Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Nem nem.
Az volt hogy megyek kicsit kocsikázni amíg Gabó vissza jön.
Kimegyek térképre hogy ránézzek de látom hogy senki na banyeg megint gáz van.
All players:Nuku.
Hát akkor egyedûl, hátha megtalál valameik barátom.2 perc és kiírja hogy bezárt a gyereknapi vásár.Viszont gurulok tovább.Na akkor enter és go tovább.Ennyi lenne.Most kiléptem és megpróbálok megint hátha okés már.Ha nem akkor Hitman Blood Money.Remélem hogy nem vágja haza a versenyt az ATARI.<#boxer>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Gaba9
téged beengedett most tdu ?? én már egy órája akarok menni de nem enged :S

Gaba323

HUNMemphis
Na mostanság "egyedûl" tesztelem ezt a kellemes elegáns autót.
Itt egy kép is ami elgondolkadtató.
2 perc és megnézem a csúszását is ha az is okés asszem váltok.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Rendben.Különben he he most mek ezzel az Ascarival és bizony dögös a hangja ne de a lényeg hogy lostolt a serverrõl és tok tovább játszani ez részben jó de részben rossz.
Gabó nálad megy?Mehetünk felõlem csak mond meg hogy hól vagy?

AntiHero
7kor talán benézek.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

HUNMemphis
Ma akkor 6:30=Club elött gyülekezõ,Spykerrel.
6:50=Megbeszélés.
7:00=rajt a benzinkút mellöl.
DIRT RACE LASZ PONTÉRT.
A PONTOZÁST A MEGBESZÉLÉSEN VITATJUK MEG.

GyuriX2572
Az lehet, hogy patchelés után többet fagy a game és több hib ais van benne? Vista 64bittel mennyire kontabilis?

Dante73
Most szólt ATI, hogy este brazil nagydíj, pedig én is nézni akartam...
Úgyhogy, mai tali lefujva, sorry!

Dante.
ui; Azok a tagok, akik még járnak ide, irják meg itt, akár priviben, nekik mikor lenne jó!

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Nem, de másként is megoldható.
Egyébként, a klubok közti verseny hiányával, pont a játék lényege veszett el...
Ki akarna online FPS-ezni, ha csak a saját csapattársára lõhetne, és más klánokkal nem mérhetné össze a tudását? G.ci atari... Hogy ott rohadjanak el, ahol állnak...

Dante.

Synit HUN
Mûködik az inter-club?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Dante73
Hali!

Ma, 18:00 klubverseny, a Kamehameha klubban. Remélem, leszünk páran!
Gondolkodtam, miért az érdektelenség, és arra jutottam, hogy a klubbok közti verseny hiány az. Így eldöntöttem, hogy kihívom a Hungarian Elite klubot. (Memphissel még nem beszéltem ez ügyben, de remélem, benne lessz!) Tehát, a mai, és a következõ klubverseny célja, annak a 4 embernek a megtalálása a klubon belül, aki képvisel majd minket A VERSENYEN.
A szabályokat ma tisztázom Memphissel, a többit meglátjuk.

Dante.

Yoda001
azért az az oriás hummer se volt semmi 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Képek itt: Képek
ps. Memphis. Fasza.. Ugyanakkor voltunk mindketten...<#rolleyes><#rinya>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Synit HUN
Ha volt backup-od a mentésrõl. Amúgy sehogy.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

tdu Toyota
áá segítség véletlenül meg nyomtam a new gamet és egy új kariert kezd nem tudjátok hogy lehet vissza állítani hogy ne kezdjen új kariert elõre is nagyon szépen köszönöm

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Pepsi Twist
aha én is mennék a luxus autó shóra csakhát az idõm nem engedi...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
Szörnyû állapotok vannak a városban.Kíváncsi leszek mit tesznek a kormánnyal az emberek.
Ma majd fölteszek képeket ööhhm köbö 3-4fele mert teniszezni mek a családdal.
Szerintem jók lettek de nézzétek el nekem mert egy SonyEriccson W850i-vel készûltek.
Majd elválik kinek tetszik s kinek nem.

Yoda001
én tegnap voltam, de kb a busszal 1 orát aáltunk 1 helybe... aztán meguntuk leszáltunk a buszrol és 2 perc alatt oda is értünk 😄 visszafele meg mondták hogy 15 perc alatt 1 megállot haladt a busz... hm 😄

http://9gag.com/gag/5135249

roberto
én 300km-rre laok pesttõl és a család jóvoltábol a titsnicot néztem(tük) meg az autoshow helyet.xDxD

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Pacal17
Mennék, csak messze lekom <#schmoll2>

HUNMemphis
Nem bizony majd holnap.Olyan dugoba kerûltünk hogy én ilyet még nem láttam rövid ám tartalmas életem alatt.
ELNÉZÉST KÉREK HOLNAP 100%HOGY LESZ.
Jó volt a kiállítás.Menjetek el ti is.

Pacal17
<#banplz> BOLTBAN <#banplz>

A betat hol lehet letölteni?
Dante73
Nem hinném, hogy ma felmegyek. Talán este 10 után.
Holnap, 18:00 klubtali, 17:20-kor tagfelvétel.

Dante.

AntiHero
Na mi van nem lesz verseny?

Gaba9
Szewasztok .. Klubbot keresek ahol nem követelmény a kormány .. nem minden nap de vagyok fenn !! ha van vmi szoljatok .. köszi

Gaba323

Imrusssss
Tudjátok mi idegesít???
Tudom hogy nem nagy szám de az a qrva kerék csík az aszfaltok mért szögletes LOL o_O

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Sziasztok!vettem egy Logitech Force EX-et, meg tudnatok esetleg mondani h milyen beallitasokat ajanlott hasznalni ezzel a kormannyal?
Imrusssss
Dante drága!
Ma nem jó a tali?
Írj

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

AntiHero
BETAval játszok. A Demo az egy szar. (kár volt azt kiadni)

Pepsi Twist
kellet a hely 😄 (de ha kell akkor 1 óra alatt játékra kész lehetek)

Pacal17
ejnye

Pepsi Twist
nekem már nincs is fenn a TDU 😄

Köszi szépen😄
Csinálj te ilyet 😄😄

Pepsi Twist
fos, fos...<#crazya><#vigyor><#nyes>

Anti a hellgate-nak a demojával játszól,vagy a teljes játékkal?Mert a demoval én is játszottam,de nem tetszet szép volt meg minden de, a hangok nem jöttek be nekem talán a végleges változatban jobbak lesznek.
Készítettem két képet szeintem jók lettek.
Várom a véleményeket:

HUNMemphis
Léptem Luxusautoshowra.Majd jövök.

gabi89
Nincs 😞
Nyugi ha lesz akkor itt elszabadul a pokol mondjuk ha nem lesz akkor is 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Pacal17
Õõõõõõõõ, Carpack?...

HUNMemphis
He he rendben.Lesznek még finomságok idén is és 2008ban is.

Dante73
Memphis!

Asszem, nem tudok indulni a versenysorozaton, mert 2 hét, 1 hónap múlva, eltünök egy idõre, és csak hétvégeken leszek gépközelben.
Így felelöséggel nem tudom mondani, hogy mindegyiken tudok indulni.
Nagyon sajnálom a dolgot, mert szívesen "megkopasztanálak"!<#idiota><#ravasz1>

Dante.

HUNMemphis
Köszönöm!
Még annyit kéne kitalálni hogy hogyan hozhatnánk össze azt hogy mindenki mindenkivel versenyezzen.
Ezt kéne kiagyalni.Párokba menjünk vagy 4-esével vagy 8-an egyszerre?
Ne feledjétek Tuned Spykert hozatok és találkozunk a club elött 6:40-kor.Aztán irány a Dirt helyszíne.7:00-kor rajt.
Privátba megkéne írni hogy ki jön.Rendben?

Pontossan Memphis!! Segítek neked uh nekem is írhatnak a leendõ versenyzõk a 10 futamossal kapcsolatban!!! Természetesen privátban.

üdv:
mohosenator

TDU: mohosenator

HUNMemphis
Nem gond Dani.
Holnap verseny van!Olvass lejebb és megtod az infokat.
Jól összehoztuk a kocsikat ezt látnia kell az SGnek.
Jóéjt.

Én itt vagyok.
Bocsi de most mennem kellett.
Majd hollnap bepotoljuk.
Joéjt!

bertino
akartam szólni, hogy megyek én is, de idõközbe meggondoltam magam, mivel másra költöm azt a maradék 1500 Ft-ot is 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN
Van olyan?

valaki küldene priviben egy 100%-s mentést<#help><#help><#help>

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

ide teheted is a képeket ! 😊

(luxusautoshow topik..)