Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Memphis: vasárnap.
És egy kis kép-csokor, csemegézni
Híd alatt
MaseGT
SLR
Memphissel
Panoráma
A jobboldali kidolgozása jobb..
Börtönben, 2.rész
A végén megtaláltam amit kerestem...a kincset.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
A videóban levõ felvétel egy része úgy készült hogy nem szóltam senkinek hogy veszem. Addig szépen úgy csinálják mint máskor; természetes.
A zene. Ez egy olyan dolog, hogy ha megvágom rendesen biztos jobb lenne. A másik meg az hogy nem lehet mindenki tetszésének eleget tenni. Ha nem tetszik akkor lenémítod ennyi. Ugyanakkor érdekelne hogy te milyen zenét tennnél alá?
A viccességet illetõen vagy inkább az érdekest talán kimeríti már a második vidim.
10/5 (ok; nincs belõle harag; ez a Te személyes véleményed)
ui.: És igen szeretnék még videókat csinálni. De egyszer csak gyakorlás képpen. Utána majd talán jöhet valami überhigh. Ötleteim már vannak.....
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Az a piros fehér csíkos micsoda =)
Nameg mindig megdobott az a hülye szar a pálya mellett.
Saleen S7 =)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
'csész' = Cache
Nagyon sok az "üres járat" (ahol nem történik semmi, scaka kocsival mész)
2 dolog ami nekem nem tetszett: 1: A zene, (próbálj valami vérpezsdítõt valami témához illõ alá festést. Igazisd a képeket a zenéhez stb... 2: Oylan drifteket is beleraktál amik nem szépek, próbálj az egyediségre vegy a viccességre vagy elképesztõre törekedni.
Összeségébe egy kezdõ "videós"-tól jó munka, de ha jövöbe több videót akarsz kiadni törekedj a tanácsimra.
10/5 adok a videódra. (nem sértés kép)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Jelenleg töltöm fel második munkám.
ui. Köszönet hogy megnézitek videóim és értékelitek õket.
5/5 <#eljen>#eljen>
TDU drift By ATI
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nekem be se lép oda.
púúúúú
púúúúú
Szóval szombat/vasárnap este 6:30-7:15-ig cruse + fotózás, utána meg verseny(30-40km).
Várom a visszajelzéseket hogy kinek felel meg!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A másik dolog, hogy nagyon tetszik a játék, a belsõ nézet isteni és minden autó más, a pálya, illetve a sziget pedig hatalmas. Csakhogy valahogy nem érzem, hogy élne ez a sziget. Nincs esetleg egy mod, vagy patch, amim ondjuk járókelõket varázsolt a járdára? (nem elütni akarom õket, csak hogy legyenek), mert például annak idején a World Racing 2-ben sem voltak gyalogosok, mégis élt valahogy a pálya, a TDU-ban ezt nem érzem, olyan kihalt, annak ellenére, hogy az útakon van forgalom. Nincs erre gyógyír?
Harmadjára, megintcsak a sziget. Nekem nem tûnik olyan változatosnak, hiába nagy, hiába van több, mint ezer kilométernyi út benne, valahogy nem elég változatos, a lakott részek is majdnem egyformák. Esetleg a modderek már dolgoznak a játékon, hogy még jobb legyen?
Nem szidni akartam a játékot, mert mindezek ellenére ott ragadok a képernyõ elõtt, csak néhány dolog zavar.
púúúúú
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun