Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszaolvasva, amit az elöbb írtam, nem mennék át vele az éretségin, de még a kávézási szakaszban vagyok, úgyhogy mégegyszer; Sorry!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Sajnálom, de sajna igazad van...
Rövid teszt Tõlem. Hejesírási hibákért elõre is elnézést, de most keltem fel, miután hajnali 4-ig próbálgattam, és a bill-em is új...
A Doboz;
Röviden, hatalmas. Ahoz képest, hogy egy kormány van benne. És NEHÉZ, mint a dög. 9,1 Kg. Szine gyönyörû kék és türkiz szinekben pompázik, hátoldalán magyar nyelven is van felirat.
Dobozbontás;
Kinyitás után, bizony látszik; tele van a doboz! Hiába nagy, kitölti a cucc a dobozt!
Elsõként a váltóegységet fogtam kézbe; Igazán minõségi anyagokbol van összerakva. A bot tapintása kellemes, de feltünöen ke3mény, ahhoz képest, högy börrel van bevonva. Azonnal felcsavaroztam az asztalra, és nekiálltam kapcsolgatni... muszáj volt! Itt egy kellemetlen meglepetés ért; a bõr, amibõl a váltó szoknyája van, recseg! Gondolom azért, mert elég kemény bõrbõl készült, a tartósság miatt. Viszont legalább nem zavaró. Kõrkapcsolás után ujabb kellemetlen meglepi, a 6. és a rüki, ugyanaz, csak rükverchez be kell nyomni a kart, egy ijen igényes darabtól ez meglepett, de elnézhetõ végülis, hiszen a kar úgysem lehet 2 hejen egyszerre...
Következett a kormány. Elsõre az is majdnem annyira kemény, mint a váltó gombja, viszont elég nehéz, és már ránézésre is érezni a minõséget. Sok cikket olvastam már róla, mindenhol emlitik, hogy a két gombhoz nyújtózkodni kell. Nincs ugyan hatalmas kezem, de nekem kézreállnak a gombok. A pillangóváltókat még nem próbáltam, csak "szárazon" tehát nem vezetés közben, (egyébként minek a váltókar?) de az út, amin jár, elég rövidnek tünik, ahhoz, hogy élvezetesen lehessen azzal is váltani.
Az anyagokra visszatérve, a bõr itt is picit keményre van feszítve a karikán, viszont az acélból készült középsõ rész, és a hatalmas váltófülek nagyon dögössé teszik a kormányt, bár hidegek kissé.
Pedálok.
Na ez az egység az, amire bátran el lehet mondani; HATALMAS, és DÖGNEHÉZ! Elsöre persze kézzel próbálgattam a nyomáspontokat. A gáz nagyon finom, a kuplung pont elég nehezen benyomható, a fék pedig irtozatosan kemény! Végre, nem a ruhacsipeszes megoldás, hanem valami, ami hasonlit az igazi pedálok lenyomásához!
Gyors összeszerelés, bedugás a gépbe, telepítés, ami valamiért nálam sajna japánul történt, (Artificial Girl 3-hoz telepitettem a japán nyelvi csomagot, azóta sokminden japán, nem tudom rendesen visszaálitani...) ami nem volt egyszerü. Tudom, hogy telepités után kelett volna beduigni a kormányt, de olyan az asztalom, hogy ez bajos lett volna, így maradt a restart, ami után látta a gép a kormányt, és mûködött is. Következett a profil létrehozása, ami játékonként eltérõ lehet, de itt már angolul mentek a dolgok, így nem volt gond.
Mégis, mi lehetett a tesztalany? Naná, hogy a TDU! Még tegnap a kezdõ házhoz vittem egy Shelbi Gt 500-ast, azzal kisérletezgettem. Nem oda kelett volna vinnem, ugyanis tegnap rengetegen kapták meg karácsonyra a tdu-t, így a sok motorbõgéstõl alig hallottam valamit... Volt olyan, hogy azthittem, nem megy a pedál, mert hallottam, hogy jár a motor, de hiába nyomtam a gázt semmi. Kiderült; nem az én motorom jár, hanem valakié, mögöttem...
No mindegy, indulás!
lefulladt, megint! lefulladt, megint! A francba, megint lefulladt... Jó játék volt, jópárszor lefulladtam, mire sikerült életet lehelnem a kocsiba. Nade ami ekkor jött! ISzonyat feeleeng így, botváltóval menni, még akkor is, ha idõnként elfelejtettem visszatenni a lábam a gázra a fékrõl, és csak néztem, miért lassul a kocsi. (hiába a kétlábas vezetés átka) Nincsen ehhez fogható élmény a szgép elött, mint vissza2, padlógáz... Játék közben már a rüki helye sem zavaró, a váltó elképesztõen pontos, a kormány szintén, és gondolom a kétmotoros technologia miatt, ha elengedem a kormányt, nem szitál végre, hanem szépen megy, egyenesen! A pedálnál pedig, nem az van, mint a régebbi tipusoknál, hogy ha egy pontnál bejjebb tolod, akkor gázt ad... 30%-ig nyomom a pedált, akkor 30% gázt ad, és forog 2500-on. 45%-nál, 4000-en!
Szóval, röviden; NIncs még egy ilyen darab, ami csak megközelitõleg ennyit tudna, mind minõségben, mind pontosságban, mind ránézésre. (már ránézni is öröm, látni messzirõl; ez nem gagyi)
AJÁNLOTT mindenkinek, legalább kipróbálni!
Bocsi a hosszért;
Dante.
Eredetiben van meg, ma raktam fel, gamespy-os id megvan, elindítottam, kiírta hogy új verziót kell letölteni... erre kifagyott, letöltöttem a pachet, felraktam és kiírja hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, nézzem meg a kapcsolatomat!
Ez most átmeneti tehát ti sem tudtok csatlakozni vagy én rontottam el valamit?!?!
Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
itt mondjuk 10ezer felett van, de már 8ért láttam valahol, asszem media markt volt😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Egyszer már volt, csak eladtam mert kellett a pénz. Nagyon jó kormány, jól is néz ki, pillangóváltós mint az Enzom, sárga a kormány markolata, mint az Enzom színe, és nincs kuplung, mint az EnzombanXXXD
Nagyon szeretem, és olcsó is, ez benne a legjobb😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
meg még valami.
autóknál 20-25😊
Rossz volt a crack
Én is ezen töprengtem és úgy éreztem hogy magasabb kategóriába léptem.
Kuplunggal meg nagyon sokáig lehet játszani.(motorfék,erõsváltás,lágyváltás stb.)
Én kaptam egy Trust egeret nem tom mi a neve de zoommol meg lépked a lapokon szal tök jó.
Akkor egy 19"-os View Sonic LCD Widescreen monitort.Nagyon tetszik ez a lapos forma és gyórsabban fut a COD4 annak ellenére hogy élesebb lett a kép.
Viszont a TDU gyengûlt 1440x990-en nem engedi bekapcsolni az AA-t
Ha lejebb veszem a felbontást akkor kegyesen megengedi.
Na mind1 a jövõre nézve már most megfogadom hogy be fogok szerezni egy Nvidia GeForce 8800GT/X
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
No, megvan a G25! Nagyon-nagyon faszájos, bár bénázok vele rendesen...
Viszont... Kaptam mellé egy rFactor-Logitech akármit, ami gondolom a játék. DE beteszem a lemezt, elinditom, és nem történik semmi... meg-meg pörgeti a lemezt, hosszú hosszú percekig, de nem jut el addig, hogy bármi történjen a képernyõn...
Valaki valamijen 5lettel elõ tud állni a témában?
Viszont a kormány... ISTENI! Vagy 15x lefulladtam, és tuti fogok még párszor, viszont kegyetlen feelenges így a game, aki teheti, próbálja ki, egész más, mint egy "sima" FFB-s kormány.
Ha érdekel valakit, szívesen leírom az elsõ tapasztalataim, holnap
Viszont ne felejtsétek, 27.-én TALI! du 4 kor! Beírni a naptárba...
Dante.
Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De elõre össze van rakva a gép.Jah meg 250gb-os winchester.
Elöször el kellett aludnyom és utánya meg megnéznyi az ajéndékokhat és ott volty a számítyógépecske,és úgy örültem neki hogy elmendtem vécére pipilni XDXDXDXDXDXD