ adatátviteli módban mûködik, töredékezett registry, töredékezett MFT (ntfs-nél), futó indexelõ szolgáltatás, nem jól beállított bios, hibázó tuning, túl erõsre rakott játék/videókártya driver beállítások stb stb okoz gondot, de ezt a játékot ezektõl mentes gépen megnézve is azt tudom mondani hogy egy f@s programozás. Az a pár gyerek aki nagyra volt az optimalizálással az a fentiekbõl egyet sem bírt felsorolni.
Persze vehet a gépbe anyuci apuci 100eft feletti videókártyát, de én ha száguldani akarok akadásmentesen akkor inkább elõveszek egy jól megírt autóverseny programot, pl a flatout2-õt, a maradék pénzt meg inkább értelmesebb dolgokra költöm.
gduck
"Ha van mondjuk 5 kocsi egy carpackba, akkor is sztem max 1 hónap lenne átportolni..."

A mondat helyesen:
Ha van mondjuk 5 kocsi egy carpackba, akkor is sztem max 10 PERC lenne átportolni..."

Szal csak akarás kérdése, mivel a kocsik már készen vannak...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Valamilyenszinten pedig igazavan... akinek nincs optimalizálva a gépe, az ne lepõdjön meg ha 1-2 játék szarul megy, idióta hibák jönnek elõ stb. Mondom ezt függetlenül attól, hogy a TDU esetében tudjuk, a játék is kissé gányul van megírva...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Atti12
poénnak szántam 😊. Engem meg az idegesít hogyha kiadnak valamit, pc ill. konzolra is ne csak konzolra fejlesszék. Az addig oké, hogy hamarabb kiadják xboxra a carpackokat, mivel arra írták meg és a pc csak egy port, de csinálják meg pc re is ezeket! Sztem egy kocsit nem lehet olyan sok idõ átportolni. Ha van mondjuk 5 kocsi egy carpackba, akkor is sztem max 1 hónap lenne átportolni, nem pedig 3-4 hónap. -.-.

A nagyobbik baj az hogy az emberek jó része alapfogalmakkal sincs tisztában, aztán jönnek az ilyen önjelölt gáborok hogy mindenki hülye aki nem tudja a gépét "optimalizálni" sicc.

A valóság az, hogy egy programot optimalizálatlanul (szarul) megírni ha tart mondjuk X ideig, akkor ugyanezt jól és optimalizáltan megírni tart X*4-10! ideig. Hát persze hogy a gányabb cégek az elsõ megoldást választják, mert ez olcsóbb. Patch-ekben értelemszerûen nem fogják a hiányzó X*3-9 fejlesztési idõt bepótolni, így a gány proramozás megmarad. Ez egyébként nem neked szól, csak felkaptam a vizet azon hogy a fejlesztõk "pihennek" 😊
Majd ha a világ összes létezõ autóját kiadták konzolra!Nah,akkor majd talán elkezdik pc-re is kiadni a verdákat ;-)
tiszteletetnemérdemlõatari<#mf2>

robotnyk
gamespyos profil online játékhoz kell, a warez kulccsal nem megy -.-
fery02
<#wilting> Honnan tudjuk, Atarit kérdezd.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Atti12
majd. most pihennek a fiuk az atarinál mert túl megeröltetõ volt nekik a patch kiadás <#idiota>

a Carpack mikor jön?😛

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

fery02
<#wilting>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!