Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Kis Off:

Hát srácok, ma voltam a Luxusatóshown. Igen nagy sokk ért ismét! Többször!
Ha tehetitek nézzétek meg! Aztán lesznek képek is, lehet feltöltöm majd valahova ha lesz rá igény. Jah és a Spyker terepjáró odabasz!

On

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

HUNMemphis
Hát sajnálom hogy nem jött össze a verseny.<#shakehead>
FIGYELEM!
Holnap este 6:40-tõl a club elött várok minden olyan versenyzõt aki szeretne elindúlni a pontgyûjtõs bajnokságon, aminek a fõdíja 50millió dollár.
Ismét Dirt lesz, méghozzá Spykerekkel.
A driver aidot club elött megbeszéljük.Remélem hogy sokan vállalkoznak erre a feladatra.
FONTOShogy csak azok jelentkezzenek akik tényleg küzdenek 10 futamon keresztûl a nyereményért.
Természetesen igyekszem azt is megoldani hogy ideális idõpontot válasszak.Ha bármi problémátok van akkor privát üzibe küldjétek.
Mohó elvállalta hogy besegít nekem õ vele is megtárgyalhatjátok ha gond van bármivel.
Nos ennyit szerettem volna írn.
Dani???Veled mi van???Remélem nem egy vírus.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

gabi89
Ott is voltam 18:02-kor de senkit nem láttam sajna 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Dante73
Mint irtam, bent a klubban volt a tali, be kelett volna jönni....
Imrusss, 17:40 kor indultunk a klubbhoz ATI-val, addig vártunk. Ezekszerint atari...
A "versenyen" ketten voltunk ATI-val. Vasárnap újra próbálkozunk egy versennyel! TALI BENT INTRA MENÜPONTBAN!
Meglátjuk, mekkora lessz az érdeklõdés, remélem a mai csucsot megdöntjük...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

gabi89
Dante mi van a neteddel vagy veled mert látalk hol vagy oda is megyek és sose látlak mindenkit bead de téged nem az istenért se már vagy 10perce probálkozok.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Imrusssss
Hát ez nem jött össze!!! megint nem tudnak felvenni , erre várok vagy 3 hete LOL!!!
Én ott voltam 17:00 tól 18:08-ig Sajnálom hogy nem jöttél Dante!!!
Majd holnap vagy ma este mikor jó írj privit!!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

AntiHero
Mennék, de "sajna" HELLGATE-be beleszerettem😊
Csak ez kell most...<#crazya><#buck>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gabi89
Edit: Szívesen

gabi89
Szíveen 😊
Dante: Most értem haza megyek klubtalira 😊

Imrusssss
Dante gyorsan írj aztán go fel a gamemba XD 😛

HUNMemphis
Jöszönöm szépen a megoldást!
Máris leállítom nála a töltést.
Még egyszer thenksz<#worship>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dante73
Ha a lakásba 1 kábel jön az inviteltõl, bemegy egy routerba, és onnan van 3 felé osztva, aakor szar a router. elméletileg, nem volna szabad laggolnod emiatt. Persze a gyakorlat egész más.... Valószinû a megosztott net a gond.
MA KAMEHAMEHA KLUBTALI!
18:00-kor klubverseny! Remélem, leszünk elegen. Legalább 5 fõben reménykedem. Találkozás; BENT A KLUBBAN!
Ha valaki van még, aki tagnak jelentkezik; 17:00-ig jelezze priviben!
Aki a legtöbb pontot szerzi, 2 Milliós nyereményben részesül!

Dante.

gabi89
Igen ha vki tölt közbe amikor te játszól az rendesen elviszi a sávszélességet és azért nagy pinged lesz.

HUNMemphis
Köszönöm a segítséget.
Esetleg ha az öcsém tõlt valamit(filmet,játékot)akkor lehet hogy levesz valamennyit az izébõl?
Mert 1 helyrõl jön az internet és 3 felé van szétdobva.
Öcsém gépe Anya laptopja és végûl az én gépemre.Valószínûnek látjátok hogy ezért magas a pingem?
Most futtatok egy Anti Spywaret hátha talál valami dögöt és ha igen akkor segberugom.
Mindegy "A jövõ bizonytalansága a reményt erõsítí" (Memphis).

Pepsi Twist
nyugi... már nem csodálkozom semmin 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

V43 1105
Ne várj semmi jót :S

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Pepsi Twist
Carpakkot akarok!!!!

Dante73
Tudomásom szerint invitel nem rossz szolgáltató. Ügyfélszolgálat segít. Valszinü, látják, csinálsz-e épp forgalmat, kérdezz rá, mikor semmi forgalmad sincs. Ha azt mondják, van forgalom; gáz van! Akkor bot-ot csináltak a gépedbõl, és ezerrel dõl belõle a netre a spam... Ha nem tudnak segíteni, és nem is forgalmazol, akkor semmi ötletem...

Dante.

Atti12
lehet baszakodik a netszolgáltatód. Holnapra már lehet hogy jobb lesz 😊

Pepsi Twist
Sztem az internet szólgáltató nem teljesít neked szerzõdés szerint ideiglenesen...

Imrusssss
Wander meek és tali legyél ott a festõ mühelynél!!!! Pá XD

wander01
valaki akar döngetni egyet most? mondjuk tali a kráterben?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

HUNMemphis
Invitelem van és eddig nem csinált ilyet.
Nyomok egy spyt, hátha beválik.
Köszönöm a segítséget.

[HUN]FaTaL
vagy vírus/spy/trójai vagy a szolgáltatód szarakszik

http://goo.gl/gd6Zi5

Cobra.
Milyen netelérésed van?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

c0llect0r
Ajánlom a spybotot a spygenyák ellen ,nekem bevált ,de csak óvatosan használd!

V43 1105
Vírus , spyware keresés, ha találtál valamit írtás ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HUNMemphis
Olyan problémám lenne hogy nagyon magas a pingem.
Nem tõltök semmit.Nem értem hogy mi okozzhatja ezt?
Valószínûleg ezért volt az hogy ugrált a kocsim.
Krlek titeket segítsetek ezt a bajt mególdani mert így COD2-ni sem lehet meg a TDU is xar.
Mi futhat a háttérben?Vírusom van?Féreg?Nem vagyok e téren jártas.
Please help me!!!

HUNMemphis
Még mindig semmi.
Le vagyunk szarva............magasról.
Sajnálom.

Nincsenek<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

TDU: mohosenator

3P
Vannak már új autók a PC-s verzióhoz az elsõ patchben érkezõk kivételével?
Elnézést, ha túl "láma" a kérdés, de már nagyon régóta abszolút nem követem a topikot és a játékkal is régen játszottam.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Béla9248
Szia Dante!
Már észre vettem én is hogy nem jó vmi! Elfogadtam a meghívást pedig de semmi nem volt a klubban! Megprob mégegyszer de semmi! Szted? Sajnos nem G25 szimpla xar! Még a márkáját sem tudom! Csak egy képet néznék meg hogy hogyan is nyomják a nagyok! <#wink>

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Dante73
Béla!
Asszem, még nem fogadtad el a klubtagságot! Legalábbis, nem kaptam visszajelzést új tagról.
Üdv;

Dante.

ui; Milyen kormányhoz?

Béla9248
Sziasztok!
Tudnátok mutatni egy jó kormánybeállítást?
Elõre is köszönöm!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

bertino
jogosan

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

c0llect0r
Most azért rendesen elmentünk a politika felé....<#wow3>

#31737: a kézikönyv végében nem az van írva, hogy mi van a játékban, hanem hogy mely cuccok licencei vannak az Atarinál... ott ami lexus meg stb vannak írva, azok megvannak nekik... xbox verzióban benne is vannak... az nem megtévesztés! az lenne ha a dobozára kilenne rakva egy 450H meg egy CCR, és az lenne rá irva h TDU...

Yoda001
nemhiszem hogy pár ezer, lehet az 10ezer is...

http://9gag.com/gag/5135249

Atti12
irni kéne egy ilyen petíciót, ha jól tom vannak erre kitalált honlapok. Aztán ha összegyûlik pár ezer aláírás elküldjük az Atarinak. Lehet nem érünk vele semmit (sõt biztos) de legalább megpróbáltuk 😄

c0llect0r
Nemértem ,egy kiadót mért kéne beperelni ,hogy ha xar játékot csinálnak....Evvel az erõvel ,már az összes kiadónak elperelték volna a $-ét...

Dante73
A kézikönyv 1x volt a kezemben... Elámultam a "minõségén" azóta a dobozban van, inkább nem veszem ki, félek szétesik...<#idiota>
31726: Végülis, ha az ember belegondol, nekünk, játékosoknak valóban nagy dolgok. Programozási szinten viszont nem... De ki az, aki bepereli õket? Megvallom férfiassan, gondolkodtam rajta, de 1, mivel nem a Pesti Központi Kerületi Bíróságon kell egy ilyet benyújtani, nem két fillér. 2, Mit érnénk el vele? Semmit. A 100%-ot már irtam, mennyire egyszerü elintézni. Kárpekkekre nem írták, hogy ingyen lessz, max kiadják, horror áron, stb. 3; Én, mint X.Y. egyedül kevés vagyok. egy személynek ezt nehéz elintézni. Kellene egy Per-közösség, Összeállni 15-en, 20-an, elindítani, és ezrek csatlakoznának. Márcsak a hírverés miatt is. De ha 1 ember elkezdi, az nem hír. Senki nem tud róla, esetleg ítélet után.
Nehéz dolog ez... Sajnos, hagyjuk, hogy a kiadók a fejünkre nöjjenek. Sok láma megvesz minden szart, elhiszi, amit a kiadók regélnek. Aztán csodálkozunk, tépjük a szánk, letesszük a nagyesküt, hogy soha többé atari-t, mégis; van egy gyanúm, az itt fórumozók legalább 95%-a megveszi majd a TDU2-t, és szidjuk tovább a "rendszert"...
Mind1. Nem tépem tovább a szám, mert csak húzom magam feleslegesen, és semmi sem változik...

<#lama>Dante.
<#banplz>

HTS s3rg1nh00
végülis csak 2x írtam,h.magamra gondolok/magamból indulok ki,de ha szövegértésbõl mínusz kettes vagy,arról én már nem tehetek...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szerintem van kötelezettsége az Atarinak. A telepítéskor elfogadtunk egy licenszet, ami magyarán modva egy szerzõdés az Atari és a vásárló között. Amiben mind a két félnek vannak kötelezettségei. Ugyanakkor ha jól megnézitek a kézi könyveben az autóknál olyan modelleket is fel vannak tüntetve amik nincsenek benne a játékba. Vagyis ha másért nem is, de a vásárló megtévesztéséért simán perve lehet õket fogni. Van ott Edonis, Lexus márka is, de autó az nincs a játékban. Pedig azoknak a licenszét is kifizettük és nem kaptuk meg a pénzünkért azt amit vártunk.Koenigsegg-nél a követketõ van "CC8S and CCR" CCR nincs. Lambonál is több modell van felsorolva. A Lexusnál is pontosan fel vannak sorolva a kocsik...stb.
Nem igazán értem a hozzászólásodat.. mi az hogy "lámák"?? Ha egyszer megcsinálja a szintet, kis gyakorlás után, fél perccel -ban fõleg, akor miért is láma? Nem értem, mit kell ennyire nagyarcúan, flegmán osztani a véleményeket?.. Na mindegy. A nem lámák Gullwing-Mercivel csinálják vagy mi??..<#rolleyes>
#31726 Dante: "..Nem nagy dolgok...." Dehogynem...

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

HTS s3rg1nh00
harmadik tuningos enzoval a lámák 2 nap gyakorlás után mennek egy laza fél perccel jobb idõt,mint kell(és a legfontosabb:driving maradjon 160 fölött,de legjobb 180+nál...irgalmatlanul büntetnek ugyanis...)
simán meg lehet csinálni,csak nem szabad bevállalni a rázós helyzeteket,mert tuti akkor jön autó,amikor nem kéne-saját tapasztalat...
Saleen Day meg nem rossz,alap S7 még egy kicsit lassú,3as tuninggal meg folyton kipörög...de szintén a láma kategória 1 órán belül megcsinálja(saját magamból indulok ki<#hehe>)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dante73
Igazság szerint, nagyon látszik, mennyire befejezetlen a játék. Gondolok itt arra, hogy a benzinkutak (szerintem) nem csak dísznek kerültek oda, terveik lehettek vele, akárcsak a nemrég kiderült automosókkal. Magyarán; fogyott volna a benzin, piszkolõdtak volna a kocsik, és ki tudja, még mi maradt ki a játékból, kedvenc kiadónk, az atari jóvoltából. (hogy a mûködõ digitális kijelzõket, klubok közti versenyt már ne emlitsem).
Nemtudom, ki kezdte el, de szoljon már rám valaki, hogy hagyjam abba, mert csak húzom magam, és teleírom jól a topikot.
Egy "klasszikust" idézve; Ezt elkúrták, nem kicsit, nagyon...

Dante.

Dante73
Persze, hogy van!
De! Nincs behatárolva a support fogalma. A szerverek mennek. Hogy szarok, az más kérdés. Hivatalosan nem ígértek kárpekket, (nincs az eula-ban, sem a dobozon, hogy lesznek...) Igaz, nem lehet a 100%-ot elérni, de ha ezért nekik megy valaki, max annyit ér el, hogy két 10 pontos cuccot, 15 pontra emelnek, és máris megvan a 100%. Így legalább REMÉNY van a klubok közti viadalra. Mi, játékosok egyvalamit tudnánk tenni. Bojkotálni az atarit. De ehhez összefogás kellene, nemzetközi szinten, ráadásul nagyon sokan nem is ismerik a TDU-t, így Õket rávenni lehetetlen lenne.
Úgyhogy, cumi van, 1000L!

Dante.

szerintem, tuti van egy törvény erre hogy köteles Supportot adni a játékhoz...

bertino
régebben mondta vki, hogy feljelentette õket
az nem derült ki, mi lett az ügybõl :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tényleg: Erre a GameSupport-ra nincs valami jogi törvény?