Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem tetszik😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
de ha jól emléxem akkor ez a progi minden játékhoz mûködik(ha ugyanarról beszélünk)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Az a lényege hogy padlógázzal menj!(Szerintem. Én így szoktam csinállni padlogáz 3-asba + kézifék.)
Ha megtaláltad honnan lehet leszedni szólj! =D
a vidó alatti zene nagyon tetszik nekem,nem tudja valaki hogy mi a neve,vagy honnan tudnám leszedni?????
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Este nekem is jo lesz, ugy néz ki.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
TDU: mohosenator
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
TDU legszebb drift
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
De nem az optionsra gondoltam egyébként. Van játék közbeni hangerõ állítás is.
púúúúú
Nyitok egy számlát és adakozzatok rá plz... htx 😊))
púúúúú
A Test Drive Unlimited\savegame\felh.név\Radio mappába nyiottam olyan mappát aminyen nevet akarok adni a radiónak majd ha játék közbe megnyomom a 'R'-t akkor csak azt írja hogy volume off(balra nyil) Radiobot.
A lényeg hogyan is kell zenét berakni? A FAQ-ot olvastam úgy csináltam, de mégsem szólt.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
- G-rap
- Progressive house
- Régi rock zene (guns and roses for example)
- meg egy-két szemelvény még más stílusokból (Limp Bizkit - Rollin-ra elég király zúzni 😄)
púúúúú
legfeljebb neked nem jön be.
kinek a pap, kinek a papné
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem a kedven mûfajom a trance (szóval nem leszolni a disco zenét) mert abban minden van szinte vannak igazán zúzos hard számok de ugyanakkor vannak olyan "lágyak" is,hogy nem igaz 😄
Tuc tuc is zene
Heavy metal is zene
Az a zene, ami neked az
Szóval nem leszólni senki stílusát...
Szerintem...
púúúúú
ZENÉRÕL volt szó!
Tuc-Tuc, Rap, Metál, nem zene, zaj.
Egyébként, ha a belsõ rádiókat halgatom, akkor komolyzenei adó...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/