Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Szerényen megkérdezem hogy a HUNGARIAN MAFIA club tagoknak van e kedve ma vidózni? (mert eddig sose ért rá senkis:S Ha ma se jön senki akkor törlésre kerülnek!)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nézd mivel most kezdõdik a tanév és szívem szerint jól teljesítenék ezért ritkábban leszek fönt a szigeten.
De hétvégén szakítok rá idõt.
De vannak lehetödségek.
Nézz meg egy "Lemeztöredezetség mentesítést".
Virusírtás.
Lenne egy olyan problemam, miszerint: felraktam meg regebben a jatekot, teljesen jol futott, semmi problema. Minap elkezdtem volna ujra jatszani, de akadt a jatek, ujraraktam, akadt, ujraraktam megint es patcheltem, de meg mindig akad. Nem nagyon ertem, mivel a gepen semmi valtoztatas nem tortent. Nem tudna valaki erre megoldast javasolni? Koszonom!
De azért hétvégenként csak ráérsz?
De szerintem egy kis türelem akad még ott.Hidd el meglenne a gyümölcse.
http://goo.gl/gd6Zi5
Te is ugyanolyan jogokkal élsz mint én.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
+ alaplap is fontos.
Reméljül minnél többen leszünk.
Elöszõr is azzal kezdeném hogy új klubbot alakítottunk közösen Danival.
Tehát 2 fõnöke van a klubnak és közösen vezetjük egymással megbeszélve.
Ebbe a klubba olyan embereket várunk akik G F E D C s autókkal szeretnek krúzólni fotózkodni illetve ezekben a kategóriákban érzik jól magukat.
Szándéksan nem írtam a B és A kategóriákat.
Ennek oka az hogy hiába veszed meg a saleent és jössz velünk, csak töketlenkedsz vele.
Ez a klub nem olyan embereket keres akik padlógázon és carmagedonon élnek.
Ide kultúrált rendesen vezetõ inteliges embereket várunk nagy szeretettel.
A kaetgóriák kritériumai csak a klub összejövetelekre vonatkoznak.
Ez annyit tesz hogy bárki mehet tovább Saleennel,McLarennel,Pagannival stb.
De a találkozókon NEM.
Jöhet bárki a kedvenc G katos Camarojával vagy F katos Skylinennal.
Tudom hogy közeleg az iskola és a munka is keresztbe tesz néha ezért is csak és kizárólag HÉTVÉGÉKEN tartjuk a klubversenyeket(errõl majd részletesebben)és a krúzolást,közös fotózkodást.
Kötelezõ megjelenés lesz DE csak hetente 2x tehát ha valaki A héten hiányzik nem baj jön a B hét.
Ha B héten hiányzik kérem elötte 1-2 nappal jelezze privát üzenet formájában.
Ha valaki abba a hibába esik hogy elfelejt jelentkezni attól sajnos fájdalmas búcsút veszünk.
Visszatérve a varsenyekre azt szépen leírom MSNre és ide is.
Pontos adatokat kocsikat és az idõpontot.
A hely természetesen adott.
Nos remélem elég világosan és érthetõen fogalmaztam,további kellemes hétvégét mindenkinek.
U.I.:A klubtagok tüntessék föl a nevük alatt hova tartoznak.

http://goo.gl/gd6Zi5
A Champions.hu holnap kiadja a 3. videóját.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Hát én veszek egy ijen mangusztát <#taps>#taps>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Fogalmam sincs hova lettek a mentéseim😞
Most elölröl kezdeni...ajjaj😊
Néztem ezt a 70%-os mentést de az Offline.Nem lehet ezt valahogy máshogy +oldani?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Nem kell vele foglalkoznod.
Lenne egy kérdésem. Nálatok is a Pontiac boltban 2 megvásárolható autó van? Mert nálam 2 darab autó van. Pontosabban két egyforma Pontiac GTO. Csináltam róla egy videót is. A videót letölthetitek innen.
Nézzük meg közelebbrõl.
És igen micsoda látvány még a rács is látszik.<#rolleyes>#rolleyes>