Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezeket töröltem le:
c:\Documents and Settings\all users\application data\test drive unlimited\radial.cdb
meg a
c:\Documents and Settings\*usernév\dokumantumok\test drive unlimited <- ebbõl gyakorlatilag mindent a savegame mappát kivéve
Sajnálom Timi ilyen a netes kocsikázás. =(
A subra vissza térve a piszkos fantáziájukat az ATARINAK.
Sok sügér buzi egymás seggébe adogatnák és közbe rezegne is mert ugye az a jó.
Most kéne az a majmos kép+a sub hátúlról.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Csak innen ugrott be, hogy mit is kivánok 1es embereknek...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU: dzsiii
Hopp, mégsem. lehet örülnének, és kézrõl kézre adnák... amekkora<#kocsog>#kocsog>-ök...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Jah, server még off? Holnap megyek ATARIHOZ kívánságok, üdvözlõ levelek?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
De faxa lett.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
4 reinstall, és egyre rosszabb.
Félvakon is teljesíted Bs kocsival pölö Ford GT.
De ha gyórsabb kell akkor Jaguar XJ 220.
Jah és ne babrály ki a zsarukkal.
Csáó csáó.
Engem már a szigetre se enged fel 😄 magyarul nem kapcsolódik a szerverhez 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ezért lesz nekem COD 4. Aztán szevasz.
Jössz CSzni?
Ma a szerver nagyonkészvan:
- Kimegyek a mapra 1 playert sem látok.
- 10 perc alatt töbször kibasz a szerver.
- HassanB-vel szeretnék menni de õ sem lát engem és énsem látom õt a térképen csak nagyon ritka esetbe.
- Végül pedig nem létezõ pléyereket mutat.
Pl.:
És eddig is csinálta ezt, de egy versenyt megcsináltam, utána minden jó volt egy darabig. most a versenyeknél is zamek.
Valakinek valami zseniális megoldása a dologra?
De nekem vmiért a reinstall megoldotta. Lekopogom..
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Már 3* reinstalláltam, fel is patcheltem, de mindig ugyanaz.
A logomûhelyben csináltak nekem 2-õt is.
Nálam reinstall/install megoldotta a problémát.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Eladó eredeti TDU DVD, karcmentes, kézikönyv van hozzá, eredeti csomagolásában van. Pestre be tudom vinni bármelyik nap.
ára: 6000ft
msn: [email protected] (napi 1x megyek fel)
telo: 0620-937-0337
nalam neha atvibral cfosspeed ablaka.. lehet nalad is vmi progi miatt vibral. :?
mien vidkari ? monitor?
Fent északon a világító toronynál, ha motorral megyek a reptér közelében egy test drive reklám táblánál fagy ki a játék... mindig...
ugyanott, nagyon érdekes, de ropant kellemetlen...
Hogy lehetne kivédeni?
Ötleteket kérek,elõre is kösszönöm...<#wilting>#wilting><#help>#help><#wilting>#wilting>
Vagy ez egy bug?
Te készítetted?
][ ВАЗ ][
Végre.
😊