Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha-aha
Csak nagyon laggoltam. Sok volt a player és csak a füstjét láttam a kocsidnak. <#idiota>
Én szeretek versenyezni. Szívesen megyek ismét egy keveset. Akkor megyek is fel a szerverre. Csinálsz szervert???
Pedig még kérdeztem is többször van-e magyar estleg de nem mondtad 😄
Pacal17
Na, megyek megnézem azt a BECH RALLY pályát!<#integet2><#pias>

Te Ati most játszottunk....😄😄
Memphis be szeretnék kerülni a klubbodba....mit kell tennem? Kérlek válaszolj!!!
Egy non rankedhez van kedvem. Indítom is a TDU-t. 😄
nincs kedvetek egy jó gyorsulási versenyhez a nearon mondjuk ma 19:30kor? 😛PPPP
HUNMemphis
Hely még van bõven.
Hát például a társaság a közös autokázás fotózás stb.
SpeedX felõlem semmi akadálya hogy tag legyél.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Anteemoon
Aha, értem, köszi! Még 2 kérdésem lenne.. 😊

1., Van még férõhely a klubodba? 😊
2., Miért jó az, hogy ha benne vagyok 1 klubban? Mik történnek ott?
SpeedXHUN
De lennék tag én is<#buck><#worship>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

HUNMemphis
Hát sok klub van, köztük nekem is egy.
Nem nehéz egyszerûen elbeszélgetünk a múltadról meg hogy mennyi autót vezttél plusz hogy kormánnyal vagy billel és kész.
Küldöm a meghívót te elfogadod és már tag vagy.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Anteemoon
Köszönöm! Még annyi lenne a kérdésem, hogy van külön "SG-s" klub, vagy más magyar klub? Milyen nehéz ezekbe bekerülni?
HUNMemphis
Helló!
Nos ez az egész múltis rész így épûl köbö fel:Vagy te mendegész a szigeten találkozól emberekkel akik más dimenzióból rádkapcsolódnak.
Összesen 8 emberke lehet veled együtt.
Fölveheted õket a barátlistádra és ha a térképen kiválasztod hogy csak õket mutassa akkor rájuk tudsz kapcsolódni.
Vannak múltipléjeres és szingûlpléjeres versenyek.
A szingûlpléjereseket kötelezõ megcsinálni ha fejlõdni akarsz(Amatör,Pro stb) és még vannak a multipléjörös versenyek is azokat már nem kell mindenképpen kivégezni.
Vannak klubbok és oda 16 ebert lehet fölvenni de ahhoz venned kell egy klubházat.
Vannak autószalonok is ruhaboltok is és motorboltok is.
Sõt még kajálda is van ahhol mások versenyeit lehet megnyerni.
Ha motort akarsz venni ahhoz föl kell fedezned az összes autós boltot.
Vannak még tuning boltok is a gémben ezek csak teljesítményt növelnek kivéve a Ford Mustángnál(Saleen tuningos is lehet).
Ahogy fejlõdsz egyre több verseny nyílik meg elötted sõt még különbözõ opciók is a menüben.
Pölö fényképkészítés versenyszerkeztés stb.
Lehet állítan a vezetési stiluson is.Driver Aids.
1 nagy szerveren alapszik a játék és a játékosok különbözõ dimenziókba vannak.
Jah majd el felejtettem:A serverhez úgy tudsz csatlakozni ha megvetted eredetibe és egy GameSpys accountot hozol létre.
Asszem mindent elmondtam amit csak tok,de ha van kérdésed akkor igyekszek válaszólni rá.
Csáó csáó.

Anteemoon
Sziasztok!
Mivel lement a játék ára ezért gondolkodok a megvételén, de elõtte szeretnék tudni szinte mindent az online módról! Pl:
1., A szerverre hogy lehet kapcsolódni? 1 nagy szerver van ahova az összes játékos felcsatlakozik aki éppen online játszik? Vagy úgy van mint a WOW-ba, hogy van 40-50 nagy szerver és azok valamelyikéhez lehet csatlakozni?
2., Jó sokan játszák? Vannak versenyek, tömegek rendesen?

Kérlek ezt a 2-t mondjátok el + azokat a dolgokat, amiket még érdemes tudni a multi részrõl!
Köszi!
HUNMemphis
Közkívánatra elkészûlt a Beach Race is!
Íme itt van a pontos leírás.
Remélem jó helyet találtam.Eléggé hosszú és még visszafordító is van benne.

Imrusssss
Hmmm.... Lamborghini Miura XD 😛

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

roberto
gyere msnre gyakorolhatunk kicsit😄!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

HUNMemphis
Na szóval meg találtam azt a helyszínt ahhol esetleg lehetne rendezni DIRT versenyeket.
Az adatokat/elképzeléseimet ráírtam a képre.
Várom a visszajelzéseket/észrevételeket6további ötleteket.
Pacalnak üzenem hogy a Beach Racet is tervezgetem csak találnom kélne egy ideális partszakaszt.

HUNMemphis
Köszönöm az elismerést.
Cruisers megjegyeztem.
Jövöhéten akkor beach rally/race és kitaláltamegy újjat is méghozzá TDU Dirt.
Ahhol tegnap voltunk ott kéne körversenyeket rendezni.Vörös homok kupa.
Na majd még kitalálom hol legyen meg hogy van-e kedvetek hozzá.
Asszem most el is nézek arra fele.

