Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
50.000$ vagy 75.000$ nem vágom pontosan mert nem nagyon van mocim 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

amugy milyen áru egy rendes moci? mondjuk egy kawa ninja?

Pepsi Twist
nekem fél óra volt 😄

kifli
Nem baj csak nem értettem hogy hogy csinálod azt hogy holnap megveszed és má mocizol is. Nem 2-perc megszerezni a mocit 😄
De így már más...
trogerzsiger
ja ez tényleg szép

Pepsi Twist
ne jácc vele mert szív beteg vagy és olyan meglepetések lesznek amitõl lehet hogy megáll a szíved vagy epilepszia rohamot kapsz 😄

egy szép ..kép

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Synit HUN
<#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

mama2
Nem holnap, holnap csak megrendelem, és holnapután(kedden) jön meg és igen kockulni fogok rendesen, ha tetszeni fog a játék. Baj?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kifli
holnap má mocid is lesz meg minden? Kockulsz majd rendesen mi?
RAZOR27
nemolyan nehéz minden boltba elmenni, ha leszeded hozzá a bookmarkokat, nemtelik sok idõbe...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

én is ma vettem szoval most kezdem, majd nyomulhatunk együtt ha meg tudjuk oldani... omline tolom amugy 😄 jah és motort csak akkor vehetsz ha minden egyes autokereskedésben voltál, ami iszonyu sok és nagyon sokat kell ahhoz vezetgetni 😄 (én is motorral szeretném nyomni, kár h nincs már rendes crossos játék én annak örülnék nagyon, leginkább egy MTX mototrax 2-nek 😄)

Pepsi Twist
Én még TDUzom online nagyon ritkán ha a barátaim megkövetelik hogy mennyek... én már túl veterán vagyok hogy minden nap kokculjak 😄

mama2
Na, akkor holnap megveszem, azt páran összejöhetnénk egy versenyre. Én motorral lennék természetesen😄. Benne vagytok? Kedden nekem megjönne, ha megjön, akkor írok, és összejövünk páran. Mit szoltok hozzá?

bertino
ja azt meg, hogy mennyire bugos, az elmult 40.000 postból egy olyan 15.000 takarja <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
itt már senki nem játszik vele 😞
mindenki NFSezik 😞

mama2
felhasználó fiókot kell csinálnod és aztán mehet😄.

Sziasztok!!! Valaki segítsen nekem légyszi!!! Ha megveszem az eredeti játékot,akkor csak fel kell telepítenem, és agybõl tudok a neten veletek játszani, vagy valami patchet vagy valamit le kell szednem??!! Köszi
w77d
én néha

mama2
Érdekes. Akik renderesen írnak a topikba, azoknak gondolom meg van, és azok se játrszanak multi? Meg ti se? Az hogylehet? Vagy csak szívattok? Amúgy milyen a játék? Bugos? mekkora a szabadság?

Nincsen már sajnos.

bertino
nincs

mama2
Holnap én is megveszem😄. Vanitt még oilyan aki játszik multin a játékkal?

dejó... nemtudok jáccani... valamiért csak 18FPS-em van akármilyen graffon...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

elindultam, skyline r34, tiszta drift hangulatom volt (amikor véletlenül keresztbe forditottam párszor xD)

Pepsi Twist
azt raksz fel tradeba és azt velszel bármikor amit akarsz 😄

Dante73
Dehogynem lehet...
Nekem volt 3 egyszerre. Azt nemtudom, hogy meg lehet-e venni a challenge-teljesítése elött is, de miért ne lehetne?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

GR-1et traden soha nem fogsz venni mert csak akkor kapod meg ha az összes speed challange-et megcsinálod... és mivel max 1 lehet belõle ezért még csak feltenni sem lehet trade-re.

a game automatán kapcsol szerverhez, nekem nincs beleszolásom ugye? amugy sok magyar játékos van, van esély arra h találkozom valakivel? a nickem ott is csoola

Hali srácok! Köszi a talit és krúzt mindenkinek. Jó hogy ennyien összejöttünk.A végén még a raceway-re is bejutott az akinek nem volt nyitva.

HUNMemphis
Húh........elértem a HC-t.6 órája vezetek folyamatosan és már kívûlrõl fújom az összes számot amit az alap rádió adók adnak.
Most már csak a GR-1 kell.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

srácok miért nincs elérhetõ TDU szerver? vagy mitõl lesz? XD hmmm jo lenne emberekkel találkozni meg tradeelni ha már eredeti a game... (biztosan béna n00b vagyok ugyhogy elõre is elnézést!)

Nem az éjszakai módról beszélek, persze HDR de ez fényesebb stb.

Itt lenne de innen nem tudom letölteni.
hello én odaadom az enyémet!

jah mert bent voltam a játékban miközben peccselte...

trogerzsiger
reinstall, nekemis ez volt azt ez segített

ma megvettem eredetin a játékot (tudom kicsit megkésve, de nagyon jo ár érte a 4 rongy szvsz)
most telepitettem patcheltem de ujrarakom mert nem veszi észre a patchet és tovább erölködik... nah elolvasom a faq-t azt hiszem 😄

oké 3-an már ott vagyunk

TDU 2 nick: SpeedHUN

lehet g kategóriás és akkor mindenki azzal jöjjön

Szia, nekem van kedvem és jönne, még egy két ember csak az lenne a kérésem/kérdésem hogy nem e lehetne g kategóriás találkozó és ugyan ugy Ducatinál

TDU 2 nick: SpeedHUN

kifli
ERRE gondolsz? Ez az éjszakai mod...
minek HDR mod? van alapból HDR...

Sziasztok!
Volt nekem egy HDR MOD a játékhoz, de elhagytam. Nem találom honnan töltöttem le. Nincs meg vkinek?
Valakinek nincs van kedve 16:00kor egy talihoz. A tali a ducati szalonnál lesz.Mindenki azzal jön amivel szeretne.

Synit HUN
Ja tök fölöslegesen XD

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

HUNMemphis
Köszi Dani!
Nézd Pepsi én ezért a kocsiért megdolgoztam.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
jézusom...

Fennt van pont 8 millio $

HUNMemphis
Köszönöm Dani!
És kérlek maradjunk a 8 millánál nyugodtabban alszok tõle.
Megyek akkor megnézem a Tradeot.

Ez igaz xD