Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
van valami MAGYAR gyülekezõ pont egy kávézó vagy valami más ahol magyarokal lehet találkozni?
BattleTag: kabel15#2672
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Neten hogy lehet elérni hogy motoral lehesen menni?
mert singl-ben be kellet menni kereskedésekbe be neten egy csomó le van zárva.
BattleTag: kabel15#2672
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
nem kell köszi, PS2höz amugy is van
Logitech kéne majd
elöl 4 gomb van rajtaXD
hátul meg a váltók
4 irányú váltó.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Amúgy nem tudja valaki a megoldást a "nem tud kapcsolódni. csekkold a kapcsolatodat" hibaüzire, mert én most amiatt nem játszom, és hamarosan jön az új VGA, és már nagyon falnám a kilómétereket.
Bár kétségtelen, hogy ezzel a VGA-val bajos lesz a játék egyébként is
púúúúú
púúúúú
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Csak hogy meggyözzelek, ezt kell venned; Másfél évvel ezelött vettem egy FFB-s kormányt, addig gamepaddal zúztam az autós gamákat. Hatalmas volt a különbség, éreztem, hogy nem irányitok, hanem "vezetek"!
Most ugyanaz a feeling. EZ A VEZETÉS MAXIMUMA SZÁMITÓGÉPEN, egy normál ffb-s kormány, bármilyen jó, csak irányitás érzetet ad, ehhez képest.
Remélem, érted, mit akarok mondani, ezzel.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/