Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
ja ha majd kell ujra akkor megveszem de lehet nem kell senkinek 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Denes888
értem.<#vigyor2>

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

HTS s3rg1nh00
de igen,de HCben nincs versenyzés

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Denes888
ok! Akkor miért írták azt hogy eljutott hc-ig és nincs m ár semmilyen versenye? HC nem akkor lesz elérhetõ e Champion szintre jutok?

HTS s3rg1nh00
ha eljutsz championig akkor telerakja a térképet majdnem annyi versennyel,mint amit addig csináltál...

Pepsi, ráuntál?

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Lambo fan
ok megvan a privát privibe tudjuk folytatni

Lambo fan
az tul hosszadalmas 😊 én még ma szeretnék vele jáccani 😊 nincs bankszámlád?

Sleepy Bone
Akkor már tudsz menni mindennel szinte 20 millából meg tudsz venni szinte minden autót a játékban...

Senki nem tolja itt router mögül? Valakki pls help, hogy hogyan állította be a forwardot...

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Lambo fan
hû, akkor kell az elmentésed

banki átutalással tudok utalni egybõl ha neked az ugy jo.

Lambo fan
mármint hogy online-ban tudok menni ezekkel a jármûvekkel?

kössz,

Lambo fan
és hány százalék pontosan igy? pl tudok menni Enzo-val meg McLaren F1-el, Koenigsegg-el stb?

Pepsi Twist
ezt írtam privátba
Hi!

Nekem van 1 eladó save-m de csak annyira van kivíve hogy éppen a hard core mod menjen (vagy talán 1%-al több) de ennek a játéknak nem az a lényege hogy a küldetéseket kividd hanem hogy HC-ban a haverokkal rohangálj, ugrass, gyorsuljatok, stb...

Szólj ha érdekel a dolog! Üdv!

(a privát üzenet elvileg ez az "ablak" alatt jelenik meg de máshol is)

Lambo fan
ha figyeltél volna TDU vásárlásor van szó. ugyhogy egyáltalán nem off.

Yoda001
lécci ne itt offoljál, köszi... ha meg nemtudod hogy kell visszaküldeni a te bajod<#taps>

http://9gag.com/gag/5135249

Lambo fan
lécci ide irj mert ha privátot küldesz vissza nem tom hogy kell megnézni vagy honnan látom ha jön egy privi, köszi

Lambo fan
küldtem neked privátot!!!

Denes888
Ha ma eljutok champion szintig és nincs olyan sok pénzem(300,000) akkor utána eltûnnek a versenyek és nem tudok pénzt keresni?

miért van az, ha csatlakozok a tduhoz, a netem szétkapcsol 1percenként? Ez egy wifis router, a lenti gépen van a router, de ott nem tudok tduzni mert azon a gépen nem jó, a fennti gépemen megy a tdu, csak a net nem... mi okozhatja azt hogy a tdu lekapcsolja a netet a fennti gépemen?

Pepsi Twist
Eladó!

TDU tokkal vonóval saveval (amiben már elérhetõ a HC 1 kis pénzel kb.: 20 millió) 5000HUF FIX ár.

Privátban lehet érdeklõdni!

Sleepy Bone
Akik neten tolják, azok hogy állították be a routerüket, mert nekem naon em akar csatizni...

csak fél oldalnyi kép 😄
Ego... 😄 (nézd az emberke fejét 😛 )

Jó kis Skyline felni

Másik póz

Csávóka belémspawnolt 😄

Világító-toronynál mindenféle jött-menttel

Kisebb csoportkép, én vok a jobbszélsõ

Versenypályán drifteltünk 3an

McLaren F1 GTR-em 😛PP

Spykerem 😄

Elsõ Lambo-m

Találka egy csávóval 😄

Pálmafák árnyékában 😛

Skyline

Világító-toronynál

Elsõ normálisabb autóm 😊

Szekszi😄

Nissan NISMO 4ever

Aston Martin DB9 VOlante-m 😊

Most egy kicsit közelebbrõl

Lambo fan
hogy tudok neten játszani? kreáltam egy gamespy-os account-ot és játék közben kiirja hogy TDU servers available. És ekkor mi van? ekkor már élõ ellenfelekkel találkozhatok a szigeten vagy mi???

c0llect0r
Tudom ,csak szeretem elhajtani a warezosokat <#hehe>

fery02
A házadban nézd meg, hogy miket kell megtenned, hogy pontokat gyûjts, és ha eléred a következõ megadott ponthatárt, akkor oldódnak fel lehetõségek.

U.i: ebben az esetben meg tökmind1, hogy eredeti-e a játék, vagy nem.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

c0llect0r
eredeti?

sziasztok.

hozzám most jutott el a játék. single-t játszom egyenlõre, 41 %-on állok vele, és elfogytak a térképrõl a befejezetlen versenyek, és szállításos feladatok pedig még lenne a statisztika szerint... most be kell járnom minden járatlan utat, hogy rátaláljak?? az nem lenne olyan izgalmas...

ja és mostanában elkezdett lefagyogatni. egy játék reinstall esetleg megoldaná a gondot? , mert eddig nem csinálta.

és még egy. hova menti a profilokat, és a játék állását??

elõre is kösz.

gabi89
Szél árnyék tudjuk amúgy szép eredmény 😊
Én Ferrari 288 Gto-val mentem így 370 körül 😄 amúgy meg megödlik 330-340 között

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

NISMO powa
<#worship>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

fery02
Nyugi, ez nem chat. Attól, hogy nem jön válasz fél perc múlva, attól még nem kell azt hinned, hogy a hozzászólásoddal már nem is foglalkoznak. Csak lehet, hogy aki épp nézi a topic-ot, nem tud rá válaszolnik, de késõbb lehet, hogy lesznek fent olyanok, akik tudnak választ adni. Mindegy, én most megpróbálom: az olyan versenyeken lehet erre esetleg mód, ahol a kategóriához "All" van megadva, szóval nincsen korlátozva kategóriákra, hogy csak bizonyos féle/kategóriájú jármûvekkel mehetsz. Na, választassz egy olyat, ha van iylen, ahol csak motorokkal mennek az ellenfelek, te meg akkor mész autóval.
De legegyszerûbb, hogy ha online nyomod, akkor megkéred a haverokat, hogy menjenek õk motorral, és versenyezzenek ellened XD

Sleepy Bone
nyugodjál már meg... szerinted én nem frissítek 5 percenként, hogy tudjam , hogy válaszoltak-e már... majd ír vki... talán holnap menjél aludni

Lambo fan
köszi hogy rám is figyeltek...

fery02
Azt elhiszem, hogy semmit sem tartalmaz, de gondolom akkor is lefoglalja azt a 3gigát a vinyóból, bár nem tudom hogyan. Mind1, ON 😊

Lambo fan
hahóóóó

Sleepy Bone
Az megeshet, hogy azért nem connectel (normál hibaüzivel, hogy nem tud csatlakozni és nézzem meg a netbeállításaimat), mert bannolt a cd-key, vagy más is használja? bár nem hiszem, hogy iulyen lenne

gabi89
Mert tömörítve 3mega 😄 Meg nem tartalmazza eggyáltalán azt amit az eredeti image.Gyakorlatilag semmi igazi adat nincs benne mégis 3Gb 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

fery02
Csak azt nem értem, hogy miért neveztek egy 3,42 GB-os b*szom fájlt mini image-nak? 😛
Bár a mai technika világában már elhiszem, hogy nem számít soknak, de valakinek mégis 😊

Lambo fan
a játékban egyébként vannak olyan küldetések ahol sportautoval kell menni sportmoci ellen?? mert olyanokon szeretnék menni 😊
vagy ne is keressek ilyet feleslegesen??

kösz.

HTS s3rg1nh00
ettõl eddig kell kinyitni

Sleepy Bone
és pötyögjek be 3000 portot? 27000tól 30000ig?
Nektek hogy van megoldva a dolog?

c0llect0r
Szerintem ,az én meglátásom szerint az a lényege a játéknak ,hogy mi vigyük végig,de én inkább
nem szólok bele

bertino
porttól portig

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lambo fan
naaa, akkor senki nem adja el a TDU-s felhasználoi profilját??? mondjon egy árat mennyit kér érte. jah és mindenképp legyen végigvitt.

Sleepy Bone
Mennék, ha eflcsatlakozna.
Azt találtam:

When you play on a system that is behind a firewall or proxy, certain ports may need to be opened to connect to multiplayer games.

You must be able to access these external ports:

UDP 8880->8889

UDP 8890

UDP 27000->30000

TCP 6667

TCP 27000->30000

You have to open the following local port: TCP8889

Ports 17475 and 9961 (TCP/UDP) must be opened.

Csak azt nem értem hogy a -> jel itt mit jelent?

Nem jön valaki vezetni ?

TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06

Lambo fan
köszi, a második tippet.

akkor a következõ a kérdésem. Ki adná el jo pénzért a TDU account-ját? Aki végigvitte és neten is játszható. Adok érte akár 4000 ft-ot is, banki átutalással.

c0llect0r
Sajna csak az 1.-re tudok felelni: sajna...sehogy ,ha lehetne mindenki 99%os mentéssel nyomná on-line ,az sajna marad off-line móka.