Synit HUN
A 2-3. elég hangulatos lett. Csak az cruisers, nem crusers. De faszák.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pacal17
Nagyon jók a képek! Fõleg az utolsó mert azt ugye én terveztem <#idiota><#idiota>. Várom a BEACH RALLY-t !

jóak lettek 😊 kár hogy nem volt ott skyline <#rinya>

HUNMemphis
Elkészûltek aképek!
Numer ein:Egydeül.

Numer zwei:Barátok
Numer drei:Rayok
Numer vier😛ihi
Numer fünf:Repülök
Numer sesks:W.T.F.
Numer sieben:Synit
Numer acht:Erdõben
ENNYI mélgegyszer köszi a cruset legközelebb Beach Race is lesz.

<#eplus2>

Synit HUN
"lehet én vagyok hülye" Nem én mondtam. 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pacal17
Ha csináltál bechup mentést akkor hozd vissza azt, ha nem akkor Reinstall, ha azse akkor menj a boldba és vedd meg a játékot.

Hali!
Lenne 1 gondom. Amikor végzek 1 versennyel és a játék kiirja a savelest a jatek megall. Az xp nem fagy le csak a game. Mi a hiba? köszi.
Pacal17
Na, olcsóbb lett a TDU!

http://www.galaxisnet.hu/mtermek.php?id=13243

Aki nem vette meg eddig az tegye meg most!

de csicska még mindig nincs car pack, úgy érzem ez az atari elég kuka
Jó volt kár,hogy a végére elszált a netem!!!Köszi

TDU Online:[HUN].Dormsz asus.p7p55d,core i5, 4gb ddr3,asus 5770,

Tényleg jó volt élveztem..!!!Köszi mindenkinek..<#eljen><#vigyor0><#kacsint>

TDU: mohosenator

Pacal17
Jó volt a mai! Kár hogy a BEACH RALLY emlaradt <#idiota><#idiota>

Majd legközeleb 😊

HUNMemphis
Persze nem nagy cucc.
Gondoltam beteszek valamit a kocsi mellé. ENNYI.
Jó volt a kruz köszi srácok.
Jövöhéten is.

AntiHero
Majd lehet felnézek minnyárt😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

fery02
Én egyáltalán nem érzem fikáztatónak. Amúgymeg miért olyan különleges elkészíteni ezt a képet? 😊 Csak a játékból kell hozzá egy kép, és egy szerkesztõben mondjuk belerakni egy szöveget, azt kicsit elforgatni, mozgatni, és elmenteni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

én ugy vettem ki a szavaidból hogy fikáztad... legalábbis a hangnem ... lehet én vagyok hülye de más munkáját könnyû fikázni, szvsz.

sajnálom srácok hogy nem tudtam menni, de simán állóhelyzetben volt 6 fpsem, vezetni meg annyival nem lehet 😞 majd ha lesz uj gépem... addig is elérem a champion szintet majd 😊

HUNMemphis
Kötyi gondolom most mindenki rohan venni egyet =SSSS
Jah tényleg az árnyékot hól állítom be?
Szerettem volna de nem találtam.
Imrussssss fölvettelek MSNre még a club elött vagyunk kb 5 percig aztán északnak megyünk a parton.

Synit HUN
Ez igen bíztatóra sikerült! Gratula!

Imrusssss
Memphis én várlak (új vagyok) Az új klubnál!!!! 21:15ig ott leszek!!!!
De figyellek!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

HUNMemphis
Mohosenator+Neon+Dormsz+Én vagyunk.
Még jöhetne pár barát fotózáshoz.
Vagy jöjjön bárki szívesen látom.

HUNMemphis
Kár, de rendben van.
Majd csak összehozzuk.
Danit nem látta senkisem?

Sajna én sem tudok menni majd valameik nap télleg felnézek!

HUNMemphis
Rendben köszönöm hogy szoltál.
Addig is egy kis bíztatás annak aki még nem vette meg éls még fûzögeti a gondolatokat.

Pepsi Twist
bocsa de én nem megyek... (vagyis nem biztos)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gunner
Ha minden esetben kiakarod használni 8000gts-t, akkor ahhoz kell egy 2.6os core2duo v 2.8-3.0 athlon x2

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

bpeti72
neked akartam csak rosszra nyomtam.

© bronco #30408 hozzászólásában írtak megoldották a hibát, idézem:

"Szerintem a TDU cache-ed sérült meg. Töröld ki ezt a könyvtárat: c:\documents and settings\all users\application data\Test Drive Unlimited
A mentésed nem bántja, a CD kulcsot kérni fogja, de általában ez segít (a biztonság kedvéért backupold ezt is törlés elõtt). "

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Anteemoon
Sziasztok!
Mivel lement a játék ára ezért gondolkodok a megvételén, de elõtte szeretnék tudni szinte mindent az online módról! Pl:
1., A szerverre hogy lehet kapcsolódni? 1 (azaz egy) nagy szerver van ahova az összes játékos felcsatlakozik aki éppen online játszik? Vagy úgy van mint a WOW-ba, hogy van 40-50 nagy szerver és azok valamelyikéhez lehet csatlakozni?
2., Sokan (rengetegen?) játszák? Vannak versenyek, tömegek rendesen?

Kérlek ezt a 2-t mondjátok el + azokat a dolgokat, amiket még érdemes tudni az online részrõl!
Kösz!
Pacal17
Megpróbálok ott lenni!