Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
mert nem is lehet mást,ez nem nfs...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
szép nagy piros FAQ betûk itt jobbra fent..
tuningra szintén

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

de ott nem engedi csak a auto motorját engedi:'(
1× tegyél fel kérdést!
High end Tuner shop-okban lehet,fel kell fedezni õket.Lennt vannak a déli részen szinte mind.
Ha nem megy akkor a faq-ban van térkép.

roberto
megoldottam...

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

hogy lehet kocsit tuningolni?????????
roberto
Szevasztok!azt szeretném kérdezni tõletek hogy az ejszakai módot hova másoljam be?C/program Files stb....!elõre is kösz

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

hogy lehet kocsit tuningolni?????????
hello hogy lehet kocsit tuningolni?????????
Traction Control System AZ MEG HOL VAN?
Na ja mi az a Driving AID. Már próbálkoztam SPORT HYPERSPORT stb... Ezek mit változtatnak menet közben?
csak nem kormánnyal nyomom sajna. 😞
hello ki tud neke adni 1 végigjátszot mentést????
Pepsi Twist
Megbocsájtok... <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor><#vigyor>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Bocs mester<#wilting>

Pepsi Twist
ez már rég kiderült

Traction Controll System gondolom.

Pepsi Twist
hehe (a PC-sek be kaphatják By Atari Boss)

Synit HUN
Mert nekünk van Driving Aid. Legyen már elég az 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pepsi Twist
igen ja valszeg de akkor ez PCbe miért nicns? itt is sokan nyomják "billel"...

Synit HUN
Lehet hogy Traction Control System akkor viszont indulásnál lehet tesztelni.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pepsi Twist
na ilyen PC-be nincs az tuti 😄

Amikor játszom megyek bármerre, versenyzek látom az autót, akkoraz iránygombal jobbra nyomom akkor írja ki tcs on1 on2 és off.
Pepsi Twist
ezt hogy érted? (ha úgy érted hogy a rendõr melett elmész 320-al akkor nincs, de ha a sbességet akarod tartani akkor csak addig nyomod a pedált ameddig kell -.-)

Pepsi Twist
ez a "TCS" sztem a Traction Control (S-nem tom mi lehet) de ez hol van a játékba?

Van a játékban sebességkorlátozás is?
Bocs hogy ide írtam,
Ps2 játékközben az iránygombal változtatom.
Synit HUN
És ezt hol láttad?

Szevasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy mit jelent ez, és mi a különbség köztük, nem vettem észre a különbséget.

DRIVING MODE:
TCS OFF
TCS ON1
TCS ON2

segítségeteket elõre is köszönöm.
Helló.
Látom nem csak nekem, hanem másoknak is gondja van a TDU-val. Nos eredeti patchel a játékom. A probléma az hogy amikor fellépek, kimegyek a házból és 2-3 perc után gyakran a következõt írja ki: "You have been disconnected further to an incoherence in the game data." Na ez egész pontosan mit jelent. Utána újra tökéletesen megy és ha rá megyek valakire akkor, nem adja be a személyt és van, hogy szintém a fennt írt szöveget kidobja és újra kell csatlakoznom. Furcsa, de egy magyart nem akar beadni. Se Dantét, se MegaHarcost egyszerûen senkit. Ráadásul amikor láttam Megaharcost a térképen a piros autója folyamatosan villogott egyhelyben. Ez miért volt??? Na most mit tegyek???
Szerintem úgy gondoloták, hogy akinek ilyen jó kormánya van, annak biztos jó gépe is van, szóval minek optimalizáljanak rá😊

kormany bugra meg mindig semmi? atari forumon olvastam jo par embernek van ugyan ez a hibajelensege, de le se toljak..
neztem vista alatt es xp alatt is, de hiaba. kormany nelkul 30 ala nem esik az fps komannyal meg nem eri el a 30at😊
(g25)
Ne hagy õket addig míg nem adnak help-et.

Dante,írj már 1 bugreportot Atarinak!!!
dxdialog-ot is kérnek hozzá!ITT

Dante73
Vasárnap raktam ujra. És érdekes mód, megjavult. A fene sem érti ezt.
Amit atariról mondtam, fenntartom. Köszi mindenkinek a tippeket!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

AntiHero
Aha. Az emberi elme kicsit bonyolult és valakinél nagyon nagyon bonyolult😊 (másik meg DANTE rakd újra a windowst)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

robotnyk
látom sikerült leszûrni a lényeget a problémájából \o/
AntiHero
:S Mivan ennyire FISH vagy? Mér baj az hogy rendõrök vannak? Sztem nem baj kurvára pont hogy kéne bele mert így legalább izgalmas.

U.I.: NEkem eleinte voltak, Utána már csak küldetések közbe.(bár küldetések közbe eddig is voltak és lesznek is)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Máshol 7k-ért kínálják.

Dante73
teljesen stabil. alaplapi a hálókártyám, de minden driver fentvan, a legujabbak. Ma még nyomom, egy kicsit, ha nem javul meg holnapra, akkor majd az új gépemen is kipróbálom, ha ott is szar, akkor lessz egy eladó TDU. Kb, menyit lehet érte kérni?

Dante.

Pacal17
Cserégesd az IP-det. hátha...

fery02
Nekem is a legelején ugyanezek a tünetek voltak. Nekem az elsõ online napom olyan volt, mint ahogyan te leírtad, de aztán megjavult.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

gduck
Az internet kapcsolatod amúgy stabil? Találkoztam már alaplapi realtek hálókarival, ami bizonyos driver verzióval produkált furcsa hibákat...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Dante73
Az is. A másik, hogy nincsenek online playerek. Sem a térképen, sem a pályán. Most csináltam egy új gamespy-id-t, uj karaktert, ujraraktam a játékot, immár 4x, és olyan, mintha offline-ban játszanék. A különbség annyi, hogy kiírja, hogy a TDU szerver available, 5 percenként közli, hogy elvesztette a kapcsolatot, próbálkozzak késöbb, de nem dob ki, ha olyankor kimegyek térképre, akkor megint van szerver, tehát nem veszti el.
lehet, rossz szerverre kapcsolódik. Nemtudom, tényleg mi lehet a baj. Ha más is használná a serialom, fel sem engedne, tehát ez is rendben.
Kifogytam az ötletekbõl.

Most az a gondod ha csak mászkálsz a szigeten free-ride-ban akor ha nekimész egy civilnek elkezdenek üldözni a zsaruk vagy mi?

Pacal17
<#idiota><#circling>

Yoda001
hm.. elfelejtettem irni.. na mind1 😄 de igen az is jo lenne

http://9gag.com/gag/5135249

Az lenne a durva, ha meglátnák már az ajtóban a TDU tokjával, és elkezdenék mondani: "Nem, neked sem adjuk vissza a pénzedet, nemsokára jön az új peccs, meg a car pack is, jó játékot!"

Yoda001
1-2 amugy metg van egy progi ami kivsz ezeket

http://9gag.com/gag/5135249