Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Nekem is ez volt. Kitöröltem pár filet és jó lett.
ezeket töröltem le:
c:\Documents and Settings\all users\application data\test drive unlimited\radial.cdb
meg a
c:\Documents and Settings\*usernév\dokumantumok\test drive unlimited <- ebbõl gyakorlatilag mindent a savegame mappát kivéve

tdu Toyota
memphis már cod 4ezel nem fogsztöbbet tduzni?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

HUNMemphis
Nekem nem szart be viszont most a NET szállt el.
Sajnálom Timi ilyen a netes kocsikázás. =(
A subra vissza térve a piszkos fantáziájukat az ATARINAK.
Sok sügér buzi egymás seggébe adogatnák és közbe rezegne is mert ugye az a jó.
Most kéne az a majmos kép+a sub hátúlról.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dante73
Én nem rajongok az ilyen dolgokért, öcsém meg mikor jön haza, 1,5 Km-rõl hallani... (belváros, éjszaka, szomszédok imádják...) Egyszer láttam, a szoba közepén "állt", Na mondom, mit vettél, vibrátort? Annyit értek a dologhoz, hogy nagy<#idiota>
Csak innen ugrott be, hogy mit is kivánok 1es embereknek...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

AntiHero
Passzolom...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bpeti72
sziasztok Nekem is beszart valami, elindítom a játékot,az elején ahogy a házban rányomok az exitre bejön a kép hogy saving game és onnantól semmi csak az a kép marad, feladatkezelõvel tudom csak bezárni és ott írja hogy a program nem válaszol. ha tud valaki segítsen. köszi

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Pepsi Twist
Subcsõ? nekem 1.5m hosszú 50cm széles 50cm magas (magas/széles: az a henger átmérõje gyakorlatilag)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kösz mindenkinek a tippeket, nem lett jo majd az uj vidkártyához lesz uj xp is és akkor talán jo lesz.

TDU: dzsiii

Dante73
nemrég vett öcsém egy henger alakú mélynyomõt a kocsijába, de nem adja oda... Pedig elküldtem volna Veled, valamelyik ataris<#kocsog>-nek, hogy tudja, mit dugjon fel. kerülete, magassága 1 méter. (kb).
Hopp, mégsem. lehet örülnének, és kézrõl kézre adnák... amekkora<#kocsog>-ök...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

HUNMemphis
Látod látod így mát kerek!
Jah, server még off? Holnap megyek ATARIHOZ kívánságok, üdvözlõ levelek?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Lobsterman
Sikerült megbütykölni. Ahol a serialt tárolja ott volt még egy file, azt letöröltem és már minden jó is 😊

tdu Toyota
jó fej csinálta ezt a logot😄 ugy hogy jó is lett

tdu Toyota
XD köszi

HUNMemphis
Haha Gabó 150x25.
De faxa lett.

tdu Toyota
NA JÓ KIS LOGOM LETT 😊

Cobra.
Vírus, féreg biztos nincs a gépeden? Más gépigényes játékod van, amivel le tudod tesztelni a gépet? Ha nincs, akkor nem árt egy Memtestet lefuttatni, illetve egy 3DMarkot.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

AntiHero
jó hogy rájösz😊

Lobsterman
Nem a savegame a rossz, mert új profilnál is ezt csinálja

Lobsterman
De bázz ezt már el sem hiszem. Ritkán veszek meg játékot, de ezt megvettem(igaz óccsón havertól), erre meg itt szarakodik nekem? F@szom vesz original játékot ezek után.
4 reinstall, és egyre rosszabb.

AntiHero
összeomlik a rendszer😊

Lobsterman
Lol. Már menet közben is kifagy állandóan. Mi a rákf*sz folyik itt? 😞

HUNMemphis
Bazz az egy piti feladat.
Félvakon is teljesíted Bs kocsival pölö Ford GT.
De ha gyórsabb kell akkor Jaguar XJ 220.
Jah és ne babrály ki a zsarukkal.
Csáó csáó.

gabi89
Van jobb hírem is 😄
Engem már a szigetre se enged fel 😄 magyarul nem kapcsolódik a szerverhez 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Cobra.
Tudom hülye kérdés, de van aki már megcsinálta a Tour of Island-et? Mennyi idõ kb és mekkora az esély a gyõzelemre?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

HUNMemphis
Ennyi.<#szomoru1>
Ezért lesz nekem COD 4. Aztán szevasz.
Jössz CSzni?

Pepsi Twist
Halljátok!!!

Ma a szerver nagyonkészvan:
- Kimegyek a mapra 1 playert sem látok.
- 10 perc alatt töbször kibasz a szerver.
- HassanB-vel szeretnék menni de õ sem lát engem és énsem látom õt a térképen csak nagyon ritka esetbe.
- Végül pedig nem létezõ pléyereket mutat.

Pl.:

Lobsterman
Hát csak 3 napja vettem meg a játékot, így nem gondoltam volna hogy ennyire bugos lesz...

Pepsi Twist
de mindig backupolni kell 😄 (1-2 nappal ezelött kimásoltad a savet majd azt vissza)

Lobsterman
de mivel autosave-es, ezért nem tudok berakni régebbi mentést. vagy igen?

Pepsi Twist
a mentés és a játék baszódikel ilyenkkor tehát game reinstall és 1 picit régebbi savet visszarakni....

Lobsterman
Hát nekem 3 reinstall nem, szóval...
És eddig is csinálta ezt, de egy versenyt megcsináltam, utána minden jó volt egy darabig. most a versenyeknél is zamek.
Valakinek valami zseniális megoldása a dologra?

Nekem pontosan ugyanez.
De nekem vmiért a reinstall megoldotta. Lekopogom..

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Lobsterman
Nekem tegnap óta fagyogat nagyon. Azt csinálja, hogy folytatom a játékot, betölti a házat meg minden, ki tudok menni autókázni, de ha bemegyek egy showroomba, vagy gyakorlatilag akárhova, és kilépek, kifagy az egész játék a fenébe. A test drive logo kint van, meg a felirat hogy ment, ki akar fadelni, és fade közben megáll minden. Ezt lehet valamivel javítani?
Már 3* reinstalláltam, fel is patcheltem, de mindig ugyanaz.

Nem.
A logomûhelyben csináltak nekem 2-õt is.

Érdekes. Én irtam elöször errõl, mostmár sokmindenkinél elõjön a probléma, véletlenszerü fagyások..
Nálam reinstall/install megoldotta a problémát.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

CivicVTi
Rakd fol ujra, nekem is voltak fagyasok, de reinstall utan jo lett.. Szigettel hogy allsz? Korbe ertel mar?<#kuss>

Figyelem!

Eladó eredeti TDU DVD, karcmentes, kézikönyv van hozzá, eredeti csomagolásában van. Pestre be tudom vinni bármelyik nap.

ára: 6000ft
msn: [email protected] (napi 1x megyek fel)
telo: 0620-937-0337

Prince23
VGA: 7300 GT,
monitor: samsung lcd Synmaster 940N

nvidia kartyaknal patch elott volt textura bug, de ha azt mondod hogy nem textura hiba akkor nem ez a baj. mindenesetre patchet rakd fel mindenkepp ha nem lenne.. esetleg kapcsold be tft monitoron a vsyncet..
nalam neha atvibral cfosspeed ablaka.. lehet nalad is vmi progi miatt vibral. :?
mien vidkari ? monitor?
timihun
Hi, olyankor mi van, hogy mindig ugyanott fagy le a játék...
Fent északon a világító toronynál, ha motorral megyek a reptér közelében egy test drive reklám táblánál fagy ki a játék... mindig...
ugyanott, nagyon érdekes, de ropant kellemetlen...
Hogy lehetne kivédeni?
Ötleteket kérek,elõre is kösszönöm...<#wilting><#help><#wilting>

Prince23
Nem mindig "vibrál", tehát a texturák rebdesnek..na, nem tom mi erre a megfelelõ szakszó... pl. most nem vibrált... eddig 3-szor csinálta ezt.

Pepsi Twist
mit jelent az hogy vibrál? mert sokféle vibrálásvan 😄

Prince23
Vki megmondaná nekem, h miért vibrál a képernyõm, mikor ezzel a játékkal játszom??!! 😛P
Vagy ez egy bug?

HUNMemphis
Szép lett!
Te készítetted?

Pepsi Twist
na elkûttem de most nem tok menni mert nézem ezt a dzsoni inglist 😄😄😄

Hassan B
egy 20-30 perc mulva mehetünk... egy emesent küldhetnél priviben, egyszerûbb lenne...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Yoda001
<#banplz>

http://9gag.com/gag/5135249

Hassan B
😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Nekem is lett uj logom!
Végre.

Pepsi Twist
ha majd ujra raktad akkor megyünk? mondjuk valahol találkozzunk valami olyan helyen ami nem forgalmas tehát nincs nagyon más pléyer

#30273: LOÁL <#banplz><#idiota>