Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kimegyek térképre, HUN Timcsi, mondom talán télleg csaj, ráspawnolok, ottvan Bruce. Ujraraktam, a másik meghajtóra, ugyanaz.
Tényleg v háromszor meghalgattam a telepitõ zenéjét, és a fülembemászott. Nem tudja valaki, kik azok, és mi a szám címe?
Kapok most is klubfelvételi kérelmeket, amire inkább itt válaszolok;
ELvesztettem a mentésemet, ugyhogy a klub már nem az enyém, gondolom. Ha lesz türelmem, elmegyek, megnézem.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Online vagyok, mégis; rendõr van, wes, lily, és társaik szintén.
Tegnap ugyanez volt, estére rendbejött magától. Mi a f@sz ez?
Petch fentvan, a hivatalos verzió, a gép rendben, minden friss rajta, internetkapcsolat tökéletes.
És egyesek itt szétesett gépekrõl, meg ilyenekrõl írnak...
Kb MOST volna szabad kiadni ezt a játékot, ha edig hegesztették volna. Így egy fos, komolyan mondom, lassan tényleg törlöm a fenébe!
Felleng, vezetési élmény, a sziget, a kocsik, TÖKÉLETES!
De minden nap van vele valami probléma, ami nagyon lerontja a játékélményt.
atari dugjon fel magának valami jó nagyot, lehetõleg oda, ahol a legjobban fáj!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én szívesen segítenék,de hála az égnek nyelvtanfolyamra járok,így se a reggel,se az este nem jó😞
Run > Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices\
(Yasu, Daemon, Alcohol ne fusson)
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
http://9gag.com/gag/5135249
esetleg ez is egy megoldás,ha nem akarod azt a max.5 percet sem kiengedni a kezedbõl,akkor megmondod h.mittomén ma este 8kor pontban ilyen autót adsz el 1k-ért,és mikor már bejelentkeztél,az ismerõs akinek eladtad megint meghirdeti,és lecsapsz rá,így fél perc sem telik el amíg megvehetik ócsóér'😄
Én arra gondoltam,hogy köv.képpen oldom meg a dolgot:berakom trade-be 1 minimális összegért profilt váltok és +veszem gyorsan<#confused>#confused>
Mondjuk a dolcsit nemvágom,hogy lehetne de a car-okat szerintem így nem?
A következõ programot nem lehet vérehajtani (7001)." és ad egy linket ahol leirja mit csináljak, meg is csináltam amit kért... amugy itt a link ha kell.. letöröltem az I-t mert ott irta a sajátgép hogy ott a tdu, csináltam egy ujdarinditást és semmi..eredeti a játék még mielött valaki megkérdezné ^^
http://9gag.com/gag/5135249
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Tud nekem valaki mondani olyan Nvidia-s beállítást, amivel a game jól is megy, és még aránylag gyors is? Gondolok most arra, hogy ugyebár az Nvidia driverben be lehet állítani, hogy minõségre, vagy teljesítményre gyúrjon. Viszont ezt lehet finomhangolni is. A game beállíáts most jelenleg 1024x760-as felbontás, High, és HDR.
A válaszokat elõre is köszi!
ON
Scapolite: Mondjuk ha lenne valakinek ismerõse, akinek megvan az XBOX360-as verzió, egy próbát megérne, hogy elkérni, vagy "kölcsönkérni".
ACER Aspire 5738ZG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Persze vehet a gépbe anyuci apuci 100eft feletti videókártyát, de én ha száguldani akarok akadásmentesen akkor inkább elõveszek egy jól megírt autóverseny programot, pl a flatout2-õt, a maradék pénzt meg inkább értelmesebb dolgokra költöm.
A mondat helyesen:
Ha van mondjuk 5 kocsi egy carpackba, akkor is sztem max 10 PERC lenne átportolni..."
Szal csak akarás kérdése, mivel a kocsik már készen vannak...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
A valóság az, hogy egy programot optimalizálatlanul (szarul) megírni ha tart mondjuk X ideig, akkor ugyanezt jól és optimalizáltan megírni tart X*4-10! ideig. Hát persze hogy a gányabb cégek az elsõ megoldást választják, mert ez olcsóbb. Patch-ekben értelemszerûen nem fogják a hiányzó X*3-9 fejlesztési idõt bepótolni, így a gány proramozás megmarad. Ez egyébként nem neked szól, csak felkaptam a vizet azon hogy a fejlesztõk "pihennek" 😊
tiszteletetnemérdemlõatari<#mf2>#mf2>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)