Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor még ehhez a 13ezer forinthoz kell egy kicsit gyüjtögetnem .DDDD

trogerzsiger
Mhhhhhh most elég jól állok pénzügyileg.. lehet ilyet veszek.. csak ahhoz kell még bwineznem.. Valóban adnak hozzá r-factort? /csak átfutottam az irásod/

Dante73
Mivel karácsony elött voltunk, íígy kissé drága volt, 56800Ft...
Visszaolvasva, amit az elöbb írtam, nem mennék át vele az éretségin, de még a kávézási szakaszban vagyok, úgyhogy mégegyszer; Sorry!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

mennyibe fáj egy ilyen kormány? <#vigyor5>

Dante73
Hogy ez lenne minden idõk legjobb kormánya?
Sajnálom, de sajna igazad van...
Rövid teszt Tõlem. Hejesírási hibákért elõre is elnézést, de most keltem fel, miután hajnali 4-ig próbálgattam, és a bill-em is új...
A Doboz;
Röviden, hatalmas. Ahoz képest, hogy egy kormány van benne. És NEHÉZ, mint a dög. 9,1 Kg. Szine gyönyörû kék és türkiz szinekben pompázik, hátoldalán magyar nyelven is van felirat.
Dobozbontás;
Kinyitás után, bizony látszik; tele van a doboz! Hiába nagy, kitölti a cucc a dobozt!
Elsõként a váltóegységet fogtam kézbe; Igazán minõségi anyagokbol van összerakva. A bot tapintása kellemes, de feltünöen ke3mény, ahhoz képest, högy börrel van bevonva. Azonnal felcsavaroztam az asztalra, és nekiálltam kapcsolgatni... muszáj volt! Itt egy kellemetlen meglepetés ért; a bõr, amibõl a váltó szoknyája van, recseg! Gondolom azért, mert elég kemény bõrbõl készült, a tartósság miatt. Viszont legalább nem zavaró. Kõrkapcsolás után ujabb kellemetlen meglepi, a 6. és a rüki, ugyanaz, csak rükverchez be kell nyomni a kart, egy ijen igényes darabtól ez meglepett, de elnézhetõ végülis, hiszen a kar úgysem lehet 2 hejen egyszerre...
Következett a kormány. Elsõre az is majdnem annyira kemény, mint a váltó gombja, viszont elég nehéz, és már ránézésre is érezni a minõséget. Sok cikket olvastam már róla, mindenhol emlitik, hogy a két gombhoz nyújtózkodni kell. Nincs ugyan hatalmas kezem, de nekem kézreállnak a gombok. A pillangóváltókat még nem próbáltam, csak "szárazon" tehát nem vezetés közben, (egyébként minek a váltókar?) de az út, amin jár, elég rövidnek tünik, ahhoz, hogy élvezetesen lehessen azzal is váltani.
Az anyagokra visszatérve, a bõr itt is picit keményre van feszítve a karikán, viszont az acélból készült középsõ rész, és a hatalmas váltófülek nagyon dögössé teszik a kormányt, bár hidegek kissé.
Pedálok.
Na ez az egység az, amire bátran el lehet mondani; HATALMAS, és DÖGNEHÉZ! Elsöre persze kézzel próbálgattam a nyomáspontokat. A gáz nagyon finom, a kuplung pont elég nehezen benyomható, a fék pedig irtozatosan kemény! Végre, nem a ruhacsipeszes megoldás, hanem valami, ami hasonlit az igazi pedálok lenyomásához!
Gyors összeszerelés, bedugás a gépbe, telepítés, ami valamiért nálam sajna japánul történt, (Artificial Girl 3-hoz telepitettem a japán nyelvi csomagot, azóta sokminden japán, nem tudom rendesen visszaálitani...) ami nem volt egyszerü. Tudom, hogy telepités után kelett volna beduigni a kormányt, de olyan az asztalom, hogy ez bajos lett volna, így maradt a restart, ami után látta a gép a kormányt, és mûködött is. Következett a profil létrehozása, ami játékonként eltérõ lehet, de itt már angolul mentek a dolgok, így nem volt gond.
Mégis, mi lehetett a tesztalany? Naná, hogy a TDU! Még tegnap a kezdõ házhoz vittem egy Shelbi Gt 500-ast, azzal kisérletezgettem. Nem oda kelett volna vinnem, ugyanis tegnap rengetegen kapták meg karácsonyra a tdu-t, így a sok motorbõgéstõl alig hallottam valamit... Volt olyan, hogy azthittem, nem megy a pedál, mert hallottam, hogy jár a motor, de hiába nyomtam a gázt semmi. Kiderült; nem az én motorom jár, hanem valakié, mögöttem...
No mindegy, indulás!
lefulladt, megint! lefulladt, megint! A francba, megint lefulladt... Jó játék volt, jópárszor lefulladtam, mire sikerült életet lehelnem a kocsiba. Nade ami ekkor jött! ISzonyat feeleeng így, botváltóval menni, még akkor is, ha idõnként elfelejtettem visszatenni a lábam a gázra a fékrõl, és csak néztem, miért lassul a kocsi. (hiába a kétlábas vezetés átka) Nincsen ehhez fogható élmény a szgép elött, mint vissza2, padlógáz... Játék közben már a rüki helye sem zavaró, a váltó elképesztõen pontos, a kormány szintén, és gondolom a kétmotoros technologia miatt, ha elengedem a kormányt, nem szitál végre, hanem szépen megy, egyenesen! A pedálnál pedig, nem az van, mint a régebbi tipusoknál, hogy ha egy pontnál bejjebb tolod, akkor gázt ad... 30%-ig nyomom a pedált, akkor 30% gázt ad, és forog 2500-on. 45%-nál, 4000-en!
Szóval, röviden; NIncs még egy ilyen darab, ami csak megközelitõleg ennyit tudna, mind minõségben, mind pontosságban, mind ránézésre. (már ránézni is öröm, látni messzirõl; ez nem gagyi)
AJÁNLOTT mindenkinek, legalább kipróbálni!
Bocsi a hosszért;

Dante.

Kureszka
Sziasztok!
Eredetiben van meg, ma raktam fel, gamespy-os id megvan, elindítottam, kiírta hogy új verziót kell letölteni... erre kifagyott, letöltöttem a pachet, felraktam és kiírja hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, nézzem meg a kapcsolatomat!
Ez most átmeneti tehát ti sem tudtok csatlakozni vagy én rontottam el valamit?!?!

Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,

cicai
😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

RAZOR27
azt szeretjük

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

cicai
10.000 alatt láttam, és nem tapadókorongos, hanem oda lehet fogatni.

itt mondjuk 10ezer felett van, de már 8ért láttam valahol, asszem media markt volt😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

trogerzsiger
ja jó lenne.. én is pillangóváltosat akarok, de azok 25 felett kezdõdnek.. habár a bregyó barátainknál 15-árt lehet venni olyan momos kormányt<#eljen>

cicai
naon remélem😊

trogerzsiger
olyat még lehet kapni?!!!

Az hogy beszereném állitani h pedállal legyen a gáz meg a fék de nem tudom nem engedi press onyli key axis time vagy valmi hasonlot ir ki mikor megnyomom kormányt betudom váltot is de ezt nem😞

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

RAZOR27
Lehet ,csak elõjött az analfabétizmusom ,de nemértem a problémád <#fejvakaras>

segitsen valaki mi a probléma

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

cicai
Én ha veszek kormányt, akkor LOGITECH WINGMAN FORMULA GP-t fogok venni megint😊
Egyszer már volt, csak eladtam mert kellett a pénz. Nagyon jó kormány, jól is néz ki, pillangóváltós mint az Enzom, sárga a kormány markolata, mint az Enzom színe, és nincs kuplung, mint az EnzombanXXXD
Nagyon szeretem, és olcsó is, ez benne a legjobb😊

HTS s3rg1nh00
gt-t,mert fele annyiba kerül,és kb.10%al lassabb(csak kib.szott nehéz találni olyat is,amit hoznak az országba-árlistán mindenhol van,de készleten...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Valaki segitses!!H tudom a pedált beállitani azt irja ki ,press only axis
meg még valami.

cicai
mostmár 40fps
autóknál 20-25😊

cicai
Megoldódott😊
Rossz volt a crack

cicai
Miért akad a game? Ezzel a konfiggal már sztem simán vinnie kéne fullon élsimitás nélkül, sztem. Vagy nem?😄

HUNMemphis
Adj több idõt magadnak Padawan!"Most gondolj bele.A VILÁG LEGJOBB KORMÁNYÁT SZORONGATOD!
Én is ezen töprengtem és úgy éreztem hogy magasabb kategóriába léptem.
Kuplunggal meg nagyon sokáig lehet játszani.(motorfék,erõsváltás,lágyváltás stb.)
Én kaptam egy Trust egeret nem tom mi a neve de zoommol meg lépked a lapokon szal tök jó.
Akkor egy 19"-os View Sonic LCD Widescreen monitort.Nagyon tetszik ez a lapos forma és gyórsabban fut a COD4 annak ellenére hogy élesebb lett a kép.
Viszont a TDU gyengûlt 1440x990-en nem engedi bekapcsolni az AA-t
Ha lejebb veszem a felbontást akkor kegyesen megengedi.
Na mind1 a jövõre nézve már most megfogadom hogy be fogok szerezni egy Nvidia GeForce 8800GT/X

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
figy 10 FPS után télleg úgy néz ki hogy nem szaggat 😄 de ha jobban megnézed szaggat 😛

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Igen azért kérdezem mert minden máshol megy

Najo csak nekem eddig a városba még 10fps se volt =)Ugyhogy most ennek örülök hogy van 25-30fps a városba.De eggyáltalán nem szaggat sehol se.

Atti12
35-40 fps el tök simán megy már a játék 😊

Pepsi Twist
25FPS nem sok városba, ha 35-40FPS lenne városba már jó lenne városon kívül meg 60-70FPS 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gabó gyere velem driftelni a tantalusra pls.<#vigyor3>

ööö tdu-ba?

tdu Toyota
én is kaptam pont egy olyat adtak hozzá cdét azt ragd fel az segítenifog

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

szaisztok van egy momo force kormányom.Aza problénmám h a pedált nem tudom beállitani leforditva valami olyasmit ir ki h a megfelelõ idõben nyomjam meg.

Jön valaki driftelni velem a tantalusra?

A 25fps városba és 35-40fps városon kívül az jónak számít?<#idiota><#idiota><#buck>

Smicy2
Kezdheted írni 😊

Charade GTti

Dante73
Hali!

No, megvan a G25! Nagyon-nagyon faszájos, bár bénázok vele rendesen...
Viszont... Kaptam mellé egy rFactor-Logitech akármit, ami gondolom a játék. DE beteszem a lemezt, elinditom, és nem történik semmi... meg-meg pörgeti a lemezt, hosszú hosszú percekig, de nem jut el addig, hogy bármi történjen a képernyõn...
Valaki valamijen 5lettel elõ tud állni a témában?
Viszont a kormány... ISTENI! Vagy 15x lefulladtam, és tuti fogok még párszor, viszont kegyetlen feelenges így a game, aki teheti, próbálja ki, egész más, mint egy "sima" FFB-s kormány.
Ha érdekel valakit, szívesen leírom az elsõ tapasztalataim, holnap
Viszont ne felejtsétek, 27.-én TALI! du 4 kor! Beírni a naptárba...

Dante.

n3whous3
<#eljen>

púúúúú

RAZOR27
hajrá!

Kureszka
Tudom senki nem kérdezte, de én meg a nõvéremtõl megkaptam a TDU-t!!!<#idiota> Úgyhogy holnap majd feldobom és aztán majd tolom!

Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,

Denes888
Fel kell tzenni a drivert, aztán csak be kell állítani a beállításoknál a gombokat és lehet menni.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Jaja.Örülök is neki. 😄

cicai
az jó😊

RAZOR27
Keress drivert a neten!

üdv!szóval én xbox360 pc-s joystickot kaptam karácsonyra, és nem tudom rábírni, hogy azzal tudjak irányítani a tdu-ban:S van rá vmi megoldás?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

V43 1105
Inkább csak 2.6g-os proci 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jót. =) alaplap az ASUS P5B intel core 2 duo.Geforce 8600GT vidikari,2gb ram,2x2.6-os proci,DDR3,450w-os táp.ENNYI azthiszem.
De elõre össze van rakva a gép.Jah meg 250gb-os winchester.

mennyünk mán krúzolni-.-

cicai
milyen gépet kaptál?😊

400méteren át gyorsulsz

Lambo fan
hellosztok, hogy lehet 400 méteres gyorsulást menni a játékba?

Jah,jah hozta nekem aranyos jézuska XDXD
Elöször el kellett aludnyom és utánya meg megnéznyi az ajéndékokhat és ott volty a számítyógépecske,és úgy örültem neki hogy elmendtem vécére pipilni XDXDXDXDXDXD