Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU 2 nick: SpeedHUN
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Ték: 16:00 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Légyszi mondjátok, meg, hogy ha el akarok adni 1-autot, akkor hogy és hol tudom feljebb állítani az árát?
Köszi, a segítségetek elõre is
Valaki nem akar jönni, kocsikázni, valamerre ha igen akkor, mondjon légyszi egy idõpontot és egy helyet
Ezen az elérési úton át megtalálod a gépeden
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Radio\Radio Classik
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az eladási árat nem lehet megváltoztatni?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
(vmi nyomdába dolgozott)
3.500FT + PK
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Friend; F-betü, aztán 2-4-6-8-as billentyükkel tudsz navigálni. (Numerikus bill)
Egyébként ma, (tegnap?) mikor fentvoltam 1 magyart sem láttam! Nem is tudom mióta elösször! Összefutottam egy lengyel motorossal. Érdekes srác volt. Én megyek 120-160Km/h közt, Õ ezerrel el melettem. 1 km, utolérem, épp a füröl jön vissza. Megyek tovább, kikerül a GPS hatósugarából, egyszercsak megint elhúz melettem. ujabb 1 km, utolérem, elnavigálok a roncsok közt, lehagyom, utolér, lehagy, és így tovább. Vagy 30 km-en keresztül. A végén már hangosan röhögtem... (de egyszersem jött nekem hátulról, és ez nagy szó!)
Tényleg. Az ignore menüpontnál, ha kijelölöm, akkor nem tud nekemjönni, akinél alkalmazom, ugye?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
KOrmánnyal jobb de vannak akik billel is szeretik és olyan trükköket nyomnak hogy csak nézek.
Am pedig BANNER: TDU-OFF, SPAM topik: BELÉPÉS
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB