Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Beletenni rarba?😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

AntiHero
Valaki segitsen már!<#help>

Hogytudok egy .avi filét bekonvertálni úgy hogy keveset foglaljon viszont a kép se veszítsen a minõségébõl? Meg mivel?

Ennyit kéne segíteni nekem mert a videóm kész van már. Viszont nem akarok egy 1,4gb avit feltölteni.

HELP ME<#help>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Cobra.
Amikor még csak beta volt, akkor közzétettek egy listát, hogy milyen autók lesznek majd a végleges játékban. Aztán a végleges játékban az autók kb 60%-a volt benne és azt ígérték, hogy majd carpackokkal berakják a többit. Igaz nem tudom, hogy ezt konkrétan a PC-s verzióra mondták, vagy általánosságban. Azóta volt egyetlen patch 2db autóval, meg a legszükségesebb hibajavításokkal (amibõl még azért elkellene egynéhány, pl a radial.cjb javítása)
más: Fatal vagy valaki más elárulhatná, hogy kb mennyi idõ végigmenni a Tour of Islandon meg a Millionaire's Challenge-en.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szerintem ez meg pont azt jelenti, hogy teljesen bizonytalan, hogy lesz-e egyáltalán carpack.
Személyes véleményem, hogy lesz egy karácsonyi ajándék pack néhány autóval azt csá...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

bpeti72
amúgy honnan veszitek hogy lesz car pack

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Már azt hittem ti is tudtok róla, de látom, nem sûrûn olvassátok a hivatalos fórumot. Nos a fórum egyik moderátora név szerint kalniel új infókat osztott meg velünk. Elõször is az „Official patch” nevû topicot átírta erre: „Official patch + carpack discussion thread pt7”. Nos ezután az elsõ kommentje ez volt:

„Just to note I've added carpacks to the title of this thread. We've still not had any word on whether they will ever come to the PC or not, but if you want to discuss the possibility then this is the place. Note I said 'discuss' - posts just demanding things or complaining tersely fall under the non-constructive post rule.”

Majd követte ez:
„Why do they think it's the last one? I'm sure they've not run out of possible cars and bikes already
I'm not sure that the either system has an effect on the other though - the x360 carpacks didn't stop us from getting the skyline and audi.
The real barrier to PC carpacks in my humble opinion is some kind of charging/authentication scheme. The xbox has a well established method built in, but to develop a whole system for the PC would take a huge amount of resources which I think would be very hard to justify given the potential returns. Hopefully they'll consider releasing them for free, which would avoid such issues, however I remember from the Oblivion download content that it's not always contractually easy to charge for something over xbox live then release it for free on other systems.
If you can't release it for paid download, and can't release it for free, then the only other option is to make some kind of expansion disk.. but then the publishing and distribution costs are significant and only viable if you expect relatively large returns, which I'm not sure they would as carpacks are really only micro transactions - I don't think Knights of the Nine sold anything like as well as Shivering Isles (Oblivion) for example.
In short, even to my unknowing observation, it seems like quite a dilemma and I can understand why we've not heard anything so far about it.”

Nos a lényeg az hogy jönnek az új kocsik. Most inkább nem állnék neki fordítani, inkább megyek TDU-zni. A fordítást rábízom másra.
Forrás:„Official patch + carpack discussion thread pt7”
tdu Toyota
áá mikor jön már a car pack egy jó kis lexus de jó lenne

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
Dee kell!😄 Diablot, Countacht, Lexust akarok😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Synit HUN
Dee! Nekem kell!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

gabi89
Azért ne viccelj 😄
Kevés kocsit adtak ki de 100-150 sok lenne fõleg,hogy alapból sok van benne.Meg ingyen úgyse adnának ki annyit 😄
Az viszont igaz,hogy 10-15kocsi simán lehetne már Xbox-ra is van annyi.De inkább a szerver gondokat (mert manapság volt rendesen) rakják helyre addig nem kell carpack.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

AntiHero
"ennyi várakozás után kb 100-150 új kocsit kéne hogy adjanak"

Persze annak mi értelme lenne?

Tök jó amúgy hogy mennyire szeretitek ezt a játékot énis bírom tökjó......csak egy szépséghibája van ennyi várakozás után kb 100-150 új kocsit kéne hogy adjanak e helyett lesz 1 vagy esetleg 2.
Pepsi Twist
<#worship> jólvan... azért ez egy kicsit hihhetetlen... de elfogadjuk... <#worship>

Gondoljunk csak bele: Ha naponta 5 órát jáccol és 1 hónap 30 nap azaz 720 óra ezt oszttyyukk 5-el akkor havi 144 órát jáccol akkor ez alapján ha 200km/h az átlag sebesség (amit nem hiszek) akkor havi 28800 km-ert mész és akkor a 9 hónap alatt meg 259200km-ert igenám de nemhiszem hogy a család mellet van idõd még jáccani napi 4-5 órát...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

"Melóból hazaérek, winampot megtöltöm 5 órányi zenével és este kilecntõl nyomom még le nem jár a winamp..."

Azt a kurva...<#vigyor><#vigyor><#vigyor> Ez kész..

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

HUNMemphis
Naná hogy megyek kíváncsi vok az új Paganira.
Aston Martint is keresek majd(V8 Vantage) aztán lekapom.
Mondjuk ez az elsõ luxusauto show amire megyek.
Remélem be lehet majd ülni a kocsikba.
Hétvégén CLUBTALI TESSÉK JÖNNI.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dante73
Nekem egyszer volt mentés bugom, ami sokmindent elállitott. Nem emléxem, kilóméterórát átálitotta-e, de nincs kicsukva.
Innentõl, aki akarja, elhiszi, aki akarja, nem. Teljesen mind1, igaz-e, vagy nem. Azt mondja, sokat játszik, (én is) beletett 250000km-et 1 járgányba. (én öszesen nem mentem enyit, igaz, volt 2 mentésvesztésem, de jó, ha a mostani profilommal 10%-át mentem, összesen másfél hónap alatt.) Eléggé hihetetlen, de sosem lehet tudni, mekkora kocka valaki. Bár olvastam tõle, hogy alapból nem is tetszett neki, csak a motor fogta meg, de sosem lehet tudni. Akár, igaz is lehet, bár nem valószinü...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

[HUN]FaTaL
Köszi. Azért így is játszható tegnap megcsináltam a tour of the islandot meg a millionaires challenget egy mv augustaval😄

http://goo.gl/gd6Zi5

kovecses
kösz, lehet meg is teszem,de nekem igazából mindegy ki mit gondol...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

gduck
Sztem IDE regisztráljad be magad, tedd publikussá a profilodat és akkor megdönthetetlen bizonyíték lesz a "hitetlenek" számára 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bpeti72
láttam, mindegy akkor is hülyeség.

kovecses
jó kérdés 😄

kovecses

ott a kép kattins rá a kék szövegre!

mit akakrsz még

bpeti72
nem eszi az olajat a moci?<#buck>

bpeti72
dobj már egy képet róla mert amúgy tényleg hihetetlen, sztm nem is igaz

Akkor töltsd le ezt: tool
Ez törli a radial.cdb-t.

Imrusssss
De ez a kép úgy van csinálva hogy már réges régen át volt állítva a rendszer és rejtett mappa mutatása!!!!
Pontosan ennyit lehet látni és kész

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Synit HUN

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

kovecses
Kösz.

Amugy biztos voltam benne hogy valaki említi a photoshopot, csak tudnám már egyszer kezelni, de engem mindig elrettent ahogy elindul, ezer ablak meg minden ááá számomra átláthatatlan, kezelhetetlen, pedig fotózom, szóval lassan ideje lenne már megtanulni...

turorialt esetleg valaki? 😄

kovecses
Amugy a megszállottságom nekem úgy kezdött hogy a tesóm játszott a profilommal és a tudtom nélkül vásárolt egy motort.

Másnap beléptem és nézem a garázst, basszus van egy motrom, ráadásul a kedvencem, egy kawasaki ninja, hú wazzeg.

Rögtön ki is próbáltam és akkor filmszakadás.

Mivel elötte motorral nem is mentem nem is tetszett annyira a játék kb még 1 hónapot adtam neki az uninstall-ig.

De amikor elõször kipróbáltam a motort, az a gyorsulás, ahogy dülöngél és a kanyarvételek, a hangja, meg az egész feeling...hát rögtön magával ragadott.

Ezután mindennapossá tettem a tdu-s motorozásomat egy kis winampos zenei aláfestéssel és megmondom nektek õszitnén hogy ennél nyugtatóbb dolog nincs az egész világon. Hazajösz a melóból idegesen a család még rátesz, de este leülsz kicsit és kikapcsolódsz...

Na így szedtem össze ennyi KM-t.

Synit HUN
Ez photoshop!
Neeem! XD Elhiszem. Durván kocka vagy! 😄

kovecses
Igen, látom van itt egy ember aki kezdi érteni mirõl beszélek...

😄

kovecses
Amugy nem tudom mit számolsz...

Napi 5 óra, 30 napos hónapok, 9 hónap, 200as átlagsebesség =

5x30x9x200 = 270ezer KM

Amugy megnyugtatlak a tesóm is az én profillommal nyomja, szóval volt amikor napi 8 óra volt és az átlag KM-erünk sem 200 hanem minimum 220 és még sorolhatnám.

Ezen nincs mit variálni, ennyi!

gduck
Ezek szerint Te még a bétás profilodat használod 😉 Én is függõ vagyok, de azért ennyit nem mentem 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kovecses
Te most direkt idegesitesz?
Január óta játszom a játékkal, napi 4-5 órát.
Melóból hazaérek, winampot megtöltöm 5 órányi zenével és este kilecntõl nyomom még le nem jár a winamp...

Persze nem minden nap értem rá nyomulni vele, de azért igyekeztem.
Azért sokalhatják egyesek a km-ert mert én csak ezzel a jármûvel közlekedtem, na persze meg az elején amit adott...

De igazából nem érdekel mit gondoltok, ennyit mentem vele és ez kevesebb nem lesz már csak több, de lehet lassan veszek helyette egy új kawasaki-t mert már sok benne a KM ! 😄😄😄😄😄

Pepsi Twist
gyaaaaaaaaaaa ez lehetetlen bázz ahhoz hogy össze jöjjön ennyi kilóméter még 1 év alatt akkor is éjjel nappal menned kéne... (havi 24ezer kilómétert kéne menni)

kovecses

Kapcsold ki a mûködõ rendszerfájlok elrejtését (nekem angol win van nem biztos, hogy így hívják). Mappa beállítások > Nézet pontban van ez is.

Imrusssss
További tennivaló????

Imrusssss

Nem csináltam még vele semmit!!!

Cobra.
A kimondhatatlan nevûnek írtam 😊
A cdkey.txt-et nem kell törölni (meg a köyvtárat sem), csak a radial.cjb-t, mert azzal szokott gond lenni.

Azt kell csinálni, amit a a cobra írt a 31078 az üziben, tutti, nekem bejött, de a cd kulcs törlödni fog, újra beírod és mehet a játék.

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

Imrusssss
Csak a játék fagy le a gépem nem !!!

Imrusssss
De lefagy!!!

Ui.: Billentyûzeten nyomom XD

AntiHero
Helyzet jelentés a videóval kapcsolatosan. Kész van.......
belõle1 perc<#banplz> (az eleje).

Lehet ami van anyag abból be is fejezem, de lehet hogy ha nem tetszik majd akkor veszek még fel több jelenetet. Majd meglátom.

Pepsi Twist
ez kinek ment?

Cobra.
Állítsd be, hogy mutassa a Windows a rejtett és rendszer fileokat és keresd meg a radial.cjb file-t és töröld ki. Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited alatt van.

Pepsi Twist
egyiksem, vegyél 1.5m$-ér McLaren F1 GTR-t drága de megéri ja és számíccs arra hogy +500e$ a tunying...

cicai
saleen

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Dante73
Valami fut a háttérben...
Milyen progit tettél fel tegnap? Az a bûnös! Ha semmit nem tettél a gépre, akkor alapos vírusellenörzés, féregírtás, töredezetségmentesítés, stb...

Dante.

ui;
Kormányt, nem most vetted?

http://www.freetvmaci.info/

bpeti72
Le nem fagy?