Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiger99
Nekem a GTR egy kicsit csuszkállhet nem bánok vele elég finoman<#vigyor3>

Xbox live nick:Joni99Vi

Pepsi Twist
Na baze mondom hogy jó ez a mekláren... nekem az F1 GTR a kedvencem és az ugyan lassab 1 picit de mentem már vele 390et 😄 és hátra is csak 90el megy 😄 de sokkal jobban tapad én pl 370 nem tom megindítani a seggét és még véletlenül sem indult meg sõt még driftleni sem lehet vele (vagy csak én vagyok béna)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
Én is dobok két lépet.
Jóléreztem magamt.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

gabi89
Hát én már ennek is örülõk 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Dante73
Több, mint fél évvel a játék megjelenése után? Az ELSÕ carpack? Ehhez pofa kell. Mind1, reméljük a legjobbakat, márminthogy TÉNYLEG lessz carpack szeptember végén, november elején, (azért 31... remélem nem ugratás!) TÉNYLEG legkésöbb akkor, és lessz benne pár finomság. (ruf, lexus, Magnum-ferrari, etc...)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Tiger99
Nah én megyek reggel korán kell kelni :SJó éjt mindenkinek!

😊 alap

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Tiger99
Akkor majd estére gurulunk egyet.

déluán én melohelyröl nem tom hogy tok lenni, majd kiderül, este tutter hogy leszek

Tiger99
Majd holnap is leszek a délutáni órákban meg késõ este is😊

jah értem 😊 kár😞

hova tüntél Tiger? ott álltál elöttem, mire visszataskoltam hült helyed, elvontatott a közterület felügyelet?😊

Tiger99
Jah és bocs hogy úgy eltüntem csak ledobott a szerver és nem tudtam vissza menni!Sorry

én most árulom a königsegget 😄

Tiger99
Jó volt ez a pár karika!Én is dobok pár képet!

Falconer
Én egy Königsegget vettem nemrég. Elég durva egy dolog. Full tuning, száznál odalépek neki és kipörög, szoval csak finoman lehet kezelni, vagy pedig driving aid (430 a vége kb). Lehet akkor, hogy váltok McLarenre. Full tuninggal mennyibe fájt?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kicsit még cruzolgattunk tigerrel miután memphis elment és lett 2 jó kép 😊

bertino
atyagatya

30án megrohamozzuk az atari forumát TDU témában és elküldjük õket a jó kurva anyjukba

számomra az a nap amugyis jelentõségteljes

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HUNMemphis
A mócsing.
Nos a VW roadster meg a sima azzal semmi bajom sincs.
A W 12 az a hengerek száma. 12hengeres.
Csak poén volt.
Viszont itt az ideje a változásnak.
Elegem van már a dodgeból. Jó jó de nem jó vele krúzolni és ha megcsúszik 160nál az istenért sem akar visszaállni.
Bezzzeg a McLarennel azzel 346km/hnál megcsúsztam és úgy visszaált hogy csak lestem arrol nem is beszélve hogy 430km/ht simán viszi. Lestem is nagyokat.
Látszik hogy hól adja rá a turbót pölö 5000 6000 környékén dob egyet a mérön gyönyörü látvány.
Rükibe 110km/ht teljesít.
Ezért döntöttem e csoda mellet.
Az új FAVOTIR kocsim.
F1 McLaren

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

<#wow3>

gduck
Az Atari fórumán az egyik topicban írtam egy hozzászólást...

- Az egyik mod azt mondta hogy a franciáknál ilyenkor mindenki szabin van, tehát most ne várjak carpackot...
- Egy pesszimista hozzászólás szerint nem lesz carpack soha (egyébként ezt írtam én is), de amúgy az Atari szept 31-re igéri. Ez érdekes mert a szeptember sztem csak 30 napos 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Pepsi Twist
LOL 39 új üzi aszittem már valami carpack jött ki de nem.... sajna....

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hát bizony a jó k*rva annyát az ATARI-nak meg a b*zi EDEN-nek... Elvileg a patch orvosolja az uninstallos bugot, hogy a gyökérbõl kitörli a fájlokat... tényleg???? ahhoz képest nekem megint kitörölte, tehát megint szopni fogok <#boxer> FUCK ATARI <#mf1>

Mi haveri körben dupla W-s mocsoknak hivjuk öket( audi, wolkszwágen, skoda, stb..)

😄

Gondolom a wolkszwágen W12 re gondol😊 Én se irnám le rendesen 😄

Köszi Memphis megnézem😊

gabo91
Megvan köszi! Cél elött kifagyott a játék... 😞

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Alap beallitasnal a 'B' betu, ez tesz vissza a legkozelebben erintett utpatkara.

TDU Online: k4rL06

Yoda001
de van, optionsba kellene beállitani...

http://9gag.com/gag/5135249

RAZOR27
egy új magyar márka ,nem hallotál még róla?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

gabo91
Elé jól rákattantam a game-ra 😄
Jó kis játék. Igy tuning nélkül az nfs hot pursit 2-re emlékeztet.
Viszont az idegesít, hogy elszállok egy kanyarban, fentakadok egy virágtartón, és nem tudok lejönni.
Nincs itt valami gomb ami kitesz az útra? "R" féleség...
mert már agyon kerestem de nemtalálom.
😞

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Memphis TDU FAVORITE CAR: Mócsing GT-R W-12?
Miaz?

HUNMemphis
Helló Maxx!
Arra a házra térnék ki.
Nekem északon van a világító torony közelében.
Nem tom hogy másnak is gondolom így van.
Nézd meg jól a térképed.
ÉSZAK-NYUGAT

nekem megy

Nekem meghalt a szerver, masnak is van hasonlo elmenye? 😊

végre összefutok ingame Memhis-ékkel erre 20 perces telefon, whááááá 😄 hogy lehet vkit friendlistre felvenni? nekem az istennek se megy

Tiger99
Üdv nem jön valaki gurulni egyet?

gabo91
á ez durva nagyon....

RAZOR27
tudom ,jobban kijön a lépés mint a pc-fejlesztéseb,ha most beruháznék tuningra az egy jó 3negyed év múlva már gagyi lesz.és nem hinném hogy hamar elfeledkeznének a gyártók az xb360-ról <#vigyor2>

Annyiba kerül 1 X mint egy videókari😊lol
Gondolom pc-je már van.Ha okosan csinálja akkor fejlesztgeti a pc-jét + vesz 1 Xb-ot azt annyi😊
Razor:de a box vételt mindenképp lépd + ;-)
Lesz játékélmény garantálom!

V43 1105
Nagy hülyeség, szerintem ne menjünk jobban bele, de jobban jársz PC-vel..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

RAZOR27
😄 Hát , hogyha kell hozzá gamecard akkor bizony maradok a megberhelt xbox360-nál <#hehe> mert akkor ugyse kenem online

Yoda001
nekem 8 te döntesz csak majd vigyázz 1 ora játszás után darabokra ne essen 😄

RAZOR27
a hûtés a legkevesebb rakatok bele hûtõt ,de ps3 drágáb kevesebb a game és arra inkább a japók adnak ki gammákat ,mégis az õ konzoljuk ,ugyhogy maradok az xbox360-nál ha mégis veszek <#vigyor3>

Hát még én...

Yoda001
inkébb ps3mat vegyél, box ugy szar ahogy van a hütésével együtt

Dante73
Nem vagyok konzolhuszár, de legjobb tudomásom szerint, kell.
Serginhoo!
Valahogy ebben sem hiszek... Állítólag 100 dollárt buktak gépenként, ami nem egy egetrengetõ összeg. Most mégis olcsóbb a nextgen konzol. emelett, ha a NAGYKER árakat nézzük, nem azt, amiért pistike a sarki boltban megveszi, máris hatalmas a különbség, az alkatrészeknél. Levesszük a nagyker hasznát, valamint ha hozzáadjuk az árengedményt, amit az alkatrész gyártója nagy tétel rendelése esetén ad, (milliós nagyságrendû darabszámról beszélünk!) máris kezd érthetetlenné válni a duma, hogy buknak a konzolon. Persze, nics kizárva...
DE ebben ugyanannyira hiszek, minthogy licencokokból nem törnek az autók... Ugyanmár. Akkor például ugyanaz a kocsi, más játékban, mért törik? Ez mind-mind marketingszöveg.
Ugyanakkor furcsálom, hogy lesza...ják a pc-seket, hiszen a játékipart mi tartjuk életben, ugyanis a konzolok sokkal kevésbé fejlõdnének vetélytárs nélkül, a fejlesztésekbe is mi pumpáljuk a pénzt, a folyamatos alkatrészcseréinkkel. Gondolj bele, ha az alkatrészek sokkal lasabban fejlõdnének, ki venné meg az új nfs-t? nem lenne sem törés, sem gumifüst effekt, mert nem volna gép, ami elbirja. Ugyanazt pedig el lehet adni 2x, 3x, de 10x nem...
Ez egy hosszú gondolatmenet, és szerintem mindkét oldalnak, valahol igaza van, akár a konzolosoknak, akár a pc-seknek. Egy a gond. Mindkét tábor agyatlanul bedõl a rengeteg marketing-dumának. Ugyanis a mai, irracionálisan magas játék, szoftver, hardver árakhoz egyértelmüen a jó marketing vezetett. Hiszen "szükségünk" van rá...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

és magyarországon még mindig nem elérhetõ asszem ez a plusz szolgáltatás a microfostol ugyhogy sux

HTS s3rg1nh00
de kell

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

RAZOR27
hát ,most a közeljövõbe egy komolyabb kis összeghez jutok és asszem egy xbox 360-ra verem el ,de csak akkor ha xboxon ingyenes a multiplayer mód a tdu-be.Mármint kitudja nem-e kell hozzá prémium kártya izé.