Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó van csak vicceltem.......azok is jöhetnek.....😊
vagy mégse.
de nekem tetszik, kösszönöm antihero...<#puszis>#puszis>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
de attól még rettenetessen okos és mocskosul szerény vagyok...<#miaz>#miaz>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Szerintem a TDU cache-ed sérült meg. Töröld ki ezt a könyvtárat: c:\documents and settings\all users\application data\Test Drive Unlimited
A mentésed nem bántja, a CD kulcsot kérni fogja, de általában ez segít (a biztonság kedvéért backupold ezt is törlés elõtt). "
(30557)
Ablaktörlõ meg fölösleges a gémben mert nincs esõ...............majd a 2ben.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ma fussunk már össze pls.
Most mek kb 30percet leszek utána ebéd aztán kondi és utána megint TDU.
Majd ütközünk.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nekem is segített, mégegyszer, kösszönet érte <#worship>#worship><#puszi>#puszi><#puszis>#puszis>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Gabó akkor majd kisegítesz egy kicsit money ügyben?
Jó lenne ésakkor gyorsan eljutnék a champion szintre.
Ha jól emlékszem kitöröltem minden utalást a patchekkel kapcsolatban, és újra feltettem és akkor már jól mûködött.
Ha mégsem sikerül, nézd el, mert szõke vagyok.....de nekem sikerült😊
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Holnap hazaérek kondi aztán play ever and ever (TDU).
Pagani Zondával húh de izgat az a kocsi.
Jóéjt mindenkinek holnap nehéz nap vár rám (Töri, Német, Ének, Tesi.)
September 31 pfff.
Következõ carpack December 32.Pffff
Tibi kössz a cruset jó volt.
És már megi csináltam az ujat.
Nincs is szemptember 31 de átbasztak mindenkit 😛
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco