Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

khm... én a rapet😊
Ati, jo volt a video, mint elsõ munkád, de ezt a zenei aláfestést ha lehet inkább hanyagold a jövõben<#hehe>
Memphis: vasárnap.

És egy kis kép-csokor, csemegézni
Híd alatt
MaseGT
SLR
Memphissel
Panoráma
A jobboldali kidolgozása jobb..
Börtönben, 2.rész

A végén megtaláltam amit kerestem...a kincset.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

bertino
én Heavy Metalt 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nah az okés csak meglett XD

Nos tudatosan nem vágtam a felvett anyagon. Végülis ez nem egy olyan szintû klub vidinek vagy hasonlónak indult mint amilyeneket Te csináltál. Ugyanakkor ez nem azt jelenti hogy soha se fogok videóba belevágni. De azt se szeretném ha felvennék egy sablont és folyton utánoznám magam vagy estleg Téged vagy mást. Mindig csak a jó csak a vicces soha senkinek semmi hibája. Na ez se fekszik nekem. Olyan legyen mint egy felsorolás. Pl. Danesz driftel egy jót, Memphis is, aztán még vagy 20 szor. Aztán amikor már a 10 vidibe szintén csak ez van. Hát ....
A videóban levõ felvétel egy része úgy készült hogy nem szóltam senkinek hogy veszem. Addig szépen úgy csinálják mint máskor; természetes.
A zene. Ez egy olyan dolog, hogy ha megvágom rendesen biztos jobb lenne. A másik meg az hogy nem lehet mindenki tetszésének eleget tenni. Ha nem tetszik akkor lenémítod ennyi. Ugyanakkor érdekelne hogy te milyen zenét tennnél alá?
A viccességet illetõen vagy inkább az érdekest talán kimeríti már a második vidim.
10/5 (ok; nincs belõle harag; ez a Te személyes véleményed)
ui.: És igen szeretnék még videókat csinálni. De egyszer csak gyakorlás képpen. Utána majd talán jöhet valami überhigh. Ötleteim már vannak.....
RAZOR27
Júl mondod drága testvírem! XD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

AntiHero
Hát ja a szekérûl leverei a sarat meg trágyát.😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

RAZOR27
Mi ,itt falun rázókõnek hívjuk. XD

Jó tudod ami az út mellett van.
Az a piros fehér csíkos micsoda =)

RAZOR27
aha ,a hülye szar ,vágom <#nevetes1>

Igen az a baj hogy egy hétig nem játszottam,és még ujra visszakell térnem.
Nameg mindig megdobott az a hülye szar a pálya mellett.

RAZOR27
akkor gratz ,szép volt ,csak a kiprödüléseket nemkellett volna beletenni (leaglábbis nem az összeset)

Az a zöldes kék verda én voltam =D
Saleen S7 =)

AntiHero
Írni meg nem tudok😊

RAZOR27
nekem azért tetszett ,de a zenét kilõttem a közepe felé 😄

Pepsi Twist
<#eljen>igen voltak a videóba holt terek 😄 amikor nem történt semmi vagy 1 percig 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
Talán nem eredeti? Ha eredeti, akkor töröld a 'csész' fájlokat!

'csész' = Cache

AntiHero
1 tanács próbálj meg többet vágnia videóidon.

Nagyon sok az "üres járat" (ahol nem történik semmi, scaka kocsival mész)

2 dolog ami nekem nem tetszett: 1: A zene, (próbálj valami vérpezsdítõt valami témához illõ alá festést. Igazisd a képeket a zenéhez stb... 2: Oylan drifteket is beleraktál amik nem szépek, próbálj az egyediségre vegy a viccességre vagy elképesztõre törekedni.

Összeségébe egy kezdõ "videós"-tól jó munka, de ha jövöbe több videót akarsz kiadni törekedj a tanácsimra.

10/5 adok a videódra. (nem sértés kép)

sztetek miért van az hogy amikor kijövök a garázsból, kifagy a játék ? :S

RAZOR27
gametrailersre szebben lehet felpakolni asszem ,de nem vagyok biztos benne.

Srácok tudnotok kell hogy a Sony Vegast 2-3napja szedtem le. Most kezdem megismerni. Ma is tanultam néhány újat. Délután Mihivel mentünk és egyszer csak az oldalára esett a kocsija és új maradt. Na ezt és még az engem ért érdekességet is rögzítettem Frapsal. Ezúttal a nem rég tanult dolgokat is alkalmaztam az új vidibe. Szépen lassan csak bele tanulok a videóvágásba. A másik a YouTube nagyon sokat rontott a videó felbontásán.
Jelenleg töltöm fel második munkám.

ui. Köszönet hogy megnézitek videóim és értékelitek õket.
RAZOR27
Nagyon faja vidi ,az a zöldes-kék verda ami majdnem végig bennevan ,az nagyon jó ,meg még a szürke-vörös FordGt volt állat.
5/5 <#eljen>

bpeti72
<#confused>

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

AntiHero
<#gonosz1>

HUNMemphis
Jah!!!!<#boxer>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

AntiHero
Aj de lusta vagy. Adj linket

HUNMemphis
Youtubon mit kell beírni?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Itt küldeni kell üzit?
Nekem be se lép oda.

youtube.com

AntiHero
hol?

n3whous3
ahogy látom még mindig nem vagyok a Magyar TDU játékosok listáján, pedig elég régen küldtem már üzenetet... <#fejvakaras>

púúúúú

Már fent van!

AntiHero
NA mivan azzal a videóval?

Ott leszek biztosan.

HUNMemphis
Jah! Úgy sincs suli!Hól találkozzunk?

Pepsi Twist
most jössz jáccani?

HUNMemphis
Örülök. /=) Akkor eddig szobat=2 vasárnap=0

Pepsi Twist
Én ott leszek 😛 (most teszem fel a játékot)

n3whous3
A Weismann a keleti partján van a Szigetnek és German independent név alatt fut a szalon asszem. De ha rámész, láthatod a logóját.

púúúúú

HUNMemphis
A hétvégén lesz találkozó!Én a szombat estére gondoltam de nem tudom hogy kinek felel meg.Felõlem lehet a vasárnap is.A kocsik háááát én a GTvel jövök.Szeretnék egy kis HC-s vesenyt is tartani de még ki kell választanom a helyszínt.A nyeremény nem lesz gond, feltéve ha van mivel kereskednetek(Saturn sky).Arra is gondoltam hogy esetleg egy fullos kocsit adnék a nyertesnek.De sztem a pénznek jobban örûltök.
Szóval szombat/vasárnap este 6:30-7:15-ig cruse + fotózás, utána meg verseny(30-40km).
Várom a visszajelzéseket hogy kinek felel meg!

bertino
moddolni max a készítõk tudják a szigetet, tekintve, hogy központi szerverekrõl fut...

Encore
Sziasztok! Úgy egy hete játszogatok a játékkal és van néhány kérdésem, illetve észrevételem. Az egyik, hogy láttam neten egy képet, ami a TDU-ból volt és azon a kedvenc járgányom, egy Wiesmann GT volt látható. Megnéztem a FAQ-ban a térképet, de nem találtam ilyen üzletet a játékban (vagy csak átsiklottam rajta), szóval hol tudnám azt a kocsit megszerezni? Vagy lehet, hogy csak valami addon volt, amit beletettek a játékba?
A másik dolog, hogy nagyon tetszik a játék, a belsõ nézet isteni és minden autó más, a pálya, illetve a sziget pedig hatalmas. Csakhogy valahogy nem érzem, hogy élne ez a sziget. Nincs esetleg egy mod, vagy patch, amim ondjuk járókelõket varázsolt a járdára? (nem elütni akarom õket, csak hogy legyenek), mert például annak idején a World Racing 2-ben sem voltak gyalogosok, mégis élt valahogy a pálya, a TDU-ban ezt nem érzem, olyan kihalt, annak ellenére, hogy az útakon van forgalom. Nincs erre gyógyír?
Harmadjára, megintcsak a sziget. Nekem nem tûnik olyan változatosnak, hiába nagy, hiába van több, mint ezer kilométernyi út benne, valahogy nem elég változatos, a lakott részek is majdnem egyformák. Esetleg a modderek már dolgoznak a játékon, hogy még jobb legyen?
Nem szidni akartam a játékot, mert mindezek ellenére ott ragadok a képernyõ elõtt, csak néhány dolog zavar.
AntiHero

n3whous3
Én meg alighogy megvettem a játékot, már tönkre is ment a VGA-m és nemtok most jáccani 😊 (vótmá egy párszor tudom, de szeretem elnyögni a nyomoromat <#idiota>)

púúúúú

Pepsi Twist
lehet én is jáccogatok majd 1 kicsit még most nemsokára valamikor a hétvégén de nem tudom 😄 (már assem tom hogy kell)

bertino
elsõ este mikor játszanék végre 3 hónap kihagyás után, erre meghal a szerver :|

AntiHero
PL adok egy bankszámlaszámot és aki leggyorsabban küldi rá a pénzt az nyer😊<#banplz>

Atti12
te kis optimista <#vigyor>

miTÉK!