Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Segítsetek!

Feltettem a játékot, egy régi (1.5 éves) Windowsra, crack feltéve, indítom, betölt, kifagy. 1.66a frissítés felmegy, crack, ugyanúgy kifagy.

Erre ma windowst telepítek, friss minden, és UGYANÚGY kifagy. Miéééért?
mi lehet a baj?
😞

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

akyyy
Nyugi van én csak egy nagyon értemes hozzászolásra válaszoltam, nézd csak meg😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
van/volt is jó gép, amin anno játszottam is ugyebár, csak tesom elvitte debrecenbe-.- nyárra meg elvielg hazahozza. pénzkidobás meg csak annyi hogy amugyis nyertem😄

Synit HUN
Ezt nemtom. Nem hiszem. De max a haverod is használja, kedvet kap hozzá megveszi és játszotok. Lehet több profilt is csinálni és használni egyszerre. Ebben az esetben a mentés könyvtárból a tiédet kell majd leendõ gépedre áttenned. Az online játék kulcsa a CDKey.txt.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

NANA!
Itt viselkedni kell.
Ha nemtudsz el lehet menni.

w77d
én a helyeben elõször megnéztem volna milyen gépem van, ezután megnézed mi van a játék dobozára írva minimum rendszerkövetelménynek, és ha megfelel megveszed!! így fölösleges volt pénzt kiadni érte, mert nem hinném, hogy az ismerõs örülni fog ha csak játszani fogsz hozzá menni 😊

akyyy
kuss

akyyy
nah fasza, ugy néz ki ami van kártya cask nincs itthon kruvagyenge hozzá😄

szal most van egy eredeti game csak nemtudok vele játszani -.-'

hacsak elnemviszem vkihez és azon... nem lehet vhogy feltenni a gamet, hogy ezeket a beállitásokat pendrivra tegye?😄 vista tudja, xp sztem nem, szal pff😄

Pepsi Twist
!!!OMG OFMG OMG!!!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Synit HUN
A C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\CDKey.txt-t mindenképp távolítsd el arról a géprõl amit nem akarsz többet használni.

A C:\Documents and Settings\TE\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\ könyvtárat pedig ments el vmi jó helyre magadnak, akár egy pendrivera ha vinnéd máshoz, mert itt a mentésed.

Így nyugodtan játszhatsz bárhonnan.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Jaja sokkal közelebb =D

akyyy
sima uninstall, vagy format c:?😄

na senki nem jön a vwhez?

n3whous3
egyikrõl el kell valahogy véglegesen távolítani, csak akkor lesz jó.

púúúúú

n3whous3
nem hinném...

púúúúú

akyyy
vagy ha most felteszem, és kiderül hogy nem indul el a gépen, elveszhet-e az online kódom?:S vagy lehet e két gépre is feltenni, monjduk elviszem másnál, felteszem, és játszok vele neten, de késõbb már ha beszerezném a szükséges hardware-eket, itthon tudom e folytatni?

Synit HUN
Semmi esélye.

akyyy
ATI RADEON 9200 SE ezzel már futna a game?:S mert megvettem csak nincs gép amin futna (régen volt de elvitték😄)

Synit HUN
De nem poén? 😄
Mondjuk nem is tudom 2-300-al mekkorát lehet repülni, de a HC közelebb járhat a valósághoz.

Jah.
A HC az valóságosabb kivéve a hogy akkorát ugratsz mint a kurvaisten dehát.
Akkor is. =D

Synit HUN
Én nem is értem miért játszanak sokan HC nélkül. Azok közül persze akik megtehetik.

Megyek oda hatra, kíváncsi vagyok hanyan leszünk..

HC nélkül?
Az érdekes lessz.

MikX
Hali!
Akkor lesz vmi a VW szalonnál? énmár fennvok egy ideje, bár még nincs 6-óra, csak kérdezem, h kb hányan jönnek...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

HUNMemphis
Okés köszi.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dante73
Nem veszem támadásnak, bár az "újaknak" elég sok gondja van, ami tulképp abból fakad, hogy újak....
Szóval; Jelenleg orbanállás van a klubba. Jelentkezõ van, hely nincs. Másik, Aktív klubot szeretnék. Ha valakit hetek óta nemlátam a játékban, itt sem jelentkezik, akkor nem aktív... Valószinüleg már uninstallálta is a játékot, vagy az adott profilja elveszett. Logikus, hogy foglalja más elöl a helyet? Szerintem, nem. Törlöm.
Az, pedig, hogy nem találkoztunk, egy dolog. Cirka 100000 ember játszik vele, és tudod hánnyal nem találkoztam még? <#vigyor3> Egyébként, április óta, napi szinten fentvagyok, minimum 1-2 órát. Idõnként, többet.
Klubtalálkozó, pedig hetente 2x van. Több okból. 1, menni kell VALAHOVA. cél nélkül mindenki megy a maga útján, egy idõ után, mert Õ tud arra valamit. Ha 6-7 ember tud valamit, szétesik a csapat. (tapasztalatból mondom...) És rohadt nehéz még hetente 2x is valami célpontot találni, ami értelmes is.
2, Ha ennél sürübb, mindenki ráun 2 hét alatt.
Remélem, kielégitett a válaszom!

HOlnapi program;
du 6, tali bent a klubban. 8-ig, 9-ig versenyezgetünk.
Járgányok;
Shelby Gt500
Audi Rs4
Nissan skyline
Corvette Z06

Tuning tetszés szerint, driving aid tetszés szerint, HC kikapcsolva!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Met
nemtudom eladni, értéke 0$

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

dragon11
Pls 😄

[HUN]FaTaL
Már nagyonrégen

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
nem írtam senkinek ez csak úgy ment 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

MikX
Asszem énis mek... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Met
H váltós is és van rajta pillangó váltó is

Szevasztok! Aki akar egy jót motorozni az legyen a DUCATI szalon elött 14.45 kor))))<#wave>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

dragon11
Hja H váltós, sztem..képekbõl ítélve.

dragon11
Olyat veszek már mondtam!!!!!!!!!!!!!!!!de érdekel a Geniusról is írtak, mert az se rosszul néz ki 😄

Logitech G25 az többsegesés? Úgy értem, hogy minden sebbeségnek, külön helye van?

TDU Nick: Danyello86

több mint fél éve ex-em van, tökéletesen mükszik 😄

csatlakozom

Willenbrock
De hogy mikor nem is enged semmit csinálni pl. a fõmenübe sem juthatok be csak a netes csatlakozással jön mindíg.

Versace21
Nekem megfelel a 18,00óra..Én ott leszek,visszigazoltalak msnen.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Hello all! Tud valaki segiteni, hogyha balra forgatom a kormányt akkor nincs feedback jobrra pedig van. Ha valaki tud errõl valamit megköszönném ha elmondaná!
Máté94
Én azt kérdezném,hogy hallottam,hogy hozzá lehet kapcsolni a PC.hez a Logitech Driving Force Pro-t.Vagy inkább másikat nézzen a az ember.😊?
Máté94
Utólsó és az elsõ közöttt mi a különbség?😄
dragon11
A Logitech Force EX-et veszem meg, de kérdés:errõl mi a véleményetek?😊
meg errõl 😄
+errõl THX😊

Met
úgy rémlik én felraktam a warezra a patch-t

w77d
ha föl ment neki az 1.66 patch akkor eredetinek kell lennie

vagy azóta már van crack hozzá?

Nem tudom én milyen klubtagoknak a kirúgásához kapcsolódóan: nem tudom mi benne a logika, hogy azokat akik régen voltak kirúgjátok. Én spec az "elnököt" sem látom fent soha, szóval ugyanannyit van játékban, mint a jelenlegi klubtagok. De biztos csak én nem értem, hogy mi alapján mûködik ez. Ahogy olvasom két hetente egyszer van klub találkozó, amúgy semmi, csak a "kívülállók" írkálnak a krúzolásról. Nem támadásnak írtam, csak átgondoltam, mert kicsit igazságtalannak érzem a dolgot. Aki támadásnak veszi ezt a dolgot megérdemli, én normális "okfejtést" vezettem le...

HUNMemphis
Szóval Dante akkor a csütörtöki versenyre milyen kocsit vegyek?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dante73
Miért, eredeti?

http://www.freetvmaci.info/

MikX
Ésmég a maradék többi: