Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox live nick:Joni99Vi
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Jóléreztem magamt.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Xbox live nick:Joni99Vi
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

30án megrohamozzuk az atari forumát TDU témában és elküldjük õket a jó kurva anyjukba
számomra az a nap amugyis jelentõségteljes
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nos a VW roadster meg a sima azzal semmi bajom sincs.
A W 12 az a hengerek száma. 12hengeres.
Csak poén volt.
Viszont itt az ideje a változásnak.
Elegem van már a dodgeból. Jó jó de nem jó vele krúzolni és ha megcsúszik 160nál az istenért sem akar visszaállni.
Bezzzeg a McLarennel azzel 346km/hnál megcsúsztam és úgy visszaált hogy csak lestem arrol nem is beszélve hogy 430km/ht simán viszi. Lestem is nagyokat.
Látszik hogy hól adja rá a turbót pölö 5000 6000 környékén dob egyet a mérön gyönyörü látvány.
Rükibe 110km/ht teljesít.
Ezért döntöttem e csoda mellet.
Az új FAVOTIR kocsim.
F1 McLaren

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
- Az egyik mod azt mondta hogy a franciáknál ilyenkor mindenki szabin van, tehát most ne várjak carpackot...
- Egy pesszimista hozzászólás szerint nem lesz carpack soha (egyébként ezt írtam én is), de amúgy az Atari szept 31-re igéri. Ez érdekes mert a szeptember sztem csak 30 napos 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
TDU Online: k4rL06
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Jó kis játék. Igy tuning nélkül az nfs hot pursit 2-re emlékeztet.
Viszont az idegesít, hogy elszállok egy kanyarban, fentakadok egy virágtartón, és nem tudok lejönni.
Nincs itt valami gomb ami kitesz az útra? "R" féleség...
mert már agyon kerestem de nemtalálom.
😞
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Miaz?
Arra a házra térnék ki.
Nekem északon van a világító torony közelében.
Nem tom hogy másnak is gondolom így van.
Nézd meg jól a térképed.
ÉSZAK-NYUGAT
Gondolom pc-je már van.Ha okosan csinálja akkor fejlesztgeti a pc-jét + vesz 1 Xb-ot azt annyi😊
Razor:de a box vételt mindenképp lépd + ;-)
Lesz játékélmény garantálom!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
http://9gag.com/gag/5135249
Serginhoo!
Valahogy ebben sem hiszek... Állítólag 100 dollárt buktak gépenként, ami nem egy egetrengetõ összeg. Most mégis olcsóbb a nextgen konzol. emelett, ha a NAGYKER árakat nézzük, nem azt, amiért pistike a sarki boltban megveszi, máris hatalmas a különbség, az alkatrészeknél. Levesszük a nagyker hasznát, valamint ha hozzáadjuk az árengedményt, amit az alkatrész gyártója nagy tétel rendelése esetén ad, (milliós nagyságrendû darabszámról beszélünk!) máris kezd érthetetlenné válni a duma, hogy buknak a konzolon. Persze, nics kizárva...
DE ebben ugyanannyira hiszek, minthogy licencokokból nem törnek az autók... Ugyanmár. Akkor például ugyanaz a kocsi, más játékban, mért törik? Ez mind-mind marketingszöveg.
Ugyanakkor furcsálom, hogy lesza...ják a pc-seket, hiszen a játékipart mi tartjuk életben, ugyanis a konzolok sokkal kevésbé fejlõdnének vetélytárs nélkül, a fejlesztésekbe is mi pumpáljuk a pénzt, a folyamatos alkatrészcseréinkkel. Gondolj bele, ha az alkatrészek sokkal lasabban fejlõdnének, ki venné meg az új nfs-t? nem lenne sem törés, sem gumifüst effekt, mert nem volna gép, ami elbirja. Ugyanazt pedig el lehet adni 2x, 3x, de 10x nem...
Ez egy hosszú gondolatmenet, és szerintem mindkét oldalnak, valahol igaza van, akár a konzolosoknak, akár a pc-seknek. Egy a gond. Mindkét tábor agyatlanul bedõl a rengeteg marketing-dumának. Ugyanis a mai, irracionálisan magas játék, szoftver, hardver árakhoz egyértelmüen a jó marketing vezetett. Hiszen "szükségünk" van rá...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/