Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltettem a játékot, egy régi (1.5 éves) Windowsra, crack feltéve, indítom, betölt, kifagy. 1.66a frissítés felmegy, crack, ugyanúgy kifagy.
Erre ma windowst telepítek, friss minden, és UGYANÚGY kifagy. Miéééért?
mi lehet a baj?
😞
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Itt viselkedni kell.
Ha nemtudsz el lehet menni.
szal most van egy eredeti game csak nemtudok vele játszani -.-'
hacsak elnemviszem vkihez és azon... nem lehet vhogy feltenni a gamet, hogy ezeket a beállitásokat pendrivra tegye?😄 vista tudja, xp sztem nem, szal pff😄
A C:\Documents and Settings\TE\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\ könyvtárat pedig ments el vmi jó helyre magadnak, akár egy pendrivera ha vinnéd máshoz, mert itt a mentésed.
Így nyugodtan játszhatsz bárhonnan.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Mondjuk nem is tudom 2-300-al mekkorát lehet repülni, de a HC közelebb járhat a valósághoz.
A HC az valóságosabb kivéve a hogy akkorát ugratsz mint a kurvaisten dehát.
Akkor is. =D
Az érdekes lessz.
Akkor lesz vmi a VW szalonnál? énmár fennvok egy ideje, bár még nincs 6-óra, csak kérdezem, h kb hányan jönnek...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Szóval; Jelenleg orbanállás van a klubba. Jelentkezõ van, hely nincs. Másik, Aktív klubot szeretnék. Ha valakit hetek óta nemlátam a játékban, itt sem jelentkezik, akkor nem aktív... Valószinüleg már uninstallálta is a játékot, vagy az adott profilja elveszett. Logikus, hogy foglalja más elöl a helyet? Szerintem, nem. Törlöm.
Az, pedig, hogy nem találkoztunk, egy dolog. Cirka 100000 ember játszik vele, és tudod hánnyal nem találkoztam még? <#vigyor3>#vigyor3> Egyébként, április óta, napi szinten fentvagyok, minimum 1-2 órát. Idõnként, többet.
Klubtalálkozó, pedig hetente 2x van. Több okból. 1, menni kell VALAHOVA. cél nélkül mindenki megy a maga útján, egy idõ után, mert Õ tud arra valamit. Ha 6-7 ember tud valamit, szétesik a csapat. (tapasztalatból mondom...) És rohadt nehéz még hetente 2x is valami célpontot találni, ami értelmes is.
2, Ha ennél sürübb, mindenki ráun 2 hét alatt.
Remélem, kielégitett a válaszom!
HOlnapi program;
du 6, tali bent a klubban. 8-ig, 9-ig versenyezgetünk.
Járgányok;
Shelby Gt500
Audi Rs4
Nissan skyline
Corvette Z06
Tuning tetszés szerint, driving aid tetszés szerint, HC kikapcsolva!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
TDU Nick: Danyello86
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //