Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát srácok, ma voltam a Luxusatóshown. Igen nagy sokk ért ismét! Többször!
Ha tehetitek nézzétek meg! Aztán lesznek képek is, lehet feltöltöm majd valahova ha lesz rá igény. Jah és a Spyker terepjáró odabasz!
On
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
FIGYELEM!
Holnap este 6:40-tõl a club elött várok minden olyan versenyzõt aki szeretne elindúlni a pontgyûjtõs bajnokságon, aminek a fõdíja 50millió dollár.
Ismét Dirt lesz, méghozzá Spykerekkel.
A driver aidot club elött megbeszéljük.Remélem hogy sokan vállalkoznak erre a feladatra.
FONTOShogy csak azok jelentkezzenek akik tényleg küzdenek 10 futamon keresztûl a nyereményért.
Természetesen igyekszem azt is megoldani hogy ideális idõpontot válasszak.Ha bármi problémátok van akkor privát üzibe küldjétek.
Mohó elvállalta hogy besegít nekem õ vele is megtárgyalhatjátok ha gond van bármivel.
Nos ennyit szerettem volna írn.
Dani???Veled mi van???Remélem nem egy vírus.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Imrusss, 17:40 kor indultunk a klubbhoz ATI-val, addig vártunk. Ezekszerint atari...
A "versenyen" ketten voltunk ATI-val. Vasárnap újra próbálkozunk egy versennyel! TALI BENT INTRA MENÜPONTBAN!
Meglátjuk, mekkora lessz az érdeklõdés, remélem a mai csucsot megdöntjük...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Én ott voltam 17:00 tól 18:08-ig Sajnálom hogy nem jöttél Dante!!!
Majd holnap vagy ma este mikor jó írj privit!!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Csak ez kell most...<#crazya>#crazya><#buck>#buck>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Dante: Most értem haza megyek klubtalira 😊
Máris leállítom nála a töltést.
Még egyszer thenksz<#worship>#worship>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
MA KAMEHAMEHA KLUBTALI!
18:00-kor klubverseny! Remélem, leszünk elegen. Legalább 5 fõben reménykedem. Találkozás; BENT A KLUBBAN!
Ha valaki van még, aki tagnak jelentkezik; 17:00-ig jelezze priviben!
Aki a legtöbb pontot szerzi, 2 Milliós nyereményben részesül!
Dante.
Esetleg ha az öcsém tõlt valamit(filmet,játékot)akkor lehet hogy levesz valamennyit az izébõl?
Mert 1 helyrõl jön az internet és 3 felé van szétdobva.
Öcsém gépe Anya laptopja és végûl az én gépemre.Valószínûnek látjátok hogy ezért magas a pingem?
Most futtatok egy Anti Spywaret hátha talál valami dögöt és ha igen akkor segberugom.
Mindegy "A jövõ bizonytalansága a reményt erõsítí" (Memphis).
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Dante.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Nyomok egy spyt, hátha beválik.
Köszönöm a segítséget.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem tõltök semmit.Nem értem hogy mi okozzhatja ezt?
Valószínûleg ezért volt az hogy ugrált a kocsim.
Krlek titeket segítsetek ezt a bajt mególdani mert így COD2-ni sem lehet meg a TDU is xar.
Mi futhat a háttérben?Vírusom van?Féreg?Nem vagyok e téren jártas.
Please help me!!!
Le vagyunk szarva............magasról.
Sajnálom.
TDU: mohosenator
Elnézést, ha túl "láma" a kérdés, de már nagyon régóta abszolút nem követem a topikot és a játékkal is régen játszottam.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Már észre vettem én is hogy nem jó vmi! Elfogadtam a meghívást pedig de semmi nem volt a klubban! Megprob mégegyszer de semmi! Szted? Sajnos nem G25 szimpla xar! Még a márkáját sem tudom! Csak egy képet néznék meg hogy hogyan is nyomják a nagyok! <#wink>#wink>
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Asszem, még nem fogadtad el a klubtagságot! Legalábbis, nem kaptam visszajelzést új tagról.
Üdv;
Dante.
ui; Milyen kormányhoz?
Tudnátok mutatni egy jó kormánybeállítást?
Elõre is köszönöm!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
31726: Végülis, ha az ember belegondol, nekünk, játékosoknak valóban nagy dolgok. Programozási szinten viszont nem... De ki az, aki bepereli õket? Megvallom férfiassan, gondolkodtam rajta, de 1, mivel nem a Pesti Központi Kerületi Bíróságon kell egy ilyet benyújtani, nem két fillér. 2, Mit érnénk el vele? Semmit. A 100%-ot már irtam, mennyire egyszerü elintézni. Kárpekkekre nem írták, hogy ingyen lessz, max kiadják, horror áron, stb. 3; Én, mint X.Y. egyedül kevés vagyok. egy személynek ezt nehéz elintézni. Kellene egy Per-közösség, Összeállni 15-en, 20-an, elindítani, és ezrek csatlakoznának. Márcsak a hírverés miatt is. De ha 1 ember elkezdi, az nem hír. Senki nem tud róla, esetleg ítélet után.
Nehéz dolog ez... Sajnos, hagyjuk, hogy a kiadók a fejünkre nöjjenek. Sok láma megvesz minden szart, elhiszi, amit a kiadók regélnek. Aztán csodálkozunk, tépjük a szánk, letesszük a nagyesküt, hogy soha többé atari-t, mégis; van egy gyanúm, az itt fórumozók legalább 95%-a megveszi majd a TDU2-t, és szidjuk tovább a "rendszert"...
Mind1. Nem tépem tovább a szám, mert csak húzom magam feleslegesen, és semmi sem változik...
<#lama>#lama>Dante.
<#banplz>#banplz>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
#31726 Dante: "..Nem nagy dolgok...." Dehogynem...
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
simán meg lehet csinálni,csak nem szabad bevállalni a rázós helyzeteket,mert tuti akkor jön autó,amikor nem kéne-saját tapasztalat...
Saleen Day meg nem rossz,alap S7 még egy kicsit lassú,3as tuninggal meg folyton kipörög...de szintén a láma kategória 1 órán belül megcsinálja(saját magamból indulok ki<#hehe>#hehe>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nemtudom, ki kezdte el, de szoljon már rám valaki, hogy hagyjam abba, mert csak húzom magam, és teleírom jól a topikot.
Egy "klasszikust" idézve; Ezt elkúrták, nem kicsit, nagyon...
Dante.
De! Nincs behatárolva a support fogalma. A szerverek mennek. Hogy szarok, az más kérdés. Hivatalosan nem ígértek kárpekket, (nincs az eula-ban, sem a dobozon, hogy lesznek...) Igaz, nem lehet a 100%-ot elérni, de ha ezért nekik megy valaki, max annyit ér el, hogy két 10 pontos cuccot, 15 pontra emelnek, és máris megvan a 100%. Így legalább REMÉNY van a klubok közti viadalra. Mi, játékosok egyvalamit tudnánk tenni. Bojkotálni az atarit. De ehhez összefogás kellene, nemzetközi szinten, ráadásul nagyon sokan nem is ismerik a TDU-t, így Õket rávenni lehetetlen lenne.
Úgyhogy, cumi van, 1000L!
Dante.
az nem derült ki, mi lett az ügybõl :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!