Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EMberek komolyan mondom vegyetek már fel hogy lássalak titeket mert megörjít hogy egy hülye orosz vagy japán gyerekkel játszok oszt ennyi !!!!
Vegyetek fel vagy írjatok egfy idõpontot meg helyet!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Én a mai napig imádom hiába a sok bosszankodás azért mégis egy igazán kellemes gémet kaptunk.
Lehet az ATARIRA haragudni meg az EDENRE is de szerintem pofás gémet raktak össze.
Nem is tom ez az elsõ közös próbálkozásuk ONLINE gémmel?
Mert ha igen akkor viszont el lehet nézni nekik hiszen ez az elsõ ilyen gém amit õk csináltak.(Mondom hogy nem tudom van-e ilyen kaliberü ONLINE játékuk)
Én nem istenítem a két készítõt de a TDU igazán tetszik.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Spi Opsot ismeri valaki?
Most telepítem és kíváncsi vok rá.
Ma akkor esti CRUSE (8 óra,a helyszínt is mutatom lent) meg fotózás jah és aki CHAMPION annak kötelezõ a Hácé mód.
G E F D kocsikkal várlak titeket remélem nem hiába.
Gvel is jó lenne ha jönne valaki pölö Tibi te szereted a Cobrát,aztán meg Skyline is jöhetne.
Persze amivel szerettek crusolni.
Max 200km/hval haladunk majd északra a keleti parton öblöket keresve.
(A mostani 0,04-es idõk is meg lesznek döntve!) Hajrá! (most kopasz...<#idiota>#idiota>)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Hétfõn kárpekk? Ne röhögtess, cserepes a háztetõ...
Magyarán; Nagyon, irtõzatosan, hatalmasan meg lennék lepve! Kellemes meglepi lenne, de az esélye kb 0,001%<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
<#wave>#wave>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
http://9gag.com/gag/5135249
Gunner: azt a procit nem kell húzni.
Nálam ez a szett 40-70 fps között teljesít 1440*900 fullon.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Annyi lenne a kérdésem hogy a jövõ héten veszek új gépet és hogy mennyi kb milyen beállítással és hány fps-em lesz? Elõre is kösz.
Athlon 64 X2 4400+
8600GT 512MB DDR3
4GB DDR2 RAM
TDU: dzsiii
11-2:31 ig nyomtam a játékot!!!!
Egy csomó verdát meg is vettem , de egy magyar sehun!!!!
Nyahh remélem délután lesznek emberkék!!!
Amúgy én is szeretnék csatlakozni az sg.hu klúbhoz (ha lehet :S)!!!
Na pá pá!!!!
Jahh megint láttam egy bugot hogy ment elõttem egy Ferrari tehát kocsikáztunk egyet oszt még a tolató lámpája égett egyfolytába LOL XD
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
"Szerintem a TDU cache-ed sérült meg. Töröld ki ezt a könyvtárat: c:\documents and settings\all users\application data\Test Drive Unlimited
A mentésed nem bántja, a CD kulcsot kérni fogja, de általában ez segít (a biztonság kedvéért backupold ezt is törlés elõtt). "
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
2. nincs valami tuningolva a gépedben?
3. A radial.cjb file-t töröld ki.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hát hogy merre megyünk hmm asszem északnak a keleti partiúton végig.
Sok szép öblöt láttam és ott jó képekez lehetne készíteni.
Szombat Este 8 Óra!
pár perc után lefagy de van mikor kibor ám 20 percet is. mi okozhatja? már a t...öm tele van vele most bedobtam a sarokba és duzzogok....
TDU: dzsiii
Mente et Malleo
Elöszõr Gabóval.

És Tibirõl is készûlt egy.
Valaki akit nem ismerünk(idegen)
E.G.O.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Jó volt a tartalma meg a témája és nem volt uncsi.
Gratulálok.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun