Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szeretek versenyezni. Szívesen megyek ismét egy keveset. Akkor megyek is fel a szerverre. Csinálsz szervert???
Hát például a társaság a közös autokázás fotózás stb.
SpeedX felõlem semmi akadálya hogy tag legyél.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
1., Van még férõhely a klubodba? 😊
2., Miért jó az, hogy ha benne vagyok 1 klubban? Mik történnek ott?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Nem nehéz egyszerûen elbeszélgetünk a múltadról meg hogy mennyi autót vezttél plusz hogy kormánnyal vagy billel és kész.
Küldöm a meghívót te elfogadod és már tag vagy.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nos ez az egész múltis rész így épûl köbö fel:Vagy te mendegész a szigeten találkozól emberekkel akik más dimenzióból rádkapcsolódnak.
Összesen 8 emberke lehet veled együtt.
Fölveheted õket a barátlistádra és ha a térképen kiválasztod hogy csak õket mutassa akkor rájuk tudsz kapcsolódni.
Vannak múltipléjeres és szingûlpléjeres versenyek.
A szingûlpléjereseket kötelezõ megcsinálni ha fejlõdni akarsz(Amatör,Pro stb) és még vannak a multipléjörös versenyek is azokat már nem kell mindenképpen kivégezni.
Vannak klubbok és oda 16 ebert lehet fölvenni de ahhoz venned kell egy klubházat.
Vannak autószalonok is ruhaboltok is és motorboltok is.
Sõt még kajálda is van ahhol mások versenyeit lehet megnyerni.
Ha motort akarsz venni ahhoz föl kell fedezned az összes autós boltot.
Vannak még tuning boltok is a gémben ezek csak teljesítményt növelnek kivéve a Ford Mustángnál(Saleen tuningos is lehet).
Ahogy fejlõdsz egyre több verseny nyílik meg elötted sõt még különbözõ opciók is a menüben.
Pölö fényképkészítés versenyszerkeztés stb.
Lehet állítan a vezetési stiluson is.Driver Aids.
1 nagy szerveren alapszik a játék és a játékosok különbözõ dimenziókba vannak.
Jah majd el felejtettem:A serverhez úgy tudsz csatlakozni ha megvetted eredetibe és egy GameSpys accountot hozol létre.
Asszem mindent elmondtam amit csak tok,de ha van kérdésed akkor igyekszek válaszólni rá.
Csáó csáó.
Mivel lement a játék ára ezért gondolkodok a megvételén, de elõtte szeretnék tudni szinte mindent az online módról! Pl:
1., A szerverre hogy lehet kapcsolódni? 1 nagy szerver van ahova az összes játékos felcsatlakozik aki éppen online játszik? Vagy úgy van mint a WOW-ba, hogy van 40-50 nagy szerver és azok valamelyikéhez lehet csatlakozni?
2., Jó sokan játszák? Vannak versenyek, tömegek rendesen?
Kérlek ezt a 2-t mondjátok el + azokat a dolgokat, amiket még érdemes tudni a multi részrõl!
Köszi!
Íme itt van a pontos leírás.
Remélem jó helyet találtam.Eléggé hosszú és még visszafordító is van benne.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Az adatokat/elképzeléseimet ráírtam a képre.
Várom a visszajelzéseket/észrevételeket6további ötleteket.
Pacalnak üzenem hogy a Beach Racet is tervezgetem csak találnom kélne egy ideális partszakaszt.

Cruisers megjegyeztem.
Jövöhéten akkor beach rally/race és kitaláltamegy újjat is méghozzá TDU Dirt.
Ahhol tegnap voltunk ott kéne körversenyeket rendezni.Vörös homok kupa.
Na majd még kitalálom hol legyen meg hogy van-e kedvetek hozzá.
Asszem most el is nézek arra fele.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Numer ein:Egydeül.
Numer zwei:Barátok
Numer drei:Rayok
Numer vier😛ihi
Numer fünf:Repülök
Numer sesks:W.T.F.
Numer sieben:Synit
Numer acht:Erdõben
ENNYI mélgegyszer köszi a cruset legközelebb Beach Race is lesz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Lenne 1 gondom. Amikor végzek 1 versennyel és a játék kiirja a savelest a jatek megall. Az xp nem fagy le csak a game. Mi a hiba? köszi.
http://www.galaxisnet.hu/mtermek.php?id=13243
Aki nem vette meg eddig az tegye meg most!
TDU Online:[HUN].Dormsz asus.p7p55d,core i5, 4gb ddr3,asus 5770,
TDU: mohosenator
Majd legközeleb 😊
Gondoltam beteszek valamit a kocsi mellé. ENNYI.
Jó volt a kruz köszi srácok.
Jövöhéten is.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Jah tényleg az árnyékot hól állítom be?
Szerettem volna de nem találtam.
Imrussssss fölvettelek MSNre még a club elött vagyunk kb 5 percig aztán északnak megyünk a parton.
De figyellek!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Még jöhetne pár barát fotózáshoz.
Vagy jöjjön bárki szívesen látom.
Majd csak összehozzuk.
Danit nem látta senkisem?
Addig is egy kis bíztatás annak aki még nem vette meg éls még fûzögeti a gondolatokat.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
© bronco #30408 hozzászólásában írtak megoldották a hibát, idézem:
"Szerintem a TDU cache-ed sérült meg. Töröld ki ezt a könyvtárat: c:\documents and settings\all users\application data\Test Drive Unlimited
A mentésed nem bántja, a CD kulcsot kérni fogja, de általában ez segít (a biztonság kedvéért backupold ezt is törlés elõtt). "
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Mivel lement a játék ára ezért gondolkodok a megvételén, de elõtte szeretnék tudni szinte mindent az online módról! Pl:
1., A szerverre hogy lehet kapcsolódni? 1 (azaz egy) nagy szerver van ahova az összes játékos felcsatlakozik aki éppen online játszik? Vagy úgy van mint a WOW-ba, hogy van 40-50 nagy szerver és azok valamelyikéhez lehet csatlakozni?
2., Sokan (rengetegen?) játszák? Vannak versenyek, tömegek rendesen?
Kérlek ezt a 2-t mondjátok el + azokat a dolgokat, amiket még érdemes tudni az online részrõl!
Kösz!