Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdés volt ha nem látnád te agyoniskolázott

MikX
Jahh, a tnapi nemvoltrossz... 😄
Tolok énis pár képet:

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Buta ember buta válasz!

Na fiúkák!
Ma este Tibiajax's Golf-party!

Idõpont: 18.00
Találkozópont: a VW-szalon, délen!
Gépjármû: Volkswagen Golf R32 only!
Terv: sziget körüli karika, kis japán kitérõvel.

Tartunk egy szuper kis golfos krúzt, akinek kedve van, várom szeretettel. Ha vki akar jönni, de csak késõbb, írjon, átrakjuk 7-re, 8-ra, esetleg, alapfelállásban: este 6-óra!
hadd szoljon.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Én megveszem annyié'! <#vigyor5>

Met
annyiért megveszik? akkor eladom én is 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Talán azért mert nem eredeti a játékod?

feltettem újra 1.66 patch-el az elsõ versenynél kocsi vétel után nem csinál semmit ez mért van??
Hiába katt a start-ra.

(c= 8c 😄

TDU Nick: Danyello86

Az Alpha Romeo (c-ét, a Tour of The Island verseny után kapod meg, ha megnyered! Én eladtam a 8c-ét, kaptam érte 4,5 misit😊...abszolút nem egy jó autó, én csalódtam benne, ezért adtam el. Nagyon lomha.

Versace21
Ma csapatunk valahova 8an???Szeretnék egy szinvonalas kocsikázást..Kategoria meg D nél ne legyen erõsebb..Mercikre gondolta,,de a szárnyas ne legyen benne,az erõsebb mint a tõbbi..Mit gondoltok??Nekem 15,00tõl megfelel,jelezzétek ki mikor ér rá..

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Használd a "válasz erre" gombot! <#ejnye1>

Pepsi Twist
há lol

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Utóbbi napokban egész finom kis krúzok jöttek össze, a tegnap éjjeli pedig kifejezetten jó volt. Néhény kép, az elmúlt napokról..

1.
2.
3.
4.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

bertino
létre kéne hozni offline profilt

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Azt egy idõ után ingyen kapod meg. Valamelyik verseny fajtát, vagy szállítós küldetést kell sokszor megcsinálni, és utána ingyen oda adják...

történt korábban velem az az eset, h megpillantottam az alfa 8c -t 50.000$ ért de nem volt a garázsban helyem ezért letsusztam róla. gyorsan kiszaladtam venni egy házat de mire visszaértem nem találtam annyiért. azóta néha benézek a piacra és sasoltam hátha megint. az löbb is ezt tettem és ott volt megint egy 8c mos volt is helyem szal már van egy ... 😄
amugy mikor kapnám meg azt az alfát? és mennyiért?

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Willenbrock
Nekem is megvan ez a progi.Érdekes módon mikor elindítom nem tudok a fõmenübe lépni mert egybõl online játékmódot kínál fel.Ha ezt nem fogadom el(nem csatlakozok a netre)akkor nincs más választás és kilép.Hogy lehet ezzel offline módon játszani,hogy lehet a fõmenübe jutni egyáltalán?

Nagyon szívesen, nem bíróm, ha normális embereket (fõleg, ha egy csoprthóz tartozuk) oltogatják, azt meg pláne, hogy a családját, roppantúl gusztustalannak tartom! Amúgy az ilyenekrõl nem kell tudomást venni😊 (mondom én😄).

w77d
köszi haver, én sem tudtam volna jobban megfogalmazni 😉

Ugyan ez, és egyelõre maradunk az északi toronynál.
MikX
És mi a neved a játékban? mert énis fennvok, dee nemtalállak...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Már csak ketten vagyuk Tibiajax-szal de most õ sincs gépnél, szóval most rá várok. Ha megjött átspawnolunk mondjuk aa pagani szalonhoz.
Á, nem talállak titeket a térképen... <#rolleyes>

Jó, akkor várjatok ott légyszi, 3 perc és rád keresek a térképen!

Az északi világítótoronynál vagyunk vagy 4en.
Én még régebben hosszas kínlódás után az egyik time challangenél be tudtam jutni a top50-be, egy másikban meg a top30ba, annak is örültem már rendesen. Mondjuk a top50 még a manuális kuplung elõtti idõkben volt.
Ha esetleg valaki még fent lenne, akkor 5 percig várok, hogy van-e valaki, aki még itt, a fórumon is aktív, és utána mehetnénk még egy kis kört valamerre... Gondolom nem lesz túljelentkezés ilyenkor már... <#vigyor0>

Ha egyébként a netes rekordokra vagytok kiváncsiak, akkor az adott verseny rangsorában keressétek meg =TG=Nazgul vagy Silencer idejét, jó kis (tiszta, fair) etalon idõk az adott pályára.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Ha te is manuális kuplunggal játszol akkor lehet, hogy tényleg csalt, de az autó-kuplung és a manuális között lehet ilyen különbség.
Nem emlékszel hogy hívták?

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Versace21
Kõstzi a játékot.Tibiajax,kûld el létszi majd provobe a msn cimed..Csuma,ledobott,mire meggondoltam magam h veletek tartok a világitotoronyig....

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

netes rekordokat ezért nem lehet megdönteni mert mindenhol olyan rekordot csinálnak direkt és vlami ssegítséggel amit ugyse tudsz megdönteni, én ezért nem szoktam neten sose próbálni rekordot felállítani.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sleepy Bone
Egyébként nem volt arról szó, hogy a patchel a cheraterek eredményeit törlik? MEg hogy nem lezs lehetõség rá? hát mit ne mondjak elég szánalmasok, cd-keyestõl kéne bannolni õket.. a global rankingokon lévõ 1 mp alatti eredményekkel 1ütt...

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

meg uténa arra fogja hogy a clubjának a pályája volt...

csítel a köcsöge...

nah ajo kurva anyj...t a kis büdös fass..póknak. elmentem mondom versenyzek onlány... hát oké találtam egy helyet voltunk 4-en, skyline-al mindenki. gyerek rajtnál olyan minimum 50km/h-val rajtolt oké, megyek 6. végsebesség feltuningolva azt látom a másik skyline-os meg 600m 630m 650m 680m 700m távolságra van tõlem azt igy tovább... de mégmindig azt nemvágom hogy hogyan ment gyorsabban mint én ugyanazzal a verdával? stb... meg a többit lese irom ugy felbaszott agyilag eza kis köcsögség.

W77D, írtam neki, remélem elég primitívre sikerült, ha kitiltanak, akkor már szar nem lehet😊

istenem igazi magyar hozzá állás nem tudok erre mit mondani

dragon11
Jah a legyen-be volt, pff én nem néztem a tegnapi adást lol 😄 errõl is lemaradtam?😊

dragon11
Pff én is kommentelem, hol lehet megnézni?😄

w77d
lajzika
thx a rájdot. majd írjátok ha lesz máskor is ! 😊

Dobj linket w77d, én szét oltom neked minegyik köcsög parasztot, szívesen teszem😄

Jó krúzolást azoknak akik végül elindultak a Pagani szalontól! <#vigyor0>

tisztelet a kivételnek.

mert idióta... n00b... nemtok mit mondani... max még anynit hogy magyar.

drot
nemtom nekem kormánnyal sima módban iszonyat szar volt viszont hardcorban egész jó😄 olvasgattam a kézikönyvet és télleg azt írja hogy hardcore kormányra van kifejlesztve és most vmiért jó a tdu nem dob ki meg semmi 😄 mondjuk ma cseréltünk modemet lehet hogy emiatt nemtom de egyenlõre megy

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

w77d
bammeg de milyen emberek vannak! egyesek képesek egyéjszakás kurvának nevezni, meg simán lehülyézni, az egyik paraszt még a téma kapcsán engem és a családomat is lebunkózta <#falbav><#falbav>

tottizsolti-val énis egyetértek... tényleg szép...

dragon11
Jah OK.^